- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 43
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.741
İlla su olmali diye birsey olamaz tabi ki istersen ayicikli pijama giyKışın hastane odaları sıcakmı oluyo acaba annem bostanlı pazarından 25tl kısa kol dize kadar beyaz önden düğmeli almıştı tee kaç ay öncesi kışın giycemi akıl edememiş ceketi yok ama ucuz evde giyerim galiba tarzımda değil süper babanne gibi ben farklı penye elbise düşünüyorum illa beyazmı olmalı
O an tek istedigin sey rahat olmak aslinda fotograf dedigin bir kac dakikalik olay. Bunun ustu boydan biraz kisa gibi suan giydiginde gobekten dolayi buyuk ihtimal havada kalir kapansa bile. Dogumdan henen sonra o gobek gitmeyecek yine ayni duracak. İlk dogumunda sade olsun emzirmeye uygun olsun fiyatida uygun olsun diye cok aramistim. İkinci takim desen icime sinmedigi halde sirf dugmeli diye almistim ama hic gerek yokmus boyle abartmaya. Yeni alacaksan dogum sonrasida severek giyecegin birseyi almani tavsiye ederim.Çeyizde alınma böyle set takım var bu seten giyilir mi hastanede bnmki beyaz elbiseli istiyorum ama bununki fantazi giyilmez sadece ceketinle herşeyle kombinleyebilirim
Sok markette vardi 5 yil onceKızlar depend büyük marketlerde var mı hasta bezi diye mi geçiyorcahillik diz boyu öncekinde hastane vermişti
Kızlar depend büyük marketlerde var mı hasta bezi diye mi geçiyorcahillik diz boyu öncekinde hastane vermişti
O an süsü püsü düşünemiyorum zaten rahatlığıma bakcam patik alcam annemde büyük plastik terlik varmış onu alırım evde modern oluruz artık toparlanıncaya kadarİlla su olmali diye birsey olamaz tabi ki istersen ayicikli pijama giyhastane odalari normal sicaklikta fakat sen dogumdan ciktigin icin o sicakligi farkli hissedebiliyorsun. Ustune birde eskiler lohusa usumemeli sicak tutmali kendini derler. Sen onu giymek istersen yanina polar, hirka birsey alirsin
Penye istiyom saten üşütür bni uzun kollu ceketli bakcam çarşıdan ucuz bişi uğraşamıcambebek mevlüdünde artık süsü düşünürüzO an tek istedigin sey rahat olmak aslinda fotograf dedigin bir kac dakikalik olay. Bunun ustu boydan biraz kisa gibi suan giydiginde gobekten dolayi buyuk ihtimal havada kalir kapansa bile. Dogumdan henen sonra o gobek gitmeyecek yine ayni duracak. İlk dogumunda sade olsun emzirmeye uygun olsun fiyatida uygun olsun diye cok aramistim. İkinci takim desen icime sinmedigi halde sirf dugmeli diye almistim ama hic gerek yokmus boyle abartmaya. Yeni alacaksan dogum sonrasida severek giyecegin birseyi almani tavsiye ederim.
Aynen bak rahatinaO an süsü püsü düşünemiyorum zaten rahatlığıma bakcam patik alcam annemde büyük plastik terlik varmış onu alırım evde modern oluruz artık toparlanıncaya kadarböyle ben yazın çok sıcakım kışın buz gibi ortası yok battaniye götürcem üşürüm ama elbiseyle rahat etcem kesin özge özderin videosunu izleyin komedi ne almamalı gibi videosu vardı
Sen susude seven birisin kesin yine alacagin suslu olurPenye istiyom saten üşütür bni uzun kollu ceketli bakcam çarşıdan ucuz bişi uğraşamıcambebek mevlüdünde artık süsü düşünürüz
Ben e bebekten aldım ama şok markette gördüm ben deKızlar depend büyük marketlerde var mı hasta bezi diye mi geçiyorcahillik diz boyu öncekinde hastane vermişti
Bu saydıkların her yemek de oluyor baya sıkıntı neyse gelmiş geçmiş olsun şimdiki bebiş de yok çok şükürCok caba sarfetmistim o zaman ogrenince tuz sifirdi hayatimda margarin,tereyag hatta damari tikar diye eti bile yiyemiyodun cok sukur bu sefer olmadi. Tuhaf iste insan asil kizinin yaptigini over dimi amabende bu kez net olayin diuorum ama genelde icime atiyorum. O tarih annemin gelecegi tarih bu arada insallah hallederim bende mecburuz artik yoksa suan senin dedigin gibi bisey olsa acikta kalicaz gibi geliyo
Sen 5 ten fazla koy canim bebeğe tedbiren dursun yaninda bebeklerin ne yapacagi belli olmuyorKızlar sürekli buradayım yazmasam da okuyorum sık sık. Dün covid ikinci doz aşımı oldum geceden beri ishal karın ağrısı gibi bir yan etki yaptı onun harici bi şeyim yok bebiş de hareketli şükür
Çok az kaldı beşiğimiz geldi,bebek arabamızı aldık ama kargoda, hastahane çantamız da hazır heyecan doruktaaa
Bebek için kaç bes koydunuz kendinize kaç tane koydunuz dependlerden? Bebeğe beş kendime dört koydum bir gece kalıcaz acil ekstra bi şeyde alınır diye düşünüyorum sizce??
