2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bende ulaşmaya çalışağım druma bakalım ne diyor siz dr sorduktan sonra yazarmısınız bana
Doktorum coraspini keselim artık dedi. Etkisinin vücuttan atılması 1 hafta sürüyormuş. Nst’de kasılmalarım çıktı, erken doğum olabilir, coraspinle yakalanmayalım dedi.

Evet ay benim annemde saklamis 30 yillik markalari kalmamis ama

Arkadaslar kontrolden çıktık 1840 gram 43 cm olmuşuz ilk nst mize de girdik iyi cikti cok şükür ama suyunda kireclenme başlamış henüz olmasi icin erken bu sekilde devam ederse erken almak zorunda kalırız dedi o yüzden bol su havuc suyu deveci armudu ye dedi birde hâlâ makat geliş olduğu icin yürüyüşü kes yürüdükçe asagiya yerlesiyor yerlesirse döndürmemiz zor olur dedi normal dogum istedigim icin bizden bu sekilde 2 gebelikte hic su azalması kireçlenmesi yasamamistim bunda da bunu gördük

düzelir belki doktorun dediklerini yapınca dikkat et sağlıkla gelir inşallah

Kızlar alt karnında sağ bacağıma da vuran bir ağrı var yaklaşık 10 dkdır normal mi bebek hareketlerini
Hissediyorum ama dalgalanan bir ağrı normal mi
Bebek dalga esnasında toplanıp gevşiyor mu? Ağrı gidip gelen bir ağrı mı misal 5 dk aralıklarla yada düzensiz geliyodur 30-40 sn sürüyodur
Onun dışında dinlen dinlenince hafifliyor mu?

Bu arada bayanlar ilk gebeliğimde bende coraspirin kullandm bebeği besleyen damarlarda direnç olduğu için dr belirli bir haftada kesti 32 diye hatırlıyorum bebeğin kalbiyle ilgili sorun yaratıyor dedi belli haftadan sonra 2570gr doğdu 37. Haftada kes diyorsa dr kesin

Kireçlenme olayını ilk kez duydum canım.

Yaa anladım canım hakkımızda hayırlısı artık sen iğne kullanmıyor musun peki
Hayır, benim tüp bebek tedavisinde vermişlerdi coraspini, doğum takip doktorum da devam demişti, bugün keselim dedi.
Ama dediğim gibi; sebebi erken doğum riski görmesi. Nst’de kasılmalar düzenli gerçekten de, biraz gözüm korktu

Merhaba arkadaşlar 32+3 olduk ama sanki bi hareketlerde azalma hissediyorum ve pelvis bölgem de şiddetli ağrı oluyor yürüyünce aynı ilk gebeliğimdeki gibi bu zaman zor geçiyor geçen yine kasılmalarım vardı hastaneye gitmek bi şey değil ama kolay kolay çıkamıyorsun arkada iki çocuk daha var öğlede başlayan kasılmalar gece sabaha doğru geçti şükür allahım hayırlısı ile 5-6 hafta var bi geçeydi

Canım tabii ki doktoruna bir sor ama benim de benzer bir durum vardı. Magnezyum ciddi anlamda iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…