- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #18.001
Hiç böyle bir şey kullanmadım bilemiyorum canım ihtiyaç olur mu diye.Ama ben süt sıkıntısı yaşadım kendi açımdan o yüzden tedbirli gitmekte fayda var. Aptamilin mama kaşığı var onunla bi ölçek yapıp ufak ufak veririz diye düşündüm.Veya hemşireler yardımcı olursa şırınga ile de deneyebiliriz.bende meme reddinden korktuğum için düz biberon değil de tedbir amaçlı kaşık biberon aldım aynı gün eşim bulabilir mi diye emin olamadım
Materni FlowCup Aç Kullan Anne Sütü Emzirme Kaşığı- Kaşıklı Biberon
Magnezyum kullanıyor musun? Ben belim çok ağrıyor deyince Dr.vermişti.Benim de öyle biraz yorsam kendimi 2 gün yatırıyor bel ağrısı.Kızlar benim de 2 hafta önce acaip anlatılmaz bir bel ağrım vardı sadece sağ tarafa vuruyodu dinlensem bile geçmiyodu sabah akşam gece her kalkarken kıyafet giyerken namaz oturup kalkma vs.sürekli takılıyodu yürüyemiyodum d vitaminim 4 çıkmıştı doktor vitamin verdi d3 hap onu kullanmaya başladım ağrılarım geçti çok şükür ben de diypdum hep böyle mi olacak artık herkes son aylarda yürüyüş yapar bu halde nasıl yürücem ama vitamin iyi geldi demekki onun eksikliğinden de olabilir diye düşündüm çünkü 30 un altında olmaması gerekiyormuş
Olsun en önemli zamanda vermişsin sütünü ne güzelSütü m benim doğurmadan geliyorşuan mesela sıkınca geliyor süt sıkıntısı yaşamadm ben maşallah baya da sütüm olurdu ama hiç bir bebem beni uzun süre emmedi hep 4.ayda meme reddine girdiler ısrarla mama vermedim aç kaldılar kilo verdiler genede emmediler sora haydeeee mama canım sütlerimle kaç bebe büyürdü çok araştırdım nedenini tazyik sorunu oluyormuş çok gelince de çocuk emmek istemiyomuş peşpeşe yutkunmaya çalışıyor en son genzine kaçıyor ağlıyor istemiyor. Memeyi çekiyorum süt çocuk çekmeden akıyor sora tazyik olmasn diye ön sütü sağdım hep sağım da meğer daha çok arttırırmış falan filan kısır döngü
Doğduğu gün nasipse asagodaki cikolatadan dağıtacağım doğduktan sonrada aşağıdaki acacaktan yaptıracağım kismetseHastaneye hediye ya da eve gelenlere hediye dusundunuz mu kizlar. Pandemi koşulları çok gelen giden olmaz muhtemelen ama benim çok yakınlarım gelir onlara da kucuk bir hediye vermek isterim diye düşündüm. Kolonya ve cikolataya karar verdim. Madlen çikolata ve kolonya icin spreyli sise alip etiketlerini kendim hazirladim. İnternette cok pahali diye önümüzdeki hafta hepsi hazır olur muhtemelen.
benimde hastanede evde ziyaretçi olmayacak ama eşim iş yerine götürür diye çikolata veya mevlidlerde dağıtılan lokum şeker kutularından düşünüyorum en erken nisan mayısta memlekete gideriz o zaman da en yakınlarıma hediyelik olarak tohum-fide gibi bişey yaparımHastaneye hediye ya da eve gelenlere hediye dusundunuz mu kizlar. Pandemi koşulları çok gelen giden olmaz muhtemelen ama benim çok yakınlarım gelir onlara da kucuk bir hediye vermek isterim diye düşündüm. Kolonya ve cikolataya karar verdim. Madlen çikolata ve kolonya icin spreyli sise alip etiketlerini kendim hazirladim. İnternette cok pahali diye önümüzdeki hafta hepsi hazır olur muhtemelen.
