2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Alya koyacağız nasipse Kapı süsü ve magnetleri yapım aşamasında kuzumun

Sag ol kuzum, ben de iyi dusunyordum ama birden içim sıkıldı iste ust uste gelince, doktor da yorgundu herhalde genel olarak bir bitkinlik negatiflik vardı sanki, beni de asagi cekti ister istemez canim skldi

Çok çoook haklısın.. şimdi “takma” demek sözde kolay ama hangimiz duysak böyle şeyler elbet takarız, sıkarız canımızı.. Sadece demek istediğim, doktorunu seviyor ve güveniyorsan zaten acil ya da olumsuz bişey olsa illa ki söylerdi.. geneli çaaat diye de söylüyor zaten lafı dolandırmadan.. o yüzden rahatlamaya çalış

Hamilelik haberi alıp topiğe ilk geldiğimde söylemiştim ben aslında , “listeye isimleri de ekleyelim” diye ama kaldı öyle.. bence bilmek, öğrenmek, alışmak için çok iyi olurdu.. Neticede inşallah yıllarca sürecek arkadaşlığımız

Biz Kuzey koymaya karar verdik ismiyle sesleniyorum artik alistik baya

Kapı süsü siparisini verdim. Ben hayvanlari cok seviyorum bir de bebek esyalarina sevimli hayvanlari cok yakıştırıyorum. 13 ekim'de kargoya verilecek gelince fotoğrafını da paylaşırım

Hediyelik de çikolata düşünüyorum bakalım onu ne zaman sipariş etsem bilemedim saklaması zor olur belki dedim.

Tamam canım teşekkur ederim hap ne için veriliyor kan sulandırı değil mi o da
Evet ama tam olarak aynı şey değilmiş.
Eşleri alıyorlar mı kızlar nst odasına
Bunu ben de çok merak ediyorum özellerde hep eşleri alıyorlar mı
Göğüslere krem vs bişey sürmeye başladınız mı tahin yağı koyuyorum pamukla eski sütyenle tutsun orda diye napcam bilmiyom acıyomuş çok ya
lansinoh krem sürmeye başladım yumuşatsın diye, doğumdan itibaren de kalkan kullanacağım, daha almadım ama
Benim de artık canım acımaya başladı artık hareketleriyle gerdiriyor o zaman baya yerimden zıplıyorum, bir de bazen aşağıya yumruk yiyorum galiba o zaman da zıplatıyor İki haftadır çok fazla ağırlaştığımı hissediyorum uykular da iyice yalan oldu tuvalet yatak mekik doku bel ağrısı çek sırt ağrısı çek bacak ağrısı çek annelik çok zor daha doğurmadan anladım
hiç öyle şey duymadım kilo hakkında canını sıkmamaya çalış stres yapmamaya çalışSon kontrolden sonra ben de çok fazla kilo almaya başladım bence zaten bu haftalarda normal gidişat böyle olacak hepimizin.başka doktordan da fikir alabilirsiniz
valla nerden biliyorlar bir tek bizim stres olmaya hakkımız yok, bebeler strese giriyor babalar strese giriyor anneler mücadeleye devam
uzun süre yatamayacak zaten yenidoğan bebek merak etmeyanlara dönüşümlü olarak yatırmak lazım, sırtüstü kesinlikle yasak

Günaydın herkese mutlu keyifli bol tepikli bir gün olsun

Ben de duymadim, arastirdim hicbir yerde de bulamadim, dikkat edeyim diye beni korkutmaya calisti herhalde ama sacma sapan oldu eski doktoruma bir yazacağım. Bakalım o ne diyecek
Gercekten ya, biz stres yaşayamayız. Bizim canimiz yok. Kilo almadan stres nedir ya, onu da gectim cok kotu seylerle ugrasmak zorunda kaliriz ne demek. Neredeyse Allah senin cezani verecek dicekti

Bo
Canim sirtustu neden kesinlikle yasak olsun evi birak kuvezdeki bebekler bile sirtustu

Bizim bebeğimizin ismi Ege olacak. Kapı süsümüz de geçen hafta geldi.

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-22-08-29-38-61.webp
    27 KB · Görüntüleme: 22
Herkese günaydın kızlar.Uykusuzluk diz boyu.Ben artık çok zorlaniorum oturup bağıra çağıra aglamak istiorum
Sorma o bende de var. Bugün eşime kahvaltını kendin hazırlar mısın uyuyacağım dedim. Sağ olsun yumurtayı yere düşürmüş. Kalktım ben kahvaltıyı hazırladım o yeri temizledi

Bo

Canim sirtustu neden kesinlikle yasak olsun evi birak kuvezdeki bebekler bile sirtustu
Tekrar baktım yüzüstü ile karıştırmış olabilirim yüzüstü kesinlikle yasak, nefes alması daha zor oluyormuş ani bebek ölümü olabiliyormuş.Sırt üstü yatırırsak kafası yana çevrilmeliymiş, ya da yan yatacak dönüşümlü.Ama ben sırtüstünden korkuyorum kusarsa diye

Allah korusun canim. Gece yan yatirirsamda yataga ragmen devrilip yan yastigi kisminin ustune gelir mi diye korkarim ben zaten korkudan anne bebek uyudugunda bile dogru uyuyamiyor.ben baya uykusuzdum ya belli sure sonra resmen cocuk uyudugunda uykuya gecemez olmustum
Yok canım hızlıca sürterek geç sonrasında hiç yata olmuyor
Kolaymista yapayim bunu

Kizlar bizim de ismimiz netleşti Fatma Meva gelicek inşallah ilk nst ye girdik şükür her şey yolunda 3hafta sonra çağırdı ben şehir Hastanesi'ne gidiyorum bulunduğum il de özel hastane yok maalesef ve bu doktor da gidecek kim gelecek nasıl olacak kafama takıldı

Ben de Acibademdeyim annemle yeğenimi bile aldı doktorumkız kardeşim ağustosta Acıbadem de ameliyat oldu.Odada 4 kişiydik sürekli git gel halinde wala kimse bişi demio gayet rahat millet

Biz iki isim arsındayız ikizler Berkin & demir.
Bu bebilte ya deniz ya devrim devrim çok istiyoruz ama hayat koşulları zorlayabilir ? Kararsızlığımız bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…