- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #18.041
Doktorum coraspini keselim artık dedi. Etkisinin vücuttan atılması 1 hafta sürüyormuş. Nst’de kasılmalarım çıktı, erken doğum olabilir, coraspinle yakalanmayalım dedi.Bende ulaşmaya çalışağım druma bakalım ne diyor siz dr sorduktan sonra yazarmısınız bana
Ben e bebekten aldım ana kucagi ama sadece internette satışı fiyatına cok uygun. Bayada begendim haberin olsunAna kucağı vardı indirimde kaçırdım
Kaçırdığım buydu işteBen e bebekten aldım ana kucagi ama sadece internette satışı fiyatına cok uygun. Bayada begendim haberin olsun
Yaa anladım canım hakkımızda hayırlısı artık sen iğne kullanmıyor musun pekiDoktorum coraspini keselim artık dedi. Etkisinin vücuttan atılması 1 hafta sürüyormuş. Nst’de kasılmalarım çıktı, erken doğum olabilir, coraspinle yakalanmayalım dedi.
Aa yokmu şimdi ben hep satışta var zannediyordum...olsun çok model var birbirine benziyor hepsi zatenKaçırdığım buydu iştegüle güle kullanın inşallah
EvetEvet benim de bebeklik kıyafetlerimden saklamış annem yıkadım ütüledim hiç bişey olmamış sanki yeni aldım etiketine baktım h&m yazıyopahalı ama hem kız hem erkek giyebileceği şeylerden alıp diğer çocuklarda da kullanılır bence nasılsa bişey olmuyo 24 yıl sakla bak bişey olmamış benimkine
düzelir belki doktorun dediklerini yapınca dikkat et sağlıkla gelir inşallahArkadaslar kontrolden çıktık 1840 gram 43 cm olmuşuz ilk nst mize de girdik iyi cikti cok şükür ama suyunda kireclenme başlamış henüz olmasi icin erken bu sekilde devam ederse erken almak zorunda kalırız dedi o yüzden bol su havuc suyu deveci armudu ye dedi birde hâlâ makat geliş olduğu icin yürüyüşü kes yürüdükçe asagiya yerlesiyor yerlesirse döndürmemiz zor olur dedi normal dogum istedigim icin bizden bu sekilde 2 gebelikte hic su azalması kireçlenmesi yasamamistim bunda da bunu gördük
InsAllahdüzelir belki doktorun dediklerini yapınca dikkat et sağlıkla gelir inşallah
Bebek dalga esnasında toplanıp gevşiyor mu? Ağrı gidip gelen bir ağrı mı misal 5 dk aralıklarla yada düzensiz geliyodur 30-40 sn sürüyodurKızlar alt karnında sağ bacağıma da vuran bir ağrı var yaklaşık 10 dkdır normal mi bebek hareketlerini
Hissediyorum ama dalgalanan bir ağrı normal mi
Arkadaslar kontrolden çıktık 1840 gram 43 cm olmuşuz ilk nst mize de girdik iyi cikti cok şükür ama suyunda kireclenme başlamış henüz olmasi icin erken bu sekilde devam ederse erken almak zorunda kalırız dedi o yüzden bol su havuc suyu deveci armudu ye dedi birde hâlâ makat geliş olduğu icin yürüyüşü kes yürüdükçe asagiya yerlesiyor yerlesirse döndürmemiz zor olur dedi normal dogum istedigim icin bizden bu sekilde 2 gebelikte hic su azalması kireçlenmesi yasamamistim bunda da bunu gördük
Hayır, benim tüp bebek tedavisinde vermişlerdi coraspini, doğum takip doktorum da devam demişti, bugün keselim dedi.Yaa anladım canım hakkımızda hayırlısı artık sen iğne kullanmıyor musun peki
Canım tabii ki doktoruna bir sor ama benim de benzer bir durum vardı. Magnezyum ciddi anlamda iyi geldiMerhaba arkadaşlar 32+3 olduk ama sanki bi hareketlerde azalma hissediyorum ve pelvis bölgem de şiddetli ağrı oluyor yürüyünce aynı ilk gebeliğimdeki gibi bu zaman zor geçiyor geçen yine kasılmalarım vardı hastaneye gitmek bi şey değil ama kolay kolay çıkamıyorsun arkada iki çocuk daha var öğlede başlayan kasılmalar gece sabaha doğru geçti şükürallahım hayırlısı ile 5-6 hafta var bi geçeydi
Multivitamin kullanıyor musunuz? Benim vitaminin içinde magnezyum var, başından beri hiç sorun yaşamadım.Canım tabii ki doktoruna bir sor ama benim de benzer bir durum vardı. Magnezyum ciddi anlamda iyi geldi
Evet kullanıyorum. Takviye olarak verildi.Multivitamin kullanıyor musunuz? Benim vitaminin içinde magnezyum var, başından beri hiç sorun yaşamadım.
Cok guzeller bende açacak yaptıracağım kismetse ama tarih yazılsın istediğimden dogunca inşallahVeeeee doğum sonrası dağıtmalık hediyelerim geldiiiiiii
Eki Görüntüle 2924787 Eki Görüntüle 2924786 Eki Görüntüle 2924785
Cok guzeller bende açacak yaptıracağım kismetse ama tarih yazılsın istediğimden dogunca inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?