- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.721
Ben de güzel hatırlamıcam diye korkuyordum ama küçük kardeşim var okula gidiyor.en fazla 10 gün kalırım dedi o yüzden rahatımAmin canim
Ay inanirmisin ayni bizilk lohusaligimi hic guzel hatirlamiyorum sagolsun. Hatta bu sefer hic istemiyirdum kardesler arasi sogukluga sebep olmasin diye ama mecburum isin icinden cikamadim..dua ediyorum bu sefer sasiririm insallah ki hic sanmiyorum Esimle cidden burnumdan getirmislerdi. Ay diger sinir bozucu seyde kardesin babanda olsa yeni dogum yaptiginda evin kalabalik olmasi cok kotu cikamiyorsun yatak odasindan bu sefer tek avantaj bebek gormeye gelen giden olmayacak ( oda annemle ayri tartisma konusu olur ) keske ikimizinde annesi ayni sehirde olsaydi tadiyla gelip gidilirdi kac gun kalir seninki tahminen
Amin canimbenim su ana kadar surec baya hizli gecti bakalim bundan sonra yavaslayacak mi
Asla asla begenmez yaptigimi ve beni kizimi okula birakmaya giderse beni sikayet eder diye korkuyorum o dereceBen de güzel hatırlamıcam diye korkuyordum ama küçük kardeşim var okula gidiyor.en fazla 10 gün kalırım dedi o yüzden rahatımtadında bırakmak lazım cidden anne baba da olsa bir yerden sonra rahat edemiyor insan çok haklısın.ayrıca 40 gün çok fazla ben 2 haftaya bile çok diyorum gerçi çocuğun var yardımcı elbette olur ama benimki gibi hiçbir şeyden memnun olmayan bir tipse çekilmez Allah yardımcımız olsun
Masallah diyorumBen kendi hastane çantamı da hazır ettim bir tek depend ve bebek bezi kaldı onlarda alındı mı tamamdır sıra temizliktekapılar camlar tül mutfak dolabı ellerimizden öper halıları da bu hafta yıkamaya vericem bu 2 haftada hepsini halledersem rahat rahat doğumu bekleyebilirim
Benim de kismet olur ALLAH nasip ederse 25 Ekim inşallah
kızlar cevaplarınız icin teşekkürler. alintiyi beceremedim nedense.
@Acalys seni eklesem olur mu malum yerde?
hediye dağıtmak icin en aklima yatanlar mum ve tohum kalemi şu ara ama zor gelirse yaptirmam birsey. zaten aile ici dağıtmak icin düşündüm, çok degil.
Bu arada bugun kontrolum vardı. çok hastalikla bogustugum bir 12 13 gun geçirmeme rağmen şükür bebesi kilosu falan iyi çıktı. suyu azinşallah hepimiz saglikla ilerleriz.
Eki Görüntüle 2922227 esimin doğum günü bugün pasta yaptirdim pastası geldi şimdi gözyaşım pıttt
Kizlar bugun hastane cikisimizi aldık kizim beğendi. ALLAH sağlıkla giydirmeyi nasip etsin insallah..pijama takımım ve geceligimde geldi...eksikler bitiyor...Bu arada son 30 günüm nasipse
İnşallah neyse kalın hırka da ne olur ne olmaz alırsın yanına illakiTeşekkürler
Bende hem üşüyen hem terleyen biriyim...ama Ekim de doğum yapanlar terlediklerini yazdilar emzirmeye uğraşmak terletiyor insanı...o yüzden böyle aldım.. pişman olmam inşallah
Ben hastane çıkışını çarşıdan 220 tlye zor indiririm 250 idi ama trendyolda aynısı 180 tl....lohusa takımlarını lohusam.comdan aldım kumaşı cok guzel gercekten
Internetten mi alıyorsunuz bu markayi ilk kez duydumBen de kokulu sabun emzik şeklinde yaptıracağım
Belvü aşırı rahat ve şık makineye atınca da bozulmuyor yapısı bir de nbb de rahat ama 1 numara belvü
Anam anam 2 ay mıAsla asla begenmez yaptigimi ve beni kizimi okula birakmaya giderse beni sikayet eder diye korkuyorum o dereceben cok kararliydim uzaktan geliyor 1 hafta kalir diyordum ki ilk kizimda da kizima ben baktim.. Ama simdi isin icinden cikamadim kanguru icin saticiya sordum 3500 oldugunda kiloyu tasiyabilirsiniz dedi. Buyuk kizim 2750 dogmustu nerdeyse 1 aylik olacak o kiloyu tamamlasin dedigim gibi cikamadim isin icinden.. Ben okula giderken annem minnakla durur napalim insallah bu sefer guzel gecer diyorum ama 30 yildir gecmemis bundan sonra ne kadar guzel gecer bilemedim. Birde erken gelecek sen ona 2 ay de Amin canim
sağolasınMasallah diyorumben halilari yeni vermistim ama salon halisi batti kizim sagolsun simdi versem doguma yine batar cantani hazirlaman iyi olmus kafan rahatlamistir. Bende bu hafta eve bir duzen vereyim sonra hastane cantasi icin olanlari yikayim en azindan Kac takim koydun neler yaptin ?
