- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.781
Tek isim neden koymuyorsun diger cocugun iki isimli ondan miEla yi yakin arkadasim koydu canim da ada yi bende düşündüm ama anlamli bi isim mi on da karar veremedimsöylenişi güzel oluyor ama
Teşekkür ederim cevap verdiginiz için inşallah korkulacak bişi yokturKilosuna hic takilma ultrasonla dogum kilosu cok farkli cikiyor genelde
Baskasini degil ki bebegini dusunup yapmamalisin mevlutevet asi oldun ama yakalanirsa kucucuk bebek Allah korusun kimse bu olur yada bu olmaz diyemez doktorda olsa
Benimde genital bölgemde agrı var istersen doktora bır görün beni ntsye bagladı sancı cıkmadı o zamn agrı normal dedi eger sancı cıksaymıs normal olmazmsKızlar merhaba kasılma ile birlikte ağrı hisseden var mı? İki gecedir kasılma ile belimden kasıklarıma bir ağrı hissediyorum. Bir kaç kez olduğu için hazırlık sancılarıdır diye düşündüm ama
Evet canim bide hoşuma gidiyor ikinci kısa bi isimTek isim neden koymuyorsun diger cocugun iki isimli ondan mi
Erva da etrafta koyan çok olduTek isim koymayı istediğimiz için erva koyduk ama çift isim isteseydik zeynep erva koyardım ben de
Yinede icin rahatlar hem bebege kilo aldiracak seyler yiyebilirsin muz,kasar peynir gibiTeşekkür ederim cevap verdiginiz için inşallah korkulacak bişi yoktur
Benim eşimde araba bakıyor alsa kurtulcaz da bakması bitmiyor aylardır bıhtıhAy me güzel maşallah herkes hazırlık içinde bende gelecek haftaları bekliyorumeşim araba peşimde alsa da kurtulsak ailecek dünden beri pek bi az oynuyor kızım acaba dünden beri hep ayaktayım herhalde ondan Mıdır nedir… market alışverişi çocukların dersi kimi diyor yapmam kiminde heves yok hep stres içindeyim bu durum beni çok üzüyor bebeğim de stresli oluyor diye ona da ayrı üzülüyorum
Zeynep EdaEvet canim bide hoşuma gidiyor ikinci kısa bi isim
O zaman boşver çevrede olanı ben de istemiyorum bir de zeynep serra düşünebilirsin 2. ÖnerimErva da etrafta koyan çok oldu
Normaldir benimki artık kaburgalarıma girmeye başladı hep derlerdi merak ederdim nasıl bişey diyeKızlar benim bebiş sanki göbek deliği etrafında toplanıyor gibi oluyor böyle değişk bir hal alıyor sonra gevşiyor karnım normal mi acaba
Depend cevapları için teşekkürler canlarokula yakın şok var yarın gidip alayım aklımdan gitsin
Normalmiş, geçen gün kontrolde sordum ben onuKızlar benim bebiş sanki göbek deliği etrafında toplanıyor gibi oluyor böyle değişk bir hal alıyor sonra gevşiyor karnım normal mi acaba
Geçen kordon iyi bi yerdemi dedim dr güvenli yerde eşide kordonuda hiç korkma elastik bişey 3 4 defa dolanma olursa o zaman riskli dedi içimde yılan dansı yapıyo sanki meydan geniş galiba anlamadım dolucak gibi geliyo sola döndüm bugün yavaş yavaş dönüyom hep hooop içimde bebekte düştü sanki sol tarafaTeşekkkır ederim tabiki herkesin iç karnı ve bebeğe sağladığı alan farklı zatwn artık büyüdüler sadece ittiriyor çok nadir bir tekme hissediyorum ben genelde itme gibiAllahım korusun artık az kaldı birde kızlar ben bu kordon dan korkuyorum yatarken gerçi çok yatamıyorum ama sağ sol dönerken bişi olmaz demi
Normal cnmKızlar benim bebiş sanki göbek deliği etrafında toplanıyor gibi oluyor böyle değişk bir hal alıyor sonra gevşiyor karnım normal mi acaba
Ben cok dönüyorum ya annem çok korkutuyor beni otur öyle dön diye ilkinde dinledim ama şimdi hurafe geliyor yapmıyorumTeşekkkır ederim tabiki herkesin iç karnı ve bebeğe sağladığı alan farklı zatwn artık büyüdüler sadece ittiriyor çok nadir bir tekme hissediyorum ben genelde itme gibiAllahım korusun artık az kaldı birde kızlar ben bu kordon dan korkuyorum yatarken gerçi çok yatamıyorum ama sağ sol dönerken bişi olmaz demi
Aaaa öyle mi oluyo ya, ben döne döne uyuyorum gayetNormal cnm
Ben cok dönüyorum ya annem çok korkutuyor beni otur öyle dön diye ilkinde dinledim ama şimdi hurafe geliyor yapmıyorum
Bu arada bebeğimin kıyafetlerini yıkıyorum kizlar akşam gorumcem ütüleyecek dolabını yerleştireceğiz kismetse
Bizim bı tur kordon dolanmisti sonra düzeldi geçen kontrolde de iki ayağınida kordonla dolamış kelepcelemis kendini resmenTeşekkkır ederim tabiki herkesin iç karnı ve bebeğe sağladığı alan farklı zatwn artık büyüdüler sadece ittiriyor çok nadir bir tekme hissediyorum ben genelde itme gibiAllahım korusun artık az kaldı birde kızlar ben bu kordon dan korkuyorum yatarken gerçi çok yatamıyorum ama sağ sol dönerken bişi olmaz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?