- 13 Temmuz 2020
- 1.678
- 1.903
- 83
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.921
Bebek temizleme pamuğu koydum çantaya orasını burasını sileriz diye ama poposu için ıslak mendil kullanırım büyük ihtimalle bilmem yaa acaba ıslatıp ta bi poşete koysam mı poposu için de ne bileyim kararsız kaldım şimdiBen de sleepy yenidogandan aldim, bionaturel de var. Yine de 1-2 pamuk alsam mi diye düşündüm bilemedim. Kararsiz kaldim valla
Bir tane var aklında ama bilmiyorum bazen diyor deme yaptım gönlüm geçtiBenim eşimde araba bakıyor alsa kurtulcaz da bakması bitmiyor aylardır bıhtıhsiz ne marka bakıyorsunuz hareket edince bebişler de yoruluyor sanırım benimki de uyuyor öyle zamanlarda çocuklu daha zordur Allah yardımcın olsun stres hayatımızın hep içinde çocukla daha da artıyordur
Biberonla vermeyin sakın...ola ki mamaya ihtiyaç duyuldu enjektör yada kaşıkla...komşunun bir aylık bebeği annesini emmiyor biberon dayadiklari icinMama koymadım ihtiyaç halinde hastane veriyor diye biliyorum olmadı eczane yakın eşimi ararım hemen alır gelir.biberon koydum.halledersin olur gider her şey :)
Ama avent biberon kullanan herkes meme reddi olmadı diyor benim çevremde.Bende avent aldım valla onunla vericemBiberonla vermeyin sakın...ola ki mamaya ihtiyaç duyuldu enjektör yada kaşıkla...komşunun bir aylık bebeği annesini emmiyor biberon dayadiklari icin
Sey yapıyorlarmış, bir kavanoza dizip icine su dolduruyolarmis nemlenene kdar, acip o sekilde kullaniyolarmis. Tabii buyuk kavanoza yapmamak lazim ama plastik kapakli bir kap olabilir.Bebek temizleme pamuğu koydum çantaya orasını burasını sileriz diye ama poposu için ıslak mendil kullanırım büyük ihtimalle bilmem yaa acaba ıslatıp ta bi poşete koysam mı poposu için de ne bileyim kararsız kaldım şimdi
Aman neyse uğraşamıcam doğalından aldık güya saf su olmadı onları suyla yıkar silerimSey yapıyorlarmış, bir kavanoza dizip icine su dolduruyolarmis nemlenene kdar, acip o sekilde kullaniyolarmis. Tabii buyuk kavanoza yapmamak lazim ama plastik kapakli bir kap olabilir.
Valla hemşire ikisini aynı anda yapıyiruz skntı yok dediBen ilk oğlumda full Uni baby kullandım bebekliğinde, memnundum. Hatta yine Uni baby alacağım.
