- 25 Nisan 2021
- 3.212
- 6.552
- 108
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.441
Ay maşallah onaaa ☺Selam bugün uzun aradan sonra fındığımı gördük31. Haftaya girdik 2013 gram çıktı boyu da nette ki hesaplama gibi yapınca 42 çıkıyor çok şükür herşey yolunda ama hep bu detaylı olunca bir yüzünü göremedik
Ay çok heyecanlı, güzel haberler al inşallahOyy masallah minnosaaabiz de yarin görüşeceğiz kuzucukla merakla heyecanla bekliyorum 1 aydir görüşmüyoruz
Hepsi çok güzellll güle güle kullanın inşallah. Motorolanin fiyatı ne kadar canım bide momy bag. Ateş ölçer bizdede var memnunuz.birde aziz bebenin ayılı bir seti var beşli hastane çıkışı sanırım onu ne kadara aldın çok güzel görünüyor
Yiaaa böyle cok guzel olmus cekimgule gule kullan, biz de yarin pijama almaya gidecegiz, bir de emzirme atleti sutyeni filan bakcam, e bebege ugrayip eksikleri de tamamlarim brkac bsy. Bebek kamerasi ne kadar?
Nasıl yani yaa ama benim oğlumda öyle bir şey olmadı 38de sezeryan oldum doktorun hangi verdiği kağıttan bahsediyorsunuzEkleniyor, doktorun verdiği kağıtta otomatik olarak eklenmiş olarak hesaplanıyor
İnşallah güzel haberler alırsın canımOyy masallah minnosaaabiz de yarin görüşeceğiz kuzucukla merakla heyecanla bekliyorum 1 aydir görüşmüyoruz
Ben enox 4000 iğne kullanıyorum.Sanırım doğumdan bikaç gün önce bırakacağım. Bunu daha konuşmadık ama.Kızlar kan sulandırı hap 150 ecopirin ve 0,4 lük ocsapar iğne kullanıyorum günde birer adet Dr bu ay sonu yağı kesecek sizlerde kullanan varmı siz nasıl bir yol izleyeceksiniz
Aminnn inşallahhhhAy maşallah onaaa ☺
Ay çok heyecanlı, güzel haberler al inşallah
biz görüşeli iki hafta oluyor geriye kaldı 2 buçuk hafta ekimin ilk haftasına kadar beklicez mecbur
Ama o da iyi fikirmis, telsizi hiç düşünmemiştimAziz bebenin seti annem aldı. Nişantaşı’nda yeri varmış, uygun fiyatlı ordan. Fiyatını hatırlamıyorum canım yaaa. Turuncu çanta 130 tl, lacivert 35 tl ikisi de trendyoldan. Motorola da ben aldığımda indirimdeydi, 200 küsürdü canım.
Bebek telsizi benimki canım. Kameralı almadım. Kameralılar en az 2 katı fiyat fark ediyor. 200 küsüre aldım, indirimdeydi ben alırken.
Bana 36. Hafta gel dediAminnn inşallahhhhbundan sonra 2 haftada bir der herhalde dimi insallah direkt doguma gel demez herhalde hahshsd
Aminnn, oyy kıyamam kuzucukkk, kac yasindaİnşallah güzel haberler alırsın canımartık sabırsızlanıyoruz bir an önce doğsa diye oğlum her sabah soruyor
36 derse cok geç derimBana 36. Hafta gel dediben de 2 haftada bir diye düşünmüştüm 36'dan sonra mecbur 2 hafta sonra gel diyecek zaten diye düşünüyorum malum miadı gelmiş oluyor 38'de
Oyy masallah minnosaaabiz de yarin görüşeceğiz kuzucukla merakla heyecanla bekliyorum 1 aydir görüşmüyoruz
Ahshsh bence de, bitmiyor o 1 aylarÜüüüf benim de hâlâ kontrol aralığı 1 ay ya. Sıklaşsa artık şu kontroller
İğnen maçlık canım hapı kesip iğneyi yukseltecekmi birde kaç kilosun acaba ben 0,4 kullanıyorum da çok korku aldı içimiBiz de öyle yapacağız 34+0’da hapı keseceğiz, en fazla o kadar kullanılıyormuş, bebeğin akciğer damarlarına zarar veriyormuş yoksa.
