- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #18.021
Ben de coraspin kullanıyorum, 32.hafta kontolümde doktor devam dedi, bugün tekrar kontrole gideceğim, bunu da soracağım bakalım, artık bırakmak gerekiyor mu.Özele gittiğim drm bi raha ki kontrole kadar kullan dedi o zaman da 36 haftaya denk geliyor .kafam karıştı şimdi hangisini dinlesem
Günaydın canımGünaydın
Bende ulaşmaya çalışağım druma bakalım ne diyor siz dr sorduktan sonra yazarmısınız banaBen de coraspin kullanıyorum, 32.hafta kontolümde doktor devam dedi, bugün tekrar kontrole gideceğim, bunu da soracağım bakalım, artık bırakmak gerekiyor
Size hangi haftalar dendi Dr lar tarafındanİki dr farklı zaman verince kafam karıştı bugün dra ulaşmaya çalışacağım bakalım ne diyo
Özele gittiğim dr en son gittiğimde bir daha ki kontrole kadar kullan dedi bir dahaki kontrol de 36 haftaya denk geliyor dün devlet hastanesinde ki dr da artık kes dedi coraspini oksapara devam dediSize hangi haftalar dendi Dr lar tarafından
Benim sezeryan olacak ilki sezeryan olduğu içinEvet yazarsanız çok sevinirim bende bakalım herkesin ki uyuşacakmı birbiriyle aklımızda soru işareti olmasın kızlar benim bildiğim bırakılınca 8 gün sonra etkisi kayboluyor yani sezeryan günü verilecekse eğer ona göre bırakılabilir tabi normal doğumu bilemiyorum
Geçenlerde vardı da ne oldu kaçırdım hepsiniNasilsiniz kizlar ?
Bu hafta ebebekte hic indirim yok
Ben şimdilik 3 ayrı çeşit yaptırdım hediyelik. Kargolandı, gelmelerini bekliyorum. Gelince atarım buraya daAma yeterli gelmiyo hâlâ gözüme, sanırım doğuma kadar 1-2 çeşit daha eklerim ben
Evet yaa bir indirim yakalarsam kiyafet alcam biraz daha gozume az geldi aldiklarimNasilsiniz kizlar ?
Bu hafta ebebekte hic indirim yok
Ne alacaktin :)Geçenlerde vardı da ne oldu kaçırdım hepsini
Ya cidden cok kaliteli. Arkadasim kizima bir takim almisti hala satista ve o kadar giydirdim hala tas gibi daha kac tane cocuk buyutur. Amaaaa evet cidden pahaliBen de fazla mi acaba gerek var mı diye düşünüyordum cikolatalr geldi etiketlerim de gelsin tamamını hazırlayinca ben de atarım buraya
Evet yaa bir indirim yakalarsam kiyafet alcam biraz daha gozume az geldi aldiklarimh&m'in bebek kiyafetleri cok hosuma gidiyor onlardan almak istiyorum ama pahali
Ana kucağı vardı indirimde kaçırdımNe alacaktin :)
Ya cidden cok kaliteli. Arkadasim kizima bir takim almisti hala satista ve o kadar giydirdim hala tas gibi daha kac tane cocuk buyutur. Amaaaa evet cidden pahali
Subatta kesin indirime girer ama oda gec olurAna kucağı vardı indirimde kaçırdım
Gerek kalmaz artıkSubatta kesin indirime girer ama oda gec olur
Aynen canım 36 da kesiliyor doğru bence daha sormana gel bile yokÖzele gittiğim dr en son gittiğimde bir daha ki kontrole kadar kullan dedi bir dahaki kontrol de 36 haftaya denk geliyor dün devlet hastanesinde ki dr da artık kes dedi coraspini oksapara devam dedi
İçim rahat etsin diye soracağım yine kayıplarım olduğunu için korkuyorum birazAynen canım 36 da kesiliyor doğru bence daha sormana gel bile yok
Reflü yatağı alırsan korkmadan yatırabilirsin çünkü çıkarıyor ağzından. Belkide hiç kusmayan bebek olur içini rahat tut bende korktuğum için hemen reflü yatağı aldım kafam rahat.Tekrar baktım yüzüstü ile karıştırmış olabilirimyüzüstü kesinlikle yasak, nefes alması daha zor oluyormuş ani bebek ölümü olabiliyormuş.Sırt üstü yatırırsak kafası yana çevrilmeliymiş, ya da yan yatacak dönüşümlü.Ama ben sırtüstünden korkuyorum kusarsa diye
Evet benim de bebeklik kıyafetlerimden saklamış annem yıkadım ütüledim hiç bişey olmamış sanki yeni aldım etiketine baktım h&m yazıyoNe alacaktin :)
Ya cidden cok kaliteli. Arkadasim kizima bir takim almisti hala satista ve o kadar giydirdim hala tas gibi daha kac tane cocuk buyutur. Amaaaa evet cidden pahali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?