- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.896
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.421
Tam karşınızda oturuyordukEvet biz olabiliriz8:30 du ama doktor geç geldi . Ben heyecandan kimseye dikkat etmemişim tabi
11 kilo aldım bel ağrılarım başladı bakalım kaçla kapatacağızKızlar 9 buçuk kilo filan aldım sanırım ama göbeğim kocaman oldu, bel ağrılarım arttı .Sizlerde de durum öyle mi ?
Magnezyum takviyesi alıyor musun canım?Kızlar 9 buçuk kilo filan aldım sanırım ama göbeğim kocaman oldu, bel ağrılarım arttı .Sizlerde de durum öyle mi ?
Bir daha denk gelirsek tanışırız artık mademTam karşınızda oturuyorduk
Alıyorum ama hiç fayda etmiyor , bel fıtığım var benim, direk o ağrılar başladı. Başka ilaca kreme izin yok tabi.Geçmezse fizik tedavi dedi doktorMagnezyum takviyesi alıyor musun canım?
Yok, calismamis maalesef ben okuldaym da esim az once kontrol etti. Gorumcemde olanin aynisi olmuşİnsallah calisir
Saglik olsunYok, calismamis maalesef ben okuldaym da esim az once kontrol etti. Gorumcemde olanin aynisi olmuş
Tüh yaabazen aksilik arka arkaya gelir. Ben dün yıkadım ütüledim çantaya yerleştirdim kıyafetleri. Çantaya eklenecek şeyler kaldı bebek bezi ıslak mendiş falan yeni söyledim onlar gelicek eklenecek.
Herkese sorayım hastane çantasına meme pompası ekleyecek misiniz? Yoksa hastanade ihtiyaç olunca veriliyor mu?
yenidoğan saç ve vücut bir arada olanını aldım ama köpük şampuanı da çok tavsiye ediyorlar elimdeki bitince ondan alıcam inşallahKızlar benim son eksiğim bakım ürünleri kaldı onlarıda alayım Artık diyorum.Sorum mustela kullanan veya kullanacak olanlara .Şampuanı sadece saç için olandan mı aldınız,yoksa saç ve vücut birlikte olandan mı aldınız
Bu arada kızlarcım aldıklarımı genel paylaşmıştım ama ordan hiç bir şey seçilmiyor. Bir de böyle ayrı ayrı paylaşayım dedim, almak seçmek isteyene fikir olur hem diye
Eki Görüntüle 2919217
Eki Görüntüle 2919219
Eki Görüntüle 2919218
Eki Görüntüle 2919217
Eki Görüntüle 2919215
bende toplamda 10 kilo aldım ama bu hafta hareketlerimin baya kısıtlandığını hissediyorum artıkKızlar 9 buçuk kilo filan aldım sanırım ama göbeğim kocaman oldu, bel ağrılarım arttı .Sizlerde de durum öyle mi ?
Yurtdışındayım kafama göre almak istemedim ama unuttum doktora demeyi deDoktor bana mide yanması için gaviscon advance verdi. Siz neden çekiyorsunuz ki bu kadar, alın ilacı geçsin :)
Ben çalışır raporunu 32 de aldım, en son çalışabileceğim tarih ve tahmini doğum tarihi de vardı raporda. Hatta ik ona göre 37. Haftada son çalışacağım günden sonrası için analık izin girişini yaptı hemen. Yine de 37 de rapor almam gerekiyor ama. Hastaneye göre mi değişiyor acaba rapor formatıÇalışır raporunu kuruma veriyorsunuz. Dosyanızda saklanıyor. 37'de alınan raporda çalışamaz tarihleriniz yazıyor ve tabii tahmini doğum tarihi. Sonra doğum sırasında bir belge veriliyor. Onda hangi tarihte iznin bittiği yazıyor. 37. Hafta ve analık izni MEBBİS'te mazeret izni kısmına idare tarafından işleniyor. Hepsi hastane tarafından hazırlanan belgede yazıyor
Oyy masallah minnosaaaSelam bugün uzun aradan sonra fındığımı gördük31. Haftaya girdik 2013 gram çıktı boyu da nette ki hesaplama gibi yapınca 42 çıkıyor çok şükür herşey yolunda ama hep bu detaylı olunca bir yüzünü göremedik
32'de de yazar tabii tüm bu bilgiler ama 37 daha kesindir. Çünkü çalışamaz alıp çalışabilire çevirenler de oluyor. Bu nedenle 37 raporu daha net bilgi verir.Ben çalışır raporunu 32 de aldım, en son çalışabileceğim tarih ve tahmini doğum tarihi de vardı raporda. Hatta ik ona göre 37. Haftada son çalışacağım günden sonrası için analık izin girişini yaptı hemen. Yine de 37 de rapor almam gerekiyor ama. Hastaneye göre mi değişiyor acaba rapor formatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?