- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.701
Aslinda kendime usengecim diyorum ama halim kalmiyor son gunlerde. Ah canim hic imkan yok almak icin suanlik bu bir hayalEvet tuvalete çok sıkışık olunca ağrı oluyor ondan olabilirYazdıklarını okurken yoruldum valla iyi dayanıyorsun bu tempoya maşallah sana kızçene üzüldüm inşallah hemen iyileşir Sana gerçekten ehliyet şart annen ya da kv yakınsa doğumdan sonra bebişi bırakıp hemen almaya çalış aslında evinizin konumu iyi olsa gerek kalmıcak böyle hem sana hem çocuklara zor Temizlik de eksik kalsın boşver
Ben de öyle özellikle gece 2 3 defa çok sıkışmış olarak ağrılı zar zor kalkıyorumBen gece tuvalete kalkinca cok kotu oluyorum bi kac gundurgece gece ne olduğunu da anlamıyorum bir batma ,sanci birseyler bunun disinda iyiyim diyelim bir hamile ne kadar iyi olursa oyleyiz iste dimi
Allah hepimizin yardimcisi olsunBen de öyle özellikle gece 2 3 defa çok sıkışmış olarak ağrılı zar zor kalkıyorum
Ikisinde de başka şeyler yaşadım.Bnm spinal olcak nasipse hangisini daha çok sevdin
İyisin iyi üşengeç değilsin benceAslinda kendime usengecim diyorum ama halim kalmiyor son gunlerde. Ah canim hic imkan yok almak icin suanlik bu bir hayalBirakacak bakacak kimsede yok zaten. Annem sehir disinda bu sefer cok kalmasin diyordum ama olmayacak 40 gun kalacak dogum sonrasi sonra biz bize devam. Amin canim hasta olmayan cocuk.gunlerdir iyilesmedi 3. Kez doktora gittik ne okulmus salgin var diyor doktor senin annenler yakin mi
Amin aynen öyle hiç geçmiyo gibi geliyodu bu zamana kadar şimdi 1 ay kaldı hemen geçer o da hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla alalım kucaklarımızaAllah hepimizin yardimcisi olsunbaya sonlara geldik hayirlisyla
Amin canimİyisin iyi üşengeç değilsin benceevet salgını bende duydum Allah tüm bebişlere çocuklara şifa versin bağışıklığı düştüyse ondan da olabilir meyve yesin kuzucuk benim annem de şehir dışında ama çok kalsın istemiyorum zaten yoksa sinir krizi geçiririm pek anlaşamıyoruz
Amin canimAmin aynen öyle hiç geçmiyo gibi geliyodu bu zamana kadar şimdi 1 ay kaldı hemen geçer o da hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla alalım kucaklarımıza
kolay gelsin , arabası çocukla zor olur ciddenSıkısmis olarak uyaniyorum ya baya hemde ondan belkide ama evet yinede icmem lazimah sorma kuzum ya benim kadar minik kizimada zor sabah tempolu bir sekilde yokuslu yolu 15 dk da cikiyoruz sonra 15 dk da eve geliyorum. Oglen aynj sekilde yarim saat dun once kendim icin gittim hastaneye minibus duragida baya uzak bize. Eve geldim yemegi yap oturmadan almaya git. Sonra kizim hasta gunlerdir dun aksamda kulagim agriyo diye agladi ve hasta yurumeye hali yok ama taksi asla bulamadik. Giderkenden donerkende hasta hasta o kadar cok yol yuruduk ki en cok kizima uzuldum ya.. bana ehliyet ve araba lazim cidden cok zor oluyor ama onunda suanlik imkani yok. Minnak dogunca oda katilacak bu tempoya Temizlik yapmaya halim kalmadi evi bir gor kalkayim makineye camasir atarak basliyayim
annesi ile gecinebilen var mı acaba ...Amin canim
Ay inanirmisin ayni bizilk lohusaligimi hic guzel hatirlamiyorum sagolsun. Hatta bu sefer hic istemiyirdum kardesler arasi sogukluga sebep olmasin diye ama mecburum isin icinden cikamadim..dua ediyorum bu sefer sasiririm insallah ki hic sanmiyorum Esimle cidden burnumdan getirmislerdi. Ay diger sinir bozucu seyde kardesin babanda olsa yeni dogum yaptiginda evin kalabalik olmasi cok kotu cikamiyorsun yatak odasindan bu sefer tek avantaj bebek gormeye gelen giden olmayacak ( oda annemle ayri tartisma konusu olur ) keske ikimizinde annesi ayni sehirde olsaydi tadiyla gelip gidilirdi kac gun kalir seninki tahminen
Amin canimbenim su ana kadar surec baya hizli gecti bakalim bundan sonra yavaslayacak mi
kolay gelsin , arabası çocukla zor olur cidden
Gercekten cok zor varligi baya kolaylistirir hayatiannesi ile gecinebilen var mı acaba ...
