2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Hiç böyle bir şey kullanmadım bilemiyorum canım ihtiyaç olur mu diye.Ama ben süt sıkıntısı yaşadım kendi açımdan o yüzden tedbirli gitmekte fayda var. Aptamilin mama kaşığı var onunla bi ölçek yapıp ufak ufak veririz diye düşündüm.Veya hemşireler yardımcı olursa şırınga ile de deneyebiliriz.

Hastaneye hediye ya da eve gelenlere hediye dusundunuz mu kizlar. Pandemi koşulları çok gelen giden olmaz muhtemelen ama benim çok yakınlarım gelir onlara da kucuk bir hediye vermek isterim diye düşündüm. Kolonya ve cikolataya karar verdim. Madlen çikolata ve kolonya icin spreyli sise alip etiketlerini kendim hazirladim. İnternette cok pahali diye önümüzdeki hafta hepsi hazır olur muhtemelen.

Magnezyum kullanıyor musun? Ben belim çok ağrıyor deyince Dr.vermişti.Benim de öyle biraz yorsam kendimi 2 gün yatırıyor bel ağrısı. Nefes alıp verirken bile ağrıyodu.Rahat uyutmuyor o ağrı yatakta dön dur.

Olsun en önemli zamanda vermişsin sütünü ne güzel
Benim göğüsler hala civik

Doğduğu gün nasipse asagodaki cikolatadan dağıtacağım doğduktan sonrada aşağıdaki acacaktan yaptıracağım kismetse

Eklentiler

• Screenshot_20210926-153230_Instagram.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20210828-185338_Instagram.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 38
benimde hastanede evde ziyaretçi olmayacak ama eşim iş yerine götürür diye çikolata veya mevlidlerde dağıtılan lokum şeker kutularından düşünüyorum en erken nisan mayısta memlekete gideriz o zaman da en yakınlarıma hediyelik olarak tohum-fide gibi bişey yaparım

Olsun en önemli zamanda vermişsin sütünü ne güzel
Benim göğüsler hala civik
Sertlik deil önemli olan sıkınca geliyomu benimkilerde yumuşak ama geliyor o hatayı emzirirkende yapıyolar meme sertleşmiyor demek süt yok dolmuyor misal halbuki bi zaman sonra süt dolsa da meme sertleşmez memeler terbiye olur

B12 benim de çok düşüktü en alt sınırdaydı ama iğne vermedi dil altı b12 vitamini verdi 2 haftadır kullanıyorum inşallah çıkmıştır belki de o da mı yapar o ağrıyı
D vitamini bir şişe içmiştim aylar önceydi tabi.şimdi yine düşmüş olabilir haftaya muayenemiz var. tahlil yapar belki yoksa bir ay böyle zor idare ederim
B12 de çok düşüktü benim ikisi düşük diye mı oldu o ağrı bilmiyorum ama şükür vitaminleri alınca bikaç güne geçti en azından yürüyebiliyorum diğer ağrılar normal zaten bence
İlla ki gelen olur gönül ister ki sadece en yakınlarımız gelsin ama durmaz bu millet sokakta bile maske takmıyolar onu mu düşünecekler yaptıracam ben de madlen çikolata her gelene veririz bir de kokulu sabun emzik şeklinde kutuda yaptırcam onu yakınlara vericem sadece
Kullanıyodum zaten magnezyum ama ağrımı
söylememe rağmen kesti doktor onu d ve b12 vitaminleri verdi bir de zaten kullandığım innate pronatal ve ferrum var her gün de 1 maden suyu içmeye çalışıyorum

Merhaba kızlar bende 34 haftalık hamileyim aranızda coraspin ilaç alan var mı drm bugün bırakmamı söyledi de

Merhaba kızlar bende 34 haftalık hamileyim aranızda coraspin ilaç alan var mı drm bugün bırakmamı söyledi de
Evet en geç 34te kesilmesi lazım, yoksa bebeğin akciğer damarlarıyla ilgili sıkıntı yaşanabiliyormuş, o yüzden kesiyorlar, iğne doğuma kadar devam edilebiliyor

Evet en geç 34te kesilmesi lazım, yoksa bebeğin akciğer damarlarıyla ilgili sıkıntı yaşanabiliyormuş, o yüzden kesiyorlar, iğne doğuma kadar devam edilebiliyor
Özele gittiğim drm bi raha ki kontrole kadar kullan dedi o zaman da 36 haftaya denk geliyor .kafam karıştı şimdi hangisini dinlesem

Özele gittiğim drm bi raha ki kontrole kadar kullan dedi o zaman da 36 haftaya denk geliyor .kafam karıştı şimdi hangisini dinlesem
Bunu bana doktorum söylememişti mesela. Ben dogumda cok kanama olmamasi icin kesilmeli diye duymustum doktorumda bana sende kesersek bebekte beslenememe problemi olabilir demisti ya 38 ya 39 haftaliktik biraktigimda

Bana doktorum 30.haftada bırakırız demişti ben de 31 i doldurdum öyle bıraktım 1 kayıbım olduğu için 1i hafta daha yedim bişey olur endişesiyle ama doktora söyleyince olsun tamam dedi ama bırakmak gerekiyormuş

Ben şimdilik 3 ayrı çeşit yaptırdım hediyelik. Kargolandı, gelmelerini bekliyorum. Gelince atarım buraya da Ama yeterli gelmiyo hâlâ gözüme, sanırım doğuma kadar 1-2 çeşit daha eklerim ben

İki dr farklı zaman verince kafam karıştı bugün dra ulaşmaya çalışacağım bakalım ne diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…