- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.896
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.561
Çok teşekkür ederiz. Daha güzeli sizin olsunAaaa benim bebişin adaşı
Süsünüz de pek güzelmiş..
Biz iki isim arsındayız ikizler Berkin & demir.
Bu bebilte ya deniz ya devrimdevrim çok istiyoruz ama hayat koşulları zorlayabilir ? Kararsızlığımız bu yüzden
Neden 2 hafta kalkamadınızBende gümüş kapak aldım bu hafta baslayacagim Ekim sonu kismetse dogum
Ben doğumdan değilde dogum sonrasından korkuyorum. Kizimda iki hafta kalkamamistim nerdeyse...İnş bu öyle olmaz
Benimkide elinden her iş gelir yapar ama bazen bi iş buyur arkasından gitSorma o bende de var. Bugün eşime kahvaltını kendin hazırlar mısın uyuyacağım dedim. Sağ olsun yumurtayı yere düşürmüş. Kalktım ben kahvaltıyı hazırladım o yeri temizledi
Ben korkumdan normal istemediğimi söyledim ameliyatı kendim istiyom illa diktirtcem biliyorum normaldede dikişim olcak çünkü panik atak var galiba bende bilmiyorum nasıl bişey bu amaKesinlikle haklarını bilmezsen kendini ameliyathanede buluyosun
Balık çok seviyorum ama kusmalar çok olunca koku hassasiyeti olunca omega istedim vitamin ilacımın içinde omega yoktu değiştirdim regenamax kullanıyorum dr dedim balık yiyemiyom diye çocuk omega alsın bari ceviz yiyemiyom sağlıklı beslenmiyorum pek zatenArkadaslar balik yagi kullaniyor musunuz?
Bişey olmaz dert etme inşallah rahat ol bi makinaya bağlı söylemler ne derece doğru çıkcak zaten bidaki kontrolünde iyi çıkar hatta başka bi dr gözük o ne dicek herkesin cihazı ayrı söylemleri farklı bazıları artistBen de duymadim, arastirdim hicbir yerde de bulamadim, dikkat edeyim diye beni korkutmaya calisti herhalde ama sacma sapan oldueski doktoruma bir yazacağım. Bakalım o ne diyecek
Gercekten ya, biz stres yaşayamayız. Bizim canimiz yok. Kilo almadan stres nedir ya, onu da gectim cok kotu seylerle ugrasmak zorunda kaliriz ne demek. Neredeyse Allah senin cezani verecek dicekti
Ben eskiden sakar bir insandım. Evlenince bi düzeldim hahahahaBenimkide elinden her iş gelir yapar ama bazen bi iş buyur arkasından gitdöke saça kızıyom ediyom sonra üzülüyom
Oy maşallah ismiyle yaşasın tontiş
İki isim de çok güzel bence devrim ismini ben de çok severim ama dediğiniz gibi hayat koşullarıBiz iki isim arsındayız ikizler Berkin & demir.
Bu bebilte ya deniz ya devrimdevrim çok istiyoruz ama hayat koşulları zorlayabilir ? Kararsızlığımız bu yüzden
Ben kullanıyorum orzax ocean balık yağıArkadaslar balik yagi kullaniyor musunuz?
Oy maşallah ismiyle yaşasın tontiş
Doktorum bugün balik yagida kullan dedi de önceden neden dememisti acaba onu merak ettim bende de orzax var baslayim kullanmaya bu haftadan sonra bi yarari mi varki acabaOy maşallah ismiyle yaşasın tontiş
İki isim de çok güzel bence devrim ismini ben de çok severim ama dediğiniz gibi hayat koşulları
Ben kullanıyorum orzax ocean balık yağı
Anladim canim benim de doktorum bugun kendisi dedi ben de baligi az tuketiyorum ama ceviz yerimBalık çok seviyorum ama kusmalar çok olunca koku hassasiyeti olunca omega istedim vitamin ilacımın içinde omega yoktu değiştirdim regenamax kullanıyorum dr dedim balık yiyemiyom diye çocuk omega alsın bari ceviz yiyemiyom sağlıklı beslenmiyorum pek zaten
Belki aldığınız vitaminin içinde vardır diye dememiştir. Takviye olarak vermiştir şimdi de. Etkisi olur illa ki.Doktorum bugün balik yagida kullan dedi de önceden neden dememisti acaba onu merak ettim bende de orzax var baslayim kullanmaya bu haftadan sonra bi yarari mi varki acaba
Kafa dalgın onundaBen eskiden sakar bir insandım. Evlenince bi düzeldim hahahahaŞimdi de evin sakarı eşim Geçen pazar kahvaltıda yumurta yapacaktı yine. Gitmiş çöpe kırıyor Yumurtanın kendisi çöpe kabuklar tavaya Bizim yumurtalar ya çöpe ya yere anlayacağınız
Ben 1 ayda 4 aldim diye agzima etti isteBişey olmaz dert etme inşallah rahat ol bi makinaya bağlı söylemler ne derece doğru çıkcak zaten bidaki kontrolünde iyi çıkar hatta başka bi dr gözük o ne dicek herkesin cihazı ayrı söylemleri farklı bazıları artistbende 2 haftada 3 kg almışım ne yedim bu kadar bilmiyom ya
Doğru vallaEski kadınlar hiç streslenmemiş evde doğurmuş hep normal doğurmuş şimdiki dr lar hep sezeryen peşinde
Of ben çok korkuyorum ya sezeryen istiyorum normal doğurcak toto yok bende cesaret yok panik yaparım dikiş ilk yürüyüş sontada korkunç ama napimDoğru vallaama şimdiki hanımlarımızda çok nazlı sezeryan tercih ediyolar baştan hemen zannediliyorki sezeryan daha az acı veriyor ben iki acıyı da yaşadım ben normal doğum dalgalarını tercih ederim dikiş acısındansa eğitici kitaplar okunmalı kulaktan dolma korkulu doğum hikayeleri dinlenmemeli ina may in doğum ve emzirme ile ilgili kitaplarını okudum harikaydı mesela amerikalı bir ebe kitapta bir kaç yerde yaşadığı doğum hikayelerini anlatıyor vay be dediğim çok oldu dier yandan normal doğum aşığıydım 3 sezeryanım var bir de tabi işin nasip tarafı var sezeryan gibi cerrahi bir müdahale şekli olmasa acil durumlarda evlatlarımıza nasıl kavuşurduk. Her. Iki şekilde de önemli olan hep sağlık sağlıkla kavuşalım en büyük lutuf
Valla sezeryan olmuş birisi olarak asla normalden daha kolay olmayacak onu söylemek isterim hele 2-3 çocuk düşünüyosan sonrakilerde çok çok daha zor olacak tavsiye sadece iyi düşün diyeBen korkumdan normal istemediğimi söyledim ameliyatı kendim istiyom illa diktirtcem biliyorum normaldede dikişim olcak çünkü panik atak var galiba bende bilmiyorum nasıl bişey bu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?