- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.861
Hamilelik zor canim. Ama garip bir sekilde insan bu zorlugu unutuyor. Hatta dogum mesela asla diyor insan asla bir daha dogum yapmam ama hep diyolardi insan unutuyor yine istiyor diye dogruymusKuzum ben hostesim.10 yıldır herkes uyurken ben 17 18 saatlik mesailere gittim.Gece 3 4 arabaya binip yola koyuldum.Uykusuzluga çok alışkınım.Beni fiziksel değişimler çok etkiledi.Hala iştahımin olmaması,ilk 5 ay kusmak,sonrasında geçmeyen ağrılarım,hala yemek yiyemio olmam,ağzımdaki garip tadin hala devam edio olmasi.Gebelik beni çok zorladı.Artik takatim kalmadı inan.
Hayir esinin surme hakkida yok bu hak cocugunÖyle tabii, ama işte çikolatalı ya. Direkt tülün üstünde bir de silmeye çalışınca daha kötü oldu. İlla süreceksen sade dondurma sür bari zalım hahaha :)
Son haftalara girildiğinde cinsel isteksizlik çok normal hormonlardan kaynaklıKızlar günaydın.Ben baya agirlastim.33.haftaya girdim.Zor hareket ediorum.Bi de sizlere bişey sormak istiyorum.Cinsel hayatınız gebelikten etkilendi mi?Benim çok etkilendi.Canim hiç istemediği gibi zaten şuan fiziksel olarak da yapicak takatim yok.Bi ben miyim böyle merak ettim.İlk gebeliğim acaba normal mi yoksa çok da normal değil mi.İcim huzursuz ne yalan solim.
GünaydınNormalde bi günde yaptığım işi bi haftada yapar oldum ben ağırlaştım ve pelvis ağrılarım baya baya acı verir oldu yürürken , onun dışında iyiyim şükür,sen nasılsın
Ben de artık uyuyamıyorum yaaaa karnımın kenarları geriliyor ağri yapiyor sirtim agriyor dinlenemeden uyaniyorum sabahlariBen de iyiyim canım. Ağırlaşma durumu bende de var. Karnımız bir haftada baya büyüdü sanki. Ben ev işlerini günlere böldüm. Başka türlü yapamıyorum. En son notum şöyle:
01/10/21 - Perdeleri yıka ve as
02/10/21 - Kocam beyin dolabı düzenle
03/10/21 - Mutfak alt dolapları düzenle
05/10/21 - Camları sil
08/10/21 - Ayakkabılık düzenle
10/10/21 - Koltukları sil
Tabii bu çizelgeye ne kadar uyabileceğim orası meçhul
Aynen öyle valla neyse gelsin o günler de bakalım ne yaparızYa aman onlar da kotu etkilenmeye yer aramasin, azcik dirayetli olsunlar. Biz napalim onca seyle uğraşıyoruz. Erkekler siyiriveriyor kendilerini
33 te ben de öyleydim d vitaminim yerlerdeydi hatta demekki o yüzden o kadar düşüktüm yürüyemiyodum vitamine başlayınca biraz daha toparladım cinsellik konusunda da aslında istekte azalma olmadı ama yorgunluktan dolayı insan üşeniyo yoksa tehlike olmadığı için aksine ne kadar olsa o kadar iyiymiş doğum için o yüzden de istiyorum birazKızlar günaydın.Ben baya agirlastim.33.haftaya girdim.Zor hareket ediorum.Bi de sizlere bişey sormak istiyorum.Cinsel hayatınız gebelikten etkilendi mi?Benim çok etkilendi.Canim hiç istemediği gibi zaten şuan fiziksel olarak da yapicak takatim yok.Bi ben miyim böyle merak ettim.İlk gebeliğim acaba normal mi yoksa çok da normal değil mi.İcim huzursuz ne yalan solim.
Merhaba iyi olmaya çalışıyorum az kaldı heyecanla bekliyoruz inşallah şu son zamanlarda hastalık kapmadan yapsak şu doğumları bu kovid döneminde de ne sıkıntılıymış hamilelik her an acaba kovid mı olduk diyorum eşim şuan biraz hastalandı bende bişey yok ama işte yine de düşünüyo insan kafayı yiyoMerhaba kızlar , doğuma az kaldı.Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah yavrularimiziUmarım herkes iyidir , uzun bir zaman sonra selam vereyim dedim
Aradaki uc ay hamileligin balayiydi en tatli zamanlar tabiBen de artık uyuyamıyorum yaaaa karnımın kenarları geriliyor ağri yapiyor sirtim agriyor dinlenemeden uyaniyorum sabahlariresmen masaj ihtiyacı ile uyaniyorum. Bu zamana kadar ilk üç ay haric hamilelikle ilgili sıkıntı yaşamadım, son aylara gelince başladı şikayetler. Bir de bu daha başlangıç daha da buyudukce hantallasacagiz bakalim insallah daha da sikinti yasamayiz.
