- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.896
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.841
GünaydınGünaydın kızlarrr. Nasılsınız?
Teşekkür ederim canim siz ne düşünüyorsunuzZeynep Eda
Zeynep Ala onu youtubede gordum
Zeynep ece
Zeynep Lina sanirim bir arkadasim bunu koymustu
Zeynep İnci
Ne guzel sayiyorum daha isme biz karar verememisken
Buyuk ihtimal Ceren olacak canim. Bir ara isim konusunda boguldum resmenTeşekkür ederim canim siz ne düşünüyorsunuz
Öğrendiğimiz günden bu yana hiç yapmadık ve içimiz çok rahat canım,kaybımız olduğu işin herşeyden korkar olduk çünkü .Sıkma canını hormonlardandır,az kaldı zaten doğumdan sonra düzene girerKızlar günaydın.Ben baya agirlastim.33.haftaya girdim.Zor hareket ediorum.Bi de sizlere bişey sormak istiyorum.Cinsel hayatınız gebelikten etkilendi mi?Benim çok etkilendi.Canim hiç istemediği gibi zaten şuan fiziksel olarak da yapicak takatim yok.Bi ben miyim böyle merak ettim.İlk gebeliğim acaba normal mi yoksa çok da normal değil mi.İcim huzursuz ne yalan solim.
Kuzum cevabın için çok teşekkür ederim.İcim rahatladı biraz.Sadece ben boleyim diye düşünmeye başlamıştım.Eskisi gibi olamazsak, hatta bosanirsak falan diye bile düşündüm.Hormonlardan sanırım.Duygularim dalgalanio.Bi üzgün,bı bezmiş,bı korkar haller.Sag salim zamanında doğsa ve eski halime dönsem inşallah.Öğrendiğimiz günden bu yana hiç yapmadık ve içimiz çok rahat canım,kaybımız olduğu işin herşeyden korkar olduk çünkü .Sıkma canını hormonlardandır,az kaldı zaten doğumdan sonra düzene girer
Ben de iyiyim canım. Ağırlaşma durumu bende de var. Karnımız bir haftada baya büyüdü sanki. Ben ev işlerini günlere böldüm. Başka türlü yapamıyorum. En son notum şöyle:GünaydınNormalde bi günde yaptığım işi bi haftada yapar oldum ben ağırlaştım ve pelvis ağrılarım baya baya acı verir oldu yürürken , onun dışında iyiyim şükür,sen nasılsın
Ay ayni ben.Ben de ev işlerini günlere boluyorumBen de iyiyim canım. Ağırlaşma durumu bende de var. Karnımız bir haftada baya büyüdü sanki. Ben ev işlerini günlere böldüm. Başka türlü yapamıyorum. En son notum şöyle:
01/10/21 - Perdeleri yıka ve as
02/10/21 - Kocam beyin dolabı düzenle
03/10/21 - Mutfak alt dolapları düzenle
05/10/21 - Camları sil
08/10/21 - Ayakkabılık düzenle
10/10/21 - Koltukları sil
Tabii bu çizelgeye ne kadar uyabileceğim orası meçhul
Dogumdan sonrada hemen eskiye donmeyi bekleme. Zaten bir lohusalik var sonrasinda dogum seklininde etkisi olur en onemlisi uykusuz bir annenin aklida buda pek gelmiyor. Beden zaten yorgun bitkin uykusuzKuzum cevabın için çok teşekkür ederim.İcim rahatladı biraz.Sadece ben boleyim diye düşünmeye başlamıştım.Eskisi gibi olamazsak, hatta bosanirsak falan diye bile düşündüm.Hormonlardan sanırım.Duygularim dalgalanio.Bi üzgün,bı bezmiş,bı korkar haller.Sag salim zamanında doğsa ve eski halime dönsem inşallah.
