2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar hellloooo, kanguru alan veya daha önce kullanıp memnun kalan varsa hangi markayı önerdiğini paylaşabilir mi? Ergobaby ve Babybjörn markası güzel ama baya pahalı. Bilemedim. Sizlere danışayım dedim.
Merhaba ben çok araştırdım kanguru bizim için çok önemliydi, daha uygun fiyatlı birşey alıp kullanamadan kenarda durmasındansa babybjörn aldım, biraz pahalı ama tepe tepe kullanacağız inşallah

Kizlar evde çamasir deterjanı ne kullanıyorsunuz özellikle sıvı deterjan kullanan arkadaşlardan tavsiyelerinizi bekliyorum kokusuyla leke cikarmasiyla ne önerirsiniz

Kizlar evde çamasir deterjanı ne kullanıyorsunuz özellikle sıvı deterjan kullanan arkadaşlardan tavsiyelerinizi bekliyorum kokusuyla leke cikarmasiyla ne önerirsiniz
Ben bizim çamaşırlar için omo sıvı deterjan kullanıyorum beyazlar ve renkliler için olandan kokusu leke çıkarması gayet iyi ondan önce ariel sıvı kullanıyodum o da fena değildi

Kızlar hellloooo, kanguru alan veya daha önce kullanıp memnun kalan varsa hangi markayı önerdiğini paylaşabilir mi? Ergobaby ve Babybjörn markası güzel ama baya pahalı. Bilemedim. Sizlere danışayım dedim.
Ben sling aldım, kanguru ihtiyaci olursa sonra bakicam bakalım.

Ne olur ne olmaz ben yemiyorum
Ya bu millette az dursun
Karında çok ağrı oldu bide erken doğum var ilk çocukta doktor ara ara yatırıyor beni.
İlk 3 ay full yattım zaten
Saglikla vaktinde gelsjn insallah :) ilki kac haftalikti
Canım ayak ucunda kaymaması için yastık var mı e bebektekinin alırsan bizimle paylaşYarın kontrolüm var çıkınca bende gideyim ona göre Her kontrol sonrası kendimi bebiş mağazalarında buluyorum
Aldim ben ayak ucunda yastik yok. Sevi bebede vardi yorumlara baktim site uzerindeki yine kaydigi yazilmis.İnce birseydi zaten sevibebe az daha sert ebebek urunu ona gore bir tik yumusak ikisi arasinda 80 tl fiyat farki vardi bence o kadar farka degmez
Ne kadar pahali

tutumluanneden ergobaby almıştım vaktiyle. sıfır satan bir hesap vardı

tugcemma bir tanesinin fiyatina baktim ne farki varki bu kadar fiyat farki var
Ergonomik ve hava alıyormuş. Hem taşıyan kişinin hem de bebeğin sağlığını düşünerek üretilmiş. Takip ettiğim bir yenidoğan hemşiresi de önerdi. Kullananlar genel anlamda memnun kalmış (Reklam yapıyor gibi hissettim- ürün yerleştirme )

Müzik, titreşim falan çok işe yaramıyor diyorlar. Bu yüzden ben de böyle basit bir şey almak istiyorum ama bunun malzemesinden emin olamadım. Teşekkürler

Ben de aldım senin mesajını gördükten sonra. Reflü yatağı istiyordum zaten hazır indirim bulmuşken internetten söyledim sağol canım haber verdiğin için

Ya maddi duruma gore degiskenlik gosterir tabi ama diger bilindik uygun fiyatli icinde benzer seyler diyorlar o yenidogan aparatlj 180 falandi sanirin buda 300 olaydi neyse ama kac kati
Evet bak dogru soyle reklam anlasmasi mi yaptiniz saka bi yana gonul ister en iyisini gecen biride bi kanguru onermisti reklamdi sanirim o bakmistim fiyatina 1000 tl falandi sasirmistim daha pahalisi olmaz demistim oda varmis
Ben de aldım senin mesajını gördükten sonra. Reflü yatağı istiyordum zaten hazır indirim bulmuşken internetten söyledim sağol canım haber verdiğin için
Misil misil boooooll booool uyusunlar insallah bende en gec onumuzdeki hafta alayim artik diyordjm nasipte varmis 30 tl indirim insallah seversin geldiginde

Ben ilk ikizlere ayak ucunda yastık olndan aldım ama üzerine örtü örtünce çok bi etkisi klmamıştı yine artı yastık koymuştum sevi bebeydi sanırım

Ben Nuna Cudl aldım. Kullanması kolay, yeni doğan desteği var, beli çok iyi sarıyor ve sırta yükü azaltıyor. Bir inceleyin, ebebekte var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…