- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.881
Ya Acıbadem’de kendi kıyafetlerini giydiriyorlar hep, daha sormadım ama orada da doğumda içeri kıyafet veren var mı?Bende yıkadım ütüledim dün bitti hazırlıklar çantaya koymak kaldı canım sizlere şunu soruyum bu ağzı kilitli poşetler koyup tek tek ayırıp hemşireye verilecekler vs diye koyacağız YouTubede genelde bu şekilde hazırlamışlar siz nasıl yapacaksınız
Ben bebeğin ilk giyeceklerini ayrı bir kese yaptım. Yedeklerini ayri bir kese yaptim battaniyeleri ile beraber hurca yerleştirdim. Kendim icinde ayri bir hurç yaptim tek valiz bir de babamiz icin yapicam ayri bir hurc her sey ortaboy bir valize sığdıBende yıkadım ütüledim dün bitti hazırlıklar çantaya koymak kaldı canım sizlere şunu soruyum bu ağzı kilitli poşetler koyup tek tek ayırıp hemşireye verilecekler vs diye koyacağız YouTubede genelde bu şekilde hazırlamışlar siz nasıl yapacaksınız
Bana gebe okulunda battaniyenin içine koyup bohça şeklinde veriyorsunuz dendi.bu yüzden çantaya da bohça şekli sarıp koydum yedek takımı da öyle bohça şeklinde koydum.poşete falan gerek yok bence çanta bölmeli zaten.yedek zıbınları bir bölmeye çorapları mendilleri bir bölmeye diğer şeyleri diğer bölmelere koyarsın karışıklık olmamış olur :) kendime ayrı bir sırt çantası yaptım bizim eşyalar teferruatlı değil zatenBende yıkadım ütüledim dün bitti hazırlıklar çantaya koymak kaldı canım sizlere şunu soruyum bu ağzı kilitli poşetler koyup tek tek ayırıp hemşireye verilecekler vs diye koyacağız YouTubede genelde bu şekilde hazırlamışlar siz nasıl yapacaksınız
Bende ilkinde oyle yapmistim canim iyi olmustuBende yıkadım ütüledim dün bitti hazırlıklar çantaya koymak kaldı canım sizlere şunu soruyum bu ağzı kilitli poşetler koyup tek tek ayırıp hemşireye verilecekler vs diye koyacağız YouTubede genelde bu şekilde hazırlamışlar siz nasıl yapacaksınız
Merhaba ben öyle yaptım. Hemşireye verilecekler diye ağzı kilitli torbaya bez, uzun kollu iç zıbın ve üst tulum, eldiven,şapka ve kundak koydum.Bende yıkadım ütüledim dün bitti hazırlıklar çantaya koymak kaldı canım sizlere şunu soruyum bu ağzı kilitli poşetler koyup tek tek ayırıp hemşireye verilecekler vs diye koyacağız YouTubede genelde bu şekilde hazırlamışlar siz nasıl yapacaksınız
Aci hatirlamiyorum o anla ilgiliKarnına bastırma kısmı kötüymüşgecelik koydum ben zaten ne olur ne olmaz diye yine de merak ettim fark eder mi diye etmiyormuş iyi
tecrübeli olmak başka tabi
Corap ekledin mi buraya yazmayi mi unuttunMerhaba ben öyle yaptım. Hemşireye verilecekler diye ağzı kilitli torbaya bez, uzun kollu iç zıbın ve üst tulum, eldiven,şapka ve kundak koydum.
Yedek iki takım giysiyi direkt çantaya koydum annemle eşime de gösterdim bi aksilik olursa çantada bunlar var diye
Buyuk ihtimal Ceren olacak canim. Bir ara isim konusunda boguldum resmenSimdi basladigimiz isme geri donduk gibi. En onemlisi isim konusurken kizim bazen fikir degistirsede sonunda yine Ceren olacak diyor cunku en guzel isim oymus ama yinede tam net degil
Ay cidden cok yordu beniuzun uzun düşünmek de yoruyor bizimde oğlum zeynep olacak dedi kiramadik
Yok canım ben devlet hastanesinde yapacağım şuan Bi aksilik olmaz da normal doğum olursa kıyafetini kendin veriyorsun bide terlerim diye düşünme doğumdan sonra kan kaybı vs çok üşüme oluyormuş istersen yinede uzun kollu koyYa Acıbadem’de kendi kıyafetlerini giydiriyorlar hep, daha sormadım ama orada da doğumda içeri kıyafet veren var mı?
Ben fotoğraf çekimi için yanıma 1 takım alıcam, 1 tane de yedek olucak, o kadar.
Kenime de 1 foto çekimi geceliği, 1 penye gecelik, 1 de şortlu pijama takımı alıcam (çok terlediğim için uzun pijama giymiyorum).
