- 2 Aralık 2019
- 586
- 1.125
- 113
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.341
en kötüsü de bu net tarih hala yok güya kamu kurumuYontemi bulmussun canim
İlk cocugun kac haftada dogmustu canim ?
Oww baya karismis sizin islerbi tatih var mi eve gitmek icin oda belirsiz mi
4500 müüüüsağlıkla kullanın inş
Ben en fazla 2 bin e kadar bakıcam aşırı kullanmıyorum açıkçası bebek arabasını hava almaya çıkınca falan sadece
Olsun iyi olmuş, anı olarak kalır
Bizim de odası geldi cok sukur, temizledik, havalandiriyoruz 3 gündürkutulu olanlari yerlestirdim bez, islak mendil vs. Deterjan gelince de yıkayıp utuleme kismina geçeceğim. Cok heyecanlı gerçekten
İsin zor canimen kötüsü de bu net tarih hala yok güya kamu kurumubir de bu haftalardan sonra yolculuk yapmak nasıl olur doktora bi danışıcam bakalım 5 saat kendi aracımız yinede gözümü korkutuyor
Etmem mi rabbim korusun ibş sağ Salim kucağına aldırsın hepimizinMiktar ile mi alakali bilmiuorum nornal canim insallah azalmaz dua edermisiniz bana ve minigime
Amin canim Allah razi olsunEtmem mi rabbim korusun ibş sağ Salim kucağına aldırsın hepimizinben öyle biliyorum bol yeşillik ye ve su iç salatalık çok etkili olmaz bişi Allah’ın izniyle canım
Bende öyleyim kısa kol alayim bariBen çok terleyen biriyim, evde de kısa kollu ile uyurum. O yüzden kısa kollu aldım. Zaten sabahlık var üzerinde, çok üşürsem de bir eşofman üstü geçiririm fermuarlı.
Ben doğuma yakin birini tutucam yoksa baş edememEn büyük sorun şuan cam ve perdeler onlar yapıldıktan sonra temizlik zor gelmiyor bana..
Benim şuan ev savaş alanı
Ben yatak odasına park yatak salona ucuzlarindan ana kucagi alacağım. Ana kucagi en fazla 5.6 ay kullanılır gerçi...sonra bebek hareketleriyle emeklemek istiyor. Kızımdan kalan yer yatağı var ona yatırırım büyüdükçe kısmet olursaGünaydın kızlar sizlere birsey danışacağım
Ben yatak odama kendinden çekmeceli aslında şu klasik sallanan mobilya beşikten beşik aldım ama bana yetersiz gelecek gibi Bi his uyandırdı şöyle günün her saati yatak odasında olamayacağım eşimde çalışma saati vardiyalı benim oturma odasında da bebeğimi uyutabileceğim yada oyalabileceğim birseye ihtiyacım var. Bu park beşik gibi birsey mi olmalı yoksa oyuncak asılı ana kucakları da işimi görürmü başka tavsiye edebileceğiniz birsey yada
Girdi 1 hafta malesef normalde o dönemde doğanların çoğu girmiyor amaOyykuveze girdi mi canim ?
Kızlar yoyko ana kucağı hepsiburada da 800 e düşmüş orjinal olmama ihtimali varmıdır
Aynen az kaldı sağolasın hepimize maşallahİyi olur canim 34 olmussun masallahoff temizlik bende yarin yatak odasini dip kose temizlemeliyim ama dogumdan önce nasip olursa yine bir temizlerim galiba. Haftaya insallah hersey yolunda giderde bende en azindan hastane cantasini hallederim. O en basta hazir olsunda gerisi gelir
bize otomatik ana kucağı hediye geldi.bizim gibi yer kaplayan şeyleri sevmiyorsanız ana kucağı yeterli olur benceGünaydın kızlar sizlere birsey danışacağım
Ben yatak odama kendinden çekmeceli aslında şu klasik sallanan mobilya beşikten beşik aldım ama bana yetersiz gelecek gibi Bi his uyandırdı şöyle günün her saati yatak odasında olamayacağım eşimde çalışma saati vardiyalı benim oturma odasında da bebeğimi uyutabileceğim yada oyalabileceğim birseye ihtiyacım var. Bu park beşik gibi birsey mi olmalı yoksa oyuncak asılı ana kucakları da işimi görürmü başka tavsiye edebileceğiniz birsey yada
Belki de son aydayimdir, bilemiyorum diyerek erkenci davranaym dedim7.000 küsürlerden düşünce ben havada kaptım heheheheh. İlk oğlumda da çok kullandım ben. Yine kullanırım. Bir de hem bebek arabasında gezdirmeyi, hem de bahaneyle çocuğun da hava almış olmasını seviyorum ben. Kışları bile yağmurluğu takar çıkardım. Kısmet olursa çıkcam yine
Ooooh miiisss.. oda alınca da o kokunun gitmesi uzun sürüyor cidden.. her gün havalandırmak gerek.. ben henüz krem, şampuan, deterjan falan almadım.. son aya bıraktım onları
Ben sorayım gruplara orjinal olduğunu nereden öğrenebilirizSitelerde illa ki çakma satan, kandıran oluyordur ama genelde trendyol, hepsi burada gibi sitelerde büyük indirimler oluyor ya o yüzden doğru olma ihtimali de yüksek aslında..
İnsallah bu sefer ayrilik yasamayiz yavrularimizla. Kizim 40 haftayi doldurdu dogdugunda ama 5 gun kuvezde kaldi. Hemde 3 gun eve gelmiskenGirdi 1 hafta malesef normalde o dönemde doğanların çoğu girmiyor ama
Ay suan dusununce gözümde buyuduAynen az kaldı sağolasın hepimize maşallahdaha da ağırlaşmadan yapmak en iyisi şimdi bile zor geliyor çok üşeniyorum eşimde gece vardiyasında bu hafta uyuyor ses yapmıyım diye hiç temizlikte yapamadım evi pislik götürüyor bu ayın sonuna kadar her işimizi halletsek iyi olur bende hastane çantası bitince gerisi gelir diye düşünüyorum kolay gelsin şimdiden
bize otomatik ana kucağı hediye geldi.bizim gibi yer kaplayan şeyleri sevmiyorsanız ana kucağı yeterli olur bence
Canım 2yil Hepsiburada da çalıştim ürünler %100 orijinal satış yapan firmalar sürekli denetleniyor zaten ama arada illaki çıkıyor sahte satan onuda geldiğinde kontrol edersin eğer orijinal değilse direk iade aliyorlarKızlar yoyko ana kucağı hepsiburada da 800 e düşmüş orjinal olmama ihtimali varmıdır
Ana kucagi için 800 bile çok pahalı değil miKızlar yoyko ana kucağı hepsiburada da 800 e düşmüş orjinal olmama ihtimali varmıdır
Belki de son aydayimdir, bilemiyorum diyerek erkenci davranaym dedimasiri bir koku yok ama tamamen gitmesi dedigin gibi daha surer, bolca havalandiracagim artik bakalim yavas yavas anca yikar ütülerim birkac postada bebek arabasi ben de kullanirim diye düşünüyorum, çıkıp soyle bir tur atmak bile hem ona hem bana iyi gelir.
Ben sorayım gruplara orjinal olduğunu nereden öğrenebiliriz
Kızlar memelerinde hassasiyet başlayan var mı? 4. Aydan itibaren kaybolmuştu şimdi gene başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?