İnsallah canimBu saydıkların her yemek de oluyor baya sıkıntı neyse gelmiş geçmiş olsun şimdiki bebiş de yok çok şükürAnnenin kızını övmesi lazım tabiki umarım öyle annelerden olmayız biz tabiki net ol içine atınca dert olmasın
Daha koymadım ama 10 bez 5 depend koyayım diyorumKızlar sürekli buradayım yazmasam da okuyorum sık sık. Dün covid ikinci doz aşımı oldum geceden beri ishal karın ağrısı gibi bir yan etki yaptı onun harici bi şeyim yok bebiş de hareketli şükür
Çok az kaldı beşiğimiz geldi,bebek arabamızı aldık ama kargoda, hastahane çantamız da hazır heyecan doruktaaa
Bebek için kaç bes koydunuz kendinize kaç tane koydunuz dependlerden? Bebeğe beş kendime dört koydum bir gece kalıcaz acil ekstra bi şeyde alınır diye düşünüyorum sizce??
Ben uğraşamam tembelim eşimde öyle bide evim cok buyukKadın almayı ben istemedim her gün bir iş yapılsa bir haftada biter.oturduğum yerden kaslarımın gevşemesi bebeğim kanala girmesi olmaz hareket etmek lazımEş desteği de önemli
Benim ilk doğumda 40dan 41 oldu...simdi 41 den kaç olur bilmemBenim ayaklar da Normalde 39 ama yazı terlikle geçirdim geçen gün ayakkabı giydim patladı içinde ayaklarım 40 oldular hele bu hafta daha da şiştiler sanki artık dinlensem de inmiyoben de sayfaya watsaptan mesaj yazdım terlikler için 37 39 arası oluyorlar dedi ben de en büyüğünden olsun mutlaka not alın ayaklarım büyük yazdım
Niye ille beyaz olsun ki hiç sevmem ben mesela beyazı kendime yakistirmam.lacivert aldim kolsuz aldım....foto çekiminde güzel çıksın usursem hırka alirim üstüme dye dusundumKışın hastane odaları sıcakmı oluyo acaba annem bostanlı pazarından 25tl kısa kol dize kadar beyaz önden düğmeli almıştı tee kaç ay öncesi kışın giycemi akıl edememiş ceketi yok ama ucuz evde giyerim galiba tarzımda değil süper babanne gibi ben farklı penye elbise düşünüyorum illa beyazmı olmalı
Giyilir tabi ki çok şık ama rahat eder misiniz onu bilmem satanlar şık oluyo ama insan rahat edemiyoÇeyizde alınma böyle set takım var bu seten giyilir mi hastanede bnmki beyaz elbiseli istiyorum ama bununki fantazi giyilmez sadece ceketinle herşeyle kombinleyebilirim
Bebek mevcudu yapacak mısınız...corona var ben istemiyorum yapmak bir tanıdığı okuturum dye düşünüyorum sadecePenye istiyom saten üşütür bni uzun kollu ceketli bakcam çarşıdan ucuz bişi uğraşamıcambebek mevlüdünde artık süsü düşünürüz
Özelde olcak hastaneyle evim karşılıklı eksikte olsa anında getiren olur çok şükür süslü olur tabi biraz ondada lohusa tacımla süslü olurum ancaAynen bak rahatinabattaniye alma kiz koca battaniye nasil koycaksin hastane verir diye dusunuyorum tabi ozel icin bu dusuncem bakmadim hic ne almamalj diyo alacagin hersey en rahati olsunda.
Sen susude seven birisin kesin yine alacagin suslu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?