İs yapamiyorum ancak 10/15 dakika dinlebip dinlenip yapabiliyorumneden allah kurtarsin dediklerini anladim simdi hamilelere
Akhisar'daki devlet hastanesi anne dostu ünvanı aldı o zamandan beri doğuma çok fazla ilgililer bı çok özel hastaneden daha iyi mesela özelde sancı odası falan ayrı devlette doğuma giriş yaptığında bı odaya alıyorlar yanındada istediğin bir kişi kalıyor aynı odada plates alanı falan var duş spor doguma kadar vakit geçiriyorsun doğum başlarken aynı yatağı çatala çeviriyorlar doğumda orda oluyor yani. tam doğum esnasında eşi çıkarıp bebek gelince geri çağırıyorlar ayrıca suda doğum odaları da var. Gebe okulu falan var ilk dogumumda orda oldu ben memnunum yani.Manisadaki devlet hastaneleri muayene bile tek kişi alıyo akhisardı sanırım nasıl oluyo o iş özelde bile sıkı denetim varkenözelde doğurcam korona testi bile yapılcak
Sen yanına hem gecelik hem pijama al...normal doğum ilerlerse gecelik rahat olur zaten son anda önlük giydirdikleri için farketmiyorKızlar merhaba, bir şey soracağım gülmeyin ilk gebeliğimdoğuma giderken ne giymeliyiz. Malum ekim sonu kasım serin olur elbise giysek alttan muayene için vs daha kolay olur ama üşür müyüz? Yoksa hastaneye gider gitmez pijamalarımızı falan mı giyiyoruz nasıl oluyor süreç tecrübeliler aydınlatırsa çok memnun olurum
Hayir ille onlu vermen gerekmiyor..iç atlet citlitlisi yani üstünede ne giydirceksen o battaniyesi ve şapkası eldiveni...bende sarı süslü bir takim aldım ama hepsini vermeyeceğim iceri...Kızlar ben bebişim için böyle süslü püslü bi hastane çıkışı aldım aslında foto çekinmelik bi takım ama ben ilk onları giysin öyle görsün eşim vs istiyorum .Ameliyathaneye illa 10 lu mu vermek gerek şu içinde ipli atlet olanlardan filan
Leğene sabun tozunu ve üç kasık kadar bu tozu koydum on saat beklettim makinede yikayacagim zaman gene deterjan gözüne koydum çift durulama yaptım...neredeyse hepsini çıkardı 8 senelik lekeler düşün. Cok tesekkur ederim cnmBendimnasil uyguladin canim ben daha baslamadim
Bosanirsak mi yok artık bu evham niye...evlilikte hersey cinsellik değil ki....bizde 9 aydır hacı bacı takiliyoruzKuzum cevabın için çok teşekkür ederim.İcim rahatladı biraz.Sadece ben boleyim diye düşünmeye başlamıştım.Eskisi gibi olamazsak, hatta bosanirsak falan diye bile düşündüm.Hormonlardan sanırım.Duygularim dalgalanio.Bi üzgün,bı bezmiş,bı korkar haller.Sag salim zamanında doğsa ve eski halime dönsem inşallah.
Hayir ille onlu vermen gerekmiyor..iç atlet citlitlisi yani üstünede ne giydirceksen o battaniyesi ve şapkası eldiveni...bende sarı süslü bir takim aldım ama hepsini vermeyeceğim iceri...
