2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
İnşaAllah bide 4.sezeryan ya benim ondan da biraz risk taşıyorum zaten neyseki babamla aynı kan grubundayız arkadaşlar kan grubum Arh- lazım olursa yani,
Vay aynı kanı taşıyoruz desene gülüyoruz da inşallah gerek kalmaz
Vurmuyorlar da artık geriniyolar mı ne yapıyolar sanki böyle sürüyo elini ayağını aynı dediğin gibi karnın bi tarafını kaldırıyo bikaç saniye kaliyo öyle yamuk

Hahahah aynen, hatta icimden o sirada ağır ağır bi kapi gicirtisi sesi filan geçiyor, korku filmi gibi girrrrrccccccc sanki boyle bsyler yapcak birazdan birisi

Sey yapıyorlarmış, bir kavanoza dizip icine su dolduruyolarmis nemlenene kdar, acip o sekilde kullaniyolarmis. Tabii buyuk kavanoza yapmamak lazim ama plastik kapakli bir kap olabilir.
bunu bende düşündüm ama bi yerde ısı değişiminden filan gözle görünmese de küf olabileceğini okudum yani pamuk kullanıcak arkadaşlar her seferinde ıslatmak sağlıklıymış ben erinirim diye instagramda mühendisinoğlu hesabının incelediği tavsiye ettiği ürünlere göre ıslak mendili de bezi de sleepy bio natural aldım

Bi de bazen organlarıma geliyo ama çok acımıyo anlık bi ne oluyo diyorum ama seviyorum ben oynamasını yaa çok güzel bi duyguymuş hamilelik allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
amiiinn inşallah tüm bekleyenlere nasip olsun oynamaya başladığı an her şeyi bırakıp o anları aklıma kazımaya video çekmeye çalışıyorum bencede çook güzel bi duygu doğumdan sonra özlerim gibi geliyor

Kesinlikle özleyeceğiz bence de video çekmeye çalıştığımda görüntü alamıyorum net ya da duruyo oynamıyo ben de çekmedim sonradan daha

Bu arada kızlar benim sol ayak artık dinlensem de şişi inmiyo önceden şişerdi dinlenince ertesi gün inerdi artık kaldı o şişlik geçmiyo doğumdan sonra geçer diye umuyorum

Evet ben de onlardan aldim, epey dogal gorunuyor bakalim kullanacagim olmazsa pamuğa gececegim ya da ilk birkaç hafta pamuk kullanacagim sadece. Evet bana da nemli olmasi mantikli gelmemisti, olsa bile cok az miktar yapmak lazim
Bi de bazen organlarıma geliyo ama çok acımıyo anlık bi ne oluyo diyorum ama seviyorum ben oynamasını yaa çok güzel bi duyguymuş hamilelik allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet cok değişik bir his, tek sorun asiri huylanmam bazen gidiklaniyorum cok icim tuhaf olyor aminnn insallah
Kesinlikle özleyeceğiz bence de video çekmeye çalıştığımda görüntü alamıyorum net ya da duruyo oynamıyo ben de çekmedim sonradan daha
Ya ben de videoya almaya kalktigimda duruyor cok ilginc yaa

Siz al satçısınız Allah sabır versin sana bende ayağımızı yerden kesmesi yeter diyorum ama yok karar veremiyor aylarca bizimkini satsam mı muhabbeti oldu şimdi satsam hangisini alcam diye karar veremiyor 7 24 araba bakıyor çatlıcam araba muhabbetinden eviniz hayırlı uğurlu olsun bitsin de güle güle oturun inşallah tabiki en önemli şey sağlık az kaldı dayanalım sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah benim de bel ağrım çok arttı kemiklerim de sızlıyor doktora dicem magnezyum verir belki

Birçok doktor bir koldan biri, diğerinde biri bile yapılabilir. Hasta kararını verdiyse mani olmamak lazımz bu sürede covid olursa nasıl geçireceğini kimse bilemez çünkü diyor ama birçok doktor da araya bi 10 gün koyabilirsin diyor. Fakat genelde hemşireler yapmak istemiyor. Ama en azından bir iki gün olsun koymak iyi olur o sürede de korunmak. Çünkü örneğin iki tetanoz ve sonrasında tek doz biontech bana hiçbir şey yapmadı ama biontech in ikinci dozu 3 gün yatağa serdi beni.

