2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271

bende mochi el pompası var vakum gibi onu ekleyeceğim

yenidoğan saç ve vücut bir arada olanını aldım ama köpük şampuanı da çok tavsiye ediyorlar elimdeki bitince ondan alıcam inşallah

Selam bayanlar bebek hareketleriniz nasıl? Benimki bu sıra hep ittirip geri çekilme yada toplanıp gevşeme şeklinde tekme vs hissetmiyorum artık

Ben çalışır raporunu 32 de aldım, en son çalışabileceğim tarih ve tahmini doğum tarihi de vardı raporda. Hatta ik ona göre 37. Haftada son çalışacağım günden sonrası için analık izin girişini yaptı hemen. Yine de 37 de rapor almam gerekiyor ama. Hastaneye göre mi değişiyor acaba rapor formatı

Oyy masallah minnosaaa biz de yarin görüşeceğiz kuzucukla merakla heyecanla bekliyorum 1 aydir görüşmüyoruz

32'de de yazar tabii tüm bu bilgiler ama 37 daha kesindir. Çünkü çalışamaz alıp çalışabilire çevirenler de oluyor. Bu nedenle 37 raporu daha net bilgi verir. Öğretmenlik için şöyle diyim 32 raporu çalışır olarak alınırsa bir yere işlenmez sadece dosyada durur. Ama 37 çalışamaz olduğu için işlenir. Format farklı olsa da sunulan bilgiler aynı oluyor, çok fark edeceğini sanmıyorum. Görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…