2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Yontemi bulmussun canim
İlk cocugun kac haftada dogmustu canim ?

Oww baya karismis sizin isler bi tatih var mi eve gitmek icin oda belirsiz mi
en kötüsü de bu net tarih hala yok güya kamu kurumu bir de bu haftalardan sonra yolculuk yapmak nasıl olur doktora bi danışıcam bakalım 5 saat kendi aracımız yinede gözümü korkutuyor

4500 müüüü sağlıkla kullanın inş
Ben en fazla 2 bin e kadar bakıcam aşırı kullanmıyorum açıkçası bebek arabasını hava almaya çıkınca falan sadece

7.000 küsürlerden düşünce ben havada kaptım heheheheh. İlk oğlumda da çok kullandım ben. Yine kullanırım. Bir de hem bebek arabasında gezdirmeyi, hem de bahaneyle çocuğun da hava almış olmasını seviyorum ben. Kışları bile yağmurluğu takar çıkardım. Kısmet olursa çıkcam yine

Ooooh miiisss.. oda alınca da o kokunun gitmesi uzun sürüyor cidden.. her gün havalandırmak gerek.. ben henüz krem, şampuan, deterjan falan almadım.. son aya bıraktım onları

Miktar ile mi alakali bilmiuorum nornal canim insallah azalmaz dua edermisiniz bana ve minigime
Etmem mi rabbim korusun ibş sağ Salim kucağına aldırsın hepimizin ben öyle biliyorum bol yeşillik ye ve su iç salatalık çok etkili olmaz bişi Allah’ın izniyle canım

Ben çok terleyen biriyim, evde de kısa kollu ile uyurum. O yüzden kısa kollu aldım. Zaten sabahlık var üzerinde, çok üşürsem de bir eşofman üstü geçiririm fermuarlı.
Bende öyleyim kısa kol alayim bari
En büyük sorun şuan cam ve perdeler onlar yapıldıktan sonra temizlik zor gelmiyor bana..
Benim şuan ev savaş alanı
Ben doğuma yakin birini tutucam yoksa baş edemem
Ben yatak odasına park yatak salona ucuzlarindan ana kucagi alacağım. Ana kucagi en fazla 5.6 ay kullanılır gerçi...sonra bebek hareketleriyle emeklemek istiyor. Kızımdan kalan yer yatağı var ona yatırırım büyüdükçe kısmet olursa

Kızlar yoyko ana kucağı hepsiburada da 800 e düşmüş orjinal olmama ihtimali varmıdır

Sitelerde illa ki çakma satan, kandıran oluyordur ama genelde trendyol, hepsi burada gibi sitelerde büyük indirimler oluyor ya o yüzden doğru olma ihtimali de yüksek aslında..

Aynen az kaldı sağolasın hepimize maşallah daha da ağırlaşmadan yapmak en iyisi şimdi bile zor geliyor çok üşeniyorum eşimde gece vardiyasında bu hafta uyuyor ses yapmıyım diye hiç temizlikte yapamadım evi pislik götürüyor bu ayın sonuna kadar her işimizi halletsek iyi olur bende hastane çantası bitince gerisi gelir diye düşünüyorum kolay gelsin şimdiden
bize otomatik ana kucağı hediye geldi.bizim gibi yer kaplayan şeyleri sevmiyorsanız ana kucağı yeterli olur bence

Belki de son aydayimdir, bilemiyorum diyerek erkenci davranaym dedim asiri bir koku yok ama tamamen gitmesi dedigin gibi daha surer, bolca havalandiracagim artik bakalim yavas yavas anca yikar ütülerim birkac postada bebek arabasi ben de kullanirim diye düşünüyorum, çıkıp soyle bir tur atmak bile hem ona hem bana iyi gelir.

Girdi 1 hafta malesef normalde o dönemde doğanların çoğu girmiyor ama
İnsallah bu sefer ayrilik yasamayiz yavrularimizla. Kizim 40 haftayi doldurdu dogdugunda ama 5 gun kuvezde kaldi. Hemde 3 gun eve gelmisken
Ay suan dusununce gözümde buyudu yatak odasini temizlerken kucuk besigi cikardim ici baya tozlanmis umarim cikarabilrim parcalarini. Nasipse haftaya onu yikayarak hizli bir giris yaparim. Kolay gelsjn hepimize ben ay sonuna daha yeni baslamis olurum

Kızlar yoyko ana kucağı hepsiburada da 800 e düşmüş orjinal olmama ihtimali varmıdır
Canım 2yil Hepsiburada da çalıştim ürünler %100 orijinal satış yapan firmalar sürekli denetleniyor zaten ama arada illaki çıkıyor sahte satan onuda geldiğinde kontrol edersin eğer orijinal değilse direk iade aliyorlar

Canlar ya size birşey danışıcam şimdi benim son adet tarihi normalde 10 Şubat ama ben Dr a gittiğimde geç döllenme dedi tarihi 24 şubata çekti bu sırada sağlık ocağı 10 Şubat diye işlemiş beni .
Geçen hafta tetanoza gittiğimde 30 haftalıksın sen sana aşı yapamam dedi. 28+2 iken .
Şimdi asıl soruma geliyorum devlet te işlenen tarihe göre çalışabikir raporunu bu hafta almam lazım. Ama özeldeki Dr uma göre 2 haftam var . Ben kime göre hareket edeceğim iş yerlerinde size çalışabilir raporu soran oldu mu devlette ?

Evet evet kesinlikle çok iyi geliyor. Mutlu oluyor insan. Hem çocukta bebek arabasında durmaya alışıp seviyor.

Ben sorayım gruplara orjinal olduğunu nereden öğrenebiliriz

Aaay inan hiç bilmiyorum ama soracağın yerlere onu da sor. İlla ki orjinalliği ayırt etmek için bi yöntem bişey vardır.

Kızlar memelerinde hassasiyet başlayan var mı? 4. Aydan itibaren kaybolmuştu şimdi gene başladı.

Benim en başından beri var. Bazen azalıyo çoğalıyo ama hiç geçmedi. Hatta arada sütte gelmeye başladı 1 aydır

Kizlar merhaba indirime girmiş bebek arabamizi aldik pierre cardin yehoo cabin boy. Bizim aracimiz olmadigi icin travel sistemlere bakmadim bunu cok tavsiye ettiler gerçekten kullanışlı birşey gibi duruyor insAllah memnun kaliriz 1600 düşmüş kaçırmadık hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…