2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Çeyizde alınma böyle set takım var bu seten giyilir mi hastanede bnmki beyaz elbiseli istiyorum ama bununki fantazi giyilmez sadece ceketinle herşeyle kombinleyebilirim

Eklentiler

• Screenshot_20210926_103224_trendyol.com.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar depend büyük marketlerde var mı hasta bezi diye mi geçiyor cahillik diz boyu öncekinde hastane vermişti

İlla su olmali diye birsey olamaz tabi ki istersen ayicikli pijama giy hastane odalari normal sicaklikta fakat sen dogumdan ciktigin icin o sicakligi farkli hissedebiliyorsun. Ustune birde eskiler lohusa usumemeli sicak tutmali kendini derler. Sen onu giymek istersen yanina polar, hirka birsey alirsin

Çeyizde alınma böyle set takım var bu seten giyilir mi hastanede bnmki beyaz elbiseli istiyorum ama bununki fantazi giyilmez sadece ceketinle herşeyle kombinleyebilirim
O an tek istedigin sey rahat olmak aslinda fotograf dedigin bir kac dakikalik olay. Bunun ustu boydan biraz kisa gibi suan giydiginde gobekten dolayi buyuk ihtimal havada kalir kapansa bile. Dogumdan henen sonra o gobek gitmeyecek yine ayni duracak. İlk dogumunda sade olsun emzirmeye uygun olsun fiyatida uygun olsun diye cok aramistim. İkinci takim desen icime sinmedigi halde sirf dugmeli diye almistim ama hic gerek yokmus boyle abartmaya. Yeni alacaksan dogum sonrasida severek giyecegin birseyi almani tavsiye ederim.

O an süsü püsü düşünemiyorum zaten rahatlığıma bakcam patik alcam annemde büyük plastik terlik varmış onu alırım evde modern oluruz artık toparlanıncaya kadar böyle ben yazın çok sıcakım kışın buz gibi ortası yok battaniye götürcem üşürüm ama elbiseyle rahat etcem kesin özge özderin videosunu izleyin komedi ne almamalı gibi videosu vardı

Penye istiyom saten üşütür bni uzun kollu ceketli bakcam çarşıdan ucuz bişi uğraşamıcambebek mevlüdünde artık süsü düşünürüz

Aynen bak rahatina battaniye alma kiz koca battaniye nasil koycaksin hastane verir diye dusunuyorum tabi ozel icin bu dusuncem bakmadim hic ne almamalj diyo alacagin hersey en rahati olsunda.
Penye istiyom saten üşütür bni uzun kollu ceketli bakcam çarşıdan ucuz bişi uğraşamıcambebek mevlüdünde artık süsü düşünürüz
Sen susude seven birisin kesin yine alacagin suslu olur

Kızlar sürekli buradayım yazmasam da okuyorum sık sık. Dün covid ikinci doz aşımı oldum geceden beri ishal karın ağrısı gibi bir yan etki yaptı onun harici bi şeyim yok bebiş de hareketli şükür

Çok az kaldı beşiğimiz geldi,bebek arabamızı aldık ama kargoda, hastahane çantamız da hazır heyecan doruktaaa

Bebek için kaç bes koydunuz kendinize kaç tane koydunuz dependlerden? Bebeğe beş kendime dört koydum bir gece kalıcaz acil ekstra bi şeyde alınır diye düşünüyorum sizce??

Bu saydıkların her yemek de oluyor baya sıkıntı neyse gelmiş geçmiş olsun şimdiki bebiş de yok çok şükür Annenin kızını övmesi lazım tabiki umarım öyle annelerden olmayız biz tabiki net ol içine atınca dert olmasın

Sen 5 ten fazla koy canim bebeğe tedbiren dursun yaninda bebeklerin ne yapacagi belli olmuyor

Daha koymadım ama 10 bez 5 depend koyayım diyorum

Merhaba kızlar,migros ta Molfix indirimliydi bir alana ikinci paket yüzde 60 indirimli. 200 tane yenidoğan bezi 100 TL ye aldık.

Merhaba sevgili anneler bebekleriniz kaç kilo şuan doktor kontrollerine daha sık gitmeye basladınızmı benim kızım kilosu biraz düşükmş dedi doktor ne kadar oldugunu solemedi covid aşısını vurdum kan sulandırıcı ıgne verdi bana

Kadın almayı ben istemedim her gün bir iş yapılsa bir haftada biter.oturduğum yerden kaslarımın gevşemesi bebeğim kanala girmesi olmaz hareket etmek lazım Eş desteği de önemli
Ben uğraşamam tembelim eşimde öyle bide evim cok buyuk
Benim ilk doğumda 40dan 41 oldu...simdi 41 den kaç olur bilmem
Niye ille beyaz olsun ki hiç sevmem ben mesela beyazı kendime yakistirmam.lacivert aldim kolsuz aldım....foto çekiminde güzel çıksın usursem hırka alirim üstüme dye dusundum
Giyilir tabi ki çok şık ama rahat eder misiniz onu bilmem satanlar şık oluyo ama insan rahat edemiyo
Bebek mevcudu yapacak mısınız...corona var ben istemiyorum yapmak bir tanıdığı okuturum dye düşünüyorum sadece

Özelde olcak hastaneyle evim karşılıklı eksikte olsa anında getiren olur çok şükür süslü olur tabi biraz ondada lohusa tacımla süslü olurum anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…