Aaaaa tetenozla covid aşısını aynı anda mı yaptılar? Olan arkadaşlar hep “arasının 1-2 haftası olması gerektiğini” söyledi de
Olursa geri donduremezsin ama bunuda düşün sen bilirsin genede...İnş hiç ihtiyacımız olmazAma avent biberon kullanan herkes meme reddi olmadı diyor benim çevremde.Bende avent aldım valla onunla vericem
Aslında şehir hastanesine git diye özeldeki drum dedi ilaç kullandğn halde niye düşüyor bi baksnlar dedi.Çok yaa ben de aldım koli yoksa alırdım ne yapcam kenara koyup o kadar ıslak mendili
Amin inşallah
Ben de düşündüm pamuk mu ıslatıp silsem diye ama zaten sleepy yenidoğan saf su yazıyo ondan aldım bilmem pamukla uğraşmam heralde
Mama koymicam lazım olursa alınır ama inşallah lazım olmaz
Baya düşükmüş inşallah hemen toparlar özele de boşuna yatış parası veriliyo iyi yaptın aynı ilacı verecekler sonuçta bana kan uyuşmazlığı iğnesini vurulmak için yatış yaptırdılar yani bi kalçamı açıp vurdu o kadar boşuna para ödedim
Benimki de şuan 2 hafta kadar önde ben 38 i geçelim diye dua ediyorum. Çocuk iyice ele ayağa geliyor kolay bakılıyor hele 4 kg ve üzeri bebek on numaraDr um böyle söyledi hayırlısı rabbim ne yazdıysa o suyun gelir erken doğar rabbim ne yazdı bilemiyorum Dr tüm ölçümler ileri çıkıyor erken gelmek isteyebilir die söyledi
Bebek önde gidince erkenmi doğuyor yada sezeryansa erkenmi alıyorlarKızlar bende şimdi Dr dan geldim 35+0 görünüyor bebeğim 2.500 kg bebek çok önde orantılı olarak iri bir bebek dedi Dr. Aslında 32+2 bu gün zaten hep önden gidiyordu Dr 15 ekimi görürüz inş dedi hayırlısı artık sizlerin nasıl
Ahhsshsh çok haklısın aslindaAman neyse uğraşamıcam doğalından aldık güya saf su olmadı onları suyla yıkar silerim
Yok benim de önde ama doktor yine regle gore tarih veriyoe her seferinde. Normalde onunla alakali olmamasi lazim. Genel yorum yapmistir.Bebek önde gidince erkenmi doğuyor yada sezeryansa erkenmi alıyorlar
İlki sezeryansa ikinciyi genelde 38 haftada alıyorlar benim mesela regle göre 8 kasim ama drum 25 Ekim düşünüyor nasipseBebek önde gidince erkenmi doğuyor yada sezeryansa erkenmi alıyorlar
Git baktır durma yükseltsinler doğumda kan lazım bişey olmaz inşallahAslında şehir hastanesine git diye özeldeki drum dedi ilaç kullandğn halde niye düşüyor bi baksnlar dedi.
Her zaman baş aşağı mı bilmiyorum ama bazen tamamen baş aşağı duruyo hissediyorum tam mideme vuruyo yukarılara doğruAhhsshsh çok haklısın aslinda
Bu arada senin gebelik takvimi yazinda gozume takıldı simdi baş aşşa yazmislar whdhehdhdhhdbdh o ne ya
İnşaAllah bide 4.sezeryan ya benim ondan da biraz risk taşıyorum zaten neyseki babamla aynı kan grubundayızGit baktır durma yükseltsinler doğumda kan lazım bişey olmaz inşallah
Her zaman baş aşağı mı bilmiyorum ama bazen tamamen baş aşağı duruyo hissediyorum tam mideme vuruyo yukarılara doğru
Baş aşağı degildir, baş aşşaaaaadirGit baktır durma yükseltsinler doğumda kan lazım bişey olmaz inşallah
Her zaman baş aşağı mı bilmiyorum ama bazen tamamen baş aşağı duruyo hissediyorum tam mideme vuruyo yukarılara doğru
Benim dr da her seferinde 39 a gün veriyor ama bebeler 38 bitince geliyorİlki sezeryansa ikinciyi genelde 38 haftada alıyorlar benim mesela regle göre 8 kasim ama drum 25 Ekim düşünüyor nasipse
bende ağırlaştığımı hissediyorum istekte azalma olmadı ama göbüşün büyümesiyle hem hareketlerim daha kısıtlandı hem eşim 1 aydır şehir dışında mecburi perhizdeyiz son kontrolde doktor ben sormadan cinsellik sonrası kasılma olabilir ama kanama sancı olursa kontrole gelmelisiniz demiştiKızlar günaydın.Ben baya agirlastim.33.haftaya girdim.Zor hareket ediorum.Bi de sizlere bişey sormak istiyorum.Cinsel hayatınız gebelikten etkilendi mi?Benim çok etkilendi.Canim hiç istemediği gibi zaten şuan fiziksel olarak da yapicak takatim yok.Bi ben miyim böyle merak ettim.İlk gebeliğim acaba normal mi yoksa çok da normal değil mi.İcim huzursuz ne yalan solim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?