2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271

Oooh iyi hadi maşallah

Sizde durumlar nasıl doğum sırasında neler yapılacak ziyaretçi filan hiç soranınız oldu mu canlar

Bizim hastanede ziyaretçi yasak dendi. Refakatçi de 1 kişi olacak, o kişi eş olmazsa eş gidip gelebilir dendi. Ben tabi oğlumu sordum, o da gelip görebilir dendi.

Maasallahhh kuzucuga benim daha 1 hafta geçti 2 haftam var kontrole, merak merak otesi, dger kontrol biraz can skiciydi, daha mutlu bir kontrol istiyoruuugm

Ben ziyaretçi sormadim ama, eş doguma girebilr mi diye sordum, normal dogumda girebilir dedi, zaten sezaryende girmesini dusunmemistim. Eşim de kararsız ikna etmeye çalışıyorum, ya kotu olursam diyor ama ben girmesini cok istiyorum.

Özelde yapacaksın sanırım canım devlet maşallah muayeneye almıyor ki doğuma alsın eşimle bazen konusuyoruz da bırak doğuma girmeyi ben çok stres olurum kapıda bekleyemem aşağı inerim sigara içerim diyo bende kızıyorum millet seni mi arayacak nerde gel diye diyorum beni mi söyletiyor anlamadım

Özelde yapacağım ama bir onceki doktorum da ozeldeydi, o baska hastanedeydi, o da esimi almiyordu. Anlayabiliyorum biraz da hijyen icin mecbur kalıyorlar, oda da kucuk. O gün boyunca 50 kişinin girmesi var, 100 kişinin girmesi var, zor bir durum.
Benim eşimi de kan filan tutuyor normalde ondan karar veremiyorum düşüncem, bakcaz vs dedi dedim bi sey olmaz olmaz, ben onca seye maruz kalcam sen de kaliver
Senin es de sigarayi sonra iciversin beyaa

Peki ücretini konuştunuz mu yani neler dahil fiyatı ne kadar sanki çok yüksek fiyatlar gibi tabi bulunduğumuz şehirlerlede alakalı ama

Kan tutuyorsa yazık bebeği göremeden bayılıp gider falan bide onla mı uğraşacaksın bak benimki en temizi adam hastanenin bahçede sigara içecek ahahah kendi bilir valla o an içinden nasıl geliyorsa öyle yapsın doğuma yakın annem gelecek Allah izin verirse o bekler karşılar beni napıyım

Ben devlete gidiyorum eşleri muayeneye de doğumada alıyorlar hatta bebeğin göbek bağını eşin kesmesini istiyorlar kabul ederse tabi

Oooh iyi hadi maşallah

Bizim hastanede ziyaretçi yasak dendi. Refakatçi de 1 kişi olacak, o kişi eş olmazsa eş gidip gelebilir dendi. Ben tabi oğlumu sordum, o da gelip görebilir dendi.
Ben çocukları sormdım hiç zaten küçükler anlamazlar biri ağladı mı diğeri de ağlıyor bebek çok ağlarda yandım ben ev orkestraaa
Benim randevu cumartesi sorucam doğum ile ilgili şeyleri bu gidişimde bakalım ne derler
Haberdar et merak ediyorum uygulamaları
Maasallahhh kuzucuga benim daha 1 hafta geçti 2 haftam var kontrole, merak merak otesi, dger kontrol biraz can skiciydi, daha mutlu bir kontrol istiyoruuugm
Yaa evet güzel geçsin senin muayene üzdü hepimizi senin doktor

Bendim nasil uyguladin canim ben daha baslamadim

O an ustume ne bulduysam gecirdim panikle hatta ne vardi hatirlamiyorum bile cikista giynek icin yanina kiyafet al cunku yolda suyun gelir falan. Hastaneye gittim muayne yapildi acilmaya bakildi nst ye baglandi sonra hastanede giyilen elbise gibi seyden giydirildi. Surekli acilmaya bakmaya geliyorlar zaten.

Uzun gecelik al alttan bakmaya geliyorlar dediler doğumdan önce bir şey giydiriyorlarsa sonrası için mi lazım oluyor sonradan alttan muayene oluyor mu yine

Ben devlete gidiyorum eşleri muayeneye de doğumada alıyorlar hatta bebeğin göbek bağını eşin kesmesini istiyorlar kabul ederse tabi
Manisadaki devlet hastaneleri muayene bile tek kişi alıyo akhisardı sanırım nasıl oluyo o iş özelde bile sıkı denetim varken özelde doğurcam korona testi bile yapılcak

Ben de istiyorum aynı durumdayız biz de inşallah kötü etkilenmezler ben başlarda çok istiyodum illa girsin diye ama şimdi ben de kararsizim acaba girse mı diye

Uzun gecelik al alttan bakmaya geliyorlar dediler doğumdan önce bir şey giydiriyorlarsa sonrası için mi lazım oluyor sonradan alttan muayene oluyor mu yine
Hasta bezi killanildi bende hasta bakici gelip onu degistieiyo birde ilk geldi pis kanin akmasj icin sanirim karnima bastirmisti hayal gibi hatırlıyorum o kismi ama ben geceligim olmadigi icin hic eksiklik hissetmedim. Dogum oncesi sancidan ne oldugunh anlamiyorsun ama dogum sonrasi usurdum ben
Bembeyaz durmayan atletlerde etkilimi acep nasıl kullancaz
Bi dene canim. Okudgumda once lekelwri urunlerde bir gece bekletin diyo sonra hikarken yine camasir suyu tozunh makineyede ekleyin diyolar. Kullananlar hep cok memnundu sibelimde memnun kalmis.

DusunceBulutu ben tecrubeli diye arkadasima sormustjm gecelik icin ne diyorsjn diye onunda 2. Dogumu olacakti o evde ne varsa pijama onu koyucam tecrubeli olunca gidip ozel alma gerehi duymuyosun demisti dogruymus pijama iste

Yok konusmadik daha canim ama yanlis hatrlamiyorsam 4bin civariydi normal dogum (3 küsur), yani yatak yemek disinda dahil olan bsy yoktur hahaha dimi dogru diyosun salayim gitsin

Insallah kuzum bu sefer digerini unutturacak kadar güzel gecsin
Ben de istiyorum aynı durumdayız biz de inşallah kötü etkilenmezler ben başlarda çok istiyodum illa girsin diye ama şimdi ben de kararsizim acaba girse mı diye
Ya aman onlar da kotu etkilenmeye yer aramasin, azcik dirayetli olsunlar. Biz napalim onca seyle uğraşıyoruz. Erkekler siyiriveriyor kendilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…