- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.481
Krem almadim ben gumus kapak aldim, 1 ay kala kullanmaya baslayacagm gunde birkac saat olarakGöğüslere krem vs bişey sürmeye başladınız mı tahin yağı koyuyorum pamukla eski sütyenle tutsun orda diye napcam bilmiyom acıyomuş çok ya
Iğne canım 0.4 lükEnox iğne mi hap mı canım kaçlık birde
Bi an ben yazmışım gibi hissettimKızlar nst ye girmeye ne zaman baslanio.Suan 32.haftamdayim haftaya Çarşamba kontrolüm var.Doktorum artık iki haftada bire indi kontroller dedi.Bi de dünden beri karnimda değişik şeyler hissediorum.Karnimin içinde mısır patlio gibi.Bebek hareket ettikçe sağdan soldan bazen canım acıdı.Kasilma mi yoksa bu.Gecen Çarşamba kontrolde herşey yolundaydı.Ama bende erken doğum korkusu var.İlk aylar düşük mü yaparım korkusuydu,şimdi de erken doğum korkusu.İyice paranoyak oldum
Ben de 33. Haftaya girdim, 1 haftadır filan karinda kasılma, son gunlerde de rahimde daha farkli hissediyorum ve hafif ağrılarım var. Yurumem zorlasti resmen ama galiba bunlar normalmis, herkes benzer seyler yazıyor bu haftalarda. Ciddi bir sanci olmadikca rahim kendini hazirliyormus. Bu aralar aniden bir vuruyor canım acıyor resmen, dedigin gbii misir patlamasi hssi varKızlar nst ye girmeye ne zaman baslanio.Suan 32.haftamdayim haftaya Çarşamba kontrolüm var.Doktorum artık iki haftada bire indi kontroller dedi.Bi de dünden beri karnimda değişik şeyler hissediorum.Karnimin içinde mısır patlio gibi.Bebek hareket ettikçe sağdan soldan bazen canım acıdı.Kasilma mi yoksa bu.Gecen Çarşamba kontrolde herşey yolundaydı.Ama bende erken doğum korkusu var.İlk aylar düşük mü yaparım korkusuydu,şimdi de erken doğum korkusu.İyice paranoyak oldum
34 haftada dedi sekreteri ama dr 32de başlarız die not almış bana 20 dk önce gelincek nst için dedi bende öyle yaptım aslında 31im 32 çıkıyo ne zaman gitsem 1hafta önde bebek benimde baloncuk patlıyo gibi kese içinde ya acaba ağzıyla mı yapıyo pırtmı ediyo bilmiyom gariKızlar nst ye girmeye ne zaman baslanio.Suan 32.haftamdayim haftaya Çarşamba kontrolüm var.Doktorum artık iki haftada bire indi kontroller dedi.Bi de dünden beri karnimda değişik şeyler hissediorum.Karnimin içinde mısır patlio gibi.Bebek hareket ettikçe sağdan soldan bazen canım acıdı.Kasilma mi yoksa bu.Gecen Çarşamba kontrolde herşey yolundaydı.Ama bende erken doğum korkusu var.İlk aylar düşük mü yaparım korkusuydu,şimdi de erken doğum korkusu.İyice paranoyak oldum
Guzel haberler ile gelirsin insallahAminnnn. Evet bugun, 4bucuktaaz kaldiiii
KorkmaaaaGöğüslere krem vs bişey sürmeye başladınız mı tahin yağı koyuyorum pamukla eski sütyenle tutsun orda diye napcam bilmiyom acıyomuş çok ya
3.sezeryan sebebim bebek strese gitmiş dedi dr nst görünce 2 gündür sanci çeken ben ağam paşam stres olmuşBende Cumartesi nst girdim hepsi normal aksine uyudu galiba kıpırtı yoktu pek normalde yılan gibio sorun değil şimdi kalp atışına bakıyoz dedi nst no stres demekmiş 1damlam çocukta ne stres var ya ekmek kordondan su keseden
Aminnnn inşallahGuzel haberler ile gelirsin insallah
Korkmaaaa
Dogum sureci ile ilgili en az korkacagin sey bu olsunhayir bunu yazarken iyi mi yaptim kotu mu bilmiyorum ama cidden simdiden bunun stresine girme insallah hepimiz rahat emziririz bol bol sutumuz olur
AminKorkmaaaa
Dogum sureci ile ilgili en az korkacagin sey bu olsunhayir bunu yazarken iyi mi yaptim kotu mu bilmiyorum ama cidden simdiden bunun stresine girme insallah hepimiz rahat emziririz bol bol sutumuz olur
Eski kadınlar hiç streslenmemiş evde doğurmuş hep normal doğurmuş şimdiki dr lar hep sezeryen peşinde3.sezeryan sebebim bebek strese gitmiş dedi dr nst görünce 2 gündür sanci çeken ben ağam paşam stres olmuş
