2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271

Maşallah annesi ama ben de öyle, su içse yarayanlardan

Benim bildiğim Acalys ve @ygmygm ekimin 2.ya da 3.haftası doğuracak. İkisi de sezeryan. Bildiğim en önde olan onlar
Benim de kismet olur ALLAH nasip ederse 25 Ekim inşallah

kızlar cevaplarınız icin teşekkürler. alintiyi beceremedim nedense.
Acalys seni eklesem olur mu malum yerde?

hediye dağıtmak icin en aklima yatanlar mum ve tohum kalemi şu ara ama zor gelirse yaptirmam birsey. zaten aile ici dağıtmak icin düşündüm, çok degil.

Bu arada bugun kontrolum vardı. çok hastalikla bogustugum bir 12 13 gun geçirmeme rağmen şükür bebesi kilosu falan iyi çıktı. suyu az inşallah hepimiz saglikla ilerleriz.

Ben de kokulu sabun emzik şeklinde yaptıracağım

Arkadaslar bana acil sütyen marka tavsiyesinde bulunur musunuz benimkiler cok rahatsız artik takmak istemiyorum dışarı cikmasam evde umursamayacam hic
Belvü aşırı rahat ve şık makineye atınca da bozulmuyor yapısı bir de nbb de rahat ama 1 numara belvü

İyiyim çok şükür biraz vajinal batma var ama normaldir diye düşünüyorum sen nasılsın
Ben gece tuvalete kalkinca cok kotu oluyorum bi kac gundur gece gece ne olduğunu da anlamıyorum bir batma ,sanci birseyler bunun disinda iyiyim diyelim bir hamile ne kadar iyi olursa oyleyiz iste dimi

Ben gece tuvalete kalkinca cok kotu oluyorum bi kac gundur gece gece ne olduğunu da anlamıyorum bir batma ,sanci birseyler bunun disinda iyiyim diyelim bir hamile ne kadar iyi olursa oyleyiz iste dimi
Yine çok şükür halimize kimisinin kılını kıpırdatacak hali olmuyor geç vakitte su içmediğimden tuvaletim gelmiyor ama niyese alarm kurulmuş gibi erken kalkıyorum vücut kendini alıştırıyor sanırım geç yatıyorum gece de kasılmalar oluyor sende de sancı oluyormuş belki de bizim bebeler gece gelecek

Belkide suyun az dediler diye son gunlerde cok su ictigimdendir bak evet ya buna sukur yine iyiyiz hos baska carede yok dun oradan kosturdum yine doguma kadar oturmak yok dogumdan sonrasi daha kosturmali olacak hos olabilir mi acaba daha iyi olur sanki ya hastane sakinken dogururuz

bilemedim ki çok su içmek yapar mı sen yine de bol bol iç kış geldi benim de su içme isteğim azaldı arttırmam lazım bu kadar neye koşturdun temizlik mi var inşallah bebişler uysal olurda doğumdan sonrası sakin geçer

Sıkısmis olarak uyaniyorum ya baya hemde ondan belkide ama evet yinede icmem lazim ah sorma kuzum ya benim kadar minik kizimada zor sabah tempolu bir sekilde yokuslu yolu 15 dk da cikiyoruz sonra 15 dk da eve geliyorum. Oglen aynj sekilde yarim saat dun once kendim icin gittim hastaneye minibus duragida baya uzak bize. Eve geldim yemegi yap oturmadan almaya git. Sonra kizim hasta gunlerdir dun aksamda kulagim agriyo diye agladi ve hasta yurumeye hali yok ama taksi asla bulamadik. Giderkenden donerkende hasta hasta o kadar cok yol yuruduk ki en cok kizima uzuldum ya.. bana ehliyet ve araba lazim cidden cok zor oluyor ama onunda suanlik imkani yok. Minnak dogunca oda katilacak bu tempoya Temizlik yapmaya halim kalmadi evi bir gor kalkayim makineye camasir atarak basliyayim

Evet tuvalete çok sıkışık olunca ağrı oluyor ondan olabilir Yazdıklarını okurken yoruldum valla iyi dayanıyorsun bu tempoya maşallah sana kızçene üzüldüm inşallah hemen iyileşir Sana gerçekten ehliyet şart annen ya da kv yakınsa doğumdan sonra bebişi bırakıp hemen almaya çalış aslında evinizin konumu iyi olsa gerek kalmıcak böyle hem sana hem çocuklara zor Temizlik de eksik kalsın boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…