- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.461
Gizem yaratıyor zottiri minnoşBugün kontrolümüz vardı yine yüzünü göstermedi benim oğlan ya…
Bu çocuk bizim yüzümüze bakmıyor şimdiden
Hahahah bence de yani, öyle sey olur muHerkesin kafasında aynı sorular38de gel diyecek diye ödüm kopuyor 2 haftada bire düşer artık yaaaaaa o kadar da değil Doğurcaz artık
iğne kullanmıyorum kuzum iğne ihtiyacım yoktu yine de önlem olsun diye oksapar 0.4 başlamıştık başlarda sonra kesti perinatolog.Şimdi aspirin de kesilecek tabi kan akımları ölçülüyor sürekli.Gerek görürlerse iğne başlarlar bana.Sen rahat ol doktorun ayarlar muayenene göre, ciddi pıhtılaşma mı var sende.Benim bildiğim kadarıyla hap kesilince iğne dozu yükseltilmiyor
Canım esas bunun için verdikleri şey iğne zaten, hap değil, iğneyi de doğumdan önceki güne kadar kesmiyorlar, kendini de bebeği de strese sokma böyle yaparak, stres daha zararlı, bebeğin kilo almasını bile etkiliyor, benim de kayıplarım var seni iyi anlıyorum ama aklıma kötü şeyleri getirmeden hemen uzaklaştırıyorum, kötüyü düşünme, doktorun ayarlar artık kontroller de sıklaşacak zaten çok şükürBen test yapmadım. Kayıplarım olduğu için başlandı gebe kalınır kalınmaz teste gerek yok işi garantiye alacağız dendi şimdi birdahaki hafta başı hap kesilip sadece iğne devam edilecek ama korku aldı gene içimi ya bebeğime bişi olursa
Aynen öyle drların işine geldiğini artık bilmeyen yok. Anne tercihiyse saygım sonsuz ama anne istemiyorken bunu bir şekilde bahane üreterek yapmaları çok iğrenç bence. Bencede yaparsın facebookta ssvd grubu var ona üye ol bir sürü bilgi veriyorlar. Benim doktorumda çok destekçi sağolsun aksilik yaşamadıkça 42ye kadar yolu var diyor. Bir sürü doğal tarif verdi seninle paylaşırımAynen ve çoğu kişi yapabiliyorsa bende yaparım inşaallah Dr larin kesmek işine geliyor kısa sürüyor çünkü ama ameliyat sonuçta 2.5 yaşında oglum var çok destekcim yok hemen ayağa kalkmak istiyorum
İnsallah yolunda gidecek, bu haftalarda herkesin suyunda azalma olyorms bebek buyudugu icin, kendinj kurtaracak kadar idare etsin minnos insallahhhhhKizlar kac gundur kizim hasta tam iyilesmeye gidiyor derken dun gece kotu olunca yine doktora gittik. Sonra bende gelmisken kontrol olayim dedim. Cumartesi doktorum suyumda azalma oldugunu soylemisti malum. Once nst ye bagladilar ardindan nobetci doktor ultrasonla bakti sudaki azalmanin problem olacak bir boyutta olmadigini soyledi. Cumartesi suda azalma var derken kendi doktorumda cok rahatti belkide bu yuzden yada 3 gundur ictigim sular havuc sulari ise yaramaya basladi bilmiyorum :) cuma yada cumartesi tekrar kendi doktoruma gidicem insallah oda guzel seyler soyler
Kızına geçmiş olsun canm,senin içinde çok sevindim için rahatlamıştırKizlar kac gundur kizim hasta tam iyilesmeye gidiyor derken dun gece kotu olunca yine doktora gittik. Sonra bende gelmisken kontrol olayim dedim. Cumartesi doktorum suyumda azalma oldugunu soylemisti malum. Once nst ye bagladilar ardindan nobetci doktor ultrasonla bakti sudaki azalmanin problem olacak bir boyutta olmadigini soyledi. Cumartesi suda azalma var derken kendi doktorumda cok rahatti belkide bu yuzden yada 3 gundur ictigim sular havuc sulari ise yaramaya basladi bilmiyorum :) cuma yada cumartesi tekrar kendi doktoruma gidicem insallah oda guzel seyler soyler
Çok teşekkürlerÇalışır raporunu kuruma veriyorsunuz. Dosyanızda saklanıyor. 37'de alınan raporda çalışamaz tarihleriniz yazıyor ve tabii tahmini doğum tarihi. Sonra doğum sırasında bir belge veriliyor. Onda hangi tarihte iznin bittiği yazıyor. 37. Hafta ve analık izni MEBBİS'te mazeret izni kısmına idare tarafından işleniyor. Hepsi hastane tarafından hazırlanan belgede yazıyor
Ben neredeyse 15 aldım şükür yok sadece agirlastim tabiKızlar 9 buçuk kilo filan aldım sanırım ama göbeğim kocaman oldu, bel ağrılarım arttı .Sizlerde de durum öyle mi ?
