- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.601
Teşekkür ederimben başlangıçtan beti kullanıyorum ama özellikle 28. haftadan sonra çok daha önemli deniyor omega 3 için . Beyin gelişimi hızlanıyor sanırım . Bir an önce başlayın
Ana kucağı olarak hangisini tercih ettiniz? Ben çok kararsızım daDoğum sonrası dikiş yerim çok battı doğrulamadim cok acı çektim arkadaslarim sezeryandan sonra ikinci gün ev süpürdü ben niye böyle oldum bilmiyorum..umarım bünye değilde dr hatasıdır çünkü doktorumu değiştirdim
Bu arada kizlar yoyko park yatak ve salon için e bebekten ana kucagi ayrıca dogum gecelik ve pijama takimlarimi sipariş ettim bugün Rabbım kullanmayı nasip etsin insallah
Aaaa iyi oldu söylediğin cnm bende bakayım görsel varmı elindeReflu yatagi alacak olan arkadaslar ebebekte 4 gun gecerli kendi markasinda indirim var. Ben bugun gidip bakacagim insallah. 90 tl den 60 a dusmus
Henuz gidip bakmadim canim web sitesinden gordugum sadeceAaaa iyi oldu söylediğin cnm bende bakayım görsel varmı elinde
Baktım şimdi sitesinden ama doktor bana bu hafta hep yat dedi internetten sipariş verebilirim ben.. sen bi balta canlı canlıHenuz gidip bakmadim canim web sitesinden gordugum sadece
İnsallah magazada kalirBaktım şimdi sitesinden ama doktor bana bu hafta hep yat dedi internetten sipariş verebilirim ben.. sen bi balta canlı canlı
Kilolu olmaması avantaj canım benimde iri olması dezavantaj malesefDün 32+0 dım kilosu 1800 normal dedi çok kilolu olmaz herhalde değil mi sizinkilerin kilosu nasıl normal doğum istediğim için çok kilo olmasa iyi olur
Canım 35ten sonra perine masajına, squata, plates topunda O ve 8 çizmeye aynı zamanda zıplamaya, merdiven inip çıkmaya, günde en az 1 saat hafif tempolu yürüyüşlere kesin başla. Perine masajında hindistan cevizi yağı kullan, bol bol yağ sür. Günde en az 4 hurma ye. Bide tercih meselesi cinsel ilişki öneriliyor. Allahın izniyle gönlüne göre olur neden olmasınBenim Dr 40 haftaya kadar dedi ama kendi sancıni bekle yoksa suni sancı verilmez dedi bakalım tarifi isterimfacebook kullanmıyorum . Yan odadaki Dr a gittim ssvd yapan yok İstanbul'a Ankara'ya git dedi direk başka gün şimdi ki Dr a gittim o da diyo sancıyla gelirsin sıkıntı yoksa seni niye sezeryana alaym
En son gittiğimde 31+3 düm 1780 demişti sanırım normal bu civarlarDün 32+0 dım kilosu 1800 normal dedi çok kilolu olmaz herhalde değil mi sizinkilerin kilosu nasıl normal doğum istediğim için çok kilo olmasa iyi olur
Ya bu millette az dursunİnsallah magazada kalirbitmez herhalde dimi ya herkes reflu yatagiii diye kosturuyormus
Hayirdir canim bisey mi oldu ?
Ben yemiyorum ama canım ciddi ciddi balık istiyor denizlerin durumundan dolayı alıp giyemiyorum şuanKızlar ton balığı hakkında ne düşünüyorsunuz ya geçen eşim almış bugün de yerken Bi kaç çatal aldım geri internetten bakınca ikiye bölünmüş herkes zararlı ve zararı yok haftada 1 yeyin diye siz tüketiyomusunuz
Keşke balık yeseydim ton balığı konserve bide sonuçta bilmem zararlı mı Allaha emanet artıkBen yemiyorum ama canım ciddi ciddi balık istiyor denizlerin durumundan dolayı alıp giyemiyorum şuan
Canım ayak ucunda kaymaması için yastık var mı e bebektekinin alırsan bizimle paylaşReflu yatagi alacak olan arkadaslar ebebekte 4 gun gecerli kendi markasinda indirim var. Ben bugun gidip bakacagim insallah. 90 tl den 60 a dusmus
32+4te 2kiloydu tam haftasıyla uyumlu çıktı sizinde normal bencede. Bende çok kilolu olmasın istiyorum doğum icinDün 32+0 dım kilosu 1800 normal dedi çok kilolu olmaz herhalde değil mi sizinkilerin kilosu nasıl normal doğum istediğim için çok kilo olmasa iyi olur
Bende gece çok kalkıyorum ama kiz 8.30da okula gdince bi uyuyorum 11de zor kalkiyorumGünaydınlarrrrr, kendime saydırıyorum bu saatte ne işin varda açılıyor bu gözler
Benimde az fazla o hafta ama çok inanmıyorum takılmayın kizima 4 kiloya yakın demişlerdi 3 kilo 50 gram dogduDün 32+0 dım kilosu 1800 normal dedi çok kilolu olmaz herhalde değil mi sizinkilerin kilosu nasıl normal doğum istediğim için çok kilo olmasa iyi olur
Bunu aldim yorumlar baya iyiAna kucağı olarak hangisini tercih ettiniz? Ben çok kararsızım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?