2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ya ben bebişe her yeni bişey aldığımda,kıyafetleri fazlasıyla yeter Artık eksiği yok diyorum ama üzerinden iki gün geçince az mı oldu acaba diyip yine bişeyler bakıyorum Yalnız değilim dimiiiiiiiiii

Aaaaa bu ben

Kızlar hellloooo, kanguru alan veya daha önce kullanıp memnun kalan varsa hangi markayı önerdiğini paylaşabilir mi? Ergobaby ve Babybjörn markası güzel ama baya pahalı. Bilemedim. Sizlere danışayım dedim.

Ben solomombaby aldım canım

Ya ben bebişe her yeni bişey aldığımda,kıyafetleri fazlasıyla yeter Artık eksiği yok diyorum ama üzerinden iki gün geçince az mı oldu acaba diyip yine bişeyler bakıyorum Yalnız değilim dimiiiiiiiiii
Ay bi de ben yaaa yok hic bitmiyormus gibi eksikler sadece. Ne alsam yetmeyecekmis gibi geliyor. İlk üç ay ihtiyacimiz olanlari tamamlasak digerleri yavas yavas da tamamlanir ama iste bitmiyor bitmiyor

Ben bizim çamaşırlar için omo sıvı deterjan kullanıyorum beyazlar ve renkliler için olandan kokusu leke çıkarması gayet iyi ondan önce ariel sıvı kullanıyodum o da fena değildi
Ariel denemedim hiç omo aklımda
İyi sınırda gitsin ki normal doğum nasip olur inşaallah
Maalesef benim ilkim sezeryan ne kadar kilolu olursa o kadar iyi benim için ufak bebek bakımı zor oluyor tabi her şeyden önce sağlıklı olsunlar,

Ya kızlar hepinizde var mı bu aşırı hareketli bebek durumu? 34+0 oldum, bebek içimde sanki horon tepiyor, özellikle yan yattığımda göbeğim hopluyor resmen. Böyle olunca da saçma bir korku sarıyor içimi; acaba bu çocuk suyu patlatır da erken gelir mi Bunu doktora soramam, dalga geçer kesin benimle

İlahi ya tebessüm ettirdin aşırı hareketli şu sıralar evet ama öyle her dakika değil tabi bide doktor hareketli olmasında sıkıntı yok hareket azalırsa olmazsa sorun demişti demekki suyu yeri herşeyi iyi maşallah hareketi güzel bide baya baya sertleşti tekmeler

Bugün eşim uzanırken sarıldı, elini göbeğime koydu, “aaa bu resmen sana şiddet uyguluyor artık” diyo El kadar bebe iç organlarımla futbol oynuyor içerde

Bizimki de hareketli cok. Bana da arada bi kaygi geliyo "ay bu kadar hareket normal mi acaba?" diye sonra kendime gülüyorum hareket etse dert etmese dert diye

Artik bazen oyle güçlü tekmeliyor ki zaman zamam canim yaniyor resmen. Bir de bir bazen sağ yanima ayaklarini dayiyor mesela bir sure oyle kaliyor. Bazen de gidiklaniyorum bir tuhaf yaa

Ariel denemedim hiç omo aklımda

Maalesef benim ilkim sezeryan ne kadar kilolu olursa o kadar iyi benim için ufak bebek bakımı zor oluyor tabi her şeyden önce sağlıklı olsunlar,
Benimde ilki sezeryan kilo alması için ekstra bişey yapmadım normal yedim 3900 doğdu bu da nasip olursa normal doğum istiyrm

Benim kuzunun hastane çantası hazır bir tek bezi kaldı onu da bu hafta alırız çantada bir 10lu takımı batttaniyesiyle bohça ettim hemşireye verilecek.diğer 10lu takım yedek onu da karışmasın diye yine battaniyesinin arasına koydum.ekstra 4 zıbın 5 ağız mendili 2 çorap 2 müslin 1 dışarıda kullanmaya kalın battaniye emzik biberon ıslak mendil koydum.yeterli gelir inşallah yarında kendi çantamı yapacağım dolabı için düzenleyiciler almıştım diğer eşyalarını da ütüleyip içlerine koydum

Günaydın kızlar
burada Makrome yapan biri vardı. kimdi?
bir de doğumda dağıtılacak ufak hediyeler oluyor ya ne düşünüyorsunuz ? ben ilkinde kendim kolonya şişesi hazırlamıştım şimdi kararsızım.

Makromeyi bir arkadaşım yapıyor demiştim ama başka biri var mıydı bilmiyorum bu akşam evden örnek attırırım ona

Olumsuz dusunuyorum kizimda tanidigim hediye olarak yaptırmıştı birseyler oyle dagittik. Bana kalsa yaptirmazdim cunku baskasi dagittiginda aman saklayayim diyen biri degilim fazlalik geliyor he ama senin kolonya mantikli olmus hele simdi daha mantikli. Ama bulundugumuz surecte hastane ziyaretci kabul edecek mi ? Yada sen eve edecekmisin ? Bizim gelen giden olmayacak insallah

tutumluanneden ergobaby almıştım vaktiyle. sıfır satan bir hesap vardı

Ben Nuna Cudl aldım. Kullanması kolay, yeni doğan desteği var, beli çok iyi sarıyor ve sırta yükü azaltıyor. Bir inceleyin, ebebekte var.

Aaaaa bu ben

Ben solomombaby aldım canım

Eki Görüntüle 2921446

Kızlar şahane önerileriniz için çok teşekkür ederim. Bu arada günaydın. Çalışanlara da kolay gelsin

Canım ben bir yaş partisinde güzel şeyler yaptırıp dağıtırım dedim. Çünkü pandemi var ve zaten hastaneye kimse gelemeyecek. Açıkçası bir süre eve gelmelerini de istemem. Şu aşamada bir şey yaptırmayacağım :)

Gunaydin kizlar kizimi biraktim simdi hastaneye gidicem kendi doktoruma insallah guzel seyler soyler oda

Ay hadi bakalım güzel haberlerle gel. Bizim de akşama randevumuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…