Valiz yapmayı düşündüm ama gereksiz dediler evim ile hastane yürüme mesafesi 2dk birsey olursa hallederiz diyo annem ve eşim sanırım çantasına Bi 5 li Bi 10lu takımını çorap ağız mendili zıbın yedek başka da koysam mı bilemedim kıyafetBen bebeğin ilk giyeceklerini ayrı bir kese yaptım. Yedeklerini ayri bir kese yaptim battaniyeleri ile beraber hurca yerleştirdim. Kendim icinde ayri bir hurç yaptim tek valiz bir de babamiz icin yapicam ayri bir hurc her sey ortaboy bir valize sığdı
Yok canım zaten orda battaniyenin içine koyup verirler zaten de internette hep şimdi böyle kilitli poşetler de görüyorum çanta içlerinde birazda önce hazırlıyoruz ya acaba koku olmasın diye mi karışıklık olmasın mı onu tam çözemedimBana gebe okulunda battaniyenin içine koyup bohça şeklinde veriyorsunuz dendi.bu yüzden çantaya da bohça şekli sarıp koydum yedek takımı da öyle bohça şeklinde koydum.poşete falan gerek yok bence çanta bölmeli zaten.yedek zıbınları bir bölmeye çorapları mendilleri bir bölmeye diğer şeyleri diğer bölmelere koyarsın karışıklık olmamış olur :) kendime ayrı bir sırt çantası yaptım bizim eşyalar teferruatlı değil zaten
Yaa evet şimdi hep böyle videolar var sanırım temiz kalması için bide önceden hazırladığımız için koku olmasın diye galiba en iyisi bende Bi kilitli poşet alıp öyle koyuyum bezi kaç tane koyuyoruz acaba 10 15 yeter miBende ilkinde oyle yapmistim canim iyi olmustudigerleride temiz kalmis oluyor bu sekilde bizim orta boy valiz ikiye ayriliyor bir tarafi ayri fermuarli bu sefer o tarafa posetli olarak ikimizin yedeklerini koymayi dusunuyorum diger tarafa ilk lazim olacaklari hatta bu sefer buyuk kiziminda yedeklerini koyacagim
Çok iyi olmuş nasip olursa benim de düşüncem bu yönde normal marketlerde olan kilitli torbalardan herhalde akşamüstü alıyım da çantayı hazır ediyim Bi oh çekiyimMerhaba ben öyle yaptım. Hemşireye verilecekler diye ağzı kilitli torbaya bez, uzun kollu iç zıbın ve üst tulum, eldiven,şapka ve kundak koydum.
Yedek iki takım giysiyi direkt çantaya koydum annemle eşime de gösterdim bi aksilik olursa çantada bunlar var diye
Alıp kullanamasam bende pişman olurum ama hepsi hediye geldi normal zamanda da giyilecek şeyler o yüzden rahatımAci hatirlamiyorum o anla ilgiliya ben alacagim herseyi hakkini vererek kullanmak istiyorum o geceligi alsam sonra kullanmam ve bu sinirimi bozar benim ilk dogumdan kalani simdi yine kullanicam mesela sonrada yirtilana kadar giymek hedefim ama dedigim gibi gecelik alsam kalir oyle Tacimi kendim yapmistim simdi yine kullanicam sonra kurdelesini cikarir inci tacini buyuk kizima kullanirim ama lohusa terligi iste o pismanligim
Çantayı da yıkadığım için mis gibi kokuyor kıyafetlerin kokacağını düşünmüyorumYok canım ben devlet hastanesinde yapacağım şuan Bi aksilik olmaz da normal doğum olursa kıyafetini kendin veriyorsun bide terlerim diye düşünme doğumdan sonra kan kaybı vs çok üşüme oluyormuş istersen yinede uzun kollu koy
Valiz yapmayı düşündüm ama gereksiz dediler evim ile hastane yürüme mesafesi 2dk birsey olursa hallederiz diyo annem ve eşim sanırım çantasına Bi 5 li Bi 10lu takımını çorap ağız mendili zıbın yedek başka da koysam mı bilemedim kıyafet
Yok canım zaten orda battaniyenin içine koyup verirler zaten de internette hep şimdi böyle kilitli poşetler de görüyorum çanta içlerinde birazda önce hazırlıyoruz ya acaba koku olmasın diye mi karışıklık olmasın mı onu tam çözemedim
Yaa evet şimdi hep böyle videolar var sanırım temiz kalması için bide önceden hazırladığımız için koku olmasın diye galiba en iyisi bende Bi kilitli poşet alıp öyle koyuyum bezi kaç tane koyuyoruz acaba 10 15 yeter mi
Çok iyi olmuş nasip olursa benim de düşüncem bu yönde normal marketlerde olan kilitli torbalardan herhalde akşamüstü alıyım da çantayı hazır ediyim Bi oh çekiyim
Buyuk kizimda cok memnundum yenidogandan harikaydi ama simdi icerigi degismis o yuzden ben bu kez tercih etmedim. Dedigin gibk zaten sadece hastanede falan kullanirim islak mendilselam kızlar. yavaştan mutlu sona yaklaşıyoruz hepimiz sağlıkla kurtulalım inşallah.
