- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.661
Sansima.. 2 sezeryani varmis pes pese bekliyorum oyle bos bosCanım ben bir yaş partisinde güzel şeyler yaptırıp dağıtırım dedim. Çünkü pandemi var ve zaten hastaneye kimse gelemeyecek. Açıkçası bir süre eve gelmelerini de istemem. Şu aşamada bir şey yaptırmayacağım :)
Ay hadi bakalım güzel haberlerle gel. Bizim de akşama randevumuz :)
Vardır bir hayır üzülme canım. Yakınlarda e bebek filan yok mu. Beklerken oraları gezerdin :)Sansima.. 2 sezeryani varmis pes pese bekliyorum oyle bos bos
Malesef vakit gecirebilecegim hic bir yer yokVardır bir hayır üzülme canım. Yakınlarda e bebek filan yok mu. Beklerken oraları gezerdin :)
GünaydınGünaydın kızlar
burada Makrome yapan biri vardı. kimdi?
bir de doğumda dağıtılacak ufak hediyeler oluyor ya ne düşünüyorsunuz ? ben ilkinde kendim kolonya şişesi hazırlamıştım şimdi kararsızım.
Bende öyle düşünüyorum patlatırmı ki yaYa kızlar hepinizde var mı bu aşırı hareketli bebek durumu? 34+0 oldum, bebek içimde sanki horon tepiyor, özellikle yan yattığımda göbeğim hopluyor resmen. Böyle olunca da saçma bir korku sarıyor içimi; acaba bu çocuk suyu patlatır da erken gelir miBunu doktora soramam, dalga geçer kesin benimle
Bugun gelecek gelince yazarım kalitesi nasilMüzik, titreşim falan çok işe yaramıyor diyorlar. Bu yüzden ben de böyle basit bir şey almak istiyorum ama bunun malzemesinden emin olamadım. Teşekkürler
Bende birseylwr dağıtacağım illaki gelen olur ama ne yapacağım karar veremedim. Instgramda gözde sus hobi var acacak hoşuma gitti çok belki ondan yaptiririmGünaydın kızlar
bir de doğumda dağıtılacak ufak hediyeler oluyor ya ne düşünüyorsunuz ? ben ilkinde kendim kolonya şişesi hazırlamıştım şimdi kararsızım.
Günaydın kızlar
Bunların kırmızısından bende yapmıştım gelenlere de yapsam mı diye düşündüm pembesi güzel olmuş gerçektenBunu yaptırdım arkadaşımın annesinin elinden herşey geliyo örgü işlerimiz onda tüllencek süslencek çikolata lokum küçük bi kutu içinde gelenlere vercem artanları mevlütte devam etcem
Saglikla gelsinBir görüş gününü daha geride bıraktıkFındığım biraz sinirli bakıyordu sabah sabah uyandırıp doktora getirdik diye heralde Çok şükür herşey yolunda,doğumu 29 ekim 2 kasım arası ne gün isterseniz dedi doktorumuz ,galiba 29 ekim isteyeceğiz veeeeeee yoksa ilk doğuran ben mi olucam bu topikten
Oyle canim amin.Sağlıkla gelsinlerde biz bekleriz
Tüllerim sanırım bilemedim isimli çikolatayla beraberBunların kırmızısından bende yapmıştım gelenlere de yapsam mı diye düşündüm pembesi güzel olmuş gerçektentüllemeyi mi düşünüyorsunuz bana da fikir olsun yaparım
Bir görüş gününü daha geride bıraktıkFındığım biraz sinirli bakıyordu sabah sabah uyandırıp doktora getirdik diye heralde Çok şükür herşey yolunda,doğumu 29 ekim 2 kasım arası ne gün isterseniz dedi doktorumuz ,galiba 29 ekim isteyeceğiz veeeeeee yoksa ilk doğuran ben mi olucam bu topikten
Of ben çok korkuyorum ya sezeryen istiyorum normal doğurcak toto yok bende cesaret yok panik yaparım dikiş ilk yürüyüş sontada korkunç ama napim
2 sini genel birini spinal yaptımSezeryenin genel mi yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?