- 13 Ocak 2021
- 1.272
- 878
- 73
- 33
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.761
Normal hamile pijama takımım var onuda alırım yanıma satenle duramam bende alışık değilim mevlüt teyzeler halalar bi kaç kişi yeter ya çok kalabalık olmayız sereserpe oturturuz insanları ev büyük zaten pandemide evlendim bi bokum düzgün olmadı bari bunları yapayım virüs mürüs maskeyle otursun korkan varsa napam başka çocukta düşünmüyom zatenNiye ille beyaz olsun ki hiç sevmem ben mesela beyazı kendime yakistirmam.lacivert aldim kolsuz aldım....foto çekiminde güzel çıksın usursem hırka alirim üstüme dye dusundum
Giyilir tabi ki çok şık ama rahat eder misiniz onu bilmem satanlar şık oluyo ama insan rahat edemiyo
Bebek mevcudu yapacak mısınız...corona var ben istemiyorum yapmak bir tanıdığı okuturum dye düşünüyorum sadece
Kilosuna hic takilma ultrasonla dogum kilosu cok farkli cikiyor geneldeMerhaba sevgili anneler bebekleriniz kaç kilo şuan doktor kontrollerine daha sık gitmeye basladınızmı benim kızım kilosu biraz düşükmş dedi doktor ne kadar oldugunu solemedi covid aşısını vurdum kan sulandırıcı ıgne verdi bana
Özelde olcak hastaneyle evim karşılıklı eksikte olsa anında getiren olur çok şükür süslü olur tabi biraz ondada lohusa tacımla süslü olurum anca
Baskasini degil ki bebegini dusunup yapmamalisin mevlutNormal hamile pijama takımım var onuda alırım yanıma satenle duramam bende alışık değilim mevlüt teyzeler halalar bi kaç kişi yeter ya çok kalabalık olmayız sereserpe oturturuz insanları ev büyük zaten pandemide evlendim bi bokum düzgün olmadı bari bunları yapayım virüs mürüs maskeyle otursun korkan varsa napam başka çocukta düşünmüyom zaten
Çokta istiyorum ya nasıl bi zamana denk geldim çocuklara bulaşmıyodu artık bulaşıyormuymuşKilosuna hic takilma ultrasonla dogum kilosu cok farkli cikiyor genelde
Baskasini degil ki bebegini dusunup yapmamalisin mevlutevet asi oldun ama yakalanirsa kucucuk bebek Allah korusun kimse bu olur yada bu olmaz diyemez doktorda olsa
Kendin bilirsin cnm benim salonda büyük ama korkarım yapmaya...Bu arada ilk bebek sanırım başka cocuk illaki düşüneceksin o günler geldiğinde konusuruz inşallahNormal hamile pijama takımım var onuda alırım yanıma satenle duramam bende alışık değilim mevlüt teyzeler halalar bi kaç kişi yeter ya çok kalabalık olmayız sereserpe oturturuz insanları ev büyük zaten pandemide evlendim bi bokum düzgün olmadı bari bunları yapayım virüs mürüs maskeyle otursun korkan varsa napam başka çocukta düşünmüyom zaten
Doğumdan sonra geri düşmüyo mu ayak numarası bunu bilmiyodum inşallah büyük kalmazBenim ilk doğumda 40dan 41 oldu...simdi 41 den kaç olur bilmem
Ben de istiyodum mevlüt ama yapmaktan vazgeçtim belki bikaç aylık olunca vakalar azalırsa yaparımKendin bilirsin cnm benim salonda büyük ama korkarım yapmaya...Bu arada ilk bebek sanırım başka cocuk illaki düşüneceksin o günler geldiğinde konusuruz inşallah
Bu arada kizlar doğumda bunu yaptırmayı düşünüyorum ama tarih şaşar dye korkuyirum cok hoşuma gitti
Bakalım zaman ne gösterecekKendin bilirsin cnm benim salonda büyük ama korkarım yapmaya...Bu arada ilk bebek sanırım başka cocuk illaki düşüneceksin o günler geldiğinde konusuruz inşallah
Bu arada kizlar doğumda bunu yaptırmayı düşünüyorum ama tarih şaşar dye korkuyirum cok hoşuma gitti
Gecen yeni dogmus bebegin 20 gundur yogun bakimda oldugnu duydumÇokta istiyorum ya nasıl bi zamana denk geldim çocuklara bulaşmıyodu artık bulaşıyormuymuş
Tarih yazdirmamak daha iyi dogum bu 3 gun kalada yaptirsan tarih sasabilirKendin bilirsin cnm benim salonda büyük ama korkarım yapmaya...Bu arada ilk bebek sanırım başka cocuk illaki düşüneceksin o günler geldiğinde konusuruz inşallah
Zeynep şura koymuştu kuzenimarkadaşlar zeynebin yanına kısa bir isim arıyorum önerisi olan var mı
Degisikmis ilk kez duydum teşekkürlerZeynep şura koymuştu kuzenim
Zeynep Elaarkadaşlar zeynebin yanına kısa bir isim arıyorum önerisi olan var mı
Benim ayak küçülmedi 41 kaldı bunda 42 oldu sanirimDoğumdan sonra geri düşmüyo mu ayak numarası bunu bilmiyodum inşallah büyük kalmaz
Ben de istiyodum mevlüt ama yapmaktan vazgeçtim belki bikaç aylık olunca vakalar azalırsa yaparım
Tarih ben yazdırmıcam ne olur ne olmaz normal doğum görünüyo şuan günümüz de belli değil mecbur sadece isim olacak
Ben istiyorum günü belli diye ama belli olmaz nasipBakalım zaman ne gösterecekgenelde tarih yazmıyolar hoşgeldin ahmet 2021 gibi şeyler
Sezeryan dye tarih belli ama dogum sonuçta aynen nasipTarih yazdirmamak daha iyi dogum bu 3 gun kalada yaptirsan tarih sasabilir
Ela yi yakin arkadasim koydu canim da ada yi bende düşündüm ama anlamli bi isim mi on da karar veremedimZeynep Ela
Zeynep Ada
Benim ayak küçülmedi 41 kaldı bunda 42 oldu sanirim
Tek isim koymayı istediğimiz için erva koyduk ama çift isim isteseydik zeynep erva koyardım ben deEla yi yakin arkadasim koydu canim da ada yi bende düşündüm ama anlamli bi isim mi on da karar veremedimsöylenişi güzel oluyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?