sormak istediğim birşey var sizlere.
ben ilk doğduğunda altını pamuk ve suyla silmeyi düşünüyorum ama gene de ıslak mendil aldım hastane için.
biri dalin biri de uni baby... dalini biliyorum kokusunu dokusunu vs..
ama uni babyi dün açıp baktığımda çok kötü kokuyordu yeni doğan (sarı paket) almama rağmen saf su yazıyor üstünde ama acayip bi kokusu var kullanan var mı acaba yardımcı olabilecek.
10 koyarim bendeYok canım ben devlet hastanesinde yapacağım şuan Bi aksilik olmaz da normal doğum olursa kıyafetini kendin veriyorsun bide terlerim diye düşünme doğumdan sonra kan kaybı vs çok üşüme oluyormuş istersen yinede uzun kollu koy
Valiz yapmayı düşündüm ama gereksiz dediler evim ile hastane yürüme mesafesi 2dk birsey olursa hallederiz diyo annem ve eşim sanırım çantasına Bi 5 li Bi 10lu takımını çorap ağız mendili zıbın yedek başka da koysam mı bilemedim kıyafet
Yok canım zaten orda battaniyenin içine koyup verirler zaten de internette hep şimdi böyle kilitli poşetler de görüyorum çanta içlerinde birazda önce hazırlıyoruz ya acaba koku olmasın diye mi karışıklık olmasın mı onu tam çözemedim
Yaa evet şimdi hep böyle videolar var sanırım temiz kalması için bide önceden hazırladığımız için koku olmasın diye galiba en iyisi bende Bi kilitli poşet alıp öyle koyuyum bezi kaç tane koyuyoruz acaba 10 15 yeter mi
Çok iyi olmuş nasip olursa benim de düşüncem bu yönde normal marketlerde olan kilitli torbalardan herhalde akşamüstü alıyım da çantayı hazır ediyim Bi oh çekiyim
Oo hediye superAlıp kullanamasam bende pişman olurum ama hepsi hediye geldi normal zamanda da giyilecek şeyler o yüzden rahatımlohusa terliği de alındı ama giymesem döverler o yüzden ayağımdan çıkmaz diye düşünüyorum ne güzel marifetlisin tacı kendin halletmişsin
Hiç bilmiyorum kiBuyuk kizimda cok memnundum yenidogandan harikaydi ama simdi icerigi degismis o yuzden ben bu kez tercih etmedim. Dedigin gibk zaten sadece hastanede falan kullanirim islak mendil
10 koyarim bendesezeryan olursa kav gun kaliniyor sizin hastanede bizim eskiden 1 di ama bazi hastanelerde 2 gece oluyor ona gore degisir
Oo hediye superevet canim terligide kendim suslemistim kullanamasamda ama fotograf cekildim terlik ayagmda
İyi yapmışsın canım mama koyacakmısınız bana anlatın hele akşama bitiriyim şu çanta işini artık kapıda hazır duracak hale getiriyimÇantayı da yıkadığım için mis gibi kokuyor kıyafetlerin kokacağını düşünmüyorumtabi garanti olsun diyorsan öyle yap
evet değişmiş sanırım kullanıcı yorumlarını keşke almadan okusaydım neyse artık yapcak birşey yok bende evde olduğum sürece pamuk kullanıcam muhtemelenBuyuk kizimda cok memnundum yenidogandan harikaydi ama simdi icerigi degismis o yuzden ben bu kez tercih etmedim. Dedigin gibk zaten sadece hastanede falan kullanirim islak mendil
10 koyarim bendesezeryan olursa kav gun kaliniyor sizin hastanede bizim eskiden 1 di ama bazi hastanelerde 2 gece oluyor ona gore degisir
Oo hediye superevet canim terligide kendim suslemistim kullanamasamda ama fotograf cekildim terlik ayagmda
Dogum sekli son anda da degisir ama senin zaten ev dibindeymis hemen alirlarHiç bilmiyorum kiözelde 2 günmüş doktorum öyle dedi ama hastaneyi beğenmiyorum buradaki özeli küçük Bi yer devlet hastanesi daha uygun şuan için ama doğum şekli belli olunca herşey netleşir galiba
Cok fazla almismiydinevet değişmiş sanırım kullanıcı yorumlarını keşke almadan okusaydım neyse artık yapcak birşey yok bende evde olduğum sürece pamuk kullanıcam muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?