2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Sansima.. 2 sezeryani varmis pes pese bekliyorum oyle bos bos

Günaydın Acalys makrome yapıyordu
Bende ilkte emzik şeklinde magnet yapmıştım kendim şimdi bilemedim

Bende öyle düşünüyorum patlatırmı ki yamesela sola yatıyom sol kaburga altında ve sağ yan göbeğim aynı anda geriliyor gibi bişi yapıyo aklım almıyo bizim rahmimiz bu kadar genişmiymişhareket etmedimi kötü vesveseler uyuduğu pek yok gibi oturunca biraz hafif oluyo orda pışpış yapıyorum uyutuyom gibi sonra yatıyom ses yok ee eğitim anne karnında başlar

Müzik, titreşim falan çok işe yaramıyor diyorlar. Bu yüzden ben de böyle basit bir şey almak istiyorum ama bunun malzemesinden emin olamadım. Teşekkürler
Bugun gelecek gelince yazarım kalitesi nasil
Bende birseylwr dağıtacağım illaki gelen olur ama ne yapacağım karar veremedim. Instgramda gözde sus hobi var acacak hoşuma gitti çok belki ondan yaptiririm

Arkadaslar bana acil sütyen marka tavsiyesinde bulunur musunuz benimkiler cok rahatsız artik takmak istemiyorum dışarı cikmasam evde umursamayacam hic

Canım Acalys yapıyor..
İnstagramı da “acalyshome”
Bizim kapı süsümüzü, bebek setimizi hepsini o yaptı Hatta bu gruptan ilk yüzyüze de tanıştığım arkadaş oldu kendisi. Çoooook tatlıdır

Bunu yaptırdım arkadaşımın annesinin elinden herşey geliyo örgü işlerimiz onda tüllencek süslencek çikolata lokum küçük bi kutu içinde gelenlere vercem artanları mevlütte devam etcem
Bunların kırmızısından bende yapmıştım gelenlere de yapsam mı diye düşündüm pembesi güzel olmuş gerçekten tüllemeyi mi düşünüyorsunuz bana da fikir olsun yaparım

Bir görüş gününü daha geride bıraktık Fındığım biraz sinirli bakıyordu sabah sabah uyandırıp doktora getirdik diye heralde Çok şükür herşey yolunda,doğumu 29 ekim 2 kasım arası ne gün isterseniz dedi doktorumuz ,galiba 29 ekim isteyeceğiz veeeeeee yoksa ilk doğuran ben mi olucam bu topikten

Saglikla gelsin beninde ikidir cizelgeden farkli cikiyor doktor sat a gore hesapala dedi sata gore 5 kasim tarih oyle karisik karisik gidiyoruz

Hamilelik takvimimi guncelledim. Hangi tarih yapacagimida bilmiyorum doktor 33 haftalik dedi sata daha da fazlayim ortalama birseylerle gidiyoruz iste gec dollenme olunca

Benim bildiğim Acalys ve ygmygm ekimin 2.ya da 3.haftası doğuracak. İkisi de sezeryan. Bildiğim en önde olan onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…