- 19 Nisan 2015
- 1.953
- 1.624
- 133
- 31
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.801
Bende de galiba ikiside olacak bu ara yastığım düz olursa herşey ağzıma geliyo ilk 3ay kusmadim ama geçen 3gun üst üste çıkardım. Ve sanırım hemoroid olucam bende bı çözüm var mı uyguladiginValla ben de bi sağ bi sol döne döne uyuyorum. Ama artik rahat uyku uyuyamamaya basladim hamile yastigina ragmenhemoroid oldum ve Reflü oldum. Bunların hepsi zorluyor beni bu ara. Artık sonlara yaklaştıkça hamilelik, zorlanmaları başladı. Sağlıkla kavuşalım inşallah
Bende de hemoroid var ben sıcak suya oturuyorum çok kötü olunca iyi geliyor hatta sıcak suya batikon dök öyle otur dr a danış krem verirse oda rahatlatrBende de galiba ikiside olacak bu ara yastığım düz olursa herşey ağzıma geliyo ilk 3ay kusmadim ama geçen 3gun üst üste çıkardım. Ve sanırım hemoroid olucam bende bı çözüm var mı uyguladigin
Sıcak suyu bende duydum baya iyi geliyormuş ama doğumu tetikler filan yazmışlar diğer uygulamalarda ondan tırstım bı doktora sorayım bendeBende de hemoroid var ben sıcak suya oturuyorum çok kötü olunca iyi geliyor hatta sıcak suya batikon dök öyle otur dr a danış krem verirse oda rahatlatr
Kaynar suya oturma tabiSıcak suyu bende duydum baya iyi geliyormuş ama doğumu tetikler filan yazmışlar diğer uygulamalarda ondan tırstım bı doktora sorayım bende
Yok ya ben inanmıyorum her defasında oturup dönsem uyumaya vaktim olmaz besyuz kere dönüyorum cunkuAaaa öyle mi oluyo ya, ben döne döne uyuyorum gayet
Hey maşallah ne guzelEveeeet sütümde geldiyse artık doğuma hazırım demektir
Gerço oğlanlarda daha erken gelmişti ama
2.gebeliğimde 6 aydan itibaren başlamıştı ama sıkmamak gerekiyormuş doğumu tetikliyor diye okumuştumYok ya ben inanmıyorum her defasında oturup dönsem uyumaya vaktim olmaz besyuz kere dönüyorum cunku
Hey maşallah ne guzel
Ben bir gece öyle bir ağrı ile uyandım ki anlatamam mide agrisiydi bence. yukari dogru baski oldugu icindi. Yukari cikti mi bilmiyorum ama ne kadar az yersem yiyim hep cok yemisim gibi oluyor. Kuculdu yaniBenim de aynı hemoroid fena durumda, ağrı falan yok ama kanıyor bazen… Birde midemiz aynı yerinde duruyor mu yoksa yukarı mı çıktı ki? Benim midemin sağ üst kısmı ağrıyor iki gündür ara ara
Bu mideleri nasıl küçülüyor ya banada anlatsanıza benim mide genişledi doymuyo bi turluBen bir gece öyle bir ağrı ile uyandım ki anlatamam mide agrisiydi bence. yukari dogru baski oldugu icindi. Yukari cikti mi bilmiyorum ama ne kadar az yersem yiyim hep cok yemisim gibi oluyor. Kuculdu yani
Benimde aynı su bile içsem ağrıyor, fazla geliyor sankiBen bir gece öyle bir ağrı ile uyandım ki anlatamam mide agrisiydi bence. yukari dogru baski oldugu icindi. Yukari cikti mi bilmiyorum ama ne kadar az yersem yiyim hep cok yemisim gibi oluyor. Kuculdu yani
Ben eşofman takımıyla gitmeyi düşünüyorum canm,çıkışıda düşünürsek rahat olur benceKızlar merhaba, bir şey soracağım gülmeyin ilk gebeliğimdoğuma giderken ne giymeliyiz. Malum ekim sonu kasım serin olur elbise giysek alttan muayene için vs daha kolay olur ama üşür müyüz? Yoksa hastaneye gider gitmez pijamalarımızı falan mı giyiyoruz nasıl oluyor süreç tecrübeliler aydınlatırsa çok memnun olurum
Selam kızlar bugün bizde kontrolden geldik bebiş 2 kg olmuşsuyun iyi şişlik yok rahim uzunluğu iyi dedi herşey tıkırındaymış ben çok korkuyorum öbür gebelikte 14 hafta yattım kıpırdamadan rahim uzunluğundan ona rağmen 29+3 te gelmişlerrdi çok şükür iyi gidiyoruz bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?