2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kilosuna hic takilma ultrasonla dogum kilosu cok farkli cikiyor genelde

Baskasini degil ki bebegini dusunup yapmamalisin mevlut evet asi oldun ama yakalanirsa kucucuk bebek Allah korusun kimse bu olur yada bu olmaz diyemez doktorda olsa
Teşekkür ederim cevap verdiginiz için inşallah korkulacak bişi yoktur

Benimde genital bölgemde agrı var istersen doktora bır görün beni ntsye bagladı sancı cıkmadı o zamn agrı normal dedi eger sancı cıksaymıs normal olmazms

Benim eşimde araba bakıyor alsa kurtulcaz da bakması bitmiyor aylardır bıhtıh siz ne marka bakıyorsunuz hareket edince bebişler de yoruluyor sanırım benimki de uyuyor öyle zamanlarda çocuklu daha zordur Allah yardımcın olsun stres hayatımızın hep içinde çocukla daha da artıyordur

Erva da etrafta koyan çok oldu
O zaman boşver çevrede olanı ben de istemiyorum bir de zeynep serra düşünebilirsin 2. Önerim
Kızlar benim bebiş sanki göbek deliği etrafında toplanıyor gibi oluyor böyle değişk bir hal alıyor sonra gevşiyor karnım normal mi acaba
Normaldir benimki artık kaburgalarıma girmeye başladı hep derlerdi merak ederdim nasıl bişey diye bi bakıyorum aşağılardan vuruyo bi yukardan arada da böbrekleri yokluyo maşallahı var güçlendiler bi de daha kuvvetli hissediliyo yaramazlar

Kızlar benim bebiş sanki göbek deliği etrafında toplanıyor gibi oluyor böyle değişk bir hal alıyor sonra gevşiyor karnım normal mi acaba
Normalmiş, geçen gün kontrolde sordum ben onu kasılma mı acaba diye bilemiyordum, kasılma değilmiş

Teşekkkır ederim tabiki herkesin iç karnı ve bebeğe sağladığı alan farklı zatwn artık büyüdüler sadece ittiriyor çok nadir bir tekme hissediyorum ben genelde itme gibi Allahım korusun artık az kaldı birde kızlar ben bu kordon dan korkuyorum yatarken gerçi çok yatamıyorum ama sağ sol dönerken bişi olmaz demi

Geçen kordon iyi bi yerdemi dedim dr güvenli yerde eşide kordonuda hiç korkma elastik bişey 3 4 defa dolanma olursa o zaman riskli dedi içimde yılan dansı yapıyo sanki meydan geniş galiba anlamadım dolucak gibi geliyo sola döndüm bugün yavaş yavaş dönüyom hep hooop içimde bebekte düştü sanki sol tarafa

Normal cnm
Ben cok dönüyorum ya annem çok korkutuyor beni otur öyle dön diye ilkinde dinledim ama şimdi hurafe geliyor yapmıyorum

Bu arada bebeğimin kıyafetlerini yıkıyorum kizlar akşam gorumcem ütüleyecek dolabını yerleştireceğiz kismetse

Aaaa öyle mi oluyo ya, ben döne döne uyuyorum gayet

Valla ben de bi sağ bi sol döne döne uyuyorum. Ama artik rahat uyku uyuyamamaya basladim hamile yastigina ragmen hemoroid oldum ve Reflü oldum. Bunların hepsi zorluyor beni bu ara. Artık sonlara yaklaştıkça hamilelik, zorlanmaları başladı. Sağlıkla kavuşalım inşallah

Bizim bı tur kordon dolanmisti sonra düzeldi geçen kontrolde de iki ayağınida kordonla dolamış kelepcelemis kendini resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…