2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Özele gittiğim drm bi raha ki kontrole kadar kullan dedi o zaman da 36 haftaya denk geliyor .kafam karıştı şimdi hangisini dinlesem
Ben de coraspin kullanıyorum, 32.hafta kontolümde doktor devam dedi, bugün tekrar kontrole gideceğim, bunu da soracağım bakalım, artık bırakmak gerekiyor mu.

Evet yazarsanız çok sevinirim bende bakalım herkesin ki uyuşacakmı birbiriyle aklımızda soru işareti olmasın kızlar benim bildiğim bırakılınca 8 gün sonra etkisi kayboluyor yani sezeryan günü verilecekse eğer ona göre bırakılabilir tabi normal doğumu bilemiyorum

Size hangi haftalar dendi Dr lar tarafından
Özele gittiğim dr en son gittiğimde bir daha ki kontrole kadar kullan dedi bir dahaki kontrol de 36 haftaya denk geliyor dün devlet hastanesinde ki dr da artık kes dedi coraspini oksapara devam dedi

Benim sezeryan olacak ilki sezeryan olduğu için

Ben şimdilik 3 ayrı çeşit yaptırdım hediyelik. Kargolandı, gelmelerini bekliyorum. Gelince atarım buraya da Ama yeterli gelmiyo hâlâ gözüme, sanırım doğuma kadar 1-2 çeşit daha eklerim ben
Ben de fazla mi acaba gerek var mı diye düşünüyordum cikolatalr geldi etiketlerim de gelsin tamamını hazırlayinca ben de atarım buraya
Nasilsiniz kizlar ?
Bu hafta ebebekte hic indirim yok
Evet yaa bir indirim yakalarsam kiyafet alcam biraz daha gozume az geldi aldiklarim h&m'in bebek kiyafetleri cok hosuma gidiyor onlardan almak istiyorum ama pahali

Geçenlerde vardı da ne oldu kaçırdım hepsini
Ne alacaktin :)
Ya cidden cok kaliteli. Arkadasim kizima bir takim almisti hala satista ve o kadar giydirdim hala tas gibi daha kac tane cocuk buyutur. Amaaaa evet cidden pahali

Kızlar alt karnında sağ bacağıma da vuran bir ağrı var yaklaşık 10 dkdır normal mi bebek hareketlerini
Hissediyorum ama dalgalanan bir ağrı normal mi

Özele gittiğim dr en son gittiğimde bir daha ki kontrole kadar kullan dedi bir dahaki kontrol de 36 haftaya denk geliyor dün devlet hastanesinde ki dr da artık kes dedi coraspini oksapara devam dedi
Aynen canım 36 da kesiliyor doğru bence daha sormana gel bile yok

Reflü yatağı alırsan korkmadan yatırabilirsin çünkü çıkarıyor ağzından. Belkide hiç kusmayan bebek olur içini rahat tut bende korktuğum için hemen reflü yatağı aldım kafam rahat.

Ne alacaktin :)

Ya cidden cok kaliteli. Arkadasim kizima bir takim almisti hala satista ve o kadar giydirdim hala tas gibi daha kac tane cocuk buyutur. Amaaaa evet cidden pahali
Evet benim de bebeklik kıyafetlerimden saklamış annem yıkadım ütüledim hiç bişey olmamış sanki yeni aldım etiketine baktım h&m yazıyo pahalı ama hem kız hem erkek giyebileceği şeylerden alıp diğer çocuklarda da kullanılır bence nasılsa bişey olmuyo 24 yıl sakla bak bişey olmamış benimkine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…