- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.261
Allammmm ölem ölem, nere gidemmm, yerimmm oyhhhhhhh, ne guzel gorunuyorlar ama yaaaaaaGeeeel vatandaş geeeel..
Bebek çeyizine geeeeel..
Bir başladım, tam başladım..
Eylül başına dek tek bir parça bile bir şey almadım ve eylül başı itibariyle başladım..
Sağlıkla doğduklarını ve aldığımız şeyleri kullandıklarını da görmek nasip olsun inşallah..
Eki Görüntüle 2918145
Ayyy maşallah ❤ Allah mutlu mesut kullanmayı nasip eetsin canım ☺ insan bir şeyler aldıkça heyecanlanmaya başlıyorGeeeel vatandaş geeeel..
Bebek çeyizine geeeeel..
Eylül başına dek tek bir parça bile bir şey almadım ve eylül başı itibariyle başladım..
Sağlıkla doğduklarını ve aldığımız şeyleri kullandıklarını da görmek nasip olsun inşallah..
Eki Görüntüle 2918145
Maşallah canımGeeeel vatandaş geeeel..
Bebek çeyizine geeeeel..
Eki Görüntüle 2918145
Biz ilk zamanlarda sormuştuk korunarak yapın son haftalara kadar dedi biz 28 de kestik artıkBide arkadaşlar ilişki durumlarınız nasıl doktor birsey demedi ama haftamız ilerledi sorun olur mu bilgisi olan var mı
Ayy çok geçmiş olsun canm sıkıntısız atlatırsın inşallahPozitif sonucum kızlar 14 gün karantina bittiğinde 36. Haftada olucam herşey şuan o kadar karıştı ki vardır bunda da bir hayır çok dikkat ettim ama olmadi
Maşallah yaa mini mini giydiği günleri de görelim inşallahGeeeel vatandaş geeeel..
Bebek çeyizine geeeeel..
Eki Görüntüle 2918145
Eşim zatwn şuan görevde asker olduğu için yurt dışında evde kimse yok tek başıma atlattımAslinda keske test yaptırsaydiniz, eger gecirdiyseniz o surecte evde sizinle beraber olan eşiniz vs işe gitmek durumunda kalmadi mi? En azindan karantinada olurdunuz daha guvenli olurdu. Cok gecmis olsun.
İkiz çok zordur dimi hareketler nasıl sağdan soldan vuruyolar mıBenim bugün 29+2 ikizlerinin suyu bugün gelmiş ve hastaneye yatmıştık çok şükür ki hala ayaktayım 14 haftadır yatıyordum o sene.
Yarında doğum olmuştu benim için bu bir aşamaydı içim gün geçtikçe rahatlıyor inşallah sıkıntı yaşamadan 37-38 görürüm ve hepiniz görürüz
Ooo o da cok zor olmuşEşim zatwn şuan görevde asker olduğu için yurt dışında evde kimse yok tek başıma atlattım
İnşallah çoğalır suyu dikkat et canım hayırlı haberlerle gel haftaya da. Maşallah ya dönmeye başladılar inşallah böyle kalırlar sende normal düşünüyorsun demi birsey olmazsaBen geldim kizlar. Aylar sonra doktora gittimMinnagim yuzunu gostermedi.Suyumun biraz azaldigini soyledi bir hafta bol su ic dikkat et haftaya tekrar gel dedi insallah cogalir. Bas asagi donmus umarim geri donmez
Evet baya dikkat edeyim insallah cogalir. %95 normal olur dedi saglikla gelsin insallah degismezİnşallah çoğalır suyu dikkat et canım hayırlı haberlerle gel haftaya da. Maşallah ya dönmeye başladılar inşallah böyle kalırlar sende normal düşünüyorsun demi birsey olmazsa
Bol havuç ye canım öyle duymuştum suyu arttırıyormus.Ben geldim kizlar. Aylar sonra doktora gittimMinnagim yuzunu gostermedi.Suyumun biraz azaldigini soyledi bir hafta bol su ic dikkat et haftaya tekrar gel dedi insallah cogalir. Bas asagi donmus umarim geri donmez
Ya bende oyle duymustum doktora sordum sadece havuc degil tum yesillikleri tuket dedi. Aksama boool bir salata yapayim hatta az fazla yapayim dogranmis dursun diger gunlerde usenmiyim. Bu hamileliginde ustumde inanilmaz bir usengeclik var umarim dogun sonrasi giderBol havuç ye canım öyle duymuştum suyu arttırıyormus.
Ya bende oyle duymustum doktora sordum sadece havuc degil tum yesillikleri tuket dedi. Aksama boool bir salata yapayim hatta az fazla yapayim dogranmis dursun diger gunlerde usenmiyim. Bu hamileliginde ustumde inanilmaz bir usengeclik var umarim dogun sonrasi gider
İnsallah canim. Ay bilmiyorumSıcaklardandır yaa üşengeçlik umarım sağlıkla ilerler hamileliğin ❤
Beni reflü zorluyor sadece bebek mideye baskı yaptığı için bu şikayetler normal ☺ aşağı inmeye başladığında azalacakmış bakalım heyecanla bekliyorum çünkü reflü beni majvettiArkadaşlar merhaba. Karnımı doyurdugum gibi aşırı şişkinlik oluyo ,zor oturuyorup kalkiyorum.Açken gayet rahatim . Sizde durumlar nasıl
Ben depend aldım olumsuz yorumdan daha çok olumlu ypruma denk geldim o yüzden deneyeceğim. Zaten sanırım depend kullanmak zorunda kalacak kadar kanama 3/4 gün oluyormuş. Sonrasında nor al ped kurtarıyor diyorlar bakalım.Kızlar hastane için depend mi almalıyız yoksa hasta bezi vs mi .Depend kullananlar sızdırdıgını filan yazmışlar bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?