- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.501
Ayyy al benden de o kadar.Beni de fena hirpaladi hamilelik başka da çocuk istemem wala.Anami ağlattı gebelik benim.Ben de hiç ozlemicem hamileliğiYürümede zorluk var benimde kasığıma baskı yapıyo nefeste sorun yok ama uykular haram daha hamilelik boyunca böyleydi kusma etme anca anca bitti oda hatta bitti denmez haftada 1 çıkıyo gene yatak batıyo dönemiyom hep aynı yerde kalmaktan uyuşmuş hissediyom valla hamileliği hiç özlemicem bidada düşünmüyom zaten yıprandım Allah buna sağlık versin ömür versin çok zormuş annelikmide yanmam çok nadiren oluyo kramp arada magnezyum ilacı yazdı daha almadım
Ben duş jeli ve duş lif ile ovalıyorum hızlıca ayrıntıya girmeden üç kısımlarını sonra yara olmasın die Dr söylemişti kızımda da öyle yapmıştım bende yeni başladım duşta yapmayaGöğüslere krem vs bişey sürmeye başladınız mı tahin yağı koyuyorum pamukla eski sütyenle tutsun orda diye napcam bilmiyom acıyomuş çok ya
Benim de her gün bi ağrım sıkıntım muhakkak var.Kaburga ağrısı çekiyorum 3 gecedir.Uyku yok zaten, uykusuzluk çok fena yaptı beni.Allah kolaylaştırsın zorlaştırmasın hepimizinkini artık doğumu bekliyorum dört gözle ben de.Ay sorma sorma ben de hazır değilim psikolojik olarak.Hergun farklı bı ağrım var iki gün bı ağrıya alissam üçüncü gün daha değişigi gelio korkuorum.Hafif ağrı mi desem,kramp mi desem ya tarif de edemiorum.Dogsalar zamanında da rahatlasak artık.
Erken dogumu tetikleyici bir etkisi olmaz dimiBen duş jeli ve duş lif ile ovalıyorum hızlıca ayrıntıya girmeden üç kısımlarını sonra yara olmasın die Dr söylemişti kızımda da öyle yapmıştım bende yeni başladım duşta yapmaya
Duştan duşa mı faydası oluyomuBen duş jeli ve duş lif ile ovalıyorum hızlıca ayrıntıya girmeden üç kısımlarını sonra yara olmasın die Dr söylemişti kızımda da öyle yapmıştım bende yeni başladım duşta yapmaya
Ben geçen hafta girdim eşler de girebiliyo bizim hastane özel ama başka yerlerde değişir mi bilmiyorumEşleri alıyorlar mı kızlar nst odasına
Ben hiçbişey sürmüyorum banyodan banyoya nemlendirici zaten her halükarda ilk gebeliklerde oluyormuş acı yara vs ama emzirme tekniği önemliymiş gümüş kapak ta düşündüm ama sonra vazgeçtim o zaman bi gelsin de bişey yapılır diye düşünüyorumGöğüslere krem vs bişey sürmeye başladınız mı tahin yağı koyuyorum pamukla eski sütyenle tutsun orda diye napcam bilmiyom acıyomuş çok ya
Göğüslere krem vs bişey sürmeye başladınız mı tahin yağı koyuyorum pamukla eski sütyenle tutsun orda diye napcam bilmiyom acıyomuş çok ya
Bende gümüş kapak aldım bu hafta baslayacagim Ekim sonu kismetse dogumKrem almadim ben gumus kapak aldim, 1 ay kala kullanmaya baslayacagm gunde birkac saat olarakama krem icin de 1 ay kala baslayabilirsiniz diyor. İstersen gogus pedi alarak surup kullanabilirsin.
Ben doğumdan değilde dogum sonrasından korkuyorum. Kizimda iki hafta kalkamamistim nerdeyse...İnş bu öyle olmazAman onu yapma iste eger acirsa bir sure sonunda duzelecegini bil duzene girecek ve asiri keyifli bir surece gireceksinhepimize 2 yil nasip olsun insallah coook guzel bir duygu ilk bebekte ben daha korkusuzdum normalde canim cok tatlidir. Ama simdi bambaska korkularim var.. Dogumu bilerek gitmek zaten basli basina korkutucu. Ama annelik iste bunun onune gecen duygularim var mesela en buyugu ya dogumda bana birsey olursa kizim ne yapar sonra suanda kizimin uzulmemesi icin o gun yapacaklarimi kafamda tasarliyorum ama ya bunu yapacak halim olmazda kızımın kalbini kirarsam diye uzuluyorum. Boyle seyleri dusununce dogum korkusu ve sonrasi biraz azaliyor bilmiyorum bu duygu 2. Ve sonrasi dogum yapan annelerin hepsi tarafindan hissediliyor mu
İnsallah canim dogum seklin neydi ?Bende gümüş kapak aldım bu hafta baslayacagim Ekim sonu kismetse dogum
Ben doğumdan değilde dogum sonrasından korkuyorum. Kizimda iki hafta kalkamamistim nerdeyse...İnş bu öyle olmaz
Ben de hicbiyerime hicbisi sürmedim.Hic çatlak da olmadı bende.Kilo da almadım.Sadece göbeğim var ve beni aşağı cekio
Arada aklıma geldiğinde bebe yağı sürüyorum göbek çevreme o kadar. Şu ana kadar ben de çatlamadım. Bakalım
Benim annem almış kuzum.Reflu yatağı ve yastigiKızlar yan yatış yastığı veya reflü yatağı aldınız mı,almalı mıyız?
Ben de bir soru ekleyim izninleKızlar yan yatış yastığı veya reflü yatağı aldınız mı,almalı mıyız?
Benim anne yanı beşiğim ayarlanmıyor canm ,öylesinide hiç duymadım beşiği nasıl ayarlıyorsunBen de bir soru ekleyim izninleAnne yanı beşik için de almamıza gerek var mı? Eğimi ayarlanabiliyor.
Chicco next 2 me bizimki canım, yan tarafta bir yer var ona basınca yukarı aşağı hareket ediyor baş kısmıBenim anne yanı beşiğim ayarlanmıyor canm ,öylesinide hiç duymadım beşiği nasıl ayarlıyorsun
Ya ilk bebiş olunca ne cahillik
Kademeli ya kenarları. Baş tarafını daha yüksek yapıp ayağı bir tık altı yapıyorsunuz. Böylelikle ayrıca reflü yatağına gerek kalmıyorBenim anne yanı beşiğim ayarlanmıyor canm ,öylesinide hiç duymadım beşiği nasıl ayarlıyorsun
Ya ilk bebiş olunca ne cahillik
Henuz almadim ama reflu yatagi alacagim. İlk kizimda gereksiz gibi geldigi icin almamistim sonra ihtiyac duydum bir tanidigim odunc verdi ve bence cok kullanisli olduKızlar yan yatış yastığı veya reflü yatağı aldınız mı,almalı mıyız?
Reflu yataginda ayrica delikler var Allah korusun bogulma ihtimaline karsiBen de bir soru ekleyim izninleAnne yanı beşik için de almamıza gerek var mı? Eğimi ayarlanabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?