ilk lohusalik, sonra 10 Ay ucret karşılığı bizde kalip ben çalışırken ogluma baktığı dönem... bir daha asla derken şimdi doktor bana istirahat edeceksin dedi ciddi ciddi hastalandigim icin ve es zamanli olarak annem isinden ayrildi. biz yine birlikte olup birbirimizi yiyeceğiz muhtemelen
Bnm dr eli hafif olduğunu çok kolay doğum geçtiğini anlatanlar var dr ve anestezi uzmanınla bide bünyele alakalı hepsi artık yaşayıp görcezIkisinde de başka şeyler yaşadım.
Spinalde ameliyathanede çok üşüdüm
Mide bulantısı yaşadım
Göğsümde bir ağırlık vardı hep zor nefes aldım.
Genelde genel anestezi barsak aktivitesini bozduğu için kabızlık çektim hemde ne beter dikişlerle o sorun
Gaz sancısı çok oldu sırtıma vuran
Bide uyanırken acıyla uyanıyorsun o kötü işte spinalde acı yavas yavş geliyor bende bu sefer kararszm dr un tavisyesine uyucam inşallah
Coook guzelEki Görüntüle 2922227 esimin doğum günü bugün pasta yaptirdim pastası geldi şimdi gözyaşım pıttt
Varr bennnannesi ile gecinebilen var mı acaba ...
ilk lohusalik, sonra 10 Ay ucret karşılığı bizde kalip ben çalışırken ogluma baktığı dönem... bir daha asla derken şimdi doktor bana istirahat edeceksin dedi ciddi ciddi hastalandigim icin ve es zamanli olarak annem isinden ayrildi. biz yine birlikte olup birbirimizi yiyeceğiz muhtemelen
Ben üşürüm kısa kolla kışın zaten elim ayağım buz oluyo sen yine iyi yazlık gibi almışsınKizlar bugun hastane cikisimizi aldık kizim beğendi. ALLAH sağlıkla giydirmeyi nasip etsin insallah..pijama takımım ve geceligimde geldi...eksikler bitiyor...Bu arada son 30 günüm nasipse
Kizlar bugun hastane cikisimizi aldık kizim beğendi. ALLAH sağlıkla giydirmeyi nasip etsin insallah..pijama takımım ve geceligimde geldi...eksikler bitiyor...Bu arada son 30 günüm nasipse
TeşekkürlerCoook guzel
Bende hem üşüyen hem terleyen biriyim...ama Ekim de doğum yapanlar terlediklerini yazdilar emzirmeye uğraşmak terletiyor insanı...o yüzden böyle aldım.. pişman olmam inşallahBen üşürüm kısa kolla kışın zaten elim ayağım buz oluyo sen yine iyi yazlık gibi almışsın
Ben hastane çıkışını çarşıdan 220 tlye zor indiririm 250 idi ama trendyolda aynısı 180 tl....lohusa takımlarını lohusam.comdan aldım kumaşı cok guzel gercektenÇok güzeller sağlıkla giymek nasip olsunhangi siteden aldınız memnun musunuz?
Masallah canimVarr bennn
Annemle altlı üstlü oturuyoruz iyikide öyle
Tam 25 ekimde dogum yapmis kisi yaziyor suanTeşekkürler
Bende hem üşüyen hem terleyen biriyim...ama Ekim de doğum yapanlar terlediklerini yazdilar emzirmeye uğraşmak terletiyor insanı...o yüzden böyle aldım.. pişman olmam inşallah
Ben hastane çıkışını çarşıdan 220 tlye zor indiririm 250 idi ama trendyolda aynısı 180 tl....lohusa takımlarını lohusam.comdan aldım kumaşı cok guzel gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?