- 10 Şubat 2021
- 177
- 220
- 23
- 35
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.381
Anladım canım ben seni ama analık iznine aktarılan 32 37arasidir,,, benim de 15 Kasım görünüyor bende 32 den sonra çalışmamaya karar verdim şimdi zor güç çalıştıgim5 hafta sonrasında 2hafta sömestra denk gelecek, dönemden açık kalanı raporla tamamlarım şu an kendimi çalışarak riske atmam diye düşündümBenim doğum 6 kasım görünüyor. Ama 38 39 da doğarsa oradaki haftalarım yanacak diye 8+5 13 hafta izinle dönemi kapatırım diye planlama yapmıştım . 8 hafta doğum sonrası iznim 6 kasımdan itibaren başlayacaksa yanmayacaksa madem 8+3 11 hafta bana dönemi kapattırır 5 hafta çalışsam 2 hafta izin sömestreye denk gelir diye çalışmayayım dedim . Ne kdr uzun ve gıcık anlattım ama artık yoruluyorum sürekli ayakta diye hep bunlar .
Evet devlette öğretmenim. Benim bitişi şubat tatiline denk geliyor . Acaba sizin başlangıc olduğu için mi aktaramadınız? Ya bana kendi doktorum değil ama başka bir doktor aktarıldığını söyledi . Ben de buradaki öğretmen arkadaşlara sorayım istedim. Eğer ekleniyorsa hem pandemi hem bu ağırlıkla fazladan 2 hafta bile olsa çalışmak istemedimDevlette mi çalışıyorsun canım, ben oglumda 38de doğum yaptım hemde onbeş tatile denk geldi ama maalesef o günden başlar analık izni 37den kalanı aktarma diye bir şey yok
Haklısın. Okullar riskli çok fazla . Maske bile düzenli takamıyor çocuklar. Benim geçen hafta bel fıtığı ağrılarım başladı . O yüzden biraz da kara kara düşünmeye başladım. 3. Katta sınıf tuwalet girişte sürekli in çık . Doktor da izin olayını aktarılıyor diye söyleyince biraz kafam karıştı . Umarım yakın zamanda netleştiririz şu konuyuAnladım canım ben seni ama analık iznine aktarılan 32 37arasidir,,, benim de 15 Kasım görünüyor bende 32 den sonra çalışmamaya karar verdim şimdi zor güç çalıştıgim5 hafta sonrasında 2hafta sömestra denk gelecek, dönemden açık kalanı raporla tamamlarım şu an kendimi çalışarak riske atmam diye düşündüm
Valla aynen öyleustune bir de esimin tras makinesini lopss diye yere dusurdum onu da bozdum olsun napalim, mal bir şekilde alinir da canımız yerinde olsun
Ben de o konuda kararsiz kaldim bilemedim ama gerekirse esim gider alir diye almayaym dedim. Bilemedum
Ben e bebekteki kokunun aynısından aldım bebeğimin odasına koydum şimdiden bebek kokuyor odası nasıl misTüh ya şansa bak , yakında birileri var mı alıp kullanabileceğinBen de beyazlarını yıkadım dün ama ütüleyemedim belki bugün ütülerim artık, ama ev bebek koktu bi anda huzur verdi
Ne güzelBen e bebekteki kokunun aynısından aldım bebeğimin odasına koydum şimdiden bebek kokuyor odası nasıl mis
Kutusunu atmışım canm ama koku reyonundaki her koku çok güzel sırayla deneyeceğim .Benimki cam şişedeNe güzelHangisi o , ben de o kokuyu seviyorum Mustela nın yağı da güzel kokuyor bence bebeklerde , onları da hazırladım
Hahaha birkac kere okudum ama anladim, tatillerden bagimsiz konuşuyorum suan, erken dogum olursa kalan haftalar dogum sonrasina aktariliyor. Tatil isin icine girince detayli ayrıntılar fark edeblr.Benim doğum 6 kasım görünüyor. Ama 38 39 da doğarsa oradaki haftalarım yanacak diye 8+5 13 hafta izinle dönemi kapatırım diye planlama yapmıştım . 8 hafta doğum sonrası iznim 6 kasımdan itibaren başlayacaksa yanmayacaksa madem 8+3 11 hafta bana dönemi kapattırır 5 hafta çalışsam 2 hafta izin sömestreye denk gelir diye çalışmayayım dedim . Ne kdr uzun ve gıcık anlattım ama artık yoruluyorum sürekli ayakta diye hep bunlar .
38. Haftadan baslar zaten, ancak kalan 2 haftalik sure dogum sonrasina aktarilir.Devlette mi çalışıyorsun canım, ben oglumda 38de doğum yaptım hemde onbeş tatile denk geldi ama maalesef o günden başlar analık izni 37den kalanı aktarma diye bir şey yok
Hakkaten yaaBugun sen hic birsey yapma utu gelse bile utuye dokunma
Ekleniyor, doktorun verdiği kağıtta otomatik olarak eklenmiş olarak hesaplanıyorGünaydın kızlarÇalışanlara bir sorum var 37 den sonraki 3 haftada zorunlu çalışmıyoruz ya , bebek 38 de doğarsa diyelim oradaki 2 hafta kalan izin hakkımız sonrasına ekleniyor mu artı 2 hafta olarak?
Ben götürmeyeceğim, ilk günlerde ihtiyaç yokmuş, ilk gelen süt çok koyu oluyormuş pompayla da gelmiyormuş yavaş yavaş artıyormuş pompa o zaman kullanılacakTüh yaabazen aksilik arka arkaya gelir. Ben dün yıkadım ütüledim çantaya yerleştirdim kıyafetleri. Çantaya eklenecek şeyler kaldı bebek bezi ıslak mendiş falan yeni söyledim onlar gelicek eklenecek.
Herkese sorayım hastane çantasına meme pompası ekleyecek misiniz? Yoksa hastanade ihtiyaç olunca veriliyor mu?
Hahaha birkac kere okudum ama anladim, tatillerden bagimsiz konuşuyorum suan, erken dogum olursa kalan haftalar dogum sonrasina aktariliyor. Tatil isin icine girince detayli ayrıntılar fark edeblr.Ekleniyor, doktorun verdiği kağıtta otomatik olarak eklenmiş olarak hesaplanıyor
Teşekkürler kızlar, ekleniyor cevaplarınız benim kafamdaki soruları çözüyor38. Haftadan baslar zaten, ancak kalan 2 haftalik sure dogum sonrasina aktarilir.
Hakkaten yaa
Ben çantaya koyacağım canım. Yanımda olsun ne olur ne olmaz. Hem maşa hem saç düzleştirici koyuyorum. Yavrucumun pompayı da koyarım tabii kiHerkese sorayım hastane çantasına meme pompası ekleyecek misiniz? Yoksa hastanade ihtiyaç olunca veriliyor mu?
Bari birine karar vereydinBen çantaya koyacağım canım. Yanımda olsun ne olur ne olmaz. Hem maşa hem saç düzleştirici koyuyorum. Yavrucumun pompayı da koyarım tabii ki
Bari birine karar vereydin
Ahaha çok tatlısınOradaki duruma göre karar verilen canım. Hiç yapmayadabilirim
Ben de duzlestirici fircayi koyayim bariBen çantaya koyacağım canım. Yanımda olsun ne olur ne olmaz. Hem maşa hem saç düzleştirici koyuyorum. Yavrucumun pompayı da koyarım tabii ki
Ahaha çok tatlısınİnş çok iyi hissedip bir gün birini öteki gün diğerini kullanırsın
Ben de duzlestirici fircayi koyayim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?