2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Şimdi benim de tek iki,lerden biri alttaydı o yavrumun hareketlerini çok hissetmedim üstteki debelenip durudu

Güle güle kullanın nice sağlıklı huzurlu günlerde inşallah çok iyi etmişsiniz canım az kaldı Allah’ın izniyle sırayla hayırlı bi şekilde alırız inşallah

Beni reflü zorluyor sadece bebek mideye baskı yaptığı için bu şikayetler normal ☺ aşağı inmeye başladığında azalacakmış bakalım heyecanla bekliyorum çünkü reflü beni majvetti
Ay canım valla 1.5 ay öyle çektim yandım yandım doktora soramadım da ilacı paşa paşa çektim bir haftadır pozisyon değiştirdi herhalde şükür iyim yemek bile yiyemedim

Aboooo bunlar neeeee burdan benim oğlanada çıkar kıyafet sağlıkla giysin inş
Bebek arabasında hiç araştırma yapmadım ben detayları alırız markası linki falan filan
Okuyup geliyorum belki paylaşmışsındır

Ben geldim kizlar. Aylar sonra doktora gittim Minnagim yuzunu gostermedi.Suyumun biraz azaldigini soyledi bir hafta bol su ic dikkat et haftaya tekrar gel dedi insallah cogalir. Bas asagi donmus umarim geri donmez
Aman canım çok dikkat et lütfen bol bol su. Havuç suyu iç,bol bol havuç ye tekrar git bi haftayı da bekleme.Seni telaşlandırmak istemiyorum yanlış anlama önce Allah a emanet bebeklerimiz. Kuzenim bebeğini kaybetti o kadar üzüldük ki. Buraya yazamamıştım korku ve moral bozukluğu yapmamak adına. Ama dikkat edilmesi için yazıyorum.Sorun suyunun azalmasıydı.

Ay canım valla 1.5 ay öyle çektim yandım yandım doktora soramadım da ilacı paşa paşa çektim bir haftadır pozisyon değiştirdi herhalde şükür iyim yemek bile yiyemedim
Doktor bana mide yanması için gaviscon advance verdi. Siz neden çekiyorsunuz ki bu kadar, alın ilacı geçsin :)

Kızlar ben bebeğin hareketlerini ara ara çok aşağıda hissediyorum. Bi vuruyor yada hareket oluyor çok canım acıyor,batma gibi.Normal mi sizlerde de oluyor mu?çok mu aşağıda acaba diyorum korkuyorum biraz.

Sende benim gibi...bende birkac gun önce aldım kıyafetleri....ufak tefek şeyler kaldi Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin insallah
Ya arkadaşlar lohusa geceligini kolsuzmu alayim uzun kollumu bilemiyorum.Ekim sonu dogum kismetse

Ben çok terleyen biriyim, evde de kısa kollu ile uyurum. O yüzden kısa kollu aldım. Zaten sabahlık var üzerinde, çok üşürsem de bir eşofman üstü geçiririm fermuarlı.

Kızlar ben bebeğin hareketlerini ara ara çok aşağıda hissediyorum. Bi vuruyor yada hareket oluyor çok canım acıyor,batma gibi.Normal mi sizlerde de oluyor mu?çok mu aşağıda acaba diyorum korkuyorum biraz.
Bazen bana da oluyor, doktor normal dedi. Artık kasları da güçlendiği için daha sert vuruyor dedi. Çok aşağıda değildir

Sagol canim. Doktor cok rahat konustu fazla ustunde durmadi bende paniklememistim fakat internetten bakinca biraz korktum tabi. Kac haftalikti ? Allah yasatmasin insallah gittigimde hersey yolunda olur

Sagol canim. Doktor cok rahat konustu fazla ustunde durmadi bende paniklememistim fakat internetten bakinca biraz korktum tabi. Kac haftalikti ? Allah yasatmasin insallah gittigimde hersey yolunda olur
İnş. herşey yolunda gider. 27 haftalık bugün ziyaretinden geldim kuzenimin o kadar üzgünüm ki.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Sen tedbirli ol suyu da düzelir umarım inş.Su azalınca zaten normal doğum genelde düşünülmezmiş. Senin öyle olacak gibi bir şey demiyorum düzelebilir muhakkak düzelen vardır.Tabi riskler oluyo bebeği tehlikeye atmak istemiyo Dr.lar.Sen hareketlerini takip et, hatta say 2 saatte ne kadar hareket ediyor yaz.Arkadaşım 10 gün önce bebeğin suyu azalıyo diye 2 güne bi takiple nts vs.37 de doğuma girdi şükür iyiler sıkıntı yok.

Miktar ile mi alakali bilmiuorum nornal canim insallah azalmaz dua edermisiniz bana ve minigime
Canım dualarımız seninle.Lütfen moralini bozma.İyi olacak herşey. Takiptesin zaten sık sık gidersin görürsün bebişini. Bende covid geçirdiğimde o kadar endişelenmiştim ki bebeğim için şükür atlattık diyorum.

Bazen bana da oluyor, doktor normal dedi. Artık kasları da güçlendiği için daha sert vuruyor dedi. Çok aşağıda değildir
Ya öyle mi, sağol canım içim rahatladı.Ben kontrole gittiğimde dr.aşağıda gibi bir şey dememişti zaten ama ne yapalım korkuyla geçiyor artık gebelikler.

Amin canim ya doktor aksine %95 yine normal olur dedi o oyle normal konusunca bende hastanede pek korkmamistim. Gecen yil instagramda takip ettigin bir kadinin sonradan duzelmisti inşallah benimde duzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…