Bir derdim var bölümünde seni çok görüyorum canım. Ben de fırsat buldukça okuyorum o bölümü ama bana hiç iyi gelmiyor. En azından doğurana kadar bakmayacağım artık o bölüme öyle söyliyimKuzum cevabın için çok teşekkür ederim.İcim rahatladı biraz.Sadece ben boleyim diye düşünmeye başlamıştım.Eskisi gibi olamazsak, hatta bosanirsak falan diye bile düşündüm.Hormonlardan sanırım.Duygularim dalgalanio.Bi üzgün,bı bezmiş,bı korkar haller.Sag salim zamanında doğsa ve eski halime dönsem inşallah.
Ama merak ettim neden once perdeleri yikiyorsunBen de iyiyim canım. Ağırlaşma durumu bende de var. Karnımız bir haftada baya büyüdü sanki. Ben ev işlerini günlere böldüm. Başka türlü yapamıyorum. En son notum şöyle:
01/10/21 - Perdeleri yıka ve as
02/10/21 - Kocam beyin dolabı düzenle
03/10/21 - Mutfak alt dolapları düzenle
05/10/21 - Camları sil
08/10/21 - Ayakkabılık düzenle
10/10/21 - Koltukları sil
Tabii bu çizelgeye ne kadar uyabileceğim orası meçhul
Ben de öyle. Dönüp duruyorum vallaAy ayni ben.Ben de ev işlerini günlere boluyorumbaşka türlü olmuo.Cok agirlastim,halsizlestim,uyku da uyuyamıyorum ki dinleneyim.
Eşim dondurma sürmüş, çok gözüme batıyorAma merak ettim neden once perdeleri yikiyorsun
Kuzum ben hostesim.10 yıldır herkes uyurken ben 17 18 saatlik mesailere gittim.Gece 3 4 arabaya binip yola koyuldum.Uykusuzluga çok alışkınım.Beni fiziksel değişimler çok etkiledi.Hala iştahımin olmaması,ilk 5 ay kusmak,sonrasında geçmeyen ağrılarım,hala yemek yiyemio olmam,ağzımdaki garip tadin hala devam edio olmasi.Gebelik beni çok zorladı.Artik takatim kalmadı inan.Dogumdan sonrada hemen eskiye donmeyi bekleme. Zaten bir lohusalik var sonrasinda dogum seklininde etkisi olur en onemlisi uykusuz bir annenin aklida buda pek gelmiyor. Beden zaten yorgun bitkin uykusuz
Ay ewttt orda çok takiliorum.Kafam dağılsın diye girip sinir olup cikiorum,banlaniorum falanBir derdim var bölümünde seni çok görüyorum canım. Ben de fırsat buldukça okuyorum o bölümü ama bana hiç iyi gelmiyor. En azından doğurana kadar bakmayacağım artık o bölüme öyle söyliyim
Ah cocuklu hayat ahEşim dondurma sürmüş, çok gözüme batıyorYoksa bir sebebi yok canım.
İşte ben de sinirleniyorum, üzülüyorum. Bir de insanlara olan güvenimi kaybediyorum. Şu ara zaten hormonlar horon tepiyor. Uzak kalmak en iyisi, yani benim için öyle canım :)Ay ewttt orda çok takiliorum.Kafam dağılsın diye girip sinir olup cikiorum,banlaniorum falanbenim social mediam yok instam falan tek social mediam burası kuzum
Öyle tabii, ama işte çikolatalı ya. Direkt tülün üstünde bir de silmeye çalışınca daha kötü oldu. İlla süreceksen sade dondurma sür bari zalım hahaha :)Ah cocuklu hayat ahcocuktan once benimde gozume batardi simdi kizim birsey surunce gormuyor gozum hali mesela yikamadan geliyor geldigi gibi bir leke ile bulusuyor kendisi yada koltuk siliniyor oturdugumuz kisimda ortu olmasina rahmen illa bir yerine birsey suruluyor eskiden piril piril kalirdi o koltuk ama canlari sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?