- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.361
Aynen sanirim bebeklikte nasil alisirsa oyle gidiyor bu minnoslar bazi konulardaEvet evet kesinlikle çok iyi geliyor. Mutlu oluyor insan. Hem çocukta bebek arabasında durmaya alışıp seviyor.
Aaay inan hiç bilmiyorum ama soracağın yerlere onu da sor. İlla ki orjinalliği ayırt etmek için bi yöntem bişey vardır.
Benim en başından beri var. Bazen azalıyo çoğalıyo ama hiç geçmedi. Hatta arada sütte gelmeye başladı 1 aydır
Hayirlisi olsunnnKizlar merhaba indirime girmiş bebek arabamizi aldik pierre cardin yehoo cabin boy. Bizim aracimiz olmadigi icin travel sistemlere bakmadim bunu cok tavsiye ettiler gerçekten kullanışlı birşey gibi duruyor insAllah memnun kaliriz 1600 düşmüş kaçırmadık hemen
Aynen canim cok kaliteli kullanışlı denilmis yorumlarda hep bizde saglikla rahatca kullaniriz insAllahAynen sanirim bebeklikte nasil alisirsa oyle gidiyor bu minnoslar bazi konularda
Hayirlisi olsunnnbenimki de pierre cardin ama travel sistem, elite modeli. Saglam duruyor epey malzemeler, marka ozen gosteriyor gibi bakalim deneyimledikce daha iyi anlasilacak tabii.
başlayınca devamı getirirsin.hızlı biri gibi geldin banaİnsallah bu sefer ayrilik yasamayiz yavrularimizla. Kizim 40 haftayi doldurdu dogdugunda ama 5 gun kuvezde kaldi. Hemde 3 gun eve gelmisken
Ay suan dusununce gözümde buyuduyatak odasini temizlerken kucuk besigi cikardim ici baya tozlanmis umarim cikarabilrim parcalarini. Nasipse haftaya onu yikayarak hizli bir giris yaparim. Kolay gelsjn hepimize ben ay sonuna daha yeni baslamis olurum
Tutmadibaşlayınca devamı getirirsin.hızlı biri gibi geldin banabenimde düşününce gözümde büyüyor düşünmemek en iyisi
Biz de öyle yapacağız 34+0’da hapı keseceğiz, en fazla o kadar kullanılıyormuş, bebeğin akciğer damarlarına zarar veriyormuş yoksa.Kızlar kan sulandırı hap 150 ecopirin ve 0,4 lük ocsapar iğne kullanıyorum günde birer adet Dr bu ay sonu yağı kesecek sizlerde kullanan varmı siz nasıl bir yol izleyeceksiniz
Günaydın kızlar
Gunaydinnnnnn
Evet ekleniyorGünaydın kızlarÇalışanlara bir sorum var 37 den sonraki 3 haftada zorunlu çalışmıyoruz ya , bebek 38 de doğarsa diyelim oradaki 2 hafta kalan izin hakkımız sonrasına ekleniyor mu artı 2 hafta olarak?
Tüh ya şansa bak , yakında birileri var mı alıp kullanabileceğinBugün 33. Haftanin ilk günü
Kızlar tam deterjan gelsin de çamaşırlarini yikayip utuleyim diyordum, deterjan bugün gelir muhtemelen ama dün gece ne olsa beğenirsinizütü bozuldu
Tüh yaaBugün 33. Haftanin ilk günü
Kızlar tam deterjan gelsin de çamaşırlarini yikayip utuleyim diyordum, deterjan bugün gelir muhtemelen ama dün gece ne olsa beğenirsinizütü bozuldu
TeşekkürlerEvet ekleniyor
Var var kayınvalidemden ya da annemden alabilirim ama iste aksilik olduTüh ya şansa bak , yakında birileri var mı alıp kullanabileceğinBen de beyazlarını yıkadım dün ama ütüleyemedim belki bugün ütülerim artık, ama ev bebek koktu bi anda huzur verdi
Valla aynen öyleTüh yaabazen aksilik arka arkaya gelir. Ben dün yıkadım ütüledim çantaya yerleştirdim kıyafetleri. Çantaya eklenecek şeyler kaldı bebek bezi ıslak mendiş falan yeni söyledim onlar gelicek eklenecek.
Herkese sorayım hastane çantasına meme pompası ekleyecek misiniz? Yoksa hastanade ihtiyaç olunca veriliyor mu?
Dogum izninin bitiş tarihi mi subat tatiline denk geliyor? Eger öyleyse evet eklenmez. Yok 5 hafta calismak gerekmyor illa, ne zaman dogum yaparsaniz kalan izin sonraya ekleniyorTeşekkürlerYa o zaman benim 5 hafta çalışmam gerekmez o zaman, o yüzden sordum 33+3 deyim . Son 2 haftam şubat tatiline denk geliyor şimdi bakınca takvimden , boşa gidiyor. O da sonraya eklenmiyormuş .
Benim doğum 6 kasım görünüyor. Ama 38 39 da doğarsa oradaki haftalarım yanacak diye 8+5 13 hafta izinle dönemi kapatırım diye planlama yapmıştım . 8 hafta doğum sonrası iznim 6 kasımdan itibaren başlayacaksa yanmayacaksa madem 8+3 11 hafta bana dönemi kapattırır 5 hafta çalışsam 2 hafta izin sömestreye denk gelir diye çalışmayayım dedim . Ne kdr uzun ve gıcık anlattım ama artık yoruluyorum sürekli ayakta diye hep bunlar .Dogum izninin bitiş tarihi mi subat tatiline denk geliyor? Eger öyleyse evet eklenmez. Yok 5 hafta calismak gerekmyor illa, ne zaman dogum yaparsaniz kalan izin sonraya ekleniyor
Devlette mi çalışıyorsun canım, ben oglumda 38de doğum yaptım hemde onbeş tatile denk geldi ama maalesef o günden başlar analık izni 37den kalanı aktarma diye bir şey yokTeşekkürlerYa o zaman benim 5 hafta çalışmam gerekmez o zaman, o yüzden sordum 33+3 deyim . Son 2 haftam şubat tatiline denk geliyor şimdi bakınca takvimden , boşa gidiyor. O da sonraya eklenmiyormuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?