Bugünlerde benimde az oluyorSelam bayanlar bebek hareketleriniz nasıl? Benimki bu sıra hep ittirip geri çekilme yada toplanıp gevşeme şeklinde tekme vs hissetmiyorum artık
Benimde 35 haftada çağırdı daha sık bekliyordumÜüüüf benim de hâlâ kontrol aralığı 1 ay ya. Sıklaşsa artık şu kontroller
Geçmiş olsunKizlar kac gundur kizim hasta tam iyilesmeye gidiyor derken dun gece kotu olunca yine doktora gittik. Sonra bende gelmisken kontrol olayim dedim. Cumartesi doktorum suyumda azalma oldugunu soylemisti malum. Once nst ye bagladilar ardindan nobetci doktor ultrasonla bakti sudaki azalmanin problem olacak bir boyutta olmadigini soyledi. Cumartesi suda azalma var derken kendi doktorumda cok rahatti belkide bu yuzden yada 3 gundur ictigim sular havuc sulari ise yaramaya basladi bilmiyorum :) cuma yada cumartesi tekrar kendi doktoruma gidicem insallah oda guzel seyler soyler
İnsallah canimİnsallah yolunda gidecek, bu haftalarda herkesin suyunda azalma olyorms bebek buyudugu icin, kendinj kurtaracak kadar idare etsin minnos insallahhhhhayy benim de az kaldikca saatler meraktan oluyorm
Cok sagol canimKızına geçmiş olsun canm,senin içinde çok sevindim için rahatlamıştırZaten bu haftalardan sonra hiçbirimizin suyu artmayacak öyle bişey okumuştum önemli olan azalmaması.Havuçlara devam
SagolGeçmiş olsunnts ye erken bağlananlardansın problem çıkmadığına sevindim sağlıcakla zamanında gelsin suyunda daha da azalma olmaz inşallah
Eşleri alıyorlar mı kızlar nst odasınaİnsallah canimevet 37 yi hepimiz gorelim insallah. Senin bugun mu randevun
Cok sagol caniminsallah saglikla tamamlayalim kalan zamanida
Sagolevet dun gece 5 yıl oncesine gittim. Genelde nst yapilan oda farkli katta ama beni hep diger kattaki oda ya alirlardi nst ye nasip dun gecede ilk nst ye oraya aldilar bi duygusal oldum orada
Tamam canım teşekkur ederimCanım esas bunun için verdikleri şey iğne zaten, hap değil, iğneyi de doğumdan önceki güne kadar kesmiyorlar, kendini de bebeği de strese sokma böyle yaparak, stres daha zararlı, bebeğin kilo almasını bile etkiliyor, benim de kayıplarım var seni iyi anlıyorum ama aklıma kötü şeyleri getirmeden hemen uzaklaştırıyorum, kötüyü düşünme, doktorun ayarlar artık kontroller de sıklaşacak zaten çok şükür
Bizim hastanede hersey ayni tek fark maske var.Kizimda yanimizdaydi ucumuz girdikEşleri alıyorlar mı kızlar nst odasına
10 dk lik nstye baglayalim dedi ama biraz daha fazla surmus olabilir. İlk kizimdayken daha uzundu diye hatirliyorumBen de bir soru sorayım kızlar, Nst ne kadar sürüyor?
Yarım saat yada 20 dk Hemşire bakıyor arada kağıda düzgün çekiliyor sa sorun yokBen de bir soru sorayım kızlar, Nst ne kadar sürüyor?
10 dk lik nstye baglayalim dedi ama biraz daha fazla surmus olabilir. İlk kizimdayken daha uzundu diye hatirliyorum
Teşekkürler kızlarYarım saat yada 20 dk Hemşire bakıyor arada kağıda düzgün çekiliyor sa sorun yok
Aminnnn. Evet bugun, 4bucuktaİnsallah canimevet 37 yi hepimiz gorelim insallah. Senin bugun mu randevun
Cok sagol caniminsallah saglikla tamamlayalim kalan zamanida
Sagolevet dun gece 5 yıl oncesine gittim. Genelde nst yapilan oda farkli katta ama beni hep diger kattaki oda ya alirlardi nst ye nasip dun gecede ilk nst ye oraya aldilar bi duygusal oldum orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?