2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Allammmm ölem ölem, nere gidemmm, yerimmm oyhhhhhhh, ne guzel gorunuyorlar ama yaaaaaa

Ayyy maşallah ❤ Allah mutlu mesut kullanmayı nasip eetsin canım ☺ insan bir şeyler aldıkça heyecanlanmaya başlıyor

Maşallah canımGeçen haftaya kadar benim salonumda böyleydi kızımın çeyizini serdim diyordum çok şükür yerleştirdim dolabına artık Darısı sanaSağlıkla güzel günlerde kullansın yavruşun inşallah

Bide arkadaşlar ilişki durumlarınız nasıl doktor birsey demedi ama haftamız ilerledi sorun olur mu bilgisi olan var mı
Biz ilk zamanlarda sormuştuk korunarak yapın son haftalara kadar dedi biz 28 de kestik artık
Pozitif sonucum kızlar 14 gün karantina bittiğinde 36. Haftada olucam herşey şuan o kadar karıştı ki vardır bunda da bir hayır çok dikkat ettim ama olmadi
Ayy çok geçmiş olsun canm sıkıntısız atlatırsın inşallah
Maşallah yaa mini mini giydiği günleri de görelim inşallah

Aslinda keske test yaptırsaydiniz, eger gecirdiyseniz o surecte evde sizinle beraber olan eşiniz vs işe gitmek durumunda kalmadi mi? En azindan karantinada olurdunuz daha guvenli olurdu. Cok gecmis olsun.
Eşim zatwn şuan görevde asker olduğu için yurt dışında evde kimse yok tek başıma atlattım

İkiz çok zordur dimi hareketler nasıl sağdan soldan vuruyolar mı 1 tanesi bile zor bnm için kusmasıydı sonra iştahıydı derken hareketler felaket titriyo bazen deprem oluyo sanıyom sert geçişler var bide hiç uyumuyo gibi

Kızlar karın bağlarım da hafifi sancı gibi ağrım var esniyor gibi geriliyor gibi bir his normal mi

Ben geldim kizlar. Aylar sonra doktora gittim Minnagim yuzunu gostermedi.Suyumun biraz azaldigini soyledi bir hafta bol su ic dikkat et haftaya tekrar gel dedi insallah cogalir. Bas asagi donmus umarim geri donmez
İnşallah çoğalır suyu dikkat et canım hayırlı haberlerle gel haftaya da. Maşallah ya dönmeye başladılar inşallah böyle kalırlar sende normal düşünüyorsun demi birsey olmazsa

Bol havuç ye canım öyle duymuştum suyu arttırıyormus.
Ya bende oyle duymustum doktora sordum sadece havuc degil tum yesillikleri tuket dedi. Aksama boool bir salata yapayim hatta az fazla yapayim dogranmis dursun diger gunlerde usenmiyim. Bu hamileliginde ustumde inanilmaz bir usengeclik var umarim dogun sonrasi gider

Sıcaklardandır yaa üşengeçlik umarım sağlıkla ilerler hamileliğin ❤

Arkadaşlar merhaba. Karnımı doyurdugum gibi aşırı şişkinlik oluyo ,zor oturuyorup kalkiyorum.Açken gayet rahatim . Sizde durumlar nasıl
Beni reflü zorluyor sadece bebek mideye baskı yaptığı için bu şikayetler normal ☺ aşağı inmeye başladığında azalacakmış bakalım heyecanla bekliyorum çünkü reflü beni majvetti

Kızlar hastane için depend mi almalıyız yoksa hasta bezi vs mi .Depend kullananlar sızdırdıgını filan yazmışlar bilemedim

Kızlar hastane için depend mi almalıyız yoksa hasta bezi vs mi .Depend kullananlar sızdırdıgını filan yazmışlar bilemedim
Ben depend aldım olumsuz yorumdan daha çok olumlu ypruma denk geldim o yüzden deneyeceğim. Zaten sanırım depend kullanmak zorunda kalacak kadar kanama 3/4 gün oluyormuş. Sonrasında nor al ped kurtarıyor diyorlar bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…