Kızlar günaydın herkese merhaba. Epeydir sadece okuyorum yazamıyorum. Geçtiğimiz aylarda bi lekelenmem olmuştu 10 gün raporluydum. Sonra 1 hafta işe gittim tekrar dinlenmek için 10 gün rapor aldım. Akabinde de hemen 32. haftam doluyordu, doktorum böyle bir hakkım gelmişken, okullar başladığı için (araştırma görevlisiyim) aşılı da olsam son 1,5-2. ayımda kendimi riske atmamam gerektiğini, izne ayrılmam taraftarı olduğunu söyledi. Böylece yılan hikayesine döndürdüğüm ayrılsam mı aktarsam mı dediğim doğum öncesi iznime ayrıldım geçtiğimiz günlerde
Evde olmak, kendimi ruhen, fiziken bu sürece hazırlamak bana açıkçası çok iyi geldi. Eşim de evden çalıştığı için beraber evimizi ve kendimizi daha huzurlu bir şekilde bebeğe hazırlıyoruz ve son baş başa ve sessiz günlerimizin tadını çıkarıyoruz

Benim miyomlarım olduğu için başından beri yüreğim hop oturup hop kalktı ama sanıyorum artık çok bir sorun olmayacak gibi. İnşallah hepimiz vaktinde sağlıkla alalım kucağımıza. Benim bebişim genel olarak 1-1,5 hafta önden gidiyor hep ama karın çevresi farkı son kontrolde 3-4 hafta önde çıktı Şeker taramam ve üç aylık kan şekerim normal hatta üç aylık kan şekerim hep düşük bile çıkar benim. Ama yine de garanti olsun diye tekrar ettik bazı testleri, gene her zamanki gibi. Hal böyle olunca o halde diyabetik bir durum kesin olarak yok, yapı olarak iri bir bebek olacak dedi. Eşim de 4,5 kilo doğmuş demek kızı da babasına çekmiş.
Sizde de böyle benzer bir durum olan var mı?

Ha bununndışındau rutin testlerimde karaciğer enzimlerim yüksek çıktığı için vitaminleri kesmiştik ama düşmeyince ileri tetkik yapıldı. Muhtemelen gebeliğe bağlı safra çamuru çıktı bi ilaç kullandım bir iki hafta. Yediğime daha da dikkat ettim biraz düştü 1 ayın sonunda ama hala eski değerde değil. Safra asidim normal olduğu için çok zararı yokmuş. Tavsiyem sizler de son aylarınızdasınız gidip aile hekimine bi tam kan ve idrar vermeniz. Böylece birçok şeyin önüne geçebilirsiniz. Özellikle kaşıntısı olanlarımız mutlaka doktoruyla paylaşsın.

Benim dr da her seferinde 39 a gün veriyor ama bebeler 38 bitince geliyor bende diyim boşuna 39 a kadar gitmesin
Bende geç alması taraftariyim süt gelmezse diye...Sen daha deneyimlisin hemen süt geldi mi diğer sezeryanlarda
Hahahah aynen, hatta icimden o sirada ağır ağır bi kapi gicirtisi sesi filan geçiyor, korku filmi gibi girrrrrccccccc sanki boyle bsyler yapcak birazdan birisi
Bu çok komikti
Ben takılmıyorum önde demelerine çünkü çok inanmıyorum. Benimkinede eller ayaklar iki hafta önde diyorlar ama kizimada iri bebek 4 kiloya yakın dediler 47 cm 3 kilo 50 gram cikti o yüzden tamam diyip geçiyorum sağlığı yerinde olsun yeter

Günaydın arkadaşlar,annemle birlikte bebeğin yastik,yorgan işlerini hallettik. Yün doldurduk ancak incecik yaptık . Ben yün takıntılıyım,elyaflar da yedekte duruyor .
Allah sağlıcakla yavrulara kavuşmayı nasip etsin.
Bu arada kızımıza hala isim bulamadik, Zümra düşünüyorduk etrafimizdakiler bizi bu isimden soğuttu

Ama napim cidden oyle oluyorr ve bana da cok komik geliyor

Ben de önde muhabbetlerini cok önemsemiyorum, ayni gun baska ultrasonda bile farkli çıkıyor

Kızlar benim uyku seti geldi makineye sadece çarşaf yorgan ve yastıkları atayım diyorum elyaf içleri bir şey olmaz sanırım yan koruyuculukları süngerden bozulma yapar mı emin olamadım.aranızda makineye atan var mı?

Ben deneme amaçlı sadece yastığı attım toplandı Canım,kenar korumalıkları iyi ki atmamışım dedim.Bebişin deterjanıyla su yapıp silmeyi düşünüyorum yıkamayacağım

Ben de düşündüm pamuk mu ıslatıp silsem diye ama zaten sleepy yenidoğan saf su yazıyo ondan aldım bilmem pamukla uğraşmam heralde
evet belki çok ugraşılamayabilir sürekli ılık su yap pamukla temizle zor olabilir. inşallah pişik yapmaz mendillerde

Ben ilk oğlumda full Uni baby kullandım bebekliğinde, memnundum. Hatta yine Uni baby alacağım.
bana da uni baby önerdiler ama dediğim gibi trendyoldan aldıgım pakette acayip bir koku var.
dün tekrar marketten aldım aynı üründen mis gibi kokuyor. eşim muhtemelen gelen sahte ürün falandır dedi çünkü keskin bi alkol tarzı koku var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…