2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271

Aaay kıyamam geçmiş olsun canım.. Doğum günün de kutlu olsun, nazar çıkmış oldu diyelim.. Bir şey olmaz inşallah merak etme.. Hıımmmm demek sen de bir terazisin

Evet birde emzriyo olucaz insallah cok kotu zamanda oldu
Cok cok gecmis olsun

Canım benim çok çok geçmiş olsun. Kendini hep sakinleştirmeye çalış, o anı düşünmemeye çalış zor olsa da . Son nazar boncuğunuz olsun bu olay. Minnoş oğlunun gelmesine az kaldı hep o tatlışı düşün, rahtlat kendini

geçmiş olsun doğuma yakın kötü denk gelmiş Allah kolaylık versin
saol allah razı olsun canım. dün oldu ameliyat çok şükür ama daha net birşey soylemediler inşallah çabuk toparlar da atlatırız sıkıntıları

B12 benim de çok düşüktü en alt sınırdaydı ama iğne vermedi dil altı b12 vitamini verdi 2 haftadır kullanıyorum inşallah çıkmıştır belki de o da mı yapar o ağrıyı
iğne çok çabuk etki edermiş ama ilaçlar spreyler daha uzun sürede etki edermiş doktorum 4 hafta iğne önerdi şimdi yükseldi değerim canım ama ağrı yapcagını sanmıyorum.
benim genel kendi yorgunlugum var ayakta durmaktan.
çalışıyorum, evde işleri yapıyorum bide üstüne eşim ameliyat oldu..
daha çanta bile hazırlayamadım yani inşallah yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum.

saol allah razı olsun canım. dün oldu ameliyat çok şükür ama daha net birşey soylemediler inşallah çabuk toparlar da atlatırız sıkıntıları
Çok geçmiş olsun canım,Allah size bağışlasın tez vakitte toparlar inşallah sen bebişe iyi bak annesi stres yapma

Çok geçmiş olsun canım

Canım çok geçmiş olsun çok büyük hasar yoktur umarım. Manevi olarak yoruyor insani böyle şeyler. Geçti gitti diye düşün.

Ayrıca yeni yaşın da kutlu olsun. Yaşadığın en kötü sey bu olsun yeni yaşında

Çok geçmiş olsun canım,Allah size bağışlasın tez vakitte toparlar inşallah sen bebişe iyi bak annesi stres yapma
çok saol canım inşallah. bebiş 3 gündür çok hareketli ne gece ne gündür durmuyor. sanırım stresi hissediyor ve sürekli kaburgalarımın içine girmeye çalışıyor kemiklerimin ağrısından uyutmuyor da uyumuyor da galiba.
inşallah atlatırız da normal hayatımıza döneriz hemen

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah bir sorun çıkmaz şok panikle olan birşeydir inşallah.
Allah bidaha yaşatmasın kaza bela

Arkadaşlar tek tek cevap yazamadım. Çok teşekkür ederim hepinize. Bebek iyi çok şükür ama üç gün boyunca tedbir olarak Nst çekilecek.
Her şey o kadar anlıktı ki halen olayın etkisini üstümden atabilmiş değilim. Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Var olun

İnşallah toparlarsın allah güç kuvvet versin.. bana iğne vermedi bakalım ne zaman yükselir ama kendimi daha iyi hissediyorum etki etti heralde ilaçlar

İnşallah toparlarsın allah güç kuvvet versin.. bana iğne vermedi bakalım ne zaman yükselir ama kendimi daha iyi hissediyorum etki etti heralde ilaçlar
inşallah canım.
benden 4 hafta sonunta tekrar kan testi istemişti,.
seninde bakılır muhtemelen ama iyi hissediyorsan etki etmiştir. inşallah sorunsuz geçer bundan sonrası

Şerefsizler ya kendinizi düşünmüyonuz karşı tarafı düşünün bari pislikler çok geçmiş olsun canım bnmde doğum günümdü geçen akşam kazalara açık bi gündü zaten bende göbeğimi dolap köşesi çizdi Allah beterinden korusun limon iç sarımsak yut ölç annemin hipertansiyon öyle yapar genelde ilaçta içmez

Evet tam bir ay kaldıı! Dr um ekim sonu kasım başı dedi ama ben kasım başı istiyorum. Hatta 2 Kasım olsun dicem gün verirken çift sayı seviyorum ve yeni bir ay olsun istiyorum hemde 38+2 oluyorum benim için bebek kendi gelmiyorsa 38 i geçmek önemli hadi hayırlısı olur inşallah o zaman Annemde ekimin son haftası gelecek ah biz gurbet gelinleri nasıl bekliyorum Halbuki 2 ay önce falan istanbuldaydm daha olsun gene de özledim ana gibi yar mı var

Benimde ekim sonu kasım başı ama dr kasıma bırakmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…