2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Benimde ekim sonu kasım başı ama dr kasıma bırakmaz sanırım
Sezeryan sanırım ama sizin tarihiniz daha erken 9 u diyor benimki 14 ü tabi 4.sezeryan olduğu için dikişlerin incelme durumuda etkili bende ama hayırlısı yinede sağlkla kavuşalım da

Sezeryan sanırım ama sizin tarihiniz daha erken 9 u diyor benimki 14 ü tabi 4.sezeryan olduğu için dikişlerin incelme durumuda etkili bende ama hayırlısı yinede sağlkla kavuşalım da
9 görünüyor şimdilik bi daha ki kontrole gün verir mi acaba dr .sağlıkla kavuşalım inşallah

Çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.

Bu sefer sancisiz gireceksin he ilk sancilari seviyorum demistin ya evet canim kendi gelmeyecekse 38 olsun daha iyi

Çok geçmiş olsun canm yaaa dikkat et kendine gelen mala gelsin hormanlardan da ağlamayı durduramam ışsındır şimdi

Offf çoook korkuyorum doğumdan yaa sezeryan olmak istiyorum bu yüzden ama ondanda korkuyorum normal de olsa illa kesi olcak biran öncee doğsun ama bu ameliyat işi oluncada korkudan zaman çabuk geçiyo gibi hiç hazır değilim gez et yan gel yat dolap alcam çokta pahalılar 60gün bulur diyolar 60gün sonra napim onu

Cok geçmiş olsun Rabbım beterinden korusun inşallah
Kızlar bu arada sezeryan olacaklar gün alan var mı aramızda
Rabbım nasip ederse evet 25 yada 26 Ekim
Amin. 2.sezeryan mı olacak benim de öyle o yüzden kaçıncı haftalarda oluyor ben de bunu merak ediyorum.
Benim 38 in başında alcak nasip olursa
2 gündür okulda 2-3 farklı kişi göbeğin aşağı inmiş dedi erken değil mi yaaa tırstımm
Bana da diyorlar ama şişlik yok henüz
Korkma sadece herseyin hayırlısını dile..İlk sanırım...sezeryan olursa zaten doğumda birsey hissetmiyorsun...normal doğumda artık eskisi gbi değil 50 kilo kuzenim zayifcacik kiz epidural bile istemedi düşün drlar zorla yaptı...rahat bir normal doğum geçirdi...catir çatır doğurdu diye guluyozkaldı ki nobetci dra denk gelmişti ...cok gözünde büyütme korkma boşuna...ama eşyalar için acele et bebek bu tarih sasabilir nolur nolmaz

Benim ki de o zaman desene günlerimiz aynı

Bu sefer sancisiz gireceksin he ilk sancilari seviyorum demistin ya evet canim kendi gelmeyecekse 38 olsun daha iyi
Bide bana kalsa ben beklerim de dr 4.sezeryan olduğu için kan ihtiyacmz olabilir mutlaka gündüz saatlerinde doğum olmalı istenilen dr kolay bulunsun diye misal dedi rahim bağrsaklara yada çevre organlara yapışmış olabilir vs dedi. Planlı gelmelisin hazrlıklı olmalıyız deyince kabul ettim. Rabbim sağlıkla kurtarsn hepimizi

Benim 29 ekime denk geliyor ama resmî tatil Sonrası haftasonu,kızlar haftasonu sezeryan yaptırıyor mu doktorlar özel hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…