- 12 Ekim 2020
- 740
- 1.306
- 63
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.541
Alya koyacağız nasipseKızlar dayler içinde iyi gelir belki az konuyu dağıtalım mı?
Bebişlerin isimleri netleşti mi ? Kapı süsleri hediyelikler çıkacak meydana . Keşke biriniz bir isim listesi yapsak kim ne koyuyor bebeklerinin ismini ?
Sag ol kuzum, ben de iyi dusunyordum ama birden içim sıkıldı iste ust uste gelince, doktor da yorgundu herhalde genel olarak bir bitkinlik negatiflik vardı sanki, beni de asagi cekti ister istemez canim skldi
Kızlar dayler içinde iyi gelir belki az konuyu dağıtalım mı?
Bebişlerin isimleri netleşti mi ? Kapı süsleri hediyelikler çıkacak meydana . Keşke biriniz bir isim listesi yapsak kim ne koyuyor bebeklerinin ismini ?
Biz Kuzey koymaya karar verdikKızlar dayler içinde iyi gelir belki az konuyu dağıtalım mı?
Evet ama tam olarak aynı şey değilmiş.Tamam canım teşekkur ederimhap ne için veriliyor kan sulandırı değil mi o da
Bunu ben de çok merak ediyorum özellerde hep eşleri alıyorlar mıEşleri alıyorlar mı kızlar nst odasına
lansinoh krem sürmeye başladım yumuşatsın diye, doğumdan itibaren de kalkan kullanacağım, daha almadım amaGöğüslere krem vs bişey sürmeye başladınız mı tahin yağı koyuyorum pamukla eski sütyenle tutsun orda diye napcam bilmiyom acıyomuş çok ya
Benim de artık canım acımaya başladı artık hareketleriyle gerdiriyor o zaman baya yerimden zıplıyorum, bir de bazen aşağıya yumruk yiyorum galiba o zaman da zıplatıyorKızlar nst ye girmeye ne zaman baslanio.Suan 32.haftamdayim haftaya Çarşamba kontrolüm var.Doktorum artık iki haftada bire indi kontroller dedi.Bi de dünden beri karnimda değişik şeyler hissediorum.Karnimin içinde mısır patlio gibi.Bebek hareket ettikçe sağdan soldan bazen canım acıdı.Kasilma mi yoksa bu.Gecen Çarşamba kontrolde herşey yolundaydı.Ama bende erken doğum korkusu var.İlk aylar düşük mü yaparım korkusuydu,şimdi de erken doğum korkusu.İyice paranoyak oldum
hiç öyle şey duymadım kilo hakkındaBugun kontrole gittim kizlar bobrekte biraz genisleme vardi bizim 8.5 mm olmus 10mm ustunde ultrason cekilmesi gerekiyor 15mm sonrasi ciddi olyor. O biraz canımi sıktı ama doktor genişleseydi daha genislerdi bu haftada dedi bilmiyorm. Bi de birden fazla kilo aldigim icin uyardi bebek strese girer dedi, o zaman da hic hos seylerle uğraşmayız dedi, ne demekse bilemedimbunun dışında muayenede bir problem yok her sey yolunda. Canım sıkıldı tabii...
valla nerden biliyorlarGenelde erkek bebişlerde karşılaşılan bir durum arkadaşlarında dediği gibi elbet biraz üzer seni ama çok acil bişey olsa diretirdi doktorun. Üzülerek strese sokma en azından. Kilo alınca da stres pes walla bu bebeler nerden biliyor stresi
uzun süre yatamayacak zaten yenidoğan bebek merak etmeKızlar merhababenim deneyimli annelere sormak istediğim şu. Yenidoğan bebeğe bende Reflü yatağı aldım. Fakat okuduğum bir yazıda uzun süreli yan yatırmayın omurga sağlığı için diyordu. Ama geceleri bende sırt üstü yatırmaya korkuyorum açıkçası kusar boğulur vs. Diye. Nasıl yatırmamız lazım? Ne bileyim kustuğu ağzında kalır da bir şey olur diye endişeleniyorum. Bu gidişle geceleri bırakıp uyuyamayacağım galiba
Ben de duymadim, arastirdim hicbir yerde de bulamadim, dikkat edeyim diye beni korkutmaya calisti herhalde ama sacma sapan olduEvet ama tam olarak aynı şey değilmiş.
