- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.521
Amin yaaa insallah saglikla alalim kucaklarimizaAyyy demek normal yalnız olmadigima sevindimtakıntılarim tavan yaptı kuzum.Doktorun herşey yolunda demesi de tatmin etmio beni.İyicr paranoyak oldum.Sag salim yapsaydik dogumumuzu da rahatlasaydik
Canım benim oğlanın 10 un üzerindeydi iki böbreğinde de genişleme vardı doğumdan sonra yüksek ihtimal geçecegini sölemişlerdi ki öle oldu hemen usg çektirdik oğluşa ilkinde birinde azalmış olarak gördüler bir daha ki aya bitmişti hiç canını sıkma yani değerinde yüksek değilBugun kontrole gittim kizlar bobrekte biraz genisleme vardi bizim 8.5 mm olmus 10mm ustunde ultrason cekilmesi gerekiyor 15mm sonrasi ciddi olyor. O biraz canımi sıktı ama doktor genişleseydi daha genislerdi bu haftada dedi bilmiyorm. Bi de birden fazla kilo aldigim icin uyardi bebek strese girer dedi, o zaman da hic hos seylerle uğraşmayız dedi, ne demekse bilemedimbunun dışında muayenede bir problem yok her sey yolunda. Canım sıkıldı tabii...
Bunlarda her şeyde strese giriyo heralde ya. Kaç kilo aldın ki doktor böyle söyledi bende baya kilo aldımBugun kontrole gittim kizlar bobrekte biraz genisleme vardi bizim 8.5 mm olmus 10mm ustunde ultrason cekilmesi gerekiyor 15mm sonrasi ciddi olyor. O biraz canımi sıktı ama doktor genişleseydi daha genislerdi bu haftada dedi bilmiyorm. Bi de birden fazla kilo aldigim icin uyardi bebek strese girer dedi, o zaman da hic hos seylerle uğraşmayız dedi, ne demekse bilemedimbunun dışında muayenede bir problem yok her sey yolunda. Canım sıkıldı tabii...
Sikilmasin canin aranizda en cok kilo alan benim doktor yorum bile yapmadi. Sağlık ocagida morel verip disaridan oyle durmuyor dedi gecti. Bir suredir evde tartilmadim bile kiloya hic takilma yani bazi doktorlar takiyor buna bazisi hic umarsamiyor.Bugun kontrole gittim kizlar bobrekte biraz genisleme vardi bizim 8.5 mm olmus 10mm ustunde ultrason cekilmesi gerekiyor 15mm sonrasi ciddi olyor. O biraz canımi sıktı ama doktor genişleseydi daha genislerdi bu haftada dedi bilmiyorm. Bi de birden fazla kilo aldigim icin uyardi bebek strese girer dedi, o zaman da hic hos seylerle uğraşmayız dedi, ne demekse bilemedimbunun dışında muayenede bir problem yok her sey yolunda. Canım sıkıldı tabii...
Bugun kontrole gittim kizlar bobrekte biraz genisleme vardi bizim 8.5 mm olmus 10mm ustunde ultrason cekilmesi gerekiyor 15mm sonrasi ciddi olyor. O biraz canımi sıktı ama doktor genişleseydi daha genislerdi bu haftada dedi bilmiyorm. Bi de birden fazla kilo aldigim icin uyardi bebek strese girer dedi, o zaman da hic hos seylerle uğraşmayız dedi, ne demekse bilemedimbunun dışında muayenede bir problem yok her sey yolunda. Canım sıkıldı tabii...
Umut verdin canim, geçmesine cok sevindim, içim sıkıldı epey.. yenidogan sunneti istiyoruz doktor uygun gorurse, en azindan o seçeneği kaldirmis oluruz diye düşündük hem anlamadan biter gider diye dusunduk cnmCanım benim oğlanın 10 un üzerindeydi iki böbreğinde de genişleme vardı doğumdan sonra yüksek ihtimal geçecegini sölemişlerdi ki öle oldu hemen usg çektirdik oğluşa ilkinde birinde azalmış olarak gördüler bir daha ki aya bitmişti hiç canını sıkma yani değerinde yüksek değil
Sadece dikkat etmen gerekn çişini rahat yapabiliomu ona bak doğduktan sonra oğlum yaparken ağlıodu zor yapıodu onu da sünnetle çözdük
Ben de anlamadım bu isi, simdi ben stres oldum bu daha kotu degil mi o kadar pozitifkenBunlarda her şeyde strese giriyo heralde ya. Kaç kilo aldın ki doktor böyle söyledi bende baya kilo aldım
Kuzum ben kiloya hiç takilmadim smdiye kdar inan, bir sekilde veririz napalim kafasındayim. Ama son kontrolden bu yana hizli aldim doktor ona takildiSikilmasin canin aranizda en cok kilo alan benim doktor yorum bile yapmadi. Sağlık ocagida morel verip disaridan oyle durmuyor dedi gecti. Bir suredir evde tartilmadim bile kiloya hic takilma yani bazi doktorlar takiyor buna bazisi hic umarsamiyor.
