2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271

Ay inşallah canım. Ahter hoca ile konuştum normal doğum istiyorum diye. Şimdilik o yönde ilerliyoruz bakalım

Koy tabii ya. Fırsatımız olur mu bilmiyorum ama hazırlıklı gitmekte fayda var
[/QUOTE]
Amin inşallah Hepimiz sağlıkla zamanında istediğimiz gibi alalım kucaklarımıza inşallah . Artık az kaldı . Ben sezaryen istiyorum ama bebişin gelişimine göre hangi hafta olacağına karar vereceğiz artık. 29 ekimde 39 haftada oluyorum, öyle olursa güzel olur geçen çarşamba gitmiştim, cumartesi tekrar randevu aldım . Sanırım ilk kez nst ye de gireceğim

Bende yikamaya bir yerden basladim
Anne yani besigimiz vardi etrafi kumastan attim onlari simdi makineye gerisi yavas yavas gelir insallah
Lcw den birseyler siparis etmistim daha kalin olur diye dusundum ama degilmis. Sapka ,eldiven falan takim yaparim demistim bir kac model siparis ettim begendigim kalir digerlerini iade ederim dedim ama hepsi iade internette renkleri uyumlu takim olurlar dedim ama eve geldi alakasizlar artik lcw den 3-6 ay icin alirim takim yapma derdide kalmaz . Artik bunlari verince trendyoldan bir takim alirim hem uyumlu olur hem baya baya uyguna gelir

Kızlar kan sulandırı hap 150 ecopirin ve 0,4 lük ocsapar iğne kullanıyorum günde birer adet Dr bu ay sonu yağı kesecek sizlerde kullanan varmı siz nasıl bir yol izleyeceksiniz
Bana doktor yeni enox verdi covidden dolayı 35+6 oluyorum biraktiğimda 20 gun kullanman lazım demişti. Ama hamileliğinin baslarinda kullanan arkadasim 35. Haftada bırakmıştı
Biz de öyle yapacağız 34+0’da hapı keseceğiz, en fazla o kadar kullanılıyormuş, bebeğin akciğer damarlarına zarar veriyormuş yoksa.
Günaydın kızlar
Iğne mi kullanıyorsun
Günaydın kızlar Çalışanlara bir sorum var 37 den sonraki 3 haftada zorunlu çalışmıyoruz ya , bebek 38 de doğarsa diyelim oradaki 2 hafta kalan izin hakkımız sonrasına ekleniyor mu artı 2 hafta olarak?
Aynen aktarılıyor yani doğumdan sonra 15 hafta doğum iznin oluyor
Ben kızımda hem şampuan hem vücut olanını kullanmıştım çünkü saçlarını bir sampuanliyor bir sampuanlamiyorduk o yüzden baya uzun süre gidiyor
Ya ne güzel çanta hazırlama çok heyacanlı oluyor hayal etmek hepsini giydiğini. Bende karantinadan sonra yapicam insallah
Ben çantaya koyacağım canım. Yanımda olsun ne olur ne olmaz. Hem maşa hem saç düzleştirici koyuyorum. Yavrucumun pompayı da koyarım tabii ki
Benim hastanede doğumdan sonra sabah kuaför gelmişti saç makyaj yapmıştı. O yüzden hiç birini götürmeyecem. Göğüs pompası da orda medela var hastane tipi gerekirse onu kullanıyoruz öyle yaparım artık

Hepsi çok güzellll güle güle kullanın inşallah. Motorolanin fiyatı ne kadar canım bide momy bag. Ateş ölçer bizdede var memnunuz.birde aziz bebenin ayılı bir seti var beşli hastane çıkışı sanırım onu ne kadara aldın çok güzel görünüyor

Hap kullanıyorum iğneyi de ilk başlarda kullanmıştık sonra kesti perinatolog gerek yok diye.Önlem için başlanmıştı.

O baslangic bile iyi geliyor insana, ben de tüm etiketleri kesip ters cevirdim, yıkamaya hazırlar

dayler dayler Yaparsın belki Yanında bulunsun yine de Alıntılamada sıkıntı var sanırım ben de böyle yaptım

S spooke Biz de geçen çarşamba gitmiştik on günü geçirmeden tekrar gidelim diye cumaya aldık Kan ve idrar testi yaptı işte. Bir de 34. haftada Nst yaparım demişti ama 33+4 oluyorum o tarihte bilmiyorum tekrar çağırır mı

patisserieyumyum Evet çanta hazırlamak çok keyifli gerçekten. Acıbadem hastanelerinde kuaför oluyormuş. Ama Medical Park bir şey demedi. Yok sanırım. Hazırlıklı gidelim dedim Bir de göğüs pompası da koca hastanede bir tane yazmışlar Google yorumlarında, ben de yanıma alayım dedim.

Kutusunu atmışım canm ama koku reyonundaki her koku çok güzel sırayla deneyeceğim .Benimki cam şişede
Yağlar için gözenekleri tıkıyor vs diye yorumlar okuyunca vazgeçtim ben almayacağım yağ
Bende öyle düşünüyordum almayacağım ama çocuk drlarinin videolarını izledim yeni doganlarda mutlaka birsey kullanın diyorlar o yüzden bende bebe yagi aldım

Dun e bebekte ufak eksikleri tamamladık kizlar.birkac şey kaldı birde yıkama ütüleme

Bende çalışır raporu aldım 32 haftada...dogum sonrası izne nasıl aktariliyor kurummu yapıyor drmu rapor veriyor ekstra bilen var mi

Çalışır raporunu kuruma veriyorsunuz. Dosyanızda saklanıyor. 37'de alınan raporda çalışamaz tarihleriniz yazıyor ve tabii tahmini doğum tarihi. Sonra doğum sırasında bir belge veriliyor. Onda hangi tarihte iznin bittiği yazıyor. 37. Hafta ve analık izni MEBBİS'te mazeret izni kısmına idare tarafından işleniyor. Hepsi hastane tarafından hazırlanan belgede yazıyor

Aynı gün gitmişiz benim sabah erkendi. Belki karşılaştık Mantıklı kontrol gününü kaçırmamak. Ben de Mehmet Akif Hocaya göründüm sonra Ahter hpcaya da görünerek kontrol hakkımı o gün kullandım. 33+0dım o gün. 10 gün sonra gel dedi aralıklar artık böyle on gün mü olacak bilmiyorum öğreniriz bu gidişimde bakalım

Bizim de erkendi. 08:40'da gittik. Ama dokuz gibi içeri girdik. Bizden önce bir çift vardı yoksa sizmiydiniz?

Şimdi gördüm canım inşallah yaparlar inşallah 40a kadar kendi sancın olur çok mutlu olurum senin adına. Sonuçta doğum şeklimizi seçmek en büyük hakkımız
Aynen ve çoğu kişi yapabiliyorsa bende yaparım inşaallah Dr larin kesmek işine geliyor kısa sürüyor çünkü ama ameliyat sonuçta 2.5 yaşında oglum var çok destekcim yok hemen ayağa kalkmak istiyorum

Yiaaa böyle cok guzel olmus cekim gule gule kullan, biz de yarin pijama almaya gidecegiz, bir de emzirme atleti sutyeni filan bakcam, e bebege ugrayip eksikleri de tamamlarim brkac bsy. Bebek kamerasi ne kadar?
Bence de, fazlalik mi yapcak sanki
Dimi yarin mi yikamaya baslayacaksin
Bu akşam bir posta yıkarım belki ama ütüyü kirec cozdurme yapip tekrar kontrol edeceğim, eger yine sorun varsa erteleyecegim mecbur

İnsallah calisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…