2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Doğumda ne şekilde olursa olsun illa ki zorlanacağız kolay olmadığını elbet biliyoruz ama burda doğum şekillerini konuşmasak bence daha güzel olurdu.Mesajları takip edelim kaçırmayalım derken ister istemez okuyoruz ve gereksiz önyargılar oluşuyor.Ağrı eşiği, yara iyileşme kabiliyeti, ameliyat yapan doktorun eline göre herkesin çektiği sıkıntı değişir.Psikoloji bile önemli.

Suana kadar 4 kisi yazmisiz sen yazinca tekrar bir okudum kendi yazdigimida dahil ama korku olusturacak birsey yazilmamis artik Allah in izniyle sonlara yaklastik ve cok ustu kapali sekilde konusma bunlar. Daha oncede bu konu gecmisti o zamanda bu hassasiyet olusmustu hadi o zaman baslardaydik neyse Bebege alinan kiyafetleri konustugumuz kadar dogum sekilleri ile ilgili konusulmasida uyelerin hakki. Zaten mesajlarin başını okudugunda devamu tahmin ediliyor

Geçen bende öyle çöpe kırdım baktım elimde kabuk kaldı dalgınlıktan hep ya da ayılamamaktan

Neden 2 hafta kalkamadınız
Doğum sonrası dikiş yerim çok battı doğrulamadim cok acı çektim arkadaslarim sezeryandan sonra ikinci gün ev süpürdü ben niye böyle oldum bilmiyorum..umarım bünye değilde dr hatasıdır çünkü doktorumu değiştirdim

Bu arada kizlar yoyko park yatak ve salon için e bebekten ana kucagi ayrıca dogum gecelik ve pijama takimlarimi sipariş ettim bugün Rabbım kullanmayı nasip etsin insallah

Ya ben bebişe her yeni bişey aldığımda,kıyafetleri fazlasıyla yeter Artık eksiği yok diyorum ama üzerinden iki gün geçince az mı oldu acaba diyip yine bişeyler bakıyorum Yalnız değilim dimiiiiiiiiii

Ya ben bebişe her yeni bişey aldığımda,kıyafetleri fazlasıyla yeter Artık eksiği yok diyorum ama üzerinden iki gün geçince az mı oldu acaba diyip yine bişeyler bakıyorum Yalnız değilim dimiiiiiiiiii
Degilsindir herhalde kesin degilsindir ama bende olmuyor o hersey yeterli olsun ne fazla ne eksik. Aldiklarimizin hepsini kullanmak nasip olsun insallah

Evet bu konuya herkes istediğini yazabilir, kimse yazmasın demedim zaten mesajımda, diyemem öyle bir hakkım yok, ben de kendi mesaj hakkımı kullandım fikrimi belirttim herkes gibi, uzatmaya gerek yok

Evet bu konuya herkes istediğini yazabilir, kimse yazmasın demedim zaten mesajımda, diyemem öyle bir hakkım yok, ben de kendi mesaj hakkımı kullandım fikrimi belirttim herkes gibi, uzatmaya gerek yok
burda doğum şekillerini konuşmasak bence daha güzel olurdu
kac yasina gelmis insanlarin yazdigina yorum yapip konusulmasa dedin ama ayni sey degil mi uzatmak
Bu 4 oldu bu grupta.. Birinci sosyal medyada bir gruba almislar varmisin orada yokmusun bilmiyoru hastane hakkinda konustum burada bunlari konusmuyoruz dediler kurallari soyleseydiniz bari zaten sosyal medya yasak oda ayri. Sonra meyvelerden falan bahsediliyordu bunlardan bahsetmeyin denildi. Sonra bir kez daha dogumdan bahsetmeyin bugunde 4 oldu bunca senedir bu forumdayim bu kullanici adimdan oncede uyeligim vardi ama bu seneye kadar boyle birseyle karsilasmamistim rica edicem sadece sana degil tum arkadaslara isteyen istedigini yazsin kocaman insanlariz bir sakinca goruyorsaniz sikayet edin yada gormezden gelin. Cidden yetiskin insanlara onu konusmasak mi bunu konusmasak mi hos olmuyor

“Konuşulmasaydı daha güzel olurdu” dedim. Fikrimi belirttim aynı sizin gibi. İkisi farklı şey. Alınmasaydınız yok yere. Size yazmayın diyen yok lütfen yazın sayfalarca doğum hikayeleri anlatın burda hanımefendi. Uzatmak istemiyorum dedikçe yazıyorsunuz. Alıntılamayın beni. Daha benim yazdığım basit bir cümleyi anlamayan insana daha fazla laf anlatmak için uğraşmayacağım

Sezeryenin genel mi yaptınız

Sen yazdigini kendin anlamıyorsun bence ortaya lafi at sonra uzamasin profilimi tiklayip goz ardi et diyebilirsin. Yazdiklarimi gormezsin ve alintilasamda bildirim gelmez boylece

Doktorum bugün balik yagida kullan dedi de önceden neden dememisti acaba onu merak ettim bende de orzax var baslayim kullanmaya bu haftadan sonra bi yarari mi varki acaba
ben başlangıçtan beti kullanıyorum ama özellikle 28. haftadan sonra çok daha önemli deniyor omega 3 için . Beyin gelişimi hızlanıyor sanırım . Bir an önce başlayın

Merhaba arkadaşlar benim dün kontrolüm vardı bebeğimin kilosu 2.200 çıktı ama karın çevresi bir hafta geride dedi bu zamana kadar böyle bir şey yoktu. Acaba böyle çıkıp sonra düzelen var mı sorun oluyor mu?

Yok canım sorun olmaz benim kızımında öyleydi gayet sağlıklı doğdu suan 9 yaşında

Benim Dr 40 haftaya kadar dedi ama kendi sancıni bekle yoksa suni sancı verilmez dedi bakalım tarifi isterim facebook kullanmıyorum . Yan odadaki Dr a gittim ssvd yapan yok İstanbul'a Ankara'ya git dedi direk başka gün şimdi ki Dr a gittim o da diyo sancıyla gelirsin sıkıntı yoksa seni niye sezeryana alaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…