- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.896
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.901
33+4'de gittiğimde o kilodaydı bizimki canım. Haftası ile uyumlu dedi doktorumuz. Bir grafik veriyorlar ya orada normal aralık içinde mi senin bebişin kilosu?Kızlar bende şimdi Dr dan geldim 35+0 görünüyor bebeğim 2.500 kg bebek çok önde orantılı olarak iri bir bebek dedi Dr. Aslında 32+2 bu gün zaten hep önden gidiyordu Dr 15 ekimi görürüz inş dedi hayırlısı artık sizlerin nasıl
Tabiki koymalisin. Zaten soguk havada dogacaklar o patikli altlari ayagi belki ayagina tam oturmayacak bile otursada ince kalacak33+4'de gittiğimde o kilodaydı bizimki canım. Haftası ile uyumlu dedi doktorumuz. Bir grafik veriyorlar ya orada normal aralık içinde mi senin bebişin kilosu?
Kızlar ben hastane çantamı hazırladım ancak hemşireye verilecek kıyafetler içine çorap koymadım zaten tulumu patikli diye. Koymak mı lazım?
yok canım deneme amaçlı 2 şer paket almıştım. dalini kullanırım ama uni baby kullanmayı düşünüyorum.Cok fazla almismiydin
Ölçümler de önde çıkıyor haftasından baş çevresi bacak gibi sorun olmuyor demi canım korktum bi an bilemedim33+4'de gittiğimde o kilodaydı bizimki canım. Haftası ile uyumlu dedi doktorumuz. Bir grafik veriyorlar ya orada normal aralık içinde mi senin bebişin kilosu?
Kızlar ben hastane çantamı hazırladım ancak hemşireye verilecek kıyafetler içine çorap koymadım zaten tulumu patikli diye. Koymak mı lazım?
Hangi grafik canım33+4'de gittiğimde o kilodaydı bizimki canım. Haftası ile uyumlu dedi doktorumuz. Bir grafik veriyorlar ya orada normal aralık içinde mi senin bebişin kilosu?
İyi bari cok almamissinyok canım deneme amaçlı 2 şer paket almıştım. dalini kullanırım ama uni baby kullanmayı düşünüyorum.
Benim son gebeliğim 3 hafta öndeydi 38+5 te doğurdum bebeğin iriliği doğum tarihini etkilemiyor, NasipKızlar bende şimdi Dr dan geldim 35+0 görünüyor bebeğim 2.500 kg bebek çok önde orantılı olarak iri bir bebek dedi Dr. Aslında 32+2 bu gün zaten hep önden gidiyordu Dr 15 ekimi görürüz inş dedi hayırlısı artık sizlerin nasıl
Hastane yakinmis ne sanslisinYok canım ben devlet hastanesinde yapacağım şuan Bi aksilik olmaz da normal doğum olursa kıyafetini kendin veriyorsun bide terlerim diye düşünme doğumdan sonra kan kaybı vs çok üşüme oluyormuş istersen yinede uzun kollu koy
Valiz yapmayı düşündüm ama gereksiz dediler evim ile hastane yürüme mesafesi 2dk birsey olursa hallederiz diyo annem ve eşim sanırım çantasına Bi 5 li Bi 10lu takımını çorap ağız mendili zıbın yedek başka da koysam mı bilemedim kıyafet
Yok canım zaten orda battaniyenin içine koyup verirler zaten de internette hep şimdi böyle kilitli poşetler de görüyorum çanta içlerinde birazda önce hazırlıyoruz ya acaba koku olmasın diye mi karışıklık olmasın mı onu tam çözemedim
Yaa evet şimdi hep böyle videolar var sanırım temiz kalması için bide önceden hazırladığımız için koku olmasın diye galiba en iyisi bende Bi kilitli poşet alıp öyle koyuyum bezi kaç tane koyuyoruz acaba 10 15 yeter mi
Çok iyi olmuş nasip olursa benim de düşüncem bu yönde normal marketlerde olan kilitli torbalardan herhalde akşamüstü alıyım da çantayı hazır ediyim Bi oh çekiyim
Dr um böyle söyledi hayırlısı rabbim ne yazdıysa o suyun gelir erken doğar rabbim ne yazdı bilemiyorum Dr tüm ölçümler ileri çıkıyor erken gelmek isteyebilir die söylediBenim son gebeliğim 3 hafta öndeydi 38+5 te doğurdum bebeğin iriliği doğum tarihini etkilemiyor, Nasip
Ben de öyle yaptım hemşireye verilecek olanı ayrı içine bez koyup kilitli poşete koydum bir de 3 takım koydum ayrı poşetlere toplam 4 takım oldu sanki fazla gibi ama ne olur ne olmaz dedim ilk çocuk olunca böyle oluyo demekkiBende yıkadım ütüledim dün bitti hazırlıklar çantaya koymak kaldı canım sizlere şunu soruyum bu ağzı kilitli poşetler koyup tek tek ayırıp hemşireye verilecekler vs diye koyacağız YouTubede genelde bu şekilde hazırlamışlar siz nasıl yapacaksınız
Bizim doktor her ultrasonda veriyor. Maksimum minimum değerler ve senin değerlerin nerede diye. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum canım.Hangi grafik canım
Çok teşekkür ederimTabiki koymalisin. Zaten soguk havada dogacaklar o patikli altlari ayagi belki ayagina tam oturmayacak bile otursada ince kalacak
Aynen iyi oldu bi canta hazırlamak kaldı cnmBasarili olmasina sevindim canimbenimde aldigim parca gelsin birde corap ekliyip baslayim hemen yikamaya sende hazir olunca rahatlamissindir
Yok ya ne kilitli poşeti normal bir poşete koyup vercez hemsireye tamamBende yıkadım ütüledim dün bitti hazırlıklar çantaya koymak kaldı canım sizlere şunu soruyum bu ağzı kilitli poşetler koyup tek tek ayırıp hemşireye verilecekler vs diye koyacağız YouTubede genelde bu şekilde hazırlamışlar siz nasıl yapacaksınız
Koy cnm bende koyacağım havalar soguk33+4'de gittiğimde o kilodaydı bizimki canım. Haftası ile uyumlu dedi doktorumuz. Bir grafik veriyorlar ya orada normal aralık içinde mi senin bebişin kilosu?
