- 19 Nisan 2015
- 1.953
- 1.624
- 133
- 31
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #18.101
Sezeryan sanırım ama sizin tarihiniz daha erken 9 u diyor benimki 14 ü tabi 4.sezeryan olduğu için dikişlerin incelme durumuda etkili bende ama hayırlısı yinede sağlkla kavuşalım daBenimde ekim sonu kasım başı ama dr kasıma bırakmaz sanırım
9 görünüyor şimdilik bi daha ki kontrole gün verir mi acaba dr .sağlıkla kavuşalım inşallahSezeryan sanırım ama sizin tarihiniz daha erken 9 u diyor benimki 14 ü tabi 4.sezeryan olduğu için dikişlerin incelme durumuda etkili bende ama hayırlısı yinede sağlkla kavuşalım da
Çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.Arkadaşlar çok kötü bir akşam yaşadım. Bugün doğum günüm olması sebebiyle annemlere gittik. Dönüşte alkollü adamlar arabamıza çarptı. Hastaneye filan kaldırıldım. Çok şükür bir sıkıntı yok, üç gün boyunca nst yapılacak. Ama çok ağladım, tansiyonum hayatımda ilk kez yükseldi.
Bu sefer sancisiz gireceksin heEvet tam bir ay kaldıı! Dr um ekim sonu kasım başı dedi ama ben kasım başı istiyorum. Hatta 2 Kasım olsun dicem gün verirken çift sayı seviyorumve yeni bir ay olsun istiyorum hemde 38+2 oluyorum benim için bebek kendi gelmiyorsa 38 i geçmek önemli hadi hayırlısı olur inşallah o zaman Annemde ekimin son haftası gelecek ah biz gurbet gelinleri nasıl bekliyorum Halbuki 2 ay önce falan istanbuldaydm daha olsun gene de özledim ana gibi yar mı var
Amin.9 görünüyor şimdilik bi daha ki kontrole gün verir mi acaba dr .sağlıkla kavuşalım inşallah
Evet ilk mecbur sezeryan oldu bu da öyle olacak ama ne zamana gün veriyorlar onu bilmiyorumAmin.2.sezeryan mı olacak benim de öyle o yüzden kaçıncı haftalarda oluyor ben de bunu merak ediyorum.
38+larda veriliyor diye biliyorum ama hayırlısı neyse o olsun.Az kalmış sizin ne güzel Allah sağlıkla kavuştursun inş.Evet ilk mecbur sezeryan oldu bu da öyle olacak ama ne zamana gün veriyorlar onu bilmiyorum
amin inşallah herkes sağlıkla kavuşsun bebeğine38+larda veriliyor diye biliyorum ama hayırlısı neyse o olsun.Az kalmış sizin ne güzel Allah sağlıkla kavuştursun inş.
Çok geçmiş olsun canm yaaa dikkat et kendine gelen mala gelsin hormanlardan da ağlamayı durduramam ışsındır şimdiArkadaşlar çok kötü bir akşam yaşadım. Bugün doğum günüm olması sebebiyle annemlere gittik. Dönüşte alkollü adamlar arabamıza çarptı. Hastaneye filan kaldırıldım. Çok şükür bir sıkıntı yok, üç gün boyunca nst yapılacak. Ama çok ağladım, tansiyonum hayatımda ilk kez yükseldi.
Cok geçmiş olsun Rabbım beterinden korusun inşallahArkadaşlar çok kötü bir akşam yaşadım. Bugün doğum günüm olması sebebiyle annemlere gittik. Dönüşte alkollü adamlar arabamıza çarptı. Hastaneye filan kaldırıldım. Çok şükür bir sıkıntı yok, üç gün boyunca nst yapılacak. Ama çok ağladım, tansiyonum hayatımda ilk kez yükseldi.
Rabbım nasip ederse evet 25 yada 26 EkimKızlar bu arada sezeryan olacaklar gün alan var mı aramızda
Benim 38 in başında alcak nasip olursaAmin.2.sezeryan mı olacak benim de öyle o yüzden kaçıncı haftalarda oluyor ben de bunu merak ediyorum.
Bana da diyorlar ama şişlik yok henüz2 gündür okulda 2-3 farklı kişi göbeğin aşağı inmiş dedi erken değil mi yaaa tırstımm
Korkma sadece herseyin hayırlısını dile..İlk sanırım...sezeryan olursa zaten doğumda birsey hissetmiyorsun...normal doğumda artık eskisi gbi değil 50 kilo kuzenim zayifcacik kiz epidural bile istemedi düşün drlar zorla yaptı...rahat bir normal doğum geçirdi...catir çatır doğurdu diye guluyozOfff çoook korkuyorum doğumdan yaasezeryan olmak istiyorum bu yüzden ama ondanda korkuyorum normal de olsa illa kesi olcak biran öncee doğsun ama bu ameliyat işi oluncada korkudan zaman çabuk geçiyo gibi hiç hazır değilim gez et yan gel yat dolap alcam çokta pahalılar 60gün bulur diyolar 60gün sonra napim onu
Benim dr hep son kontrolden önce veriyor9 görünüyor şimdilik bi daha ki kontrole gün verir mi acaba dr .sağlıkla kavuşalım inşallah
Benim ki de o zaman desene günlerimiz aynıCok geçmiş olsun Rabbım beterinden korusun inşallah
Rabbım nasip ederse evet 25 yada 26 Ekim
Benim 38 in başında alcak nasip olursa
Bana da diyorlar ama şişlik yok henüz
Korkma sadece herseyin hayırlısını dile..İlk sanırım...sezeryan olursa zaten doğumda birsey hissetmiyorsun...normal doğumda artık eskisi gbi değil 50 kilo kuzenim zayifcacik kiz epidural bile istemedi düşün drlar zorla yaptı...rahat bir normal doğum geçirdi...catir çatır doğurdu diye guluyozkaldı ki nobetci dra denk gelmişti ...cok gözünde büyütme korkma boşuna...ama eşyalar için acele et bebek bu tarih sasabilir nolur nolmaz
Ayy bende geçen sordum acelen ne diyoBenim dr hep son kontrolden önce veriyor
Bide bana kalsa ben beklerim de dr 4.sezeryan olduğu için kan ihtiyacmz olabilir mutlaka gündüz saatlerinde doğum olmalı istenilen dr kolay bulunsun diye misal dedi rahim bağrsaklara yada çevre organlara yapışmış olabilir vs dedi. Planlı gelmelisin hazrlıklı olmalıyız deyince kabul ettim. Rabbim sağlıkla kurtarsn hepimiziBu sefer sancisiz gireceksin heilk sancilari seviyorum demistin ya evet canim kendi gelmeyecekse 38 olsun daha iyi
Aynen en son bende sordum 30+5 tim daha dur sümeyye bir 35-36 olalım dediAyy bende geçen sordum acelen ne diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?