Doktor oyle dediyse oyledir. Zaten az zaman kaldi daha buyumez oyle gecer zaman insallah.
Sag ol kuzum, ben de iyi dusunyordum ama birden içim sıkıldı iste ust uste gelince, doktor da yorgundu herhalde genel olarak bir bitkinlik negatiflik vardı sanki, beni de asagi cekti ister istemez canim skldibu böbrek olayı özellikle erkek bebeğe hamileliklerde çok sık rastlanıyormuş ama çok büyük çoğunluğu bişeye gerek kalmadan geçiyormuş.. şu an zaten önemli bişey olsa doktor da söylerdi, dert etme kendine sıkma canını.. bir şey olmaz inşallah
Canım başka bir doktora daha mı gitsen acaba? Bazen böyle durumlarda 2.doktor baya düzeltiyor morali. Hem değerin de çok yüksek değilmiş zaten lütfen düşürme enerjini.Sag ol kuzum, ben de iyi dusunyordum ama birden içim sıkıldı iste ust uste gelince, doktor da yorgundu herhalde genel olarak bir bitkinlik negatiflik vardı sanki, beni de asagi cekti ister istemez canim skldi
Bizim var ikizlerde de kullanmıştım hatta onunla oradan oraya taşımıştım uyanmadan bu bebişte de kullanıcamKızlar yan yatış yastığı veya reflü yatağı aldınız mı,almalı mıyız?
Olabilir canim hic sikma canini. Cogu kisi son aylarda hizli aliyor zaten. Cidden bazj doktorlar kilo konusunda takintili hatta baya baya kizan doktorlarda varmisUmut verdin canim, geçmesine cok sevindim, içim sıkıldı epey.. yenidogan sunneti istiyoruz doktor uygun gorurse, en azindan o seçeneği kaldirmis oluruz diye düşündük hem anlamadan biter gider diye dusunduk cnm
Ben de anlamadım bu isi, simdi ben stres oldum bu daha kotu degil mi o kadar pozitifkenson kontrolden bu yana hizli kilo aldim, ona daha cok takildi aslinda, genelde ne kdr aldığımı bilmiyor bile, cunku ilk doktorum baskaydi. 13 civari aldim suan
Kuzum ben kiloya hiç takilmadim smdiye kdar inan, bir sekilde veririz napalim kafasındayim. Ama son kontrolden bu yana hizli aldim doktor ona takildiilk defa duyuyom hizli kilo alınca bebek strese girer diye
Boyle ust uste gelince bobregi de hep pozitif dusunyodm ama sanırım daraldım icim skldi...
Bazen doktorun enerjisi ister istemez bizleri olumsuz etkileyebiliyor. Ben de bu durumun erkek bebeklerde oldukça yaygın olduğunu ancak sonrasında düzeldiğini okumuştum. Üzme kendini canım. Mümkünse yarın farklı bir doktora git. Hem küçük beyi tekrar görmüş olursunSag ol kuzum, ben de iyi dusunyordum ama birden içim sıkıldı iste ust uste gelince, doktor da yorgundu herhalde genel olarak bir bitkinlik negatiflik vardı sanki, beni de asagi cekti ister istemez canim skldi
Daralacak sıkılacak hiç bişey yok inan gerçekten sen pozitifliğe ve sakin kalmaya devam et herşey yolunda gidecek o kilo olayıda saçmalık olmuş biraz yani nasıl bir bağlantı olablilr ben anlamadım annenin kilosuyla bebeğin strese girmesinin durduk yere sinir bozmaktan başka bişey değil sen takılma canım neler duyduk şimdiye kadar bu haftalara geldik şurda ne kaldı kiUmut verdin canim, geçmesine cok sevindim, içim sıkıldı epey.. yenidogan sunneti istiyoruz doktor uygun gorurse, en azindan o seçeneği kaldirmis oluruz diye düşündük hem anlamadan biter gider diye dusunduk cnm
Ben de anlamadım bu isi, simdi ben stres oldum bu daha kotu degil mi o kadar pozitifkenson kontrolden bu yana hizli kilo aldim, ona daha cok takildi aslinda, genelde ne kdr aldığımı bilmiyor bile, cunku ilk doktorum baskaydi. 13 civari aldim suan
Kuzum ben kiloya hiç takilmadim smdiye kdar inan, bir sekilde veririz napalim kafasındayim. Ama son kontrolden bu yana hizli aldim doktor ona takildiilk defa duyuyom hizli kilo alınca bebek strese girer diye
Boyle ust uste gelince bobregi de hep pozitif dusunyodm ama sanırım daraldım icim skldi...
