2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bugün kontrolümüz vardı yine yüzünü göstermedi benim oğlan ya…
Bu çocuk bizim yüzümüze bakmıyor şimdiden
Gizem yaratıyor zottiri minnoş kiyamam, her sey yolundaysa şükür, yüzünü dogunca gorursunuz artık
Hahahah bence de yani, öyle sey olur mu sıkça buluşalım tohtur bey, ozlersiniz diye düşünüyorum derim ahhshshdhs

Canım esas bunun için verdikleri şey iğne zaten, hap değil, iğneyi de doğumdan önceki güne kadar kesmiyorlar, kendini de bebeği de strese sokma böyle yaparak, stres daha zararlı, bebeğin kilo almasını bile etkiliyor, benim de kayıplarım var seni iyi anlıyorum ama aklıma kötü şeyleri getirmeden hemen uzaklaştırıyorum, kötüyü düşünme, doktorun ayarlar artık kontroller de sıklaşacak zaten çok şükür

Aynen ve çoğu kişi yapabiliyorsa bende yaparım inşaallah Dr larin kesmek işine geliyor kısa sürüyor çünkü ama ameliyat sonuçta 2.5 yaşında oglum var çok destekcim yok hemen ayağa kalkmak istiyorum
Aynen öyle drların işine geldiğini artık bilmeyen yok. Anne tercihiyse saygım sonsuz ama anne istemiyorken bunu bir şekilde bahane üreterek yapmaları çok iğrenç bence. Bencede yaparsın facebookta ssvd grubu var ona üye ol bir sürü bilgi veriyorlar. Benim doktorumda çok destekçi sağolsun aksilik yaşamadıkça 42ye kadar yolu var diyor. Bir sürü doğal tarif verdi seninle paylaşırım

Kizlar kac gundur kizim hasta tam iyilesmeye gidiyor derken dun gece kotu olunca yine doktora gittik. Sonra bende gelmisken kontrol olayim dedim. Cumartesi doktorum suyumda azalma oldugunu soylemisti malum. Once nst ye bagladilar ardindan nobetci doktor ultrasonla bakti sudaki azalmanin problem olacak bir boyutta olmadigini soyledi. Cumartesi suda azalma var derken kendi doktorumda cok rahatti belkide bu yuzden yada 3 gundur ictigim sular havuc sulari ise yaramaya basladi bilmiyorum :) cuma yada cumartesi tekrar kendi doktoruma gidicem insallah oda guzel seyler soyler

İnsallah yolunda gidecek, bu haftalarda herkesin suyunda azalma olyorms bebek buyudugu icin, kendinj kurtaracak kadar idare etsin minnos insallahhhhh ayy benim de az kaldikca saatler meraktan oluyorm

Kızına geçmiş olsun canm,senin içinde çok sevindim için rahatlamıştırZaten bu haftalardan sonra hiçbirimizin suyu artmayacak öyle bişey okumuştum önemli olan azalmaması.Havuçlara devam

Çok teşekkürler

Kızlar 9 buçuk kilo filan aldım sanırım ama göbeğim kocaman oldu, bel ağrılarım arttı .Sizlerde de durum öyle mi ?
Ben neredeyse 15 aldım şükür yok sadece agirlastim tabi
Selam bayanlar bebek hareketleriniz nasıl? Benimki bu sıra hep ittirip geri çekilme yada toplanıp gevşeme şeklinde tekme vs hissetmiyorum artık
Bugünlerde benimde az oluyor
Üüüüf benim de hâlâ kontrol aralığı 1 ay ya. Sıklaşsa artık şu kontroller
Benimde 35 haftada çağırdı daha sık bekliyordum

Geçmiş olsun nts ye erken bağlananlardansın problem çıkmadığına sevindim sağlıcakla zamanında gelsin suyunda daha da azalma olmaz inşallah

Bende Cumartesi nst girdim hepsi normal aksine uyudu galiba kıpırtı yoktu pek normalde yılan gibi o sorun değil şimdi kalp atışına bakıyoz dedi nst no stres demekmiş 1damlam çocukta ne stres var ya ekmek kordondan su keseden

İnsallah yolunda gidecek, bu haftalarda herkesin suyunda azalma olyorms bebek buyudugu icin, kendinj kurtaracak kadar idare etsin minnos insallahhhhh ayy benim de az kaldikca saatler meraktan oluyorm
İnsallah canim evet 37 yi hepimiz gorelim insallah. Senin bugun mu randevun
Kızına geçmiş olsun canm,senin içinde çok sevindim için rahatlamıştırZaten bu haftalardan sonra hiçbirimizin suyu artmayacak öyle bişey okumuştum önemli olan azalmaması.Havuçlara devam
Cok sagol canim insallah saglikla tamamlayalim kalan zamanida
Geçmiş olsun nts ye erken bağlananlardansın problem çıkmadığına sevindim sağlıcakla zamanında gelsin suyunda daha da azalma olmaz inşallah
Sagol evet dun gece 5 yıl oncesine gittim. Genelde nst yapilan oda farkli katta ama beni hep diger kattaki oda ya alirlardi nst ye nasip dun gecede ilk nst ye oraya aldilar bi duygusal oldum orada

Eşleri alıyorlar mı kızlar nst odasına

Tamam canım teşekkur ederim hap ne için veriliyor kan sulandırı değil mi o da

Aminnnn. Evet bugun, 4bucukta az kaldiiii

Göğüslere krem vs bişey sürmeye başladınız mı tahin yağı koyuyorum pamukla eski sütyenle tutsun orda diye napcam bilmiyom acıyomuş çok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…