2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ayyy nasıl da benim halim yani gerideki çocuk kısmı görümceme bırakıyorum ama yinede aklm kalıyor benimde zor geçiyor bu sıra hareketleri çok sert acıtıyor aşa tarafa baskı çok bende pazartesi dr gidicem inş o zaman 34+1 olucam bakalım neler dicek bana bide her gece doğurcam gibi geliyor

Cok guzeller bende açacak yaptıracağım kismetse ama tarih yazılsın istediğimden dogunca inşallah
Aslında tarihli olsun ben de isterim ama gelen olursa doğumda dağıtmaya hazır olsunlar istiyorum o yüzden önceden vermeyi düşündüm sipariş tarih koymadan

Çok güzel olmuş benim etiketler ancabasilacak 7 ekimde gelecek insallah o zamana kadar dogurmam kapi susum de o zamam gelecek çünkü
7 ekimde doğmaz canım o kadar da değil bana da diyolar 2 hafta ya doğurursun ama hiç sanmıyorum hiç belirtim yok inşallah normal doğurabilirim sezeryan a gerek kalmadan

Canım tabii ki doktoruna bir sor ama benim de benzer bir durum vardı. Magnezyum ciddi anlamda iyi geldi
Hareket azalması bebekte mi bizde mi bende çok azaldı yürürken ağrı baskı var paytak yürüyom yatak resmen işkence dön dön ağırlıktan yarım saat geçiyo magnezyum kullanmıyorum multivitamin kullanıyom içinde var ama anlamadım

Günaydın kizlar benim yürümem çok değişti pengueni de geçtim artık sol bacağıma basınca kasığım ağrıyor sizde de oluyor mu
Aynı ben doğum yaklaştımı acaba göbekte inik dio herkes dün meltem mobilyaya gittim az kalmış inmiş dio kim görse çıkma dışarı artık dio zaten zor çıkıyom yürümek istemiyorum hiç

Kızlar karnım çok sertlesiyor bu aralar,çok yoruldum evde ondan galiba. En son ,32. Haftada kontrole gittim,bu hafta tekrar gitmeyi planlıyorum

Bende bir kac haftadir cok cektim biraz azaldi gibi ama insallah telafisi olmayan birsey olmaz
Ins...doğuma kadar ağrımaz ins diyom...Bu seferde doğumdan sonra küçücük bebeği bırakıp nasıl gidicem disciye
Bende tarih yazılı olsun istiyorum o yüzden söyle karar verdik dün atmıştım tekrar atayım tarih olmayan çikolataları nasip olursa doğduğunda dağıtacağım tarih olan acacagi doğumdan sonra gelenlere

Eklentiler

• Screenshot_20210926-153230_Instagram.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20210828-185338_Instagram.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 42
Aslında mantıklı ben de öyle mi yapsam ne yapsam ya çikolata mecbur doğumdan önce sipariş veririm gelmiş olması lazım kokulu sabun yaptırcam dağıtmaya onu da doğurduğum gün mü versem sipariş 10 gün içinde gelir heralde 10 gün boyunca gelenlere vermicem o zaman sabunlardan

Kapı süsü ne aldın resim atabilir misin
7 ekimde doğmaz canım o kadar da değil bana da diyolar 2 hafta ya doğurursun ama hiç sanmıyorum hiç belirtim yok inşallah normal doğurabilirim sezeryan a gerek kalmadan
Yok ya daha doğmaz saka yapiyorum zaten saglikla sihhatle zamaninda gelsinler
Kapı süsümüz de bu olacak ama üstünde kuzey yazacak tabi

Aynen öyle yapicam kismetse..tarih yazılsın anisi olsun istiyorum cunku

Arkadaşlar çok kötü bir akşam yaşadım. Bugün doğum günüm olması sebebiyle annemlere gittik. Dönüşte alkollü adamlar arabamıza çarptı. Hastaneye filan kaldırıldım. Çok şükür bir sıkıntı yok, üç gün boyunca nst yapılacak. Ama çok ağladım, tansiyonum hayatımda ilk kez yükseldi.

Kıyamam sana çok geçmiş olsun Allah korumuş canım sakinlesmeye ve o anı aklına getirmemeye çalış Allah'ın izniyle bişey olmaz

Çok geçmiş olsun canım nst nasıl inşallah sancı falan çıkmamıştır doğum gününde kötü bitmiş üzüldüm. Canını sıkmamaya çalış

Geçmiş olsun Allah korumuş size bir şey olmamış çok şükür

Çok geçmiş olsun bişey olmayacak inşallah çok şükür allah beterinden korusun iyisiniz ya aklından çıkmaz ama başka şeylerle ilgilen düşünmemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…