2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Biz iki isim arsındayız ikizler Berkin & demir.
Bu bebilte ya deniz ya devrim devrim çok istiyoruz ama hayat koşulları zorlayabilir ? Kararsızlığımız bu yüzden

Evet bu kadar net isimler koymanızı önermem ben de. Benim eşimin babası da böyle isimleri çok seviyor ama bize bıraktı Bizde de Ege Bölgesi'nin çok özel bir yeri olduğu için Ege ismini seçtik

Sorma o bende de var. Bugün eşime kahvaltını kendin hazırlar mısın uyuyacağım dedim. Sağ olsun yumurtayı yere düşürmüş. Kalktım ben kahvaltıyı hazırladım o yeri temizledi
Benimkide elinden her iş gelir yapar ama bazen bi iş buyur arkasından git döke saça kızıyom ediyom sonra üzülüyom

Arkadaslar balik yagi kullaniyor musunuz?
Balık çok seviyorum ama kusmalar çok olunca koku hassasiyeti olunca omega istedim vitamin ilacımın içinde omega yoktu değiştirdim regenamax kullanıyorum dr dedim balık yiyemiyom diye çocuk omega alsın bari ceviz yiyemiyom sağlıklı beslenmiyorum pek zaten

Bişey olmaz dert etme inşallah rahat ol bi makinaya bağlı söylemler ne derece doğru çıkcak zaten bidaki kontrolünde iyi çıkar hatta başka bi dr gözük o ne dicek herkesin cihazı ayrı söylemleri farklı bazıları artist bende 2 haftada 3 kg almışım ne yedim bu kadar bilmiyom ya

Benimkide elinden her iş gelir yapar ama bazen bi iş buyur arkasından git döke saça kızıyom ediyom sonra üzülüyom
Ben eskiden sakar bir insandım. Evlenince bi düzeldim hahahaha Şimdi de evin sakarı eşim Geçen pazar kahvaltıda yumurta yapacaktı yine. Gitmiş çöpe kırıyor Yumurtanın kendisi çöpe kabuklar tavaya Bizim yumurtalar ya çöpe ya yere anlayacağınız

Bizim bebeğimizin ismi Ege olacak. Kapı süsümüz de geçen hafta geldi. Eki Görüntüle 2920395
Oy maşallah ismiyle yaşasın tontiş
Biz iki isim arsındayız ikizler Berkin & demir.
Bu bebilte ya deniz ya devrim devrim çok istiyoruz ama hayat koşulları zorlayabilir ? Kararsızlığımız bu yüzden
İki isim de çok güzel bence devrim ismini ben de çok severim ama dediğiniz gibi hayat koşulları
Arkadaslar balik yagi kullaniyor musunuz?
Ben kullanıyorum orzax ocean balık yağı

Oy maşallah ismiyle yaşasın tontiş

İki isim de çok güzel bence devrim ismini ben de çok severim ama dediğiniz gibi hayat koşulları

Ben kullanıyorum orzax ocean balık yağı
Doktorum bugün balik yagida kullan dedi de önceden neden dememisti acaba onu merak ettim bende de orzax var baslayim kullanmaya bu haftadan sonra bi yarari mi varki acaba

Anladim canim benim de doktorum bugun kendisi dedi ben de baligi az tuketiyorum ama ceviz yerim

Doktorum bugün balik yagida kullan dedi de önceden neden dememisti acaba onu merak ettim bende de orzax var baslayim kullanmaya bu haftadan sonra bi yarari mi varki acaba
Belki aldığınız vitaminin içinde vardır diye dememiştir. Takviye olarak vermiştir şimdi de. Etkisi olur illa ki.

Kafa dalgın onunda benim elimden kolay kolay bişey düşmez kırmam ben ama yemek yerken arada düşürüyom artık

Ben 1 ayda 4 aldim diye agzima etti iste

Bobrekte genislemeyi detaylida ilk perinatolog söylemişti. Kontrol gerekyor diye. Her kontrolde bakildi, bu kontrolde de cikti biraz buyume olmus diye. Ama yine da buyuseydi daha buyurdu, cok buyumeyebilir dedi. Kontrol altinda olcak iste bakalim

Bana artizligi tuttu maalesef bu sefer ters zamanina denk geldm demek ki

Eski kadınlar hiç streslenmemiş evde doğurmuş hep normal doğurmuş şimdiki dr lar hep sezeryen peşinde
Doğru valla ama şimdiki hanımlarımızda çok nazlı sezeryan tercih ediyolar baştan hemen zannediliyorki sezeryan daha az acı veriyor ben iki acıyı da yaşadım ben normal doğum dalgalarını tercih ederim dikiş acısındansa eğitici kitaplar okunmalı kulaktan dolma korkulu doğum hikayeleri dinlenmemeli ina may in doğum ve emzirme ile ilgili kitaplarını okudum harikaydı mesela amerikalı bir ebe kitapta bir kaç yerde yaşadığı doğum hikayelerini anlatıyor vay be dediğim çok oldu dier yandan normal doğum aşığıydım 3 sezeryanım var bir de tabi işin nasip tarafı var sezeryan gibi cerrahi bir müdahale şekli olmasa acil durumlarda evlatlarımıza nasıl kavuşurduk. Her. Iki şekilde de önemli olan hep sağlık sağlıkla kavuşalım en büyük lutuf

Of ben çok korkuyorum ya sezeryen istiyorum normal doğurcak toto yok bende cesaret yok panik yaparım dikiş ilk yürüyüş sontada korkunç ama napim

Ben korkumdan normal istemediğimi söyledim ameliyatı kendim istiyom illa diktirtcem biliyorum normaldede dikişim olcak çünkü panik atak var galiba bende bilmiyorum nasıl bişey bu ama
Valla sezeryan olmuş birisi olarak asla normalden daha kolay olmayacak onu söylemek isterim hele 2-3 çocuk düşünüyosan sonrakilerde çok çok daha zor olacak tavsiye sadece iyi düşün diye

Sezeryan sanirim kisiye gore degisiyor iki arkadasim Evlibayann gibi kendi istegi ile sezeryan oldu bir tanesi doktor o asla normal istemiuorum dedi ve sonuc ikiside cok memnun okduklarini soylediler ilk dogumuma giren doktorun bir cocugu varmis sizin nasil olmustu dogumunuz demistim sezeryan dedi ve ekledi genelde doktorlar sezeryan tercih eder dogumu bildikleri icin diye
Cevremde sezeryan olanlar genelde memnun ama burada genelde daha olumsuz duyuyorum Bunyeye gore mi degisiyor doktora gore mi bilmiuirum ama belkide bebegin kilosu falanda etkendir buna gerci ikiz dogum yapan akrabamda bana hic zorlama sezeryan ol demistj ilkinde bilemedim sebep ne Normal dogumda dogum bitti sancj bitti olmuyor oda sanirim kisiye gore degisiyor arkadasim ve ben o dikisin varligini 1-2 yıl hissettik mesela
Dogumun kolay sekli yok. Saglikla dunyaya gelsin miniklerimiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…