2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Iyi de covid gecirdiyseniz zaten asi olmamaniz lazım belli bir sure

Dr 2-3 hafta sonra olabilirsin dedi danıştım daha fazla da beklemedim 2. Doz da olunacak die doğduktan sonra bebeğe bişi olur die korkuyorum. Tanıdığımın bebeği 20 günlük oldu yoğun bakımda
Şifa olsun inşallah Niye yoğun bakımda ?

Ah miniğim ya şifa versin Rabbim inşallah Annesine babasına bağışlasın .Bende Artık bugün aşı olmaya karar verdim çünkü zaman geçtikçe çok endişelenmeye başladım kötü senaryolarda cabası ,olmayacağım diye çok direndim ama pes ettimEn son perinatologumun yorumuyla olmaya karar verdim bebekte aşılanmış olur haftan büyük olduğu için dedi..Şifa olsun hepinize inşallah

Olun arkadaşlar asi ilk iki gün öyle ağrılar çektim ki hamileliğin de etkisiyle allahım keşke asi olsaydım belki böyle olmazdı dedim

Canim tam tersi son haftalarda korunmasiz iliski öneriliyor normal doğumu kolaylaştırdığı icin

Olun arkadaşlar asi ilk iki gün öyle ağrılar çektim ki hamileliğin de etkisiyle allahım keşke asi olsaydım belki böyle olmazdı dedim
Bende tatlım ölüyorum sandım sıtmalandım terledim öksürdüm koku tad kaybı yaşadım ateşlendim 6 kilo verdim qma şükür rabbim korudu bizi olmaya karar verdim ve oldum bu gün doğum sonrası bebeğime bişi olmasın die

Merhaba arkadaşlar hasta olanlara acil şifalar diliyorum, bende baştan beri doğumdan sonra olmak istiyorum diye diye doktora sordum 2. Dozuda geçenlerde oldum şükür millet 2. Dozda yatak döşek yatarken bende sadece aşırı derecede soğuk soğuk terleme oldu öyle böyle Allah’a sığındık yaptırdık yan etkide bundan başka görmedim birde kendi doktorum bir aşı yapacam dedi ama onu pek anlamadım doğumdan sonra hasta olmayalım diye bakalım hayırlısı

Aslinda keske test yaptırsaydiniz, eger gecirdiyseniz o surecte evde sizinle beraber olan eşiniz vs işe gitmek durumunda kalmadi mi? En azindan karantinada olurdunuz daha guvenli olurdu. Cok gecmis olsun.

Dr 2-3 hafta sonra olabilirsin dedi danıştım daha fazla da beklemedim 2. Doz da olunacak die doğduktan sonra bebeğe bişi olur die korkuyorum. Tanıdığımın bebeği 20 günlük oldu yoğun bakımda
Ay kıyamam ya Rabbım tez sifa verir ins
Canim tam tersi son haftalarda korunmasiz iliski öneriliyor normal doğumu kolaylaştırdığı icin
Ama erken dogumuda tetikleyebiliyor...gerçi ben zaten komik buluyorum bana artısi bile olsa bu aylarda eşimle birlikte olmazdım...tercih meselesi tabi benim fikrim bu sadece

Bende aynı anormal bir terleme var. Koku da gitti zaten. Bir çok üşüyorum titreme giriyor bir terliyorum
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin aşı olmuş muydun ?
Yok hayır hiç olmadım

Geeeel vatandaş geeeel..

Bebek çeyizine geeeeel..

Bir başladım, tam başladım..

Eylül başına dek tek bir parça bile bir şey almadım ve eylül başı itibariyle başladım..

Sağlıkla doğduklarını ve aldığımız şeyleri kullandıklarını da görmek nasip olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…