Hic sorun değil onlar bizimde baş bir hafta ilerde kollar bacaklar iki hafta ilerdeÖlçümler de önde çıkıyor haftasından baş çevresi bacak gibi sorun olmuyor demi canım korktum bi an bilemedim
Çok yaa ben de aldım koli yoksa alırdım ne yapcam kenara koyup o kadar ıslak mendiliHepsi buradada İndirim2.kutu 1 tl geliyo 24x60 100tl
Amin inşallahBen gecen hafta ikinci dozumu oldum ama yine de korunmamiz lazım , uzak olsun hic birimize gelmesinsağlıcakla atlatalim inşallah
Ben de düşündüm pamuk mu ıslatıp silsem diye ama zaten sleepy yenidoğan saf su yazıyo ondan aldım bilmem pamukla uğraşmam heraldeselam kızlar. yavaştan mutlu sona yaklaşıyoruz hepimiz sağlıkla kurtulalım inşallah.
sormak istediğim birşey var sizlere.
ben ilk doğduğunda altını pamuk ve suyla silmeyi düşünüyorum ama gene de ıslak mendil aldım hastane için.
biri dalin biri de uni baby... dalini biliyorum kokusunu dokusunu vs..
ama uni babyi dün açıp baktığımda çok kötü kokuyordu yeni doğan (sarı paket) almama rağmen saf su yazıyor üstünde ama acayip bi kokusu var kullanan var mı acaba yardımcı olabilecek.
Mama koymicam lazım olursa alınır ama inşallah lazım olmazİyi yapmışsın canım mama koyacakmısınız bana anlatın hele akşama bitiriyim şu çanta işini artık kapıda hazır duracak hale getiriyim
Baya düşükmüş inşallah hemen toparlar özele de boşuna yatış parası veriliyo iyi yaptın aynı ilacı verecekler sonuçta bana kan uyuşmazlığı iğnesini vurulmak için yatış yaptırdılar yani bi kalçamı açıp vurdu o kadar boşuna para ödedimBide kanım en son 8 di o yüzden bu sefer Randevuyu özele deilde şehir hastanesine aldım kan serumu takılmam lazımmış..Hadi hayırlısı diyorum
selam kızlar. yavaştan mutlu sona yaklaşıyoruz hepimiz sağlıkla kurtulalım inşallah.
sormak istediğim birşey var sizlere.
ben ilk doğduğunda altını pamuk ve suyla silmeyi düşünüyorum ama gene de ıslak mendil aldım hastane için.
biri dalin biri de uni baby... dalini biliyorum kokusunu dokusunu vs..
ama uni babyi dün açıp baktığımda çok kötü kokuyordu yeni doğan (sarı paket) almama rağmen saf su yazıyor üstünde ama acayip bi kokusu var kullanan var mı acaba yardımcı olabilecek.
Bende bu gün sağlk ocağna gittim tetanoz oldum 5.dozumolmuşken kovid de vur gayri dedim biontech birinci dozu da oldum hiç aklmda yokken 5 kilo almşm hamileliğin bşndan bu yana bebem 30+5 te 2kg di şimdi 33+2 yim 34+2 ye randevu aldım bakalım 4 haftada kaç gram almş olacak
Mama koymadım ihtiyaç halinde hastane veriyor diye biliyorum olmadı eczane yakın eşimi ararım hemen alır gelir.biberon koydum.halledersin olur gider her şey :)İyi yapmışsın canım mama koyacakmısınız bana anlatın hele akşama bitiriyim şu çanta işini artık kapıda hazır duracak hale getiriyim
Kağan Kocatepe de isterseniz ayni gun birini bi koldan digerini diger koldan vurulun hic fark etmez diyor videolarinda. Sanırım ara verin deme sebepleri kol ağrısı vs durumu.Ben ilk oğlumda full Uni baby kullandım bebekliğinde, memnundum. Hatta yine Uni baby alacağım.
Aaaaa tetenozla covid aşısını aynı anda mı yaptılar? Olan arkadaşlar hep “arasının 1-2 haftası olması gerektiğini” söyledi de
Ben de sleepy yenidogandan aldim, bionaturel de var. Yine de 1-2 pamuk alsam mi diye düşündüm bilemedim. Kararsiz kaldim vallaÇok yaa ben de aldım koli yoksa alırdım ne yapcam kenara koyup o kadar ıslak mendili
Amin inşallah
Ben de düşündüm pamuk mu ıslatıp silsem diye ama zaten sleepy yenidoğan saf su yazıyo ondan aldım bilmem pamukla uğraşmam heralde
Mama koymicam lazım olursa alınır ama inşallah lazım olmaz
Baya düşükmüş inşallah hemen toparlar özele de boşuna yatış parası veriliyo iyi yaptın aynı ilacı verecekler sonuçta bana kan uyuşmazlığı iğnesini vurulmak için yatış yaptırdılar yani bi kalçamı açıp vurdu o kadar boşuna para ödedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?