2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
En büyük sorun şuan cam ve perdeler onlar yapıldıktan sonra temizlik zor gelmiyor bana..
Benim şuan ev savaş alanı

Günaydın kızlar sizlere birsey danışacağım
Ben yatak odama kendinden çekmeceli aslında şu klasik sallanan mobilya beşikten beşik aldım ama bana yetersiz gelecek gibi Bi his uyandırdı şöyle günün her saati yatak odasında olamayacağım eşimde çalışma saati vardiyalı benim oturma odasında da bebeğimi uyutabileceğim yada oyalabileceğim birseye ihtiyacım var. Bu park beşik gibi birsey mi olmalı yoksa oyuncak asılı ana kucakları da işimi görürmü başka tavsiye edebileceğiniz birsey yada

En büyük sorun şuan cam ve perdeler onlar yapıldıktan sonra temizlik zor gelmiyor bana..
Benim şuan ev savaş alanı
Okumaya baslayinca ah be aloben sen benim evi gorsen perde ve cam ne ki dedim icimden seninde oyleymis ben en son kurbanda sildim camlari artik yavas yavas yapariz napalim

Reflu yatagi eger emerek falan uyursa tabi diger turlu dedigin gibi ana kucagida secenek ve ana kucagida lazim olan birsey cidden her yere tasiyorsun yaninda. Reflu yatagida ilk kizimda ben almamistim dogumdan sonra akrabamizdan aldim odunc cok iyi birseydi insanin icide rahatlıyor. Simdi alicam insallah

Park beşik fazlalık mı olur o zaman ana kucağı yeter mi ki of çok kararsız kaldığım konulardan birisi oldu gereksiz eşya da almak istemiyorum şu aşamada zaten eksikler hiç bitmiyor

Park beşik fazlalık mı olur o zaman ana kucağı yeter mi ki of çok kararsız kaldığım konulardan birisi oldu gereksiz eşya da almak istemiyorum şu aşamada zaten eksikler hiç bitmiyor
Aileler sehir disindaysa park besigi orada kullanma ihtimalin varsa iyide diger turlu fazlalik olur canim. Eger buyuk besik senin yatakla birlesmiyorsa anne yani kucuk besiklere ne dersin ? Gece yaninda yatmis olur gunduz salona alirsin ?

Allammmm ölem ölem, nere gidemmm, yerimmm oyhhhhhhh, ne guzel gorunuyorlar ama yaaaaaa

Dizmesi, çekmesi, toplaması ayrı bi dert oldu yorucuydu ama çok zevkliydi yaaaa

Ayyy maşallah ❤ Allah mutlu mesut kullanmayı nasip eetsin canım ☺ insan bir şeyler aldıkça heyecanlanmaya başlıyor

Heyecanı ayrı, hevesi ayrı valla..
Sonsuz olsun inşallah heyecanımız hepimizin

Amin canım çok teşekkürler

Maşallah yaa mini mini giydiği günleri de görelim inşallah

Aaaaahhh di miiii inşallah

Güle güle kullanın nice sağlıklı huzurlu günlerde inşallah çok iyi etmişsiniz canım az kaldı Allah’ın izniyle sırayla hayırlı bi şekilde alırız inşallah

Evet canım yaaa. Az kaldı. Ama bana hâlâ geçmek bilmiyor zaman

ahahahaha ama hâlâ eksik var kalanları ekim başına bıraktım..
Bebek arabası ben en başından beri Mamas Papas Ocarro istiyordum.. Ve şansıma 7.000 küsürlük arabayı 4.500’e aldım.. Kısmetimin açık olduğu bi güne denk gelmişim o gün sanırım. İçime çooook sindi yani

Sende benim gibi...bende birkac gun önce aldım kıyafetleri....ufak tefek şeyler kaldi Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin insallah

Evet ben bilerek bu zamana dek almadım, yoksa heves ve isteğim hep vardı. Alışverişi de severim

Okumaya baslayinca ah be aloben sen benim evi gorsen perde ve cam ne ki dedim icimden seninde oyleymis ben en son kurbanda sildim camlari artik yavas yavas yapariz napalim
camları arkadaşıma perdeleride eşime diğerleri bende
Ama 2 gündür değişik bir sancım var oyüzden dokunmuyorum karnım taş gibi oluyor yarın randevum var hayırlısıyla herşey yolunda derse doktor başlarım yavaş yavaş.
Zaten son 1 ay full yatmayı düşünüyorum inş görürümde o zamanı ilk çocuk erken doğdu korkuyorum o yüzden

benim halim de içler acısı 6 ağustosta tayinimiz iskenderuna çıktı evimiz tutuldu boyandı temizlendi taşındı fakat herşey kolilerde bizi bekliyor... üstüne eşim hala önceki görev yerinde çalışıyor ilişiğini kesmediler ben sivasta annemdeyim bebişin eşyalarını burada tamamladım sayılır bir tek yıkanıp paketlenmesi kaldı umarım iskenderun sıcağı dururken sivasın soğuğunda üstelik eşim yokken doğum yapmak zorunda kalmam

4500 müüüü sağlıkla kullanın inş
Ben en fazla 2 bin e kadar bakıcam aşırı kullanmıyorum açıkçası bebek arabasını hava almaya çıkınca falan sadece

şu ikisinden duruma göre birini almak istiyorum bende evler sıcak oluyor yeğenim üzerinde uyuyordu çok memnunlar kesin al diyor gelinimiz

Bu e bebekteki salıncak çok güzel duruyo ama bebeğin ağırlığı arkaya yatırmıyo mu acaba kiliti falan mı var

Bu e bebekteki salıncak çok güzel duruyo ama bebeğin ağırlığı arkaya yatırmıyo mu acaba kiliti falan mı var
bu videoda detaylı incelemesi var bi bakın isterseniz ben yeğenimi ne zaman arasam salıncakta oluyor bizimkileri çok memnun gördüğüm için almak istiyorum indirime girmesini bekliyorum

Olsun iyi olmuş, anı olarak kalır
Bizim de odası geldi cok sukur, temizledik, havalandiriyoruz 3 gündür kutulu olanlari yerlestirdim bez, islak mendil vs. Deterjan gelince de yıkayıp utuleme kismina geçeceğim. Cok heyecanlı gerçekten
Ben de hastane çantası hazırlıklarına başladım. Kıyagetlerini yıkadım şimdi allahım çok heyecanlı bir süreç
Eki Görüntüle 2918795
Oyyyy ben de başladım hastane cantasina, yikayip utuleme icin de deterjanini bekliyorum yaa harikaaa

bu videoda detaylı incelemesi var bi bakın isterseniz ben yeğenimi ne zaman arasam salıncakta oluyor bizimkileri çok memnun gördüğüm için almak istiyorum indirime girmesini bekliyorum
İzledim sonuna kadar çok güzelmiş fiyatı neymiş bunun cnm indirim olurmu diyosun yani

Yontemi bulmussun canim
İlk cocugun kac haftada dogmustu canim ?
Oww baya karismis sizin isler bi tatih var mi eve gitmek icin oda belirsiz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…