2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ana kucağı olarak hangisini tercih ettiniz? Ben çok kararsızım da

Dün 32+0 dım kilosu 1800 normal dedi çok kilolu olmaz herhalde değil mi sizinkilerin kilosu nasıl normal doğum istediğim için çok kilo olmasa iyi olur
Kilolu olmaması avantaj canım benimde iri olması dezavantaj malesef

Canım 35ten sonra perine masajına, squata, plates topunda O ve 8 çizmeye aynı zamanda zıplamaya, merdiven inip çıkmaya, günde en az 1 saat hafif tempolu yürüyüşlere kesin başla. Perine masajında hindistan cevizi yağı kullan, bol bol yağ sür. Günde en az 4 hurma ye. Bide tercih meselesi cinsel ilişki öneriliyor. Allahın izniyle gönlüne göre olur neden olmasın

Kızlar ton balığı hakkında ne düşünüyorsunuz ya geçen eşim almış bugün de yerken Bi kaç çatal aldım geri internetten bakınca ikiye bölünmüş herkes zararlı ve zararı yok haftada 1 yeyin diye siz tüketiyomusunuz

Ben yemiyorum ama canım ciddi ciddi balık istiyor denizlerin durumundan dolayı alıp giyemiyorum şuan

Günaydınlar şu ton balğı zararlı diye okumuştum hiç yemedim bu arada sabahları karnım felaket aç oluyor oğlum öğle arasına gelince yapıyoruz kahvaltı yemek yiyememidşr iştahsızlık mıdır garip duygular yaşıyorum

Reflu yatagi alacak olan arkadaslar ebebekte 4 gun gecerli kendi markasinda indirim var. Ben bugun gidip bakacagim insallah. 90 tl den 60 a dusmus
Canım ayak ucunda kaymaması için yastık var mı e bebektekinin alırsan bizimle paylaşYarın kontrolüm var çıkınca bende gideyim ona göre Her kontrol sonrası kendimi bebiş mağazalarında buluyorum

Günaydınlarrrrr, kendime saydırıyorum bu saatte ne işin varda açılıyor bu gözler
Bende gece çok kalkıyorum ama kiz 8.30da okula gdince bi uyuyorum 11de zor kalkiyorum
Dün 32+0 dım kilosu 1800 normal dedi çok kilolu olmaz herhalde değil mi sizinkilerin kilosu nasıl normal doğum istediğim için çok kilo olmasa iyi olur
Benimde az fazla o hafta ama çok inanmıyorum takılmayın kizima 4 kiloya yakın demişlerdi 3 kilo 50 gram dogdu
Ana kucağı olarak hangisini tercih ettiniz? Ben çok kararsızım da
Bunu aldim yorumlar baya iyi

Eklentiler

• Screenshot_20210922-204710_Chrome.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar hellloooo, kanguru alan veya daha önce kullanıp memnun kalan varsa hangi markayı önerdiğini paylaşabilir mi? Ergobaby ve Babybjörn markası güzel ama baya pahalı. Bilemedim. Sizlere danışayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…