- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.301
Bugun yedim ictim catlayacak gibiyim.Havucu yedim ama suyunu sikamadim kati meyve sikacagi olmadan nasil sikilirCanım dualarımız seninle.Lütfen moralini bozma.İyi olacak herşey. Takiptesin zaten sık sık gidersin görürsün bebişini. Bende covid geçirdiğimde o kadar endişelenmiştim ki bebeğim için şükür atlattık diyorum.
Şifa olsun canım.Bugun yedim ictim catlayacak gibiyim.Havucu yedim ama suyunu sikamadim kati meyve sikacagi olmadan nasil sikilirexotic diye bir markanin havuc portakal karisimi suyunu aldım sadece bu ikisi oldugu yaziyor ama ne kadar dogru acaba
Canım endişelenme lütfen arkadaşımın bebeğinin 20. Haftasından beri suyu azdı sürekli havuç suyu içerek 38 i tamamladı.Lütfen kötüsünü düşünme endişelenmen gerekse doktorun söylerdi uyarırdı zatenSagol canim. Doktor cok rahat konustu fazla ustunde durmadi bende paniklememistim fakat internetten bakinca biraz korktum tabi. Kac haftalikti ? Allah yasatmasininsallah gittigimde hersey yolunda olur
Saglikla vaktinde kucagimiza alalim insallahŞifa olsun canım.Sende bütün halde yersin bol bol. Hatta ben de bol bol yemeye çalışacağım.Tabiki Dr.un daha iyi biliyor. Ben bu ara bu konuyu çok duyduğum için belki de çok etkilendim. Tedbirli olmakta hep fayda var zaten.
Masallah canim insallah benimde oyle olurCanım endişelenme lütfen arkadaşımın bebeğinin 20. Haftasından beri suyu azdı sürekli havuç suyu içerek 38 i tamamladı.Lütfen kötüsünü düşünme endişelenmen gerekse doktorun söylerdi uyarırdı zaten
Doğumdan sonra sürekli kontrole geldikleri için altta bişey olmadan yatmıştım. Sızdırmaz örtüler oluyor ya onlardan koymuşlardı yatağa tüm gece öyle geçmişti. Çıkarken 1 tane bez kullanmıştım eve gelince ped kullanmaya başlamıştım. İlk saatler çok kanama oluyor ama sonra normal adet kanaması gibi oluyor. Bence bez daha rahat gibi diğerini iç çamaşırı gibi giymeye çalışacaksın falanKızlar hastane için depend mi almalıyız yoksa hasta bezi vs mi .Depend kullananlar sızdırdıgını filan yazmışlar bilemedim
Benimde hep idrar torbama vurduğunu bu yüzden acıdığını düşünüyorum. Ama bebiş zaten çok aşağıdaymış o yüzden çok zorluk çekiyorum yürümekte falanKızlar ben bebeğin hareketlerini ara ara çok aşağıda hissediyorum. Bi vuruyor yada hareket oluyor çok canım acıyor,batma gibi.Normal mi sizlerde de oluyor mu?çok mu aşağıda acaba diyorum korkuyorum biraz.
Benim de batma gibi bir ağrı da oluyo.Peki bi risk oluşturuyor mu aşağıda olması? Erken doğum riski falanBenimde hep idrar torbama vurduğunu bu yüzden acıdığını düşünüyorum. Ama bebiş zaten çok aşağıdaymış o yüzden çok zorluk çekiyorum yürümekte falan
Doktor daha yeni alttan ultrasonla baktı rahim ağzı kapalı. Eğer kanama, sancı falan olursa mutlaka gel dedi. Ama şükür kasık ağrısından başka bir sorunum yokBenim de batma gibi bir ağrı da oluyo.Peki bi risk oluşturuyor mu aşağıda olması? Erken doğum riski falan
O meyve sıkacağında sıkıyordu canım ama sen öyle bi dene olur benceMasallah canim insallah benimde oyle olurrondodan cekip tulbentle sikilir mi acaba bugun hazir olani ictim baya yarinda oyle deneyim
Hmm anladım.Doktor daha yeni alttan ultrasonla baktı rahim ağzı kapalı. Eğer kanama, sancı falan olursa mutlaka gel dedi. Ama şükür kasık ağrısından başka bir sorunum yok
Olur insallah deneyecegimm bakalimO meyve sıkacağında sıkıyordu canım ama sen öyle bi dene olur bence
Özelde mi veriyorlar canım? Devlette bez ve alta serilen örtülerden istiyorlarmış diye duydum.ped sızdırma yapmadı mı ?Sese00 ben ilk kizimda alsam mi almasam mi derken almadim ama pismanda olmadim. Hasta bezi veriyor hastane hatta hasta bakici hallediyor bir gece kaldim o sekilde. Hastaneden cikarken gece ped yeterli geldi bana
Evet canim ben ozelde yapmistim tabi devleti bilmiyorumÖzelde mi veriyorlar canım? Devlette bez ve alta serilen örtülerden istiyorlarmış diye duydum.ped sızdırma yapmadı mı ?
Birde o zamanlar forumda onermislerdi. Yanina bebek bezi alabilirsin diye. Numune olan 3 nunara bezi yanima almistim ama kullanmadimÖzelde mi veriyorlar canım? Devlette bez ve alta serilen örtülerden istiyorlarmış diye duydum.ped sızdırma yapmadı mı ?
Anladım ben depend ve gece pedi alayım o zaman.bir kaç gün içinde çanta ve yıkama ütüleme işini bitirmem lazım.evi yavaş yavaş temizlemek istiyorum anca biter herhaldeEvet canim ben ozelde yapmistim tabi devleti bilmiyorumyok bir sorun olmadi. Zaten dedigim gibi 1 gun boyunca hasta bezi takilmisti. Sonrasinda hep gece pediyle devam ettim
İyi olur canim 34 olmussun masallahAnladım ben depend ve gece pedi alayım o zaman.bir kaç gün içinde çanta ve yıkama ütüleme işini bitirmem lazım.evi yavaş yavaş temizlemek istiyorum anca biter herhalde
Şimdi gördüm canım inşallah yaparlar inşallah 40a kadar kendi sancın olur çok mutlu olurum senin adına. Sonuçta doğum şeklimizi seçmek en büyük hakkımızDevlete gittim geçen gün Dr la konustum 40 haftaya kadar sancini bekle dedi suni sancı veremeyiz dedi bakalım nolacak şuan normal doğumu bekliyrm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?