Ona alternatif de başka gidilebilecek bir doktor yok ki, benim doktorum gitmek zorunda kalınca iste ikinci iyi secenek bu doktor. Yorgun görünüyordu epey, beni de cektikce cektiCanım başka bir doktora daha mı gitsen acaba? Bazen böyle durumlarda 2.doktor baya düzeltiyor morali. Hem değerin de çok yüksek değilmiş zaten lütfen düşürme enerjini.
Evet öyle tuhaf konuştu ki, kotu şeylerle ugrasmak zorunda kaliriz vs dedm neyms bu kadar ya nasıl bir duruma soktum çocuğu acabaOlabilir canim hic sikma canini. Cogu kisi son aylarda hizli aliyor zaten. Cidden bazj doktorlar kilo konusunda takintili hatta baya baya kizan doktorlarda varmisbak kizlarda olumlu seyler yazmislar insallah saglikla gelecek dunyaya
Başka tek bir iyi doktor olsa gidecegim de yok, benim doktor gtmek zornda kalınca en iyi alternatif bu, herkes de memnun ama yorgun olunca kendi durumunu bana aktardi herhalde. Dustukce dustum, oysa cok gzl girmstmBazen doktorun enerjisi ister istemez bizleri olumsuz etkileyebiliyor. Ben de bu durumun erkek bebeklerde oldukça yaygın olduğunu ancak sonrasında düzeldiğini okumuştum. Üzme kendini canım. Mümkünse yarın farklı bir doktora git. Hem küçük beyi tekrar görmüş olursun
Ben de anlamıyorum ki gerçekten, smdi ben stres oldum, bu daha kotu degil mi, doktor caydirmak icin yaptiysa daha da kotu oldu smdiGenelde erkek bebişlerde karşılaşılan bir durum arkadaşlarında dediği gibi elbet biraz üzer seni ama çok acil bişey olsa diretirdi doktorun. Üzülerek strese sokma en azından. Kilo alınca da stres pes walla bu bebeler nerden biliyor stresi
Ben de anlamadım baglantiyi, ilk kez duydum, bi de kafasini sallaya sallaya cok kotu şeylerle uğraşmak zorunda kalırız deyince naptm ben acaba dedim, çok tuhaf oldum. Arastirdim hiç bulamadm oyle bsy. İnşallah canim hepimiz alalim kuzulari kucagimiza sagliklaDaralacak sıkılacak hiç bişey yok inan gerçekten sen pozitifliğe ve sakin kalmaya devam et herşey yolunda gidecek o kilo olayıda saçmalık olmuş biraz yani nasıl bir bağlantı olablilr ben anlamadım annenin kilosuyla bebeğin strese girmesinin durduk yere sinir bozmaktan başka bişey değil sen takılma canım neler duyduk şimdiye kadar bu haftalara geldik şurda ne kaldı ki
Alıcaksın oğluşunu kucağına sonra koklıycaksın bu kadar gerisi teferruat
Ağla canim acilirsin, rahatlarsin. İnsan ufacik bir olumsuzluk dahi duysa dunya basina yikiliyor haklisin. Seker testi yaptirmis miydin eger sekerin yoksa kilo almak hic de jorkulacak bir durum degil. En nihayetinde vucut cok enerji harciyor. Bence doktorun kotu gunune denk gelmissin biraz sanssizlik olmus.Ona alternatif de başka gidilebilecek bir doktor yok ki, benim doktorum gitmek zorunda kalınca iste ikinci iyi secenek bu doktor. Yorgun görünüyordu epey, beni de cektikce cektibobrek icin olmsuz bsy demedi ama, kilo da girince işin içine, soracaklarimi da unutup soramayinca iyice düştüm
Evet öyle tuhaf konuştu ki, kotu şeylerle ugrasmak zorunda kaliriz vs dedm neyms bu kadar ya nasıl bir duruma soktum çocuğu acabainsallah bsycik olmadan alaym da kucağıma, sağ ol cnm
Başka tek bir iyi doktor olsa gidecegim de yok, benim doktor gtmek zornda kalınca en iyi alternatif bu, herkes de memnun ama yorgun olunca kendi durumunu bana aktardi herhalde. Dustukce dustum, oysa cok gzl girmstm
Ben de anlamıyorum ki gerçekten, smdi ben stres oldum, bu daha kotu degil mi, doktor caydirmak icin yaptiysa daha da kotu oldu smdiilk kez duyuyorm kilodan stres olsun bebek...
