2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bende de galiba ikiside olacak bu ara yastığım düz olursa herşey ağzıma geliyo ilk 3ay kusmadim ama geçen 3gun üst üste çıkardım. Ve sanırım hemoroid olucam bende bı çözüm var mı uyguladigin

Bende de galiba ikiside olacak bu ara yastığım düz olursa herşey ağzıma geliyo ilk 3ay kusmadim ama geçen 3gun üst üste çıkardım. Ve sanırım hemoroid olucam bende bı çözüm var mı uyguladigin
Bende de hemoroid var ben sıcak suya oturuyorum çok kötü olunca iyi geliyor hatta sıcak suya batikon dök öyle otur dr a danış krem verirse oda rahatlatr

Bende de hemoroid var ben sıcak suya oturuyorum çok kötü olunca iyi geliyor hatta sıcak suya batikon dök öyle otur dr a danış krem verirse oda rahatlatr
Sıcak suyu bende duydum baya iyi geliyormuş ama doğumu tetikler filan yazmışlar diğer uygulamalarda ondan tırstım bı doktora sorayım bende

Sıcak suyu bende duydum baya iyi geliyormuş ama doğumu tetikler filan yazmışlar diğer uygulamalarda ondan tırstım bı doktora sorayım bende
Kaynar suya oturma tabi bide o scak suyu beline kadar falan doldurma yani oturduğun bölgeye etki etsin yeter sıcağa yakın ılık yap batikon dök Allhn izniyle iyi geliyor.

Ben de sıcak suya oturuyorum. Bir de asla ıkınmıyorum mümkün olduğunca nefes alıp vererek tuvalete çıkmaya çalışıyorum. Bur de zeytinyağı sürüp içeri doğru ittiriyorum dışarı çıkan kısmı yanmasını azaltıyor en azından.

Bir de kabızlığım var onun icinde sabah iki kuru kayısı ve bir bardak ılık su içiyorum.

Yni uzun süreli işe yaramasa da evdeyken kısa süreli rahatlama sağlıyor bunlar.

Selamlar arkadaşlar, ben de gece baya baya dönerek uyuyorum. Rahatsızlığı olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum. Benim de mide yanmaları fena.

Benim de aynı hemoroid fena durumda, ağrı falan yok ama kanıyor bazen… Birde midemiz aynı yerinde duruyor mu yoksa yukarı mı çıktı ki? Benim midemin sağ üst kısmı ağrıyor iki gündür ara ara

Benim de aynı hemoroid fena durumda, ağrı falan yok ama kanıyor bazen… Birde midemiz aynı yerinde duruyor mu yoksa yukarı mı çıktı ki? Benim midemin sağ üst kısmı ağrıyor iki gündür ara ara
Ben bir gece öyle bir ağrı ile uyandım ki anlatamam mide agrisiydi bence. yukari dogru baski oldugu icindi. Yukari cikti mi bilmiyorum ama ne kadar az yersem yiyim hep cok yemisim gibi oluyor. Kuculdu yani

Ben bir gece öyle bir ağrı ile uyandım ki anlatamam mide agrisiydi bence. yukari dogru baski oldugu icindi. Yukari cikti mi bilmiyorum ama ne kadar az yersem yiyim hep cok yemisim gibi oluyor. Kuculdu yani
Bu mideleri nasıl küçülüyor ya banada anlatsanıza benim mide genişledi doymuyo bi turlu

Bu arada bi arkadaş e bebekte sararmış lekeleri çamaşır suyu tozunun çıkardığını söylemişti...kimdi unuttum çok teşekkür ederim 8 senelik lekeleri bile çıkardı...Bir iki tanesi kaldı onları tekrar suda bekletcem

Kızlar merhaba, bir şey soracağım gülmeyin ilk gebeliğim doğuma giderken ne giymeliyiz. Malum ekim sonu kasım serin olur elbise giysek alttan muayene için vs daha kolay olur ama üşür müyüz? Yoksa hastaneye gider gitmez pijamalarımızı falan mı giyiyoruz nasıl oluyor süreç tecrübeliler aydınlatırsa çok memnun olurum

Kızlar ben bebişim için böyle süslü püslü bi hastane çıkışı aldım aslında foto çekinmelik bi takım ama ben ilk onları giysin öyle görsün eşim vs istiyorum .Ameliyathaneye illa 10 lu mu vermek gerek şu içinde ipli atlet olanlardan filan

Ben eşofman takımıyla gitmeyi düşünüyorum canm,çıkışıda düşünürsek rahat olur bence

Selam kızlar bugün bizde kontrolden geldik bebiş 2 kg olmuş suyun iyi şişlik yok rahim uzunluğu iyi dedi herşey tıkırındaymış ben çok korkuyorum öbür gebelikte 14 hafta yattım kıpırdamadan rahim uzunluğundan ona rağmen 29+3 te gelmişlerrdi çok şükür iyi gidiyoruz bu sefer

Bu arada doğumda yanında kalacak kişiye sana ve babaya PCR yapılıyor dediler biz eşimle halledip çıkıcaz bu şi gibi görünüyor

Çok sevindim canım. Bıdığın kilosu da gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…