2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar bir şey soracağım. Su ana kucagi oto koltugu olan pusetlerin uzerine illa puset minderi aomak lazim midir? Sadece ortu sersek yeterli olmuyor mu?

Kızlar bir şey soracağım. Su ana kucagi oto koltugu olan pusetlerin uzerine illa puset minderi aomak lazim midir? Sadece ortu sersek yeterli olmuyor mu?
benim aldıgım bebek arabası ve puset set halindeydi canım geldi kutusunu açmadım daha ama puset minderi vardı petliydi diye hatırlıyorum. eğer öyle birşeyi yoksa ilk zamanlar bel desteği için gerekli diye biliyorum. bende babynest'lerden almak istiyordum iyi hatırlamış oldum bakayım bende yoksa minderini de söylerim artık. alacaklar bitmiyor.

Ben üçlü set aldım canım. Diğer türlü çok sert olacak gibi geldi bana.

Eklentiler

• 097E6347-1113-47DE-BCFE-BE22ABA467F3.webp
    73,7 KB · Görüntüleme: 80
Ben deneme amaçlı sadece yastığı attım toplandı Canım,kenar korumalıkları iyi ki atmamışım dedim.Bebişin deterjanıyla su yapıp silmeyi düşünüyorum yıkamayacağım
Hadi ya tüh :/ silmek de mantıklı
İnce sungerli bizimki. Ben cok attim canim ayninidr seninle bilmiyirum. Diger turlu bebek yatarken surekli temas edecek olmaz ki
bizim de ince süngerli bilemedim ki tabiki temas edeceğinden öyle olmaz bende arkadaş gibi silsem mi diye düşündüm bakıcam artık

Dünden beri geçmeyen bir bel ağrım var sağ kalçama vuruyor nasıl geçer hiç bilmiyorum sabah kalkarken iki büklüm kalktım sanırım son ayın zorluğu yeni gelmeye başladı

Benim aldığımın içinde kendi minderi var canım pedli ama ayriyeten satılıyorda örtü rahatsız edebilir içi boşsa

Teşekkürler
Ben üçlü set aldım canım. Diğer türlü çok sert olacak gibi geldi bana.
Nerden aldın canım? Yani üstünde yumusak bir sey var doktorlarda aşırı yumusak olmasıni onermiyor ama belini yeterince destekler mi emin olamadim
Benim aldığımın içinde kendi minderi var canım pedli ama ayriyeten satılıyorda örtü rahatsız edebilir içi boşsa
Fotoğrafını atmaniz mumkun mu. Acaba nasil bir ped ben de goreyim

Dünden beri geçmeyen bir bel ağrım var sağ kalçama vuruyor nasıl geçer hiç bilmiyorum sabah kalkarken iki büklüm kalktım sanırım son ayın zorluğu yeni gelmeye başladı
Ben de atom karinca gibiydim bundan 5 gun oncesine kadar simdi aninda yoruluyorum bel agrisi karin agrisi turlu turlu agrilar son aya girdik ya iyi ki bir cok isimi erken halletmisim dedim valla sabahtan beri evi temizlerken 10 kere dinlendim

Doktorum mantar gecmeli demisti o zaman senin doktorun soyledimi cati muaynesi yapicam falan diye

Ben de atom karinca gibiydim bundan 5 gun oncesine kadar simdi aninda yoruluyorum bel agrisi karin agrisi turlu turlu agrilar son aya girdik ya iyi ki bir cok isimi erken halletmisim dedim valla sabahtan beri evi temizlerken 10 kere dinlendim
Gerçekten öyle bir anda geldi bende atom karınca gibiydim Bir buzdolabı silcem sabah beri bitiremedim ağrıdan. İyiki bebişin kıyafetlerini hastane çantasını halletmişim gerçekten 10 kere dinlenmek bile yetmiyor buhaftaya gelmeden işlerinizi bitirin arkadaşlar

Kızlar benim de 2 hafta önce acaip anlatılmaz bir bel ağrım vardı sadece sağ tarafa vuruyodu dinlensem bile geçmiyodu sabah akşam gece her kalkarken kıyafet giyerken namaz oturup kalkma vs.sürekli takılıyodu yürüyemiyodum d vitaminim 4 çıkmıştı doktor vitamin verdi d3 hap onu kullanmaya başladım ağrılarım geçti çok şükür ben de diypdum hep böyle mi olacak artık herkes son aylarda yürüyüş yapar bu halde nasıl yürücem ama vitamin iyi geldi demekki onun eksikliğinden de olabilir diye düşündüm çünkü 30 un altında olmaması gerekiyormuş

ben geçen hafta tam kan tahlili yaptırdım çok şükür herşey yolunda dedi doktor canım bende geçen ay B12 eksikliği oldu sadece onu da iğneyle topladım başka birşey yokmuş. ağrı benim çok ayakta durmamdan kaynaklı diye düşünüyorum. doktor normal dedi çünkü. sürekli bir iş çıkıyor gün içerisinde uzanıp dinlenme imkanım yok maalesef

geçmiş olsun doğuma yakın kötü denk gelmiş Allah kolaylık versin

bende meme reddinden korktuğum için düz biberon değil de tedbir amaçlı kaşık biberon aldım aynı gün eşim bulabilir mi diye emin olamadım
Materni FlowCup Aç Kullan Anne Sütü Emzirme Kaşığı- Kaşıklı Biberon

Nerden aldın canım? Yani üstünde yumusak bir sey var doktorlarda aşırı yumusak olmasıni onermiyor ama belini yeterince destekler mi emin olamadim
Trendyoldan almıştım canım, ilk siparişlerimden biri diyebilirim. Pusetin kendi ortopedik desteği de var ama onu ilk aşamada bebiş çok küçük olacağı için çıkardım. Bunda daha rahat eder diye düşündüm ben

Eklentiler

• D29F43F1-2644-4430-80E4-545831373247.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 39
Sütü m benim doğurmadan geliyor şuan mesela sıkınca geliyor süt sıkıntısı yaşamadm ben maşallah baya da sütüm olurdu ama hiç bir bebem beni uzun süre emmedi hep 4.ayda meme reddine girdiler ısrarla mama vermedim aç kaldılar kilo verdiler genede emmediler sora haydeeee mama canım sütlerimle kaç bebe büyürdü çok araştırdım nedenini tazyik sorunu oluyormuş çok gelince de çocuk emmek istemiyomuş peşpeşe yutkunmaya çalışıyor en son genzine kaçıyor ağlıyor istemiyor. Memeyi çekiyorum süt çocuk çekmeden akıyor sora tazyik olmasn diye ön sütü sağdım hep sağım da meğer daha çok arttırırmış falan filan kısır döngü

D vitamini bir şişe içmiştim aylar önceydi tabi.şimdi yine düşmüş olabilir haftaya muayenemiz var. tahlil yapar belki yoksa bir ay böyle zor idare ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…