2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ben de sleepy yenidogandan aldim, bionaturel de var. Yine de 1-2 pamuk alsam mi diye düşündüm bilemedim. Kararsiz kaldim valla
Bebek temizleme pamuğu koydum çantaya orasını burasını sileriz diye ama poposu için ıslak mendil kullanırım büyük ihtimalle bilmem yaa acaba ıslatıp ta bi poşete koysam mı poposu için de ne bileyim kararsız kaldım şimdi

Bir tane var aklında ama bilmiyorum bazen diyor deme yaptım gönlüm geçti geçende şu babayiğidi alacam diyordu porsch cayean herhalde böyle yazılıyor aman dört teker olsun işlerimizi halletsin de ama eşim öyle değil 3’e alırsa beşe satıyor bir buçuk 2 sene anca biniyoruz kar gelsinde o fikirde hep hiç güleceğim yoktu. Allah nasip ederse ev yaptırıyoru memlekete bitti bitecek ama alıcı çok daha görmedim içine girmedim işime gelirse bakarım yoksa satarım diyor gülüyorum ama bazen çatlatıyor beni Şükür iyi adamdır kendisi arada bi gıcık oluyorum bu aralar daha çok hayırlısı ile kucağımıza alalım valla sağlık gibisi yok oturup kalkamaz oldum

Maşallah herkes hazırlık yapıyor bebek toplandı yine sabahtan beri kah kasılıyorum falan filan. Çocukların bir kaç bişeyini koymuştum renkleri beyaz sarı olanları deterjana yatırdım 7 senedir duruyorlar yarın onları yıkarım sonra aldıklarımı çok zorlanıyorum ya hiç iyi değilim

Mama koymadım ihtiyaç halinde hastane veriyor diye biliyorum olmadı eczane yakın eşimi ararım hemen alır gelir.biberon koydum.halledersin olur gider her şey :)
Biberonla vermeyin sakın...ola ki mamaya ihtiyaç duyuldu enjektör yada kaşıkla...komşunun bir aylık bebeği annesini emmiyor biberon dayadiklari icin

Sey yapıyorlarmış, bir kavanoza dizip icine su dolduruyolarmis nemlenene kdar, acip o sekilde kullaniyolarmis. Tabii buyuk kavanoza yapmamak lazim ama plastik kapakli bir kap olabilir.

Sey yapıyorlarmış, bir kavanoza dizip icine su dolduruyolarmis nemlenene kdar, acip o sekilde kullaniyolarmis. Tabii buyuk kavanoza yapmamak lazim ama plastik kapakli bir kap olabilir.
Aman neyse uğraşamıcam doğalından aldık güya saf su olmadı onları suyla yıkar silerim

Valla hemşire ikisini aynı anda yapıyiruz skntı yok dedi

Aslında şehir hastanesine git diye özeldeki drum dedi ilaç kullandğn halde niye düşüyor bi baksnlar dedi.

Dr um böyle söyledi hayırlısı rabbim ne yazdıysa o suyun gelir erken doğar rabbim ne yazdı bilemiyorum Dr tüm ölçümler ileri çıkıyor erken gelmek isteyebilir die söyledi
Benimki de şuan 2 hafta kadar önde ben 38 i geçelim diye dua ediyorum. Çocuk iyice ele ayağa geliyor kolay bakılıyor hele 4 kg ve üzeri bebek on numara

Bebek önde gidince erkenmi doğuyor yada sezeryansa erkenmi alıyorlar

Aslında şehir hastanesine git diye özeldeki drum dedi ilaç kullandğn halde niye düşüyor bi baksnlar dedi.
Git baktır durma yükseltsinler doğumda kan lazım bişey olmaz inşallah
Ahhsshsh çok haklısın aslinda

Bu arada senin gebelik takvimi yazinda gozume takıldı simdi baş aşşa yazmislar whdhehdhdhhdbdh o ne ya
Her zaman baş aşağı mı bilmiyorum ama bazen tamamen baş aşağı duruyo hissediyorum tam mideme vuruyo yukarılara doğru

Her zaman baş aşağı mı bilmiyorum ama bazen tamamen baş aşağı duruyo hissediyorum tam mideme vuruyo yukarılara doğru
İnşaAllah bide 4.sezeryan ya benim ondan da biraz risk taşıyorum zaten neyseki babamla aynı kan grubundayız arkadaşlar kan grubum Arh- lazım olursa yani,

Baş aşağı degildir, baş aşşaaaaadir
Ay sorma 2 saattir kasigimin tam ortasinda vajinama yakin ne arandi ne kazındı bilmiyorum ama bir turlu yerlesemedi durmak bilmedi bazen de tam gogus altimla alt bolge aynı anda tepisiyor, oturamiyorm da yuruyemyorm da bugun karnimi sola doğru bir yamulttu, oyle takildi bir sure, cok komik duruyordu karnim

bende ağırlaştığımı hissediyorum istekte azalma olmadı ama göbüşün büyümesiyle hem hareketlerim daha kısıtlandı hem eşim 1 aydır şehir dışında mecburi perhizdeyiz son kontrolde doktor ben sormadan cinsellik sonrası kasılma olabilir ama kanama sancı olursa kontrole gelmelisiniz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…