2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ay maşallah onaaa ☺
Oyy masallah minnosaaa biz de yarin görüşeceğiz kuzucukla merakla heyecanla bekliyorum 1 aydir görüşmüyoruz
Ay çok heyecanlı, güzel haberler al inşallah

biz görüşeli iki hafta oluyor geriye kaldı 2 buçuk hafta ekimin ilk haftasına kadar beklicez mecbur

Aziz bebenin seti annem aldı. Nişantaşı’nda yeri varmış, uygun fiyatlı ordan. Fiyatını hatırlamıyorum canım yaaa. Turuncu çanta 130 tl, lacivert 35 tl ikisi de trendyoldan. Motorola da ben aldığımda indirimdeydi, 200 küsürdü canım.

Yiaaa böyle cok guzel olmus cekim gule gule kullan, biz de yarin pijama almaya gidecegiz, bir de emzirme atleti sutyeni filan bakcam, e bebege ugrayip eksikleri de tamamlarim brkac bsy. Bebek kamerasi ne kadar?

Bebek telsizi benimki canım. Kameralı almadım. Kameralılar en az 2 katı fiyat fark ediyor. 200 küsüre aldım, indirimdeydi ben alırken.

Kızlar kan sulandırı hap 150 ecopirin ve 0,4 lük ocsapar iğne kullanıyorum günde birer adet Dr bu ay sonu yağı kesecek sizlerde kullanan varmı siz nasıl bir yol izleyeceksiniz
Ben enox 4000 iğne kullanıyorum.Sanırım doğumdan bikaç gün önce bırakacağım. Bunu daha konuşmadık ama.

Ay maşallah onaaa ☺

Ay çok heyecanlı, güzel haberler al inşallah

biz görüşeli iki hafta oluyor geriye kaldı 2 buçuk hafta ekimin ilk haftasına kadar beklicez mecbur
Aminnn inşallahhhh bundan sonra 2 haftada bir der herhalde dimi insallah direkt doguma gel demez herhalde hahshsd
Ama o da iyi fikirmis, telsizi hiç düşünmemiştim

Aminnn inşallahhhh bundan sonra 2 haftada bir der herhalde dimi insallah direkt doguma gel demez herhalde hahshsd
Bana 36. Hafta gel dedi ben de 2 haftada bir diye düşünmüştüm 36'dan sonra mecbur 2 hafta sonra gel diyecek zaten diye düşünüyorum malum miadı gelmiş oluyor 38'de

İnşallah güzel haberler alırsın canım artık sabırsızlanıyoruz bir an önce doğsa diye oğlum her sabah soruyor
Aminnn, oyy kıyamam kuzucukkk, kac yasinda
Bana 36. Hafta gel dedi ben de 2 haftada bir diye düşünmüştüm 36'dan sonra mecbur 2 hafta sonra gel diyecek zaten diye düşünüyorum malum miadı gelmiş oluyor 38'de
36 derse cok geç derim bizimki direkt su kdr hafta sonra gel diyor, 2 hafta desin simdilik, abartmasin yani, ztn 33. Haftadayim yetti gari

Biz de öyle yapacağız 34+0’da hapı keseceğiz, en fazla o kadar kullanılıyormuş, bebeğin akciğer damarlarına zarar veriyormuş yoksa.
Günaydın kızlar
İğnen maçlık canım hapı kesip iğneyi yukseltecekmi birde kaç kilosun acaba ben 0,4 kullanıyorum da çok korku aldı içimi

Ben ekleyeceğim canım elektrikli işe yarıyor kanalları açıyor varsa bence kendikini koy

Enox iğne mi hap mı canım kaçlık birde

Ama o da iyi fikirmis, telsizi hiç düşünmemiştim
Herkesin kafasında aynı sorular 38de gel diyecek diye ödüm kopuyor 2 haftada bire düşer artık yaaaaaa o kadar da değil Doğurcaz artık
İğnen maçlık canım hapı kesip iğneyi yukseltecekmi birde kaç kilosun acaba ben 0,4 kullanıyorum da çok korku aldı içimi
iğne kullanmıyorum kuzum iğne ihtiyacım yoktu yine de önlem olsun diye oksapar 0.4 başlamıştık başlarda sonra kesti perinatolog.Şimdi aspirin de kesilecek tabi kan akımları ölçülüyor sürekli.Gerek görürlerse iğne başlarlar bana.Sen rahat ol doktorun ayarlar muayenene göre, ciddi pıhtılaşma mı var sende.Benim bildiğim kadarıyla hap kesilince iğne dozu yükseltilmiyor

Ben test yapmadım. Kayıplarım olduğu için başlandı gebe kalınır kalınmaz teste gerek yok işi garantiye alacağız dendi şimdi birdahaki hafta başı hap kesilip sadece iğne devam edilecek ama korku aldı gene içimi ya bebeğime bişi olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…