- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.621
Doğum olacağı gün 3500 dedi 3900 doğduBende gece çok kalkıyorum ama kiz 8.30da okula gdince bi uyuyorum 11de zor kalkiyorum
Benimde az fazla o hafta ama çok inanmıyorum takılmayın kizima 4 kiloya yakın demişlerdi 3 kilo 50 gram dogdu
Bunu aldim yorumlar baya iyi
Merhaba ben çok araştırdım kanguru bizim için çok önemliydi, daha uygun fiyatlı birşey alıp kullanamadan kenarda durmasındansa babybjörn aldım, biraz pahalı ama tepe tepe kullanacağız inşallahKızlar hellloooo, kanguru alan veya daha önce kullanıp memnun kalan varsa hangi markayı önerdiğini paylaşabilir mi? Ergobaby ve Babybjörn markası güzel ama baya pahalı. Bilemedim. Sizlere danışayım dedim.
Bizim de öyleydi canım 32+2 ultrasonu 1850kilosu dedi bende sınırda gittiğini düşünüyorum oğlumda minnoştuDün 32+0 dım kilosu 1800 normal dedi çok kilolu olmaz herhalde değil mi sizinkilerin kilosu nasıl normal doğum istediğim için çok kilo olmasa iyi olur
Ben bizim çamaşırlar için omo sıvı deterjan kullanıyorum beyazlar ve renkliler için olandan kokusu leke çıkarması gayet iyi ondan önce ariel sıvı kullanıyodum o da fena değildiKizlar evde çamasir deterjanı ne kullanıyorsunuz özellikle sıvı deterjan kullanan arkadaşlardan tavsiyelerinizi bekliyorum kokusuyla leke cikarmasiyla ne önerirsiniz
Ben sling aldım, kanguru ihtiyaci olursa sonra bakicam bakalım.Kızlar hellloooo, kanguru alan veya daha önce kullanıp memnun kalan varsa hangi markayı önerdiğini paylaşabilir mi? Ergobaby ve Babybjörn markası güzel ama baya pahalı. Bilemedim. Sizlere danışayım dedim.
Ne olur ne olmaz ben yemiyorumKızlar ton balığı hakkında ne düşünüyorsunuz ya geçen eşim almış bugün de yerken Bi kaç çatal aldım geri internetten bakınca ikiye bölünmüş herkes zararlı ve zararı yok haftada 1 yeyin diye siz tüketiyomusunuz
Saglikla vaktinde gelsjn insallah :) ilki kac haftaliktiYa bu millette az dursun
Karında çok ağrı oldu bide erken doğum var ilk çocukta doktor ara ara yatırıyor beni.
İlk 3 ay full yattım zaten
Aldim benCanım ayak ucunda kaymaması için yastık var mı e bebektekinin alırsan bizimle paylaşYarın kontrolüm var çıkınca bende gideyim ona göre Her kontrol sonrası kendimi bebiş mağazalarında buluyorum
Ne kadar pahaliKızlar hellloooo, kanguru alan veya daha önce kullanıp memnun kalan varsa hangi markayı önerdiğini paylaşabilir mi? Ergobaby ve Babybjörn markası güzel ama baya pahalı. Bilemedim. Sizlere danışayım dedim.
tutumluanneden ergobaby almıştım vaktiyle. sıfır satan bir hesap vardıKızlar hellloooo, kanguru alan veya daha önce kullanıp memnun kalan varsa hangi markayı önerdiğini paylaşabilir mi? Ergobaby ve Babybjörn markası güzel ama baya pahalı. Bilemedim. Sizlere danışayım dedim.
Ergonomik ve hava alıyormuş. Hem taşıyan kişinin hem de bebeğin sağlığını düşünerek üretilmiş. Takip ettiğim bir yenidoğan hemşiresi de önerdi. Kullananlar genel anlamda memnun kalmış (Reklam yapıyor gibi hissettim- ürün yerleştirme
Müzik, titreşim falan çok işe yaramıyor diyorlar. Bu yüzden ben de böyle basit bir şey almak istiyorum ama bunun malzemesinden emin olamadım. TeşekkürlerBende gece çok kalkıyorum ama kiz 8.30da okula gdince bi uyuyorum 11de zor kalkiyorum
Benimde az fazla o hafta ama çok inanmıyorum takılmayın kizima 4 kiloya yakın demişlerdi 3 kilo 50 gram dogdu
Bunu aldim yorumlar baya iyi
Ben de aldım senin mesajını gördükten sonra. Reflü yatağı istiyordum zaten hazır indirim bulmuşken internetten söyledimNe olur ne olmaz ben yemiyorum
Saglikla vaktinde gelsjn insallah :) ilki kac haftalikti
Aldim benayak ucunda yastik yok. Sevi bebede vardi yorumlara baktim site uzerindeki yine kaydigi yazilmis.İnce birseydi zaten sevibebe az daha sert ebebek urunu ona gore bir tik yumusak ikisi arasinda 80 tl fiyat farki vardi bence o kadar farka degmez
Ne kadar pahali
Oyyy güle güle giydirmek nasip olsun canım
Ya maddi duruma gore degiskenlik gosterir tabi ama diger bilindik uygun fiyatli icinde benzer seyler diyorlarErgonomik ve hava alıyormuş. Hem taşıyan kişinin hem de bebeğin sağlığını düşünerek üretilmiş. Takip ettiğim bir yenidoğan hemşiresi de önerdi. Kullananlar genel anlamda memnun kalmış (Reklam yapıyor gibi hissettim- ürün yerleştirme)
Misil misil boooooll booool uyusunlar insallahBen de aldım senin mesajını gördükten sonra. Reflü yatağı istiyordum zaten hazır indirim bulmuşken internetten söyledimsağol canım haber verdiğin için
Ben Nuna Cudl aldım. Kullanması kolay, yeni doğan desteği var, beli çok iyi sarıyor ve sırta yükü azaltıyor. Bir inceleyin, ebebekte var.Kızlar hellloooo, kanguru alan veya daha önce kullanıp memnun kalan varsa hangi markayı önerdiğini paylaşabilir mi? Ergobaby ve Babybjörn markası güzel ama baya pahalı. Bilemedim. Sizlere danışayım dedim.
Yaa yine kayıyormuydu minnoşlarınBen ilk ikizlere ayak ucunda yastık olndan aldım ama üzerine örtü örtünce çok bi etkisi klmamıştı yine artı yastık koymuştum sevi bebeydi sanırım
Aslında çok kaymadılar ama işte annelik tedbir amaçlıYaa yine kayıyormuydu minnoşlarınEvet bende sevi bebeden alıcaktım yastıklı olandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?