• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ben oğlumu yanıma alıp sarılarak uyuyorum. Evet alışınca diğer türlü pek uyumuyor ama hem kendi hem de onun uykusu için alıyorum. İkimiz de koklaşa koklaşa huzurla uyuyoruz 🥰 alışsa nolacak zaten büyüyünce odasını kitleyecek bizi almayacak gece yalnız