Benim aldığım takım tulum şapka eldivenden ibaret .İçine zıbın ve çorap koyarım sadece diyordum ,zıbının içine iç atlette mi giydiriliyor
Valla süpermiş ya suda doğum bi tek Akhisar'da var die duydum ben baya gelişmiş sizin orasıAkhisar'daki devlet hastanesi anne dostu ünvanı aldı o zamandan beri doğuma çok fazla ilgililer bı çok özel hastaneden daha iyi mesela özelde sancı odası falan ayrı devlette doğuma giriş yaptığında bı odaya alıyorlar yanındada istediğin bir kişi kalıyor aynı odada plates alanı falan var duş spor doguma kadar vakit geçiriyorsun doğum başlarken aynı yatağı çatala çeviriyorlar doğumda orda oluyor yani. tam doğum esnasında eşi çıkarıp bebek gelince geri çağırıyorlar ayrıca suda doğum odaları da var. Gebe okulu falan var ilk dogumumda orda oldu ben memnunum yani.
Anladım canım teşekkür ederim cevabın içinHayir citcitlidan bahsediyorum iç atlet dediğim o
Ben gecen hafta ikinci dozumu oldum ama yine de korunmamiz lazım , uzak olsun hic birimize gelmesinMerhaba iyi olmaya çalışıyorum az kaldı heyecanla bekliyoruz inşallah şu son zamanlarda hastalık kapmadan yapsak şu doğumları bu kovid döneminde de ne sıkıntılıymış hamilelik her an acaba kovid mı olduk diyorum eşim şuan biraz hastalandı bende bişey yok ama işte yine de düşünüyo insan kafayı yiyo
Biz ilk 12 hafta yapmadık sonrası haftada bir şekilde devam ediyorKızlar günaydın.Ben baya agirlastim.33.haftaya girdim.Zor hareket ediorum.Bi de sizlere bişey sormak istiyorum.Cinsel hayatınız gebelikten etkilendi mi?Benim çok etkilendi.Canim hiç istemediği gibi zaten şuan fiziksel olarak da yapicak takatim yok.Bi ben miyim böyle merak ettim.İlk gebeliğim acaba normal mi yoksa çok da normal değil mi.İcim huzursuz ne yalan solim.
Basarili olmasina sevindim canimSen yanına hem gecelik hem pijama al...normal doğum ilerlerse gecelik rahat olur zaten son anda önlük giydirdikleri için farketmiyor
Hayir ille onlu vermen gerekmiyor..iç atlet citlitlisi yani üstünede ne giydirceksen o battaniyesi ve şapkası eldiveni...bende sarı süslü bir takim aldım ama hepsini vermeyeceğim iceri...
Leğene sabun tozunu ve üç kasık kadar bu tozu koydum on saat beklettim makinede yikayacagim zaman gene deterjan gözüne koydum çift durulama yaptım...neredeyse hepsini çıkardı 8 senelik lekeler düşün. Cok tesekkur ederim cnm
Bosanirsak mi yok artık bu evham niye...evlilikte hersey cinsellik değil ki....bizde 9 aydır hacı bacı takiliyoruzbebek doguncada öyle eski isteğin olmaz zaten bir sure...takatim kalmayacak uykusuzluk yorgunluk aklına gelmeyecek....herkes bu halde zaten ilk gunler....eşlerden anlayışlı olacak mecbur...boşuna canını sıkma...evlilik her koşulda evlilik
Bende yıkadım ütüledim dün bitti hazırlıklar çantaya koymak kaldı canım sizlere şunu soruyum bu ağzı kilitli poşetler koyup tek tek ayırıp hemşireye verilecekler vs diye koyacağız YouTubede genelde bu şekilde hazırlamışlar siz nasıl yapacaksınızBasarili olmasina sevindim canimbenimde aldigim parca gelsin birde corap ekliyip baslayim hemen yikamaya sende hazir olunca rahatlamissindir
Karnına bastırma kısmı kötüymüşHasta bezi killanildi bende hasta bakici gelip onu degistieiyo birde ilk geldi pis kanin akmasj icin sanirim karnima bastirmisti hayal gibi hatırlıyorum o kismiama ben geceligim olmadigi icin hic eksiklik hissetmedim. Dogum oncesi sancidan ne oldugunh anlamiyorsun ama dogum sonrasi usurdum ben
Bi dene canim. Okudgumda once lekelwri urunlerde bir gece bekletin diyo sonra hikarken yine camasir suyu tozunh makineyede ekleyin diyolar. Kullananlar hep cok memnundu sibelimde memnun kalmis.
tecrübeli olmak başka tabiDusunceBulutu ben tecrubeli diye arkadasima sormustjm gecelik icin ne diyorsjn diye onunda 2. Dogumu olacakti o evde ne varsa pijama onu koyucam tecrubeli olunca gidip ozel alma gerehi duymuyosun demisti dogruymus pijama iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?