- 12 Ekim 2020
- 740
- 1.306
- 63
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.681
Ben kokulu mum yaptırdımGünaydın kızlar
burada Makrome yapan biri vardı. kimdi?
bir de doğumda dağıtılacak ufak hediyeler oluyor ya ne düşünüyorsunuz ? ben ilkinde kendim kolonya şişesi hazırlamıştım şimdi kararsızım.
Kızlar biz de Nst ve muayeneden çıktık. Uyudu da uyudu resmenUltrasonda da kaşları çatmıştı. Uyandırmaya çalıştık diye hahaha. Bu arada on günde 600 gram almış Annesi kılıklı su içse yarıyor demek ki
Bir görüş gününü daha geride bıraktıkFındığım biraz sinirli bakıyordu sabah sabah uyandırıp doktora getirdik diye heralde Çok şükür herşey yolunda,doğumu 29 ekim 2 kasım arası ne gün isterseniz dedi doktorumuz ,galiba 29 ekim isteyeceğiz veeeeeee yoksa ilk doğuran ben mi olucam bu topikten
Benim de kismet olur ALLAH nasip ederse 25 Ekim inşallah
Çok teşekkür ederim canımMaşallah annesiama ben de öyle, su içse yarayanlardan
Bnm spinal olcak nasipse hangisini daha çok sevdin2 sini genel birini spinal yaptımikisininde avantaj ve dezavantajları var tabi
Ben de kokulu sabun emzik şeklinde yaptıracağımGünaydın kızlar
burada Makrome yapan biri vardı. kimdi?
bir de doğumda dağıtılacak ufak hediyeler oluyor ya ne düşünüyorsunuz ? ben ilkinde kendim kolonya şişesi hazırlamıştım şimdi kararsızım.
Belvü aşırı rahat ve şık makineye atınca da bozulmuyor yapısı bir de nbb de rahat ama 1 numara belvüArkadaslar bana acil sütyen marka tavsiyesinde bulunur musunuzbenimkiler cok rahatsız artik takmak istemiyorum dışarı cikmasam evde umursamayacam hic
Gunaydin nasilsinGünaydın
İyiyim çok şükür biraz vajinal batma var ama normaldir diye düşünüyorum sen nasılsınGunaydin nasilsin
Ben gece tuvalete kalkinca cok kotu oluyorum bi kac gundurİyiyim çok şükür biraz vajinal batma var ama normaldir diye düşünüyorum sen nasılsın
Yine çok şükür halimize kimisinin kılını kıpırdatacak hali olmuyorBen gece tuvalete kalkinca cok kotu oluyorum bi kac gundurgece gece ne olduğunu da anlamıyorum bir batma ,sanci birseyler bunun disinda iyiyim diyelim bir hamile ne kadar iyi olursa oyleyiz iste dimi
Belkide suyun az dediler diye son gunlerde cok su ictigimdendir bakYine çok şükür halimize kimisinin kılını kıpırdatacak hali olmuyorgeç vakitte su içmediğimden tuvaletim gelmiyor ama niyese alarm kurulmuş gibi erken kalkıyorum vücut kendini alıştırıyor sanırım geç yatıyorum gece de kasılmalar oluyor sende de sancı oluyormuş belki de bizim bebeler gece gelecek
bilemedim ki çok su içmek yapar mıBelkide suyun az dediler diye son gunlerde cok su ictigimdendir bakevet ya buna sukur yine iyiyiz hos baska carede yok dun oradan kosturdum yine doguma kadar oturmak yok dogumdan sonrasi daha kosturmali olacak hos olabilir mi acaba daha iyi olur sanki ya hastane sakinken dogururuz
Sıkısmis olarak uyaniyorum ya baya hemde ondan belkide ama evet yinede icmem lazimbilemedim ki çok su içmek yapar mısen yine de bol bol iç kış geldi benim de su içme isteğim azaldı arttırmam lazım bu kadar neye koşturdun temizlik mi var inşallah bebişler uysal olurda doğumdan sonrası sakin geçer
Evet tuvalete çok sıkışık olunca ağrı oluyor ondan olabilirSıkısmis olarak uyaniyorum ya baya hemde ondan belkide ama evet yinede icmem lazimah sorma kuzum ya benim kadar minik kizimada zor sabah tempolu bir sekilde yokuslu yolu 15 dk da cikiyoruz sonra 15 dk da eve geliyorum. Oglen aynj sekilde yarim saat dun once kendim icin gittim hastaneye minibus duragida baya uzak bize. Eve geldim yemegi yap oturmadan almaya git. Sonra kizim hasta gunlerdir dun aksamda kulagim agriyo diye agladi ve hasta yurumeye hali yok ama taksi asla bulamadik. Giderkenden donerkende hasta hasta o kadar cok yol yuruduk ki en cok kizima uzuldum ya.. bana ehliyet ve araba lazim cidden cok zor oluyor ama onunda suanlik imkani yok. Minnak dogunca oda katilacak bu tempoya Temizlik yapmaya halim kalmadi evi bir gor kalkayim makineye camasir atarak basliyayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?