2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
günaydın kızlar..
çantalarınızı hazırladınız mı acaba???
yada kaçıncı haftada başlamak lazım?
normal doğum düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa. ilk hamileliğim zamanını bilemedim.
bi yandan çalışıyorum, bi yandan eşyalarını yıkayıp ütülemeye başladım..
ev temizliği, halılar, perdeler derken hepsi karışacak gibi.
neyi ne zman yapacağım şaşırdım.

Çantanı hazırla yavaş yavaş. Temizliği de yine yatak odasından başlayıp her hafta bir yeri temizlemeyi düşünüyorum. İki oğlum var ne kadar temizlik olursa o kadar

Kızlar Doğumdan sonra giyebileceğimiz korse bakıyorum,ama şu kopçalı olanlardan istemiyorum tayt şeklinde olanlar daha kullanışlı görünüyor .Daha önce kullanıp memnun kaldıklarınızı paylaşır mısınız tecrübeliler

Çantanı hazırla yavaş yavaş. Temizliği de yine yatak odasından başlayıp her hafta bir yeri temizlemeyi düşünüyorum. İki oğlum var ne kadar temizlik olursa o kadar
sanki çantada geç kalmış gibi hissediyorum zaten haklısın bu haftasonu halletmem lazım artık..
temizliği de dediğin gibi parça parça yaparım ama cam kapı için yardımcı çağırmayı düşünüyorum. geri kalan toz alıp süpürme zaten onları yapıyorum.
şu bebeğin dolabını da bi düzenli görsem hayırlısıyla işler bitse bi
sana da Allah yardım etsin canım 2 oğlunla zordur

evet belki çok ugraşılamayabilir sürekli ılık su yap pamukla temizle zor olabilir. inşallah pişik yapmaz mendillerde
Yani uğraştırıcı olur bence pişik falan olursa ıslak mendilini yıkarım suyla öyle silerim doğal aldık boşuna almadık ya herkes memnunmuş yapmaz pişik heralde
Ben kıyafetlerini yıkadım ütüledim dolabın içini yerleştirdim çantayı da o zaman hazırladım temiz temiz şimdi dış temizlik kaldı o da yavaş yavaş halledilir şimdiden başla çok geçe bırakma bence ağrılar olur vs.yapamazsın sonradan belki

Kızlar size bravo vallahi iyi evi süpürüp silebiliyorsunuz Ben süpürüp silemiyorum asla, belimin ağrısından yan yatıyorum resmen sonrasında… Çok imrendim şu an size maşallah

İnce sungerli bizimki. Ben cok attim canim ayninidr seninle bilmiyirum. Diger turlu bebek yatarken surekli temas edecek olmaz ki

aynen ya herşeyi doğal alıyoruz ama inşallah sorun yaşamayız :)
şimdiden ağrı uykusuzluk çabuk yorulmalar başladı bile. bide çalışıyorum tamamen pil bitiyor..
Allahtan çok kilo almadım yoksa bel ağrısından duramazmışım

Kızlar size bravo vallahi iyi evi süpürüp silebiliyorsunuz Ben süpürüp silemiyorum asla, belimin ağrısından yan yatıyorum resmen sonrasında… Çok imrendim şu an size maşallah
bendede başladı bel kasık ağrıları ama mecbur yapıyorum sonra ayaklarım havada belimin ağrısının geçmesini bekliyorum :)

Merhabalar, aranızda mantar enfeksiyonu olan var mı? Hamileliğim boyunca bir türlü geçiremedim, 33 haftalığım, normal doğuma engel mi bilginiz var mı acaba? Çatı muayenesi yaptırdınız mı? Doğum şeklini belirlemek konusunda önemli veya önemsiz diyorlar, kafam karıştı doğrusu.

Ben hazırladım canım dün bütün kıyafetleri koydum bezi vs sadece ıslak mendili ve kendi kıyafetlerim kaldı ev işi benimde gözümde büyüyor açıkcası Bi bayan mı alsam kendim yavaş yavaş yapsam mı kararsızım
Tecrübem yok ama dediğin gibi tayt korse hemde yüksel bel falan çok iyi yorumlarını okudum kullananlardan kodex korse Bi bakmanı tavsiye ederim 2 bedene kadar inceliyor sanırım yaşadığım yerde bulamadım bende netten sipariş vereceğim

İlkinde de vardi mantarin.doguma yakin firil vermisti tekrar. Cati muaynesj olmustum doktorum normal dogumu yapman zor hele 3500 kiloyu gecerse daha zor demisti. Ultrasonda 3400 du 1 gun once. Doktor ben normal istedigim icin sanciyi bekleyelim o zaman cunku sanci ve acilma ile birlikte durum degisebilir demisti. Dogum yapacagim gun bir sorun cikmadi. Kizimda 2750 dogdu. Yani sonunda cayi muaynesinin cokta onemli olmadigini anladim. Kuzenime yapilmadi bile doktoru onceden yapilmasini tercih etmiyormus

sorma çok büyüyor gözümde benimde ama muhtemelen bende birini çağıracağım.
bende hazırlayım artık o zman hayırlısıyla canım.ama sürekli araya birşeyler giriyor
şimdi de eşim aradı ameliyat olacaktı doktoruna doğumdan bahsetmiş öne almışlar bugün yatış yapılacakmış muhtemelen yarın ameliyat olcak inşallah şu ameliyatıda atlatalım da sağlıkla yetiştirebilirim herşeyi hayırlısıyla biraz yorucu bir dönem olacak sanırım

Açıkçası bende öyle düşünüyorum, çatı dar olduğu zaman doğum esnasında zaten açılmıyor mu, bebeğin kilosu başı da etkin faktör elbette, mantar enfeksiyonunun bebeğe bulaşma riskinin olmadığını söylüyorlar ancak doktorların sezeryan yapma meyilli olmaları nedeniyle bunu da sebep gösterirler diye korkuyorum açıkçası

Ama avent biberon kullanan herkes meme reddi olmadı diyor benim çevremde.Bende avent aldım valla onunla vericem
Bizim biberon yüzünden meme reddi oldu tecrübeyle sabit.Kaşık daha iyi gibi ilk gün zaten bi ölçek mama yeterli gelir belki de daha az onu da kaşıkla veririm diye düşündüm ben de.İlk gün sütüm yoktu benim.İnş. bunda olur, hepimiz güzel bir şekilde emziririz.

Geçmiş olsun eşin için canım inşallah önemli birsey değildir stres yapma herşey yoluna girer geç olsunda güç olmasın çantanı hazırla ev kalsa da olur pandemi var zaten

Geçmiş olsun eşin için canım inşallah önemli birsey değildir stres yapma herşey yoluna girer geç olsunda güç olmasın çantanı hazırla ev kalsa da olur pandemi var zaten
allah razı olsun canım hipofiz bezleri ile ilgili ameliyatı riskli yerde göz ile beyin arası..
inşallah kısa sürede atlatır. elimden geldikçe inşallah stres yapmam korona nedeniyle yanına da gidemicem
aklım kalacak bakalım sağlıkla atlatsın da inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…