- 25 Nisan 2021
- 3.212
- 6.552
- 108
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #17.981
benim aldıgım bebek arabası ve puset set halindeydi canım geldi kutusunu açmadım daha ama puset minderi vardı petliydi diye hatırlıyorum. eğer öyle birşeyi yoksa ilk zamanlar bel desteği için gerekli diye biliyorum. bende babynest'lerden almak istiyordum iyi hatırlamış oldum bakayım bende yoksa minderini de söylerim artık. alacaklar bitmiyor.Kızlar bir şey soracağım. Su ana kucagi oto koltugu olan pusetlerin uzerine illa puset minderi aomak lazim midir? Sadece ortu sersek yeterli olmuyor mu?
Ben üçlü set aldım canım. Diğer türlü çok sert olacak gibi geldi bana.Kızlar bir şey soracağım. Su ana kucagi oto koltugu olan pusetlerin uzerine illa puset minderi aomak lazim midir? Sadece ortu sersek yeterli olmuyor mu?
Hadi ya tüh :/ silmek de mantıklıBen deneme amaçlı sadece yastığı attım toplandı Canım,kenar korumalıkları iyi ki atmamışım dedim.Bebişin deterjanıyla su yapıp silmeyi düşünüyorum yıkamayacağım
bizim de ince süngerli bilemedim ki tabiki temas edeceğinden öyle olmaz bende arkadaş gibi silsem mi diye düşündüm bakıcam artıkİnce sungerli bizimki. Ben cok attim canim ayninidr seninle bilmiyirum. Diger turlu bebek yatarken surekli temas edecek olmaz ki
Benim aldığımın içinde kendi minderi var canım pedli ama ayriyeten satılıyorda örtü rahatsız edebilir içi boşsaKızlar bir şey soracağım. Su ana kucagi oto koltugu olan pusetlerin uzerine illa puset minderi aomak lazim midir? Sadece ortu sersek yeterli olmuyor mu?
Teşekkürlerbenim aldıgım bebek arabası ve puset set halindeydi canım geldi kutusunu açmadım daha ama puset minderi vardı petliydi diye hatırlıyorum. eğer öyle birşeyi yoksa ilk zamanlar bel desteği için gerekli diye biliyorum. bende babynest'lerden almak istiyordum iyi hatırlamış oldum bakayım bende yoksa minderini de söylerim artık. alacaklar bitmiyor.
Nerden aldın canım? Yani üstünde yumusak bir sey var doktorlarda aşırı yumusak olmasıni onermiyor ama belini yeterince destekler mi emin olamadimBen üçlü set aldım canım. Diğer türlü çok sert olacak gibi geldi bana.
Fotoğrafını atmaniz mumkun mu. Acaba nasil bir ped ben de goreyimBenim aldığımın içinde kendi minderi var canım pedli ama ayriyeten satılıyorda örtü rahatsız edebilir içi boşsa
Ben de atom karinca gibiydim bundan 5 gun oncesine kadarDünden beri geçmeyen bir bel ağrım var sağ kalçama vuruyor nasıl geçer hiç bilmiyorum sabah kalkarken iki büklüm kalktım sanırım son ayın zorluğu yeni gelmeye başladı
Doktorum mantar gecmeli demisti o zamanAçıkçası bende öyle düşünüyorum, çatı dar olduğu zaman doğum esnasında zaten açılmıyor mu, bebeğin kilosu başı da etkin faktör elbette, mantar enfeksiyonunun bebeğe bulaşma riskinin olmadığını söylüyorlar ancak doktorların sezeryan yapma meyilli olmaları nedeniyle bunu da sebep gösterirler diye korkuyorum açıkçası
Gerçekten öyle bir anda geldi bende atom karınca gibiydimBen de atom karinca gibiydim bundan 5 gun oncesine kadarsimdi aninda yoruluyorum bel agrisi karin agrisi turlu turlu agrilar son aya girdik ya iyi ki bir cok isimi erken halletmisim dedim valla sabahtan beri evi temizlerken 10 kere dinlendim
aynen ya herşeyi doğal alıyoruz ama inşallah sorun yaşamayız :)
şimdiden ağrı uykusuzluk çabuk yorulmalar başladı bile. bide çalışıyorum tamamen pil bitiyor..