İnternetten almadım ama internette de satılıyo bu markalarInternetten mi alıyorsunuz bu markayi ilk kez duydum
EvetAnam anam 2 ay mıneyse dediğin gibi okula giderken bebişe bakar iyi olur..bu bebişin 3 ya da 3 buçuk kilo doğar belli olmaz pozitif olalım yine de bizimki de öyle patates kızartmama bile böyle mi kızartılır diyor düşün bir patates nasıl farklı kızartılır ki olmadı yollarım lohusa psikolojisi olcak kimseye kafa yormamak lazım yardım isteyene edilmeli idare ediyorsak gerek yok
sağolasınseninde halıları vermen iyi olmuş aradan biri çıkmış.çanta hazırlamak insanı gerçekten rahatlatıyormuş doğunca çıplak kalcak gibi geliyor insana
2 10lu takım 4 zıbın 2 müslin örtü 2 battaniye 1 kalın dışarıda kullanmalık battaniye 5 ağız mendili 2 çorap emzik biberon ıslak mendil.
kendime boydan uzun kollu gecelik bir kalın düğmeli pijama bir saten foto çekilmelik pijama kvmin ördürdüğü uzun kollu yelek 2 atlet 2 külot gece pedi göğüs pedi göğüs ucu kremi 2 çorap terlik taç tülbent kapı süsü şimdilik bu kadardepend ve bez eklenecek
Dogum fotoğrafçısı gelecek dye biraz dantelli olsun istedim usursem foto çekildikten sonra çekerim polariMasallah canim
Tam 25 ekimde dogum yapmis kisi yaziyor suannormal yaptim ve terlemedim uzun kolluydu benimki hatta suan hava o yila gore daha serin gidiyor Olsun yanina kalin bir hirka falan al giyersin ne olur ne olmaz. Ben bir takim buyuk kizimdan olani koyucam bir takimda lcw nin gri alt pembe ust siradan bir takini iksiide uzun
Bende Ongun kala temizliğe kadın alicam mümkün değil yapamam halliarıda vericem tamamBen kendi hastane çantamı da hazır ettim bir tek depend ve bebek bezi kaldı onlarda alındı mı tamamdır sıra temizliktekapılar camlar tül mutfak dolabı ellerimizden öper halıları da bu hafta yıkamaya vericem bu 2 haftada hepsini halledersem rahat rahat doğumu bekleyebilirim
Gebelikte burun kanaması normal zatenKızlar coraspin kullanırken grip veya covid olan var mı? Benim birkaç gündür boğaz ağrım vardı şimdi de burnum akıyor, peçeteye damar çatlaması gibi kan geliyor ufak ufak. Coraspindendir diye düşünüyorum daha önce böyle olan var mı ?
