2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Aslinda kendime usengecim diyorum ama halim kalmiyor son gunlerde. Ah canim hic imkan yok almak icin suanlik bu bir hayal Birakacak bakacak kimsede yok zaten. Annem sehir disinda bu sefer cok kalmasin diyordum ama olmayacak 40 gun kalacak dogum sonrasi sonra biz bize devam. Amin canim hasta olmayan cocuk.gunlerdir iyilesmedi 3. Kez doktora gittik ne okulmus salgin var diyor doktor senin annenler yakin mi

Ben gece tuvalete kalkinca cok kotu oluyorum bi kac gundur gece gece ne olduğunu da anlamıyorum bir batma ,sanci birseyler bunun disinda iyiyim diyelim bir hamile ne kadar iyi olursa oyleyiz iste dimi
Ben de öyle özellikle gece 2 3 defa çok sıkışmış olarak ağrılı zar zor kalkıyorum

Bnm spinal olcak nasipse hangisini daha çok sevdin
Ikisinde de başka şeyler yaşadım.
Spinalde ameliyathanede çok üşüdüm
Mide bulantısı yaşadım
Göğsümde bir ağırlık vardı hep zor nefes aldım.
Genelde genel anestezi barsak aktivitesini bozduğu için kabızlık çektim hemde ne beter dikişlerle o sorun
Gaz sancısı çok oldu sırtıma vuran
Bide uyanırken acıyla uyanıyorsun o kötü işte spinalde acı yavas yavş geliyor bende bu sefer kararszm dr un tavisyesine uyucam inşallah

İyisin iyi üşengeç değilsin bence evet salgını bende duydum Allah tüm bebişlere çocuklara şifa versin bağışıklığı düştüyse ondan da olabilir meyve yesin kuzucuk benim annem de şehir dışında ama çok kalsın istemiyorum zaten yoksa sinir krizi geçiririm pek anlaşamıyoruz

Amin canim
Ay inanirmisin ayni biz ilk lohusaligimi hic guzel hatirlamiyorum sagolsun. Hatta bu sefer hic istemiyirdum kardesler arasi sogukluga sebep olmasin diye ama mecburum isin icinden cikamadim..dua ediyorum bu sefer sasiririm insallah ki hic sanmiyorum Esimle cidden burnumdan getirmislerdi. Ay diger sinir bozucu seyde kardesin babanda olsa yeni dogum yaptiginda evin kalabalik olmasi cok kotu cikamiyorsun yatak odasindan bu sefer tek avantaj bebek gormeye gelen giden olmayacak ( oda annemle ayri tartisma konusu olur ) keske ikimizinde annesi ayni sehirde olsaydi tadiyla gelip gidilirdi kac gun kalir seninki tahminen
Amin aynen öyle hiç geçmiyo gibi geliyodu bu zamana kadar şimdi 1 ay kaldı hemen geçer o da hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla alalım kucaklarımıza
Amin canim benim su ana kadar surec baya hizli gecti bakalim bundan sonra yavaslayacak mi

kolay gelsin , arabası çocukla zor olur cidden

annesi ile gecinebilen var mı acaba ...
ilk lohusalik, sonra 10 Ay ucret karşılığı bizde kalip ben çalışırken ogluma baktığı dönem... bir daha asla derken şimdi doktor bana istirahat edeceksin dedi ciddi ciddi hastalandigim icin ve es zamanli olarak annem isinden ayrildi. biz yine birlikte olup birbirimizi yiyeceğiz muhtemelen

kolay gelsin , arabası çocukla zor olur cidden

Gercekten cok zor varligi baya kolaylistirir hayati
Ay millete bakiyorum bize nazaran baya iyiler. Bizim anlasamadigimiz her yerden belli oluyor saklanmiyorda ay birde para karsiligi kaldi he insallah bu sefer en az kalp kirikligiyla atlatiriz.. Ve en buyuk duam kizlarimin kalbinde hic yara birakmamak

Bnm dr eli hafif olduğunu çok kolay doğum geçtiğini anlatanlar var dr ve anestezi uzmanınla bide bünyele alakalı hepsi artık yaşayıp görcez

Kizlar bugun hastane cikisimizi aldık kizim beğendi. ALLAH sağlıkla giydirmeyi nasip etsin insallah..pijama takımım ve geceligimde geldi...eksikler bitiyor...Bu arada son 30 günüm nasipse

Eklentiler

• Screenshot_20210925-190305_WhatsApp.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20210921-173927_Chrome.webp
    39 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20210921-173346_Chrome.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 50
Varr bennn
Annemle altlı üstlü oturuyoruz iyikide öyle

Kizlar bugun hastane cikisimizi aldık kizim beğendi. ALLAH sağlıkla giydirmeyi nasip etsin insallah..pijama takımım ve geceligimde geldi...eksikler bitiyor...Bu arada son 30 günüm nasipse
Ben üşürüm kısa kolla kışın zaten elim ayağım buz oluyo sen yine iyi yazlık gibi almışsın

Çok güzeller sağlıkla giymek nasip olsun hangi siteden aldınız memnun musunuz?

Teşekkürler
Ben üşürüm kısa kolla kışın zaten elim ayağım buz oluyo sen yine iyi yazlık gibi almışsın
Bende hem üşüyen hem terleyen biriyim...ama Ekim de doğum yapanlar terlediklerini yazdilar emzirmeye uğraşmak terletiyor insanı...o yüzden böyle aldım.. pişman olmam inşallah
Çok güzeller sağlıkla giymek nasip olsun hangi siteden aldınız memnun musunuz?
Ben hastane çıkışını çarşıdan 220 tlye zor indiririm 250 idi ama trendyolda aynısı 180 tl....lohusa takımlarını lohusam.comdan aldım kumaşı cok guzel gercekten

Varr bennn
Annemle altlı üstlü oturuyoruz iyikide öyle
Masallah canim
Tam 25 ekimde dogum yapmis kisi yaziyor suan normal yaptim ve terlemedim uzun kolluydu benimki hatta suan hava o yila gore daha serin gidiyor Olsun yanina kalin bir hirka falan al giyersin ne olur ne olmaz. Ben bir takim buyuk kizimdan olani koyucam bir takimda lcw nin gri alt pembe ust siradan bir takini iksiide uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…