Ben de anlamadım baglantiyi, ilk kez duydum, bi de kafasini sallaya sallaya cok kotu şeylerle uğraşmak zorunda kalırız deyince naptm ben acaba dedim, çok tuhaf oldum. Arastirdim hiç bulamadm oyle bsy. İnşallah canim hepimiz alalim kuzulari kucagimiza saglikla
Kızlar herbirinize cok teşekkür ederim, sizler boyle yazdikca hem duygulandim hem iyi geldi gerçekten, iyi ki varsınızyarina daha iyi olurum, biraz aglayip rahatlayayim da
Ona alternatif de başka gidilebilecek bir doktor yok ki, benim doktorum gitmek zorunda kalınca iste ikinci iyi secenek bu doktor. Yorgun görünüyordu epey, beni de cektikce cektibobrek icin olmsuz bsy demedi ama, kilo da girince işin içine, soracaklarimi da unutup soramayinca iyice düştüm
Evet öyle tuhaf konuştu ki, kotu şeylerle ugrasmak zorunda kaliriz vs dedm neyms bu kadar ya nasıl bir duruma soktum çocuğu acabainsallah bsycik olmadan alaym da kucağıma, sağ ol cnm
Başka tek bir iyi doktor olsa gidecegim de yok, benim doktor gtmek zornda kalınca en iyi alternatif bu, herkes de memnun ama yorgun olunca kendi durumunu bana aktardi herhalde. Dustukce dustum, oysa cok gzl girmstm
Ben de anlamıyorum ki gerçekten, smdi ben stres oldum, bu daha kotu degil mi, doktor caydirmak icin yaptiysa daha da kotu oldu smdiilk kez duyuyorm kilodan stres olsun bebek...
Ben de anlamadım baglantiyi, ilk kez duydum, bi de kafasini sallaya sallaya cok kotu şeylerle uğraşmak zorunda kalırız deyince naptm ben acaba dedim, çok tuhaf oldum. Arastirdim hiç bulamadm oyle bsy. İnşallah canim hepimiz alalim kuzulari kucagimiza saglikla
Kızlar herbirinize cok teşekkür ederim, sizler boyle yazdikca hem duygulandim hem iyi geldi gerçekten, iyi ki varsınızyarina daha iyi olurum, biraz aglayip rahatlayayim da
Yapildi canim, seker çıkmadı çok şükür. Ben de hic bu kadar takilacagini dusunmedim, bir de rahimde hunilesme olduğundan dolayi zaten yuruyemyorm pek, hareketsizlik oldu epey onun da etkisi var.Ağla canim acilirsin, rahatlarsin. İnsan ufacik bir olumsuzluk dahi duysa dunya basina yikiliyor haklisin. Seker testi yaptirmis miydin eger sekerin yoksa kilo almak hic de jorkulacak bir durum degil. En nihayetinde vucut cok enerji harciyor. Bence doktorun kotu gunune denk gelmissin biraz sanssizlik olmus.
Bobrek büyümesi bende de vardi ama kuculdu sonra. İdrar yapmadiysa da ultrasonda buyuk gorunebiliyormus bazen bobrek. Bu yuzden canını sıkma. Zaten cogu vaka dogumdan sonra bir kac ay icinde düzeliyor.
Bir sonraki kontrolunde her sey daha yolunda olacak emin ol
Oyy gecmis çok şükürBenim kızımda 4-5yaşındayken dalak büyümesi vardı ne çok üzülüp ağlamıştım çok şükür şimdi iyihatta götürdüğüm başka bir doktor bu değerlere mi dalak büyümesi dediler diyip şaşırmıştı. Bence bir sorun çıkmayacak sağlıkla alacaksın Allah'ın izniyle kucağına oğluşunu. Hem artık herşeyin çaresi, tedavisi var.
Benim doktorum bulunduğum şehrin en iyi proflarından, hiç bir zaman kiloya takılmadı, üstelik 15 kilo aldım.
Bizim netleşmedi henuz, cok karisigiz bu konuda, bakalım ne zaman karar vereceğizKızlar dayler içinde iyi gelir belki az konuyu dağıtalım mı?
Bebişlerin isimleri netleşti mi ? Kapı süsleri hediyelikler çıkacak meydana . Keşke biriniz bir isim listesi yapsak kim ne koyuyor bebeklerinin ismini ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?