Hadi hayırlısı inşallahİnşallah bakalım, hayırlısıyla canım
Ben teeeee kasım sonu.. 20 kasım dedi doktorum
Ekle canım ekle.. Yoğunluktan buraya pek bakamıyor, genelde orda aktif zaten
Yaaaaa yerimmmm harika olmuş çok tatlı
Oooooyyyy hayırlı olsun canım
Cok hos hele tac ve terlik şahane...birsey sorucam terliğin kalıbı nasıl benim ayaklar 41...bunlarda standart yazıyor hep...terliksi kalıcam yaİnşallah neyse kalın hırka da ne olur ne olmaz alırsın yanına illaki
Ben de lohusam. Com dan aldım daha gelmediler
Eki Görüntüle 2922299
Eki Görüntüle 2922300
Tek damardansa tabiki çok iyi almışEvetyani ekim sonu kasim basi gelecek artik kalacagi gun doguma bagli. Olabilir canim ilkinde tek damarda besleniyordu yavrum bu kilosuna sukur nasil diyo peki bizimki bu olmamis degilde sen boyle mi kizartirsin ben boyle kizartirim. Yada farkli bir tarif yapinca aptal gibi hep bunu annemede yapayim derim yaparim direk yorumu gecen x de sunu yapmis ay nasil lezzetli olmus olur mutlaka. Hatta ve hatta biri beni ovunce mutlaka beni kotuler beni ovdugunu hatirlamam pek ay en iyisi susma bende bu kez basarili olurum insallah. Ya keske boyle olmasaydi annem geliyo diye heyecanlansaydik
Yeni dedigime bakma oldu birazama dogum oncesi tekrar salonu verirmiyim yoksa masanin altindaki ile yer mi degistiririm bilmiyorum cunku annem gitmeden hemen once vereyim ki iki cocukla direk zorlanmiyim cocuklu ev kirleniyor napayim benim suan tam o his var oh masallah cok guzel canim herseyi koymussun bezi ve dependi de aldin mi bir oh cekersin. Kapi susu bile var daha ne olsun
Kadın almayı ben istemedim her gün bir iş yapılsa bir haftada biter.oturduğum yerden kaslarımın gevşemesi bebeğim kanala girmesi olmaz hareket etmek lazımDogum fotoğrafçısı gelecek dye biraz dantelli olsun istedim usursem foto çekildikten sonra çekerim polari
Bende Ongun kala temizliğe kadın alicam mümkün değil yapamam halliarıda vericem tamam
Gebelikte burun kanaması normal zaten
Hadi hayırlısı inşallah
Cok hos hele tac ve terlik şahane...birsey sorucam terliğin kalıbı nasıl benim ayaklar 41...bunlarda standart yazıyor hep...terliksi kalıcam ya
Benim ayaklar da Normalde 39 ama yazı terlikle geçirdim geçen gün ayakkabı giydim patladı içinde ayaklarım 40 oldular hele bu hafta daha da şiştiler sanki artık dinlensem de inmiyoCok hos hele tac ve terlik şahane...birsey sorucam terliğin kalıbı nasıl benim ayaklar 41...bunlarda standart yazıyor hep...terliksi kalıcam ya
Cok caba sarfetmistim o zaman ogrenince tuz sifirdi hayatimda margarin,tereyag hatta damari tikar diye eti bile yiyemiyodun cok sukur bu sefer olmadi. Tuhaf iste insan asil kizinin yaptigini over dimi amaTek damardansa tabiki çok iyi almış
böyle kızartırsan olmaz diyor başka bir şey yapsam niye böyle olmuş ki neyse güzel güzel diyor başka bir şey yapıyorum hm güzel olmuş diyor bir dilim anca yiyor millet yalayıp yutmasa kötü yaptığımı düşünürdümeşimde beğenir yaptıklarımı başkasına kötülemesi kötüymüş gerçi benimkinin de beni övdüğünü bilmem hiç benziyorlar bu yönden keşke öyle heyecanlanabilseydik daha çok stres oluyorum evde kendimde eleştirecek bir şey bulmasın diye uğraşıyorum yine buluyor tabiki aynısı olursa susmam sen de susma :) çocuklu ev hep kirlenir zaten sende kasma kendini.ekim sonu dediğine göre bir iki haftaya seninde her şey hallolur
Teşekkür ederimİnternetten almadım ama internette de satılıyo bu markalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?