- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 43
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #18.061
Sana hayırlı olsun ziyareti ne gelmek istedim şuan çoook güzellerrrVeeeee doğum sonrası dağıtmalık hediyelerim geldiiiiiii
Eki Görüntüle 2924787 Eki Görüntüle 2924786 Eki Görüntüle 2924785
Veeeee doğum sonrası dağıtmalık hediyelerim geldiiiiiii
Ayyy nasıl da benim halim yani gerideki çocuk kısmı görümceme bırakıyorum ama yinede aklm kalıyor benimde zor geçiyor bu sıra hareketleri çok sert acıtıyor aşa tarafa baskı çokMerhaba arkadaşlar 32+3 olduk ama sanki bi hareketlerde azalma hissediyorum ve pelvis bölgem de şiddetli ağrı oluyor yürüyünce aynı ilk gebeliğimdeki gibi bu zaman zor geçiyor geçen yine kasılmalarım vardı hastaneye gitmek bi şey değil ama kolay kolay çıkamıyorsun arkada iki çocuk daha var öğlede başlayan kasılmalar gece sabaha doğru geçti şükürallahım hayırlısı ile 5-6 hafta var bi geçeydi
Kapı süsü ne aldın resim atabilir misinÇok güzel olmuş benim etiketler ancabasilacak 7 ekimde gelecek insallah o zamana kadar dogurmamkapi susum de o zamam gelecek çünkü
Bende bir kac haftadir cok cektim biraz azaldi gibi ama insallah telafisi olmayan birsey olmazKapı süsü ne aldın resim atabilir misin
Kızlar dişim ağrımaya başladı ya...son aya girdim artık birseyde yapmazlar kolay kolay
Aslında tarihli olsun ben de isterim ama gelen olursa doğumda dağıtmaya hazır olsunlar istiyorum o yüzden önceden vermeyi düşündüm sipariş tarih koymadanCok guzeller bende açacak yaptıracağım kismetse ama tarih yazılsın istediğimden dogunca inşallah
7 ekimde doğmaz canım o kadar da değilÇok güzel olmuş benim etiketler ancabasilacak 7 ekimde gelecek insallah o zamana kadar dogurmamkapi susum de o zamam gelecek çünkü
Hareket azalması bebekte mi bizde mi bende çok azaldı yürürken ağrı baskı var paytak yürüyomCanım tabii ki doktoruna bir sor ama benim de benzer bir durum vardı. Magnezyum ciddi anlamda iyi geldi
Aynı ben doğum yaklaştımı acaba göbekte inik dio herkes dün meltem mobilyaya gittim az kalmış inmiş dioGünaydın kizlar benim yürümem çok değiştipengueni de geçtim artık sol bacağıma basınca kasığım ağrıyor sizde de oluyor mu
Sana hayırlı olsun ziyareti ne gelmek istedim şuan çoook güzellerrr
Ins...doğuma kadar ağrımaz ins diyom...Bu seferde doğumdan sonra küçücük bebeği bırakıp nasıl gidicem disciyeBende bir kac haftadir cok cektim biraz azaldi gibi ama insallah telafisi olmayan birsey olmaz
Bende tarih yazılı olsun istiyorum o yüzden söyle karar verdik dün atmıştım tekrar atayım tarih olmayan çikolataları nasip olursa doğduğunda dağıtacağım tarih olan acacagi doğumdan sonra gelenlereAslında tarihli olsun ben de isterim ama gelen olursa doğumda dağıtmaya hazır olsunlar istiyorum o yüzden önceden vermeyi düşündüm sipariş tarih koymadan
7 ekimde doğmaz canım o kadar da değilbana da diyolar 2 hafta ya doğurursun ama hiç sanmıyorum hiç belirtim yok inşallah normal doğurabilirim sezeryan a gerek kalmadan
Aslında mantıklı ben de öyle mi yapsam ne yapsam ya çikolata mecbur doğumdan önce sipariş veririm gelmiş olması lazım kokulu sabun yaptırcam dağıtmaya onu da doğurduğum gün mü versem sipariş 10 gün içinde gelir heralde 10 gün boyunca gelenlere vermicem o zaman sabunlardanIns...doğuma kadar ağrımaz ins diyom...Bu seferde doğumdan sonra küçücük bebeği bırakıp nasıl gidicem disciye
Bende tarih yazılı olsun istiyorum o yüzden söyle karar verdik dün atmıştım tekrar atayım tarih olmayan çikolataları nasip olursa doğduğunda dağıtacağım tarih olan acacagi doğumdan sonra gelenlere
Kapı süsü ne aldın resim atabilir misin
Yok ya daha doğmaz saka yapiyorum7 ekimde doğmaz canım o kadar da değilbana da diyolar 2 hafta ya doğurursun ama hiç sanmıyorum hiç belirtim yok inşallah normal doğurabilirim sezeryan a gerek kalmadan
Aynen öyle yapicam kismetse..tarih yazılsın anisi olsun istiyorum cunkuAslında mantıklı ben de öyle mi yapsam ne yapsam ya çikolata mecbur doğumdan önce sipariş veririm gelmiş olması lazım kokulu sabun yaptırcam dağıtmaya onu da doğurduğum gün mü versem sipariş 10 gün içinde gelir heralde 10 gün boyunca gelenlere vermicem o zaman sabunlardan
Evet ben de karar verdim öyle yaparımAynen öyle yapicam kismetse..tarih yazılsın anisi olsun istiyorum cunku
Kıyamam sana çok geçmiş olsun Allah korumuş canım sakinlesmeye ve o anı aklına getirmemeye çalış Allah'ın izniyle bişey olmazArkadaşlar çok kötü bir akşam yaşadım. Bugün doğum günüm olması sebebiyle annemlere gittik. Dönüşte alkollü adamlar arabamıza çarptı. Hastaneye filan kaldırıldım. Çok şükür bir sıkıntı yok, üç gün boyunca nst yapılacak. Ama çok ağladım, tansiyonum hayatımda ilk kez yükseldi.
Çok geçmiş olsun canım nst nasıl inşallah sancı falan çıkmamıştır doğum gününde kötü bitmiş üzüldüm. Canını sıkmamaya çalışArkadaşlar çok kötü bir akşam yaşadım. Bugün doğum günüm olması sebebiyle annemlere gittik. Dönüşte alkollü adamlar arabamıza çarptı. Hastaneye filan kaldırıldım. Çok şükür bir sıkıntı yok, üç gün boyunca nst yapılacak. Ama çok ağladım, tansiyonum hayatımda ilk kez yükseldi.
Geçmiş olsun Allah korumuş size bir şey olmamış çok şükürArkadaşlar çok kötü bir akşam yaşadım. Bugün doğum günüm olması sebebiyle annemlere gittik. Dönüşte alkollü adamlar arabamıza çarptı. Hastaneye filan kaldırıldım. Çok şükür bir sıkıntı yok, üç gün boyunca nst yapılacak. Ama çok ağladım, tansiyonum hayatımda ilk kez yükseldi.
Çok geçmiş olsun bişey olmayacak inşallah çok şükür allah beterinden korusun iyisiniz ya aklından çıkmaz ama başka şeylerle ilgilen düşünmemeye çalışArkadaşlar çok kötü bir akşam yaşadım. Bugün doğum günüm olması sebebiyle annemlere gittik. Dönüşte alkollü adamlar arabamıza çarptı. Hastaneye filan kaldırıldım. Çok şükür bir sıkıntı yok, üç gün boyunca nst yapılacak. Ama çok ağladım, tansiyonum hayatımda ilk kez yükseldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?