- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.413
- 448
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #18.081
Arkadaşlar çok kötü bir akşam yaşadım. Bugün doğum günüm olması sebebiyle annemlere gittik. Dönüşte alkollü adamlar arabamıza çarptı. Hastaneye filan kaldırıldım. Çok şükür bir sıkıntı yok, üç gün boyunca nst yapılacak. Ama çok ağladım, tansiyonum hayatımda ilk kez yükseldi.
Evet birde emzriyo olucaz insallah cok kotu zamanda olduIns...doğuma kadar ağrımaz ins diyom...Bu seferde doğumdan sonra küçücük bebeği bırakıp nasıl gidicem disciye
Bende tarih yazılı olsun istiyorum o yüzden söyle karar verdik dün atmıştım tekrar atayım tarih olmayan çikolataları nasip olursa doğduğunda dağıtacağım tarih olan acacagi doğumdan sonra gelenlere
Cok cok gecmis olsunArkadaşlar çok kötü bir akşam yaşadım. Bugün doğum günüm olması sebebiyle annemlere gittik. Dönüşte alkollü adamlar arabamıza çarptı. Hastaneye filan kaldırıldım. Çok şükür bir sıkıntı yok, üç gün boyunca nst yapılacak. Ama çok ağladım, tansiyonum hayatımda ilk kez yükseldi.
Canım benim çok çok geçmiş olsun. Kendini hep sakinleştirmeye çalış, o anı düşünmemeye çalış zor olsa da . Son nazar boncuğunuz olsun bu olay. Minnoş oğlunun gelmesine az kaldı hep o tatlışı düşün, rahtlat kendiniArkadaşlar çok kötü bir akşam yaşadım. Bugün doğum günüm olması sebebiyle annemlere gittik. Dönüşte alkollü adamlar arabamıza çarptı. Hastaneye filan kaldırıldım. Çok şükür bir sıkıntı yok, üç gün boyunca nst yapılacak. Ama çok ağladım, tansiyonum hayatımda ilk kez yükseldi.
saol allah razı olsun canım. dün oldu ameliyat çok şükür ama daha net birşey soylemediler inşallah çabuk toparlar da atlatırız sıkıntılarıgeçmiş olsun doğuma yakın kötü denk gelmiş Allah kolaylık versin
iğne çok çabuk etki edermiş ama ilaçlar spreyler daha uzun sürede etki edermiş doktorum 4 hafta iğne önerdi şimdi yükseldi değerim canım ama ağrı yapcagını sanmıyorum.B12 benim de çok düşüktü en alt sınırdaydı ama iğne vermedi dil altı b12 vitamini verdi 2 haftadır kullanıyorum inşallah çıkmıştır belki de o da mı yapar o ağrıyı
Çok geçmiş olsun canım,Allah size bağışlasın tez vakitte toparlar inşallah sen bebişe iyi bak annesi stres yapmasaol allah razı olsun canım. dün oldu ameliyat çok şükür ama daha net birşey soylemediler inşallah çabuk toparlar da atlatırız sıkıntıları
Çok geçmiş olsun canımArkadaşlar çok kötü bir akşam yaşadım. Bugün doğum günüm olması sebebiyle annemlere gittik. Dönüşte alkollü adamlar arabamıza çarptı. Hastaneye filan kaldırıldım. Çok şükür bir sıkıntı yok, üç gün boyunca nst yapılacak. Ama çok ağladım, tansiyonum hayatımda ilk kez yükseldi.
Canım çok geçmiş olsunArkadaşlar çok kötü bir akşam yaşadım. Bugün doğum günüm olması sebebiyle annemlere gittik. Dönüşte alkollü adamlar arabamıza çarptı. Hastaneye filan kaldırıldım. Çok şükür bir sıkıntı yok, üç gün boyunca nst yapılacak. Ama çok ağladım, tansiyonum hayatımda ilk kez yükseldi.
çok saol canım inşallah. bebiş 3 gündür çok hareketli ne gece ne gündür durmuyor. sanırım stresi hissediyor ve sürekli kaburgalarımın içine girmeye çalışıyor kemiklerimin ağrısından uyutmuyor da uyumuyor da galiba.Çok geçmiş olsun canım,Allah size bağışlasın tez vakitte toparlar inşallah sen bebişe iyi bak annesi stres yapma
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah bir sorun çıkmaz şok panikle olan birşeydir inşallah.Arkadaşlar çok kötü bir akşam yaşadım. Bugün doğum günüm olması sebebiyle annemlere gittik. Dönüşte alkollü adamlar arabamıza çarptı. Hastaneye filan kaldırıldım. Çok şükür bir sıkıntı yok, üç gün boyunca nst yapılacak. Ama çok ağladım, tansiyonum hayatımda ilk kez yükseldi.
İnşallah toparlarsın allah güç kuvvet versin.. bana iğne vermedi bakalım ne zaman yükselir ama kendimi daha iyi hissediyorum etki etti heralde ilaçlariğne çok çabuk etki edermiş ama ilaçlar spreyler daha uzun sürede etki edermiş doktorum 4 hafta iğne önerdi şimdi yükseldi değerim canım ama ağrı yapcagını sanmıyorum.
benim genel kendi yorgunlugum var ayakta durmaktan.
çalışıyorum, evde işleri yapıyorum bide üstüne eşim ameliyat oldu..
daha çanta bile hazırlayamadım yani inşallah yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum.
inşallah canım.İnşallah toparlarsın allah güç kuvvet versin.. bana iğne vermedi bakalım ne zaman yükselir ama kendimi daha iyi hissediyorum etki etti heralde ilaçlar
Şerefsizler ya kendinizi düşünmüyonuz karşı tarafı düşünün bari pislikler çok geçmiş olsun canım bnmde doğum günümdü geçen akşam kazalara açık bi gündü zaten bende göbeğimi dolap köşesi çizdiArkadaşlar çok kötü bir akşam yaşadım. Bugün doğum günüm olması sebebiyle annemlere gittik. Dönüşte alkollü adamlar arabamıza çarptı. Hastaneye filan kaldırıldım. Çok şükür bir sıkıntı yok, üç gün boyunca nst yapılacak. Ama çok ağladım, tansiyonum hayatımda ilk kez yükseldi.
Bende bi tuhaf uyandım sona geldik diyeEkimin ilk sabahına ağlamaklı uyanan sadece ben miyim
Bu ay kızımıza kavuşma ayımız olacak inşallah ama beni bi heyecan bi duygusallık sardı sabah sabah,sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah
Benimde ekim sonu kasım başı ama dr kasıma bırakmaz sanırımEvet tam bir ay kaldıı! Dr um ekim sonu kasım başı dedi ama ben kasım başı istiyorum. Hatta 2 Kasım olsun dicem gün verirken çift sayı seviyorumve yeni bir ay olsun istiyorum hemde 38+2 oluyorum benim için bebek kendi gelmiyorsa 38 i geçmek önemli hadi hayırlısı olur inşallah o zaman Annemde ekimin son haftası gelecek ah biz gurbet gelinleri nasıl bekliyorum Halbuki 2 ay önce falan istanbuldaydm daha olsun gene de özledim ana gibi yar mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?