Bunu ben de çok merak ediyorum özellerde hep eşleri alıyorlar mı
lansinoh krem sürmeye başladım yumuşatsın diye, doğumdan itibaren de kalkan kullanacağım, daha almadım ama
Benim de artık canım acımaya başladı artık hareketleriyle gerdiriyor o zaman baya yerimden zıplıyorum, bir de bazen aşağıya yumruk yiyorum galiba o zaman da zıplatıyorİki haftadır çok fazla ağırlaştığımı hissediyorum uykular da iyice yalan oldu tuvalet yatak mekik doku bel ağrısı çek sırt ağrısı çek bacak ağrısı çek annelik çok zor daha doğurmadan anladım
hiç öyle şey duymadım kilo hakkındacanını sıkmamaya çalış stres yapmamaya çalış Son kontrolden sonra ben de çok fazla kilo almaya başladım bence zaten bu haftalarda normal gidişat böyle olacak hepimizin.başka doktordan da fikir alabilirsiniz
valla nerden biliyorlarbir tek bizim stres olmaya hakkımız yok, bebeler strese giriyor babalar strese giriyor anneler mücadeleye devam
uzun süre yatamayacak zaten yenidoğan bebek merak etmeyanlara dönüşümlü olarak yatırmak lazım, sırtüstü kesinlikle yasak
Günaydın herkese mutlu keyifli bol tepikli bir gün olsun
BoOna alternatif de başka gidilebilecek bir doktor yok ki, benim doktorum gitmek zorunda kalınca iste ikinci iyi secenek bu doktor. Yorgun görünüyordu epey, beni de cektikce cektibobrek icin olmsuz bsy demedi ama, kilo da girince işin içine, soracaklarimi da unutup soramayinca iyice düştüm
Evet öyle tuhaf konuştu ki, kotu şeylerle ugrasmak zorunda kaliriz vs dedm neyms bu kadar ya nasıl bir duruma soktum çocuğu acabainsallah bsycik olmadan alaym da kucağıma, sağ ol cnm
Başka tek bir iyi doktor olsa gidecegim de yok, benim doktor gtmek zornda kalınca en iyi alternatif bu, herkes de memnun ama yorgun olunca kendi durumunu bana aktardi herhalde. Dustukce dustum, oysa cok gzl girmstm
Ben de anlamıyorum ki gerçekten, smdi ben stres oldum, bu daha kotu degil mi, doktor caydirmak icin yaptiysa daha da kotu oldu smdiilk kez duyuyorm kilodan stres olsun bebek...
Ben de anlamadım baglantiyi, ilk kez duydum, bi de kafasini sallaya sallaya cok kotu şeylerle uğraşmak zorunda kalırız deyince naptm ben acaba dedim, çok tuhaf oldum. Arastirdim hiç bulamadm oyle bsy. İnşallah canim hepimiz alalim kuzulari kucagimiza saglikla
Kızlar herbirinize cok teşekkür ederim, sizler boyle yazdikca hem duygulandim hem iyi geldi gerçekten, iyi ki varsınızyarina daha iyi olurum, biraz aglayip rahatlayayim da
Canim sirtustu neden kesinlikle yasak olsunEvet ama tam olarak aynı şey değilmiş.
Bunu ben de çok merak ediyorum özellerde hep eşleri alıyorlar mı
lansinoh krem sürmeye başladım yumuşatsın diye, doğumdan itibaren de kalkan kullanacağım, daha almadım ama
Benim de artık canım acımaya başladı artık hareketleriyle gerdiriyor o zaman baya yerimden zıplıyorum, bir de bazen aşağıya yumruk yiyorum galiba o zaman da zıplatıyorİki haftadır çok fazla ağırlaştığımı hissediyorum uykular da iyice yalan oldu tuvalet yatak mekik doku bel ağrısı çek sırt ağrısı çek bacak ağrısı çek annelik çok zor daha doğurmadan anladım
hiç öyle şey duymadım kilo hakkındacanını sıkmamaya çalış stres yapmamaya çalış Son kontrolden sonra ben de çok fazla kilo almaya başladım bence zaten bu haftalarda normal gidişat böyle olacak hepimizin.başka doktordan da fikir alabilirsiniz
valla nerden biliyorlarbir tek bizim stres olmaya hakkımız yok, bebeler strese giriyor babalar strese giriyor anneler mücadeleye devam
uzun süre yatamayacak zaten yenidoğan bebek merak etmeyanlara dönüşümlü olarak yatırmak lazım, sırtüstü kesinlikle yasak
Günaydın herkese mutlu keyifli bol tepikli bir gün olsun
Bizim bebeğimizin ismi Ege olacak. Kapı süsümüz de geçen hafta geldi.Kızlar dayler içinde iyi gelir belki az konuyu dağıtalım mı?
Sorma o bende de var. Bugün eşime kahvaltını kendin hazırlar mısın uyuyacağım dedim. Sağ olsun yumurtayı yere düşürmüş. Kalktım ben kahvaltıyı hazırladım o yeri temizlediHerkese günaydın kızlar.Uykusuzluk diz boyu.Ben artık çok zorlaniorum oturup bağıra çağıra aglamak istiorum
Tekrar baktım yüzüstü ile karıştırmış olabilirimBo
Canim sirtustu neden kesinlikle yasak olsunevi birak kuvezdeki bebekler bile sirtustu
Yok canım hızlıca sürterek geç sonrasında hiç yata olmuyorErken dogumu tetikleyici bir etkisi olmaz dimi
Allah korusun canim. Gece yan yatirirsamda yataga ragmen devrilip yan yastigi kisminin ustune gelir mi diye korkarim benTekrar baktım yüzüstü ile karıştırmış olabilirimyüzüstü kesinlikle yasak, nefes alması daha zor oluyormuş ani bebek ölümü olabiliyormuş.Sırt üstü yatırırsak kafası yana çevrilmeliymiş, ya da yan yatacak dönüşümlü.Ama ben sırtüstünden korkuyorum kusarsa diye
Kolaymista yapayim bunuYok canım hızlıca sürterek geç sonrasında hiç yata olmuyor
Acıbademde alıyorlar. Hatta ben nst sırasında uyukladım, eşim takip etti ekranıBunu ben de çok merak ediyorum özellerde hep eşleri alıyorlar mı
Kesinlikle haklarını bilmezsen kendini ameliyathanede buluyosunEski kadınlar hiç streslenmemiş evde doğurmuş hep normal doğurmuş şimdiki dr lar hep sezeryen peşinde
Benimki soyuluyor diye bir iki kere lansinoh sürdüm iyi geldi.Göğüslere krem vs bişey sürmeye başladınız mı tahin yağı koyuyorum pamukla eski sütyenle tutsun orda diye napcam bilmiyom acıyomuş çok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?