Aman onu yapma iste eger acirsa bir sure sonunda duzelecegini bil duzene girecek ve asiri keyifli bir surece gireceksinAminbol sütlü olalım can tatlılığından ya veremezsem die ilk bebek çokta cahiliz çokta korkuyorum hep aklım ameliyathanede yatıyom
Allah kurtarsın valla paranoyak gibiyim zaten bende ölcekmişim gibi geliyo hep bi senaryo içindeyim kafada kuruyom delirmiş gibiyimAman onu yapma iste eger acirsa bir sure sonunda duzelecegini bil duzene girecek ve asiri keyifli bir surece gireceksinhepimize 2 yil nasip olsun insallah coook guzel bir duygu ilk bebekte ben daha korkusuzdum normalde canim cok tatlidir. Ama simdi bambaska korkularim var.. Dogumu bilerek gitmek zaten basli basina korkutucu. Ama annelik iste bunun onune gecen duygularim var mesela en buyugu ya dogumda bana birsey olursa kizim ne yapar sonra suanda kizimin uzulmemesi icin o gun yapacaklarimi kafamda tasarliyorum ama ya bunu yapacak halim olmazda kızımın kalbini kirarsam diye uzuluyorum. Boyle seyleri dusununce dogum korkusu ve sonrasi biraz azaliyor bilmiyorum bu duygu 2. Ve sonrasi dogum yapan annelerin hepsi tarafindan hissediliyor mu
Ayyy demek normal yalnız olmadigima sevindimBen de 33. Haftaya girdim, 1 haftadır filan karinda kasılma, son gunlerde de rahimde daha farkli hissediyorum ve hafif ağrılarım var. Yurumem zorlasti resmen ama galiba bunlar normalmis, herkes benzer seyler yazıyor bu haftalarda. Ciddi bir sanci olmadikca rahim kendini hazirliyormus. Bu aralar aniden bir vuruyor canım acıyor resmen, dedigin gbii misir patlamasi hssi var
Ben de 32 ye girdim kuzum ama ultrasonda 8 gün önde cikio.Doktorum bana nst den hiç bahsetmedi sizlerden okudum ben de.Aynen baloncuk patlaması hissi,yürümede zorlanma,nefes alamama,sabaha kadar ağrılardan dönüp durma,mide yanmasi ne ararsan var bende de34 haftada dedi sekreteri ama dr 32de başlarız die not almış bana 20 dk önce gelincek nst için dedi bende öyle yaptım aslında 31im 32 çıkıyo ne zaman gitsem 1hafta önde bebek benimde baloncuk patlıyo gibi kese içinde ya acaba ağzıyla mı yapıyo pırtmı ediyo bilmiyom gari
Ay sorma sorma ben de hazır değilim psikolojik olarak.Hergun farklı bı ağrım var iki gün bı ağrıya alissam üçüncü gün daha değişigi gelio korkuorum.Hafif ağrı mi desem,kramp mi desem ya tarif de edemiorum.Dogsalar zamanında da rahatlasak artık.Bi an ben yazmışım gibi hissettimilk başlarda öyle korkuyordum ki ağrı sancı vs olduğunda kaybetmekten şimdi de erken doğum en ufak ağrım sancım olsun hemen aklıma doğum geliyo daha çantam bile hazır değil ben psikolojik olarak hiç hiç hazır değilim artık hayırlısı hakkımızda artık bundan sonra başlarız nts diye biliyorum
100 gunAllah kurtarsın valla paranoyak gibiyim zaten bende ölcekmişim gibi geliyo hep bi senaryo içindeyim kafada kuruyom delirmiş gibiyimbiran önce aralık ayına zaplamak istiyorum ilk haftalardaki süreç zor belliki
Yürümede zorluk var benimde kasığıma baskı yapıyo nefeste sorun yok ama uykular haram daha hamilelik boyunca böyleydi kusma etme anca anca bitti oda hatta bitti denmez haftada 1 çıkıyo gene yatak batıyo dönemiyom hep aynı yerde kalmaktan uyuşmuş hissediyom valla hamileliği hiç özlemicem bidada düşünmüyom zaten yıprandım Allah buna sağlık versin ömür versin çok zormuş annelikBen de 32 ye girdim kuzum ama ultrasonda 8 gün önde cikio.Doktorum bana nst den hiç bahsetmedi sizlerden okudum ben de.Aynen baloncuk patlaması hissi,yürümede zorlanma,nefes alamama,sabaha kadar ağrılardan dönüp durma,mide yanmasi ne ararsan var bende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?