Sertlik deil önemli olan sıkınca geliyomu benimkilerde yumuşak ama geliyor o hatayı emzirirkende yapıyolar meme sertleşmiyor demek süt yok dolmuyor misal halbuki bi zaman sonra süt dolsa da meme sertleşmez memeler terbiye olurOlsun en önemli zamanda vermişsin sütünü ne güzel
Benim göğüsler hala civik
B12 benim de çok düşüktü en alt sınırdaydı ama iğne vermedi dil altı b12 vitamini verdi 2 haftadır kullanıyorum inşallah çıkmıştır belki de o da mı yapar o ağrıyıben geçen hafta tam kan tahlili yaptırdım çok şükür herşey yolunda dedi doktor canım bende geçen ay B12 eksikliği oldu sadece onu da iğneyle topladım başka birşey yokmuş. ağrı benim çok ayakta durmamdan kaynaklı diye düşünüyorum. doktor normal dedi çünkü. sürekli bir iş çıkıyor gün içerisinde uzanıp dinlenme imkanım yok maalesef
B12 de çok düşüktü benim ikisi düşük diye mı oldu o ağrı bilmiyorum ama şükür vitaminleri alınca bikaç güne geçti en azından yürüyebiliyorum diğer ağrılar normal zaten benceD vitamini bir şişe içmiştim aylar önceydi tabi.şimdi yine düşmüş olabilir haftaya muayenemiz var. tahlil yapar belki yoksa bir ay böyle zor idare ederim
İlla ki gelen olur gönül ister ki sadece en yakınlarımız gelsin ama durmaz bu millet sokakta bile maske takmıyolar onu mu düşüneceklerHastaneye hediye ya da eve gelenlere hediye dusundunuz mu kizlar. Pandemi koşulları çok gelen giden olmaz muhtemelen ama benim çok yakınlarım gelir onlara da kucuk bir hediye vermek isterim diye düşündüm. Kolonya ve cikolataya karar verdim. Madlen çikolata ve kolonya icin spreyli sise alip etiketlerini kendim hazirladim. İnternette cok pahali diye önümüzdeki hafta hepsi hazır olur muhtemelen.
Kullanıyodum zaten magnezyum ama ağrımıMagnezyum kullanıyor musun? Ben belim çok ağrıyor deyince Dr.vermişti.Benim de öyle biraz yorsam kendimi 2 gün yatırıyor bel ağrısı.Nefes alıp verirken bile ağrıyodu.Rahat uyutmuyor o ağrı yatakta dön dur.
Öğrendiğim iyi oldu canım sagolSertlik deil önemli olan sıkınca geliyomu benimkilerde yumuşak ama geliyor o hatayı emzirirkende yapıyolar meme sertleşmiyor demek süt yok dolmuyor misal halbuki bi zaman sonra süt dolsa da meme sertleşmez memeler terbiye olur
Yine konusurusunuz nornal istedigini soylersin canimBana 37 de çayı muayenesi yaparız olumsuz bir durum halinde sezeryan düşünürüz dedi
Evet en geç 34te kesilmesi lazım, yoksa bebeğin akciğer damarlarıyla ilgili sıkıntı yaşanabiliyormuş, o yüzden kesiyorlar, iğne doğuma kadar devam edilebiliyorMerhaba kızlar bende 34 haftalık hamileyim aranızda coraspin ilaç alan var mı drm bugün bırakmamı söyledi de
Özele gittiğim drm bi raha ki kontrole kadar kullan dedi o zaman da 36 haftaya denk geliyor .kafam karıştı şimdi hangisini dinlesemEvet en geç 34te kesilmesi lazım, yoksa bebeğin akciğer damarlarıyla ilgili sıkıntı yaşanabiliyormuş, o yüzden kesiyorlar, iğne doğuma kadar devam edilebiliyor
Evet en geç 34te kesilmesi lazım, yoksa bebeğin akciğer damarlarıyla ilgili sıkıntı yaşanabiliyormuş, o yüzden kesiyorlar, iğne doğuma kadar devam edilebiliyor
Bunu bana doktorum söylememişti mesela. Ben dogumda cok kanama olmamasi icin kesilmeli diye duymustum doktorumda bana sende kesersek bebekte beslenememe problemi olabilir demisti ya 38 ya 39 haftaliktik biraktigimdaÖzele gittiğim drm bi raha ki kontrole kadar kullan dedi o zaman da 36 haftaya denk geliyor .kafam karıştı şimdi hangisini dinlesem
Bana doktorum 30.haftada bırakırız demişti ben de 31 i doldurdum öyle bıraktım 1 kayıbım olduğu için 1i hafta daha yedim bişey olur endişesiyle ama doktora söyleyince olsun tamam dedi ama bırakmak gerekiyormuşMerhaba kızlar bende 34 haftalık hamileyim aranızda coraspin ilaç alan var mı drm bugün bırakmamı söyledi de
Hastaneye hediye ya da eve gelenlere hediye dusundunuz mu kizlar. Pandemi koşulları çok gelen giden olmaz muhtemelen ama benim çok yakınlarım gelir onlara da kucuk bir hediye vermek isterim diye düşündüm. Kolonya ve cikolataya karar verdim. Madlen çikolata ve kolonya icin spreyli sise alip etiketlerini kendim hazirladim. İnternette cok pahali diye önümüzdeki hafta hepsi hazır olur muhtemelen.
Bende kullanıyorum doktorum 36. Hafta bırakacaksın dediÖzele gittiğim drm bi raha ki kontrole kadar kullan dedi o zaman da 36 haftaya denk geliyor .kafam karıştı şimdi hangisini dinlesem
Ben kullanıyorum canım 150 lik ve aynı zamanda iğne bende 7 sinde nst gideceğim o gün kesecek muhtemelen hapıMerhaba kızlar bende 34 haftalık hamileyim aranızda coraspin ilaç alan var mı drm bugün bırakmamı söyledi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?