Günaydın kızlar
Ben ekleyeceğim canım elektrikli işe yarıyor kanalları açıyor varsa bence kendikini koyTüh yaabazen aksilik arka arkaya gelir. Ben dün yıkadım ütüledim çantaya yerleştirdim kıyafetleri. Çantaya eklenecek şeyler kaldı bebek bezi ıslak mendiş falan yeni söyledim onlar gelicek eklenecek.
Herkese sorayım hastane çantasına meme pompası ekleyecek misiniz? Yoksa hastanade ihtiyaç olunca veriliyor mu?
Foto atma şansın varmı acaba o kokudan ben sordum bi yanıt alamadım ebebektenBen e bebekteki kokunun aynısından aldım bebeğimin odasına koydum şimdiden bebek kokuyor odası nasıl mis
Enox iğne mi hap mı canım kaçlık birdeBana doktor yeni enox verdi covidden dolayı 35+6 oluyorum biraktiğimda 20 gun kullanman lazım demişti. Ama hamileliğinin baslarinda kullanan arkadasim 35. Haftada bırakmıştı
Iğne mi kullanıyorsun
Aynen aktarılıyor yani doğumdan sonra 15 hafta doğum iznin oluyor
Ben kızımda hem şampuan hem vücut olanını kullanmıştım çünkü saçlarını bir sampuanliyor bir sampuanlamiyorduk o yüzden baya uzun süre gidiyor
Ya ne güzel çanta hazırlama çok heyacanlı oluyor hayal etmek hepsini giydiğini. Bende karantinadan sonra yapicam insallah
Benim hastanede doğumdan sonra sabah kuaför gelmişti saç makyaj yapmıştı. O yüzden hiç birini götürmeyecem. Göğüs pompası da orda medela var hastane tipi gerekirse onu kullanıyoruz öyle yaparım artık
Dün ekledim ben de hastane çantasına bir tek babamız için eklenecekler ve ufak tefek teferruatlar kaldıBen ekleyeceğim canım elektrikli işe yarıyor kanalları açıyor varsa bence kendikini koy
Herkesin kafasında aynı sorularAminnn inşallahhhhbundan sonra 2 haftada bir der herhalde dimi insallah direkt doguma gel demez herhalde hahshsd
Ama o da iyi fikirmis, telsizi hiç düşünmemiştim
iğne kullanmıyorum kuzum iğne ihtiyacım yoktu yine de önlem olsun diye oksapar 0.4 başlamıştık başlarda sonra kesti perinatolog.Şimdi aspirin de kesilecek tabi kan akımları ölçülüyor sürekli.Gerek görürlerse iğne başlarlar bana.Sen rahat ol doktorun ayarlar muayenene göre, ciddi pıhtılaşma mı var sende.Benim bildiğim kadarıyla hap kesilince iğne dozu yükseltilmiyorİğnen maçlık canım hapı kesip iğneyi yukseltecekmi birde kaç kilosun acaba ben 0,4 kullanıyorum da çok korku aldı içimi
Ben test yapmadım. Kayıplarım olduğu için başlandı gebe kalınır kalınmaz teste gerek yok işi garantiye alacağız dendi şimdi birdahaki hafta başı hap kesilip sadece iğne devam edilecek ama korku aldı gene içimi ya bebeğime bişi olursaHerkesin kafasında aynı sorular38de gel diyecek diye ödüm kopuyor 2 haftada bire düşer artık yaaaaaa o kadar da değil Doğurcaz artık
iğne kullanmıyorum kuzum iğne ihtiyacım yoktu yine de önlem olsun diye oksapar 0.4 başlamıştık başlarda sonra kesti perinatolog.Şimdi aspirin de kesilecek tabi kan akımları ölçülüyor sürekli.Gerek görürlerse iğne başlarlar bana.Sen rahat ol doktorun ayarlar muayenene göre, ciddi pıhtılaşma mı var sende.Benim bildiğim kadarıyla hap kesilince iğne dozu yükseltilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?