2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ayyy al benden de o kadar.Beni de fena hirpaladi hamilelik başka da çocuk istemem wala.Anami ağlattı gebelik benim.Ben de hiç ozlemicem hamileliği

Göğüslere krem vs bişey sürmeye başladınız mı tahin yağı koyuyorum pamukla eski sütyenle tutsun orda diye napcam bilmiyom acıyomuş çok ya
Ben duş jeli ve duş lif ile ovalıyorum hızlıca ayrıntıya girmeden üç kısımlarını sonra yara olmasın die Dr söylemişti kızımda da öyle yapmıştım bende yeni başladım duşta yapmaya

Benim de her gün bi ağrım sıkıntım muhakkak var.Kaburga ağrısı çekiyorum 3 gecedir.Uyku yok zaten, uykusuzluk çok fena yaptı beni.Allah kolaylaştırsın zorlaştırmasın hepimizinkini artık doğumu bekliyorum dört gözle ben de.

Eşleri alıyorlar mı kızlar nst odasına
Ben geçen hafta girdim eşler de girebiliyo bizim hastane özel ama başka yerlerde değişir mi bilmiyorum
Göğüslere krem vs bişey sürmeye başladınız mı tahin yağı koyuyorum pamukla eski sütyenle tutsun orda diye napcam bilmiyom acıyomuş çok ya
Ben hiçbişey sürmüyorum banyodan banyoya nemlendirici zaten her halükarda ilk gebeliklerde oluyormuş acı yara vs ama emzirme tekniği önemliymiş gümüş kapak ta düşündüm ama sonra vazgeçtim o zaman bi gelsin de bişey yapılır diye düşünüyorum

Bende de çatlak yok ama her gören kaç hafta kaldı ya da ikiz mi diye soruyor 1 aydır 2 ay var diyince şaşırıyorlar koskocaman bir göbeğim varrrr

Krem almadim ben gumus kapak aldim, 1 ay kala kullanmaya baslayacagm gunde birkac saat olarak ama krem icin de 1 ay kala baslayabilirsiniz diyor. İstersen gogus pedi alarak surup kullanabilirsin.
Bende gümüş kapak aldım bu hafta baslayacagim Ekim sonu kismetse dogum
Ben doğumdan değilde dogum sonrasından korkuyorum. Kizimda iki hafta kalkamamistim nerdeyse...İnş bu öyle olmaz

Bende gümüş kapak aldım bu hafta baslayacagim Ekim sonu kismetse dogum

Ben doğumdan değilde dogum sonrasından korkuyorum. Kizimda iki hafta kalkamamistim nerdeyse...İnş bu öyle olmaz
İnsallah canim dogum seklin neydi ?
Benim kizim 3.gun kuveze girince kendimi hastane koridorlarinda bulmustum

Ben de hicbiyerime hicbisi sürmedim.Hic çatlak da olmadı bende.Kilo da almadım.Sadece göbeğim var ve beni aşağı cekio

Arada aklıma geldiğinde bebe yağı sürüyorum göbek çevreme o kadar. Şu ana kadar ben de çatlamadım. Bakalım

Valla tebrik ediyorum kızlar
Aynaya bakmaya korkuyorum ben zaten annemde genetik bu ne yaparsan yap çatlayacaksın bende de çok oldu diye diye Türkiye haritası gibi dolanıyorum

Benim anne yanı beşiğim ayarlanmıyor canm ,öylesinide hiç duymadım beşiği nasıl ayarlıyorsun
Ya ilk bebiş olunca ne cahillik
Kademeli ya kenarları. Baş tarafını daha yüksek yapıp ayağı bir tık altı yapıyorsunuz. Böylelikle ayrıca reflü yatağına gerek kalmıyor

Kızlar yan yatış yastığı veya reflü yatağı aldınız mı,almalı mıyız?
Henuz almadim ama reflu yatagi alacagim. İlk kizimda gereksiz gibi geldigi icin almamistim sonra ihtiyac duydum bir tanidigim odunc verdi ve bence cok kullanisli oldu
Ben de bir soru ekleyim izninle Anne yanı beşik için de almamıza gerek var mı? Eğimi ayarlanabiliyor.
Reflu yataginda ayrica delikler var Allah korusun bogulma ihtimaline karsi birde yan yastigida oldugu icin yan yatirmak daha guvenli oluyor. Karar senin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…