2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Normal hamile pijama takımım var onuda alırım yanıma satenle duramam bende alışık değilim mevlüt teyzeler halalar bi kaç kişi yeter ya çok kalabalık olmayız sereserpe oturturuz insanları ev büyük zaten pandemide evlendim bi bokum düzgün olmadı bari bunları yapayım virüs mürüs maskeyle otursun korkan varsa napam başka çocukta düşünmüyom zaten

Ay me güzel maşallah herkes hazırlık içinde bende gelecek haftaları bekliyorum eşim araba peşimde alsa da kurtulsak ailecek dünden beri pek bi az oynuyor kızım acaba dünden beri hep ayaktayım herhalde ondan Mıdır nedir… market alışverişi çocukların dersi kimi diyor yapmam kiminde heves yok hep stres içindeyim bu durum beni çok üzüyor bebeğim de stresli oluyor diye ona da ayrı üzülüyorum

Kilosuna hic takilma ultrasonla dogum kilosu cok farkli cikiyor genelde
Özelde olcak hastaneyle evim karşılıklı eksikte olsa anında getiren olur çok şükür süslü olur tabi biraz ondada lohusa tacımla süslü olurum anca

Baskasini degil ki bebegini dusunup yapmamalisin mevlut evet asi oldun ama yakalanirsa kucucuk bebek Allah korusun kimse bu olur yada bu olmaz diyemez doktorda olsa

Kilosuna hic takilma ultrasonla dogum kilosu cok farkli cikiyor genelde

Baskasini degil ki bebegini dusunup yapmamalisin mevlut evet asi oldun ama yakalanirsa kucucuk bebek Allah korusun kimse bu olur yada bu olmaz diyemez doktorda olsa
Çokta istiyorum ya nasıl bi zamana denk geldim çocuklara bulaşmıyodu artık bulaşıyormuymuş

Kendin bilirsin cnm benim salonda büyük ama korkarım yapmaya...Bu arada ilk bebek sanırım başka cocuk illaki düşüneceksin o günler geldiğinde konusuruz inşallah
Bu arada kizlar doğumda bunu yaptırmayı düşünüyorum ama tarih şaşar dye korkuyirum cok hoşuma gitti

Eklentiler

• Screenshot_20210926-153230_Instagram.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 67
Benim ilk doğumda 40dan 41 oldu...simdi 41 den kaç olur bilmem
Doğumdan sonra geri düşmüyo mu ayak numarası bunu bilmiyodum inşallah büyük kalmaz
Ben de istiyodum mevlüt ama yapmaktan vazgeçtim belki bikaç aylık olunca vakalar azalırsa yaparım
Tarih ben yazdırmıcam ne olur ne olmaz normal doğum görünüyo şuan günümüz de belli değil mecbur sadece isim olacak

Kızlar merhaba kasılma ile birlikte ağrı hisseden var mı? İki gecedir kasılma ile belimden kasıklarıma bir ağrı hissediyorum. Bir kaç kez olduğu için hazırlık sancılarıdır diye düşündüm ama

Bakalım zaman ne gösterecek genelde tarih yazmıyolar hoşgeldin ahmet 2021 gibi şeyler

Tarih yazdirmamak daha iyi dogum bu 3 gun kalada yaptirsan tarih sasabilir

Benim ayak küçülmedi 41 kaldı bunda 42 oldu sanirim
Bakalım zaman ne gösterecek genelde tarih yazmıyolar hoşgeldin ahmet 2021 gibi şeyler
Ben istiyorum günü belli diye ama belli olmaz nasip
Tarih yazdirmamak daha iyi dogum bu 3 gun kalada yaptirsan tarih sasabilir
Sezeryan dye tarih belli ama dogum sonuçta aynen nasip

Benimki lina düşünüyorum nasıl etrafımda yok elisada esila aylizde düşündüm ama linanın anlamı daha iyi geldi elisa hakkında farklı şeyler duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…