- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.896
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.241
GünaydııınGünaydın kızlar
Iyi de covid gecirdiyseniz zaten asi olmamaniz lazım belli bir sureÇok geçmiş olsun canım sanırım 2 hafta evvel bende geçirdim fakat gitmedim teste evde kendi kendimle boğustum zatwn kan sulandırıcı kullanıyorum başka hiçbirlerim vermeyecekler die neyseki geçti ve yarın aşı oluyorum ilk doz gözüm çok korktu gerçekten doğum esnasında yada daha sonra bişi olur die olacağım
Dr 2-3 hafta sonra olabilirsin dedi danıştım daha fazla da beklemedim 2. Doz da olunacak die doğduktan sonra bebeğe bişi olur die korkuyorum. Tanıdığımın bebeği 20 günlük oldu yoğun bakımdaIyi de covid gecirdiyseniz zaten asi olmamaniz lazım belli bir sure
Şifa olsun inşallahDr 2-3 hafta sonra olabilirsin dedi danıştım daha fazla da beklemedim 2. Doz da olunacak die doğduktan sonra bebeğe bişi olur die korkuyorum. Tanıdığımın bebeği 20 günlük oldu yoğun bakımda
Korona kapmış annesinde yok ya hastanede ya sağlık ocağında artık bilemiyorlar solunum sıkıntısı oluyor öyle ortaya çıkıyor
Çok geçmiş olsun canım sanırım 2 hafta evvel bende geçirdim fakat gitmedim teste evde kendi kendimle boğustum zatwn kan sulandırıcı kullanıyorum başka hiçbirlerim vermeyecekler die neyseki geçti ve yarın aşı oluyorum ilk doz gözüm çok korktu gerçekten doğum esnasında yada daha sonra bişi olur die olacağım
Olun arkadaşlar asi ilk iki gün öyle ağrılar çektim ki hamileliğin de etkisiyle allahım keşke asi olsaydım belki böyle olmazdı dedimAh miniğim ya şifa versin Rabbim inşallahAnnesine babasına bağışlasın .Bende Artık bugün aşı olmaya karar verdim çünkü zaman geçtikçe çok endişelenmeye başladım kötü senaryolarda cabası ,olmayacağım diye çok direndim ama pes ettim En son perinatologumun yorumuyla olmaya karar verdim bebekte aşılanmış olur haftan büyük olduğu için dedi..Şifa olsun hepinize inşallah
Canim tam tersi son haftalarda korunmasiz iliski öneriliyor normal doğumu kolaylaştırdığı icinNe ilişkisi ilk günden beri haci baci takılıyoruz...kizimdada boyleydik....ya bide bu aylarda zaten bana çok komik geliyor ya kocaman gobekle:)
Covitte olsan korkma ben atlattım bol meyve ye...çok geçmiş olsun
Arkadaşlar doğuma bir ay kalmış ne ilişkisi yahu gobekler kocaman:.)
Bende tatlım ölüyorum sandım sıtmalandım terledim öksürdüm koku tad kaybı yaşadım ateşlendim 6 kilo verdim qma şükür rabbim korudu bizi olmaya karar verdim ve oldum bu gün doğum sonrası bebeğime bişi olmasın dieOlun arkadaşlar asi ilk iki gün öyle ağrılar çektim ki hamileliğin de etkisiyle allahım keşke asi olsaydım belki böyle olmazdı dedim
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin aşı olmuş muydun ?galiba covid oldum test verdim sabah sonucunun çıkmasını bekliyorum bugün tam 33+0 olduk
Aslinda keske test yaptırsaydiniz, eger gecirdiyseniz o surecte evde sizinle beraber olan eşiniz vs işe gitmek durumunda kalmadi mi? En azindan karantinada olurdunuz daha guvenli olurdu. Cok gecmis olsun.Çok geçmiş olsun canım sanırım 2 hafta evvel bende geçirdim fakat gitmedim teste evde kendi kendimle boğustum zatwn kan sulandırıcı kullanıyorum başka hiçbirlerim vermeyecekler die neyseki geçti ve yarın aşı oluyorum ilk doz gözüm çok korktu gerçekten doğum esnasında yada daha sonra bişi olur die olacağım
Cok geçmiş olsunPozitif sonucum kızlar 14 gün karantina bittiğinde 36. Haftada olucam herşey şuan o kadar karıştı ki vardır bunda da bir hayır çok dikkat ettim ama olmadi
Ay kıyamam ya Rabbım tez sifa verir insDr 2-3 hafta sonra olabilirsin dedi danıştım daha fazla da beklemedim 2. Doz da olunacak die doğduktan sonra bebeğe bişi olur die korkuyorum. Tanıdığımın bebeği 20 günlük oldu yoğun bakımda
Ama erken dogumuda tetikleyebiliyor...gerçi ben zaten komik buluyorum bana artısi bile olsa bu aylarda eşimle birlikte olmazdım...tercih meselesi tabi benim fikrim bu sadeceCanim tam tersi son haftalarda korunmasiz iliski öneriliyor normal doğumu kolaylaştırdığı icin
Bende aynı anormal bir terleme var. Koku da gitti zaten. Bir çok üşüyorum titreme giriyor bir terliyorumBende tatlım ölüyorum sandım sıtmalandım terledim öksürdüm koku tad kaybı yaşadım ateşlendim 6 kilo verdim qma şükür rabbim korudu bizi olmaya karar verdim ve oldum bu gün doğum sonrası bebeğime bişi olmasın die
Yok hayır hiç olmadımGeçmiş olsun canım Allah şifa versin aşı olmuş muydun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?