Allahtan çok kilo almadım yoksa bel ağrısından duramazmışım
Kızlar benim de 2 hafta önce acaip anlatılmaz bir bel ağrım vardı sadece sağ tarafa vuruyodu dinlensem bile geçmiyodu sabah akşam gece her kalkarken kıyafet giyerken namaz oturup kalkma vs.sürekli takılıyodu yürüyemiyodum d vitaminim 4 çıkmıştı doktor vitamin verdi d3 hap onu kullanmaya başladım ağrılarım geçti çok şükür ben de diypdum hep böyle mi olacak artık herkes son aylarda yürüyüş yapar bu halde nasıl yürücem ama vitamin iyi geldi demekki onun eksikliğinden de olabilir diye düşündüm çünkü 30 un altında olmaması gerekiyormuşDünden beri geçmeyen bir bel ağrım var sağ kalçama vuruyor nasıl geçer hiç bilmiyorum sabah kalkarken iki büklüm kalktım sanırım son ayın zorluğu yeni gelmeye başladı
ben geçen hafta tam kan tahlili yaptırdım çok şükür herşey yolunda dedi doktor canım bende geçen ay B12 eksikliği oldu sadece onu da iğneyle topladım başka birşey yokmuş. ağrı benim çok ayakta durmamdan kaynaklı diye düşünüyorum. doktor normal dedi çünkü. sürekli bir iş çıkıyor gün içerisinde uzanıp dinlenme imkanım yok maalesefKızlar benim de 2 hafta önce acaip anlatılmaz bir bel ağrım vardı sadece sağ tarafa vuruyodu dinlensem bile geçmiyodu sabah akşam gece her kalkarken kıyafet giyerken namaz oturup kalkma vs.sürekli takılıyodu yürüyemiyodum d vitaminim 4 çıkmıştı doktor vitamin verdi d3 hap onu kullanmaya başladım ağrılarım geçti çok şükür ben de diypdum hep böyle mi olacak artık herkes son aylarda yürüyüş yapar bu halde nasıl yürücem ama vitamin iyi geldi demekki onun eksikliğinden de olabilir diye düşündüm çünkü 30 un altında olmaması gerekiyormuş
Bana 37 de çayı muayenesi yaparız olumsuz bir durum halinde sezeryan düşünürüz dediDoktorum mantar gecmeli demisti o zamansenin doktorun soyledimi cati muaynesi yapicam falan diye
geçmiş olsun doğuma yakın kötü denk gelmiş Allah kolaylık versinsorma çok büyüyor gözümde benimde ama muhtemelen bende birini çağıracağım.
bende hazırlayım artık o zman hayırlısıyla canım.ama sürekli araya birşeyler giriyor
şimdi de eşim aradı ameliyat olacaktı doktoruna doğumdan bahsetmiş öne almışlar bugün yatış yapılacakmış muhtemelen yarın ameliyat olcak inşallah şu ameliyatıda atlatalım da sağlıkla yetiştirebilirim herşeyi hayırlısıylabiraz yorucu bir dönem olacak sanırım
bende meme reddinden korktuğum için düz biberon değil de tedbir amaçlı kaşık biberon aldım aynı gün eşim bulabilir mi diye emin olamadımBizim biberon yüzünden meme reddi oldu tecrübeyle sabit.Kaşık daha iyi gibi ilk gün zaten bi ölçek mama yeterli gelir belki de daha az onu da kaşıkla veririm diye düşündüm ben de.İlk gün sütüm yoktu benim.İnş. bunda olur, hepimiz güzel bir şekilde emziririz.
Trendyoldan almıştım canım, ilk siparişlerimden biri diyebilirim. Pusetin kendi ortopedik desteği de var ama onu ilk aşamada bebiş çok küçük olacağı için çıkardım. Bunda daha rahat eder diye düşündüm benNerden aldın canım? Yani üstünde yumusak bir sey var doktorlarda aşırı yumusak olmasıni onermiyor ama belini yeterince destekler mi emin olamadim
AmiiiiiinVay aynı kanı taşıyoruz desenegülüyoruz da inşallah gerek kalmaz
Vurmuyorlar da artık geriniyolar mı ne yapıyolar sanki böyle sürüyo elini ayağını aynı dediğin gibi karnın bi tarafını kaldırıyo bikaç saniye kaliyo öyle yamuk
Sütü m benim doğurmadan geliyorBende geç alması taraftariyim süt gelmezse diye...Sen daha deneyimlisin hemen süt geldi mi diğer sezeryanlarda
Bu çok komikti
Ben takılmıyorum önde demelerine çünkü çok inanmıyorum. Benimkinede eller ayaklar iki hafta önde diyorlar ama kizimada iri bebek 4 kiloya yakın dediler 47 cm 3 kilo 50 gram ciktio yüzden tamam diyip geçiyorum sağlığı yerinde olsun yeter
D vitamini bir şişe içmiştim aylar önceydi tabi.şimdi yine düşmüş olabilir haftaya muayenemiz var. tahlil yapar belki yoksa bir ay böyle zor idare ederimKızlar benim de 2 hafta önce acaip anlatılmaz bir bel ağrım vardı sadece sağ tarafa vuruyodu dinlensem bile geçmiyodu sabah akşam gece her kalkarken kıyafet giyerken namaz oturup kalkma vs.sürekli takılıyodu yürüyemiyodum d vitaminim 4 çıkmıştı doktor vitamin verdi d3 hap onu kullanmaya başladım ağrılarım geçti çok şükür ben de diypdum hep böyle mi olacak artık herkes son aylarda yürüyüş yapar bu halde nasıl yürücem ama vitamin iyi geldi demekki onun eksikliğinden de olabilir diye düşündüm çünkü 30 un altında olmaması gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?