2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Hamilelik zor canim. Ama garip bir sekilde insan bu zorlugu unutuyor. Hatta dogum mesela asla diyor insan asla bir daha dogum yapmam ama hep diyolardi insan unutuyor yine istiyor diye dogruymus Bir sure gecince sene suanki zorlugu unutacaksin son haftalarda artik hepimiz icin cok zorlasti ama az daha sabir sonu o kadar guzel ki

Son haftalara girildiğinde cinsel isteksizlik çok normal hormonlardan kaynaklı

Günaydın Normalde bi günde yaptığım işi bi haftada yapar oldum ben ağırlaştım ve pelvis ağrılarım baya baya acı verir oldu yürürken , onun dışında iyiyim şükür,sen nasılsın

Ben de artık uyuyamıyorum yaaaa karnımın kenarları geriliyor ağri yapiyor sirtim agriyor dinlenemeden uyaniyorum sabahlari resmen masaj ihtiyacı ile uyaniyorum. Bu zamana kadar ilk üç ay haric hamilelikle ilgili sıkıntı yaşamadım, son aylara gelince başladı şikayetler. Bir de bu daha başlangıç daha da buyudukce hantallasacagiz bakalim insallah daha da sikinti yasamayiz.

İs yapamiyorum ancak 10/15 dakika dinlebip dinlenip yapabiliyorum neden allah kurtarsin dediklerini anladim simdi hamilelere

Ya aman onlar da kotu etkilenmeye yer aramasin, azcik dirayetli olsunlar. Biz napalim onca seyle uğraşıyoruz. Erkekler siyiriveriyor kendilerini
Aynen öyle valla neyse gelsin o günler de bakalım ne yaparız
33 te ben de öyleydim d vitaminim yerlerdeydi hatta demekki o yüzden o kadar düşüktüm yürüyemiyodum vitamine başlayınca biraz daha toparladım cinsellik konusunda da aslında istekte azalma olmadı ama yorgunluktan dolayı insan üşeniyo yoksa tehlike olmadığı için aksine ne kadar olsa o kadar iyiymiş doğum için o yüzden de istiyorum biraz
Merhaba kızlar , doğuma az kaldı.Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah yavrularimizi Umarım herkes iyidir , uzun bir zaman sonra selam vereyim dedim
Merhaba iyi olmaya çalışıyorum az kaldı heyecanla bekliyoruz inşallah şu son zamanlarda hastalık kapmadan yapsak şu doğumları bu kovid döneminde de ne sıkıntılıymış hamilelik her an acaba kovid mı olduk diyorum eşim şuan biraz hastalandı bende bişey yok ama işte yine de düşünüyo insan kafayı yiyo

Aradaki uc ay hamileligin balayiydi en tatli zamanlar tabi

Manisadaki devlet hastaneleri muayene bile tek kişi alıyo akhisardı sanırım nasıl oluyo o iş özelde bile sıkı denetim varken özelde doğurcam korona testi bile yapılcak
Akhisar'daki devlet hastanesi anne dostu ünvanı aldı o zamandan beri doğuma çok fazla ilgililer bı çok özel hastaneden daha iyi mesela özelde sancı odası falan ayrı devlette doğuma giriş yaptığında bı odaya alıyorlar yanındada istediğin bir kişi kalıyor aynı odada plates alanı falan var duş spor doguma kadar vakit geçiriyorsun doğum başlarken aynı yatağı çatala çeviriyorlar doğumda orda oluyor yani. tam doğum esnasında eşi çıkarıp bebek gelince geri çağırıyorlar ayrıca suda doğum odaları da var. Gebe okulu falan var ilk dogumumda orda oldu ben memnunum yani.

Sen yanına hem gecelik hem pijama al...normal doğum ilerlerse gecelik rahat olur zaten son anda önlük giydirdikleri için farketmiyor
Hayir ille onlu vermen gerekmiyor..iç atlet citlitlisi yani üstünede ne giydirceksen o battaniyesi ve şapkası eldiveni...bende sarı süslü bir takim aldım ama hepsini vermeyeceğim iceri...
Bendim nasil uyguladin canim ben daha baslamadim
Leğene sabun tozunu ve üç kasık kadar bu tozu koydum on saat beklettim makinede yikayacagim zaman gene deterjan gözüne koydum çift durulama yaptım...neredeyse hepsini çıkardı 8 senelik lekeler düşün. Cok tesekkur ederim cnm
Bosanirsak mi yok artık bu evham niye...evlilikte hersey cinsellik değil ki....bizde 9 aydır hacı bacı takiliyoruz bebek doguncada öyle eski isteğin olmaz zaten bir sure...takatim kalmayacak uykusuzluk yorgunluk aklına gelmeyecek....herkes bu halde zaten ilk gunler....eşlerden anlayışlı olacak mecbur...boşuna canını sıkma...evlilik her koşulda evlilik

Valla süpermiş ya suda doğum bi tek Akhisar'da var die duydum ben baya gelişmiş sizin orası

Ben gecen hafta ikinci dozumu oldum ama yine de korunmamiz lazım , uzak olsun hic birimize gelmesin sağlıcakla atlatalim inşallah

Biz ilk 12 hafta yapmadık sonrası haftada bir şekilde devam ediyor ama etmese de evliliğin etkileneceğini sanmıyorum canım ya cinsellikten ibaret değil bence evlilik
kötü örnekler elbette var ama hamileliği bahane etme saçma içinde vardır o adamın

Basarili olmasina sevindim canim benimde aldigim parca gelsin birde corap ekliyip baslayim hemen yikamaya sende hazir olunca rahatlamissindir

Basarili olmasina sevindim canim benimde aldigim parca gelsin birde corap ekliyip baslayim hemen yikamaya sende hazir olunca rahatlamissindir
Bende yıkadım ütüledim dün bitti hazırlıklar çantaya koymak kaldı canım sizlere şunu soruyum bu ağzı kilitli poşetler koyup tek tek ayırıp hemşireye verilecekler vs diye koyacağız YouTubede genelde bu şekilde hazırlamışlar siz nasıl yapacaksınız

Karnına bastırma kısmı kötüymüş gecelik koydum ben zaten ne olur ne olmaz diye yine de merak ettim fark eder mi diye etmiyormuş iyi
DusunceBulutu ben tecrubeli diye arkadasima sormustjm gecelik icin ne diyorsjn diye onunda 2. Dogumu olacakti o evde ne varsa pijama onu koyucam tecrubeli olunca gidip ozel alma gerehi duymuyosun demisti dogruymus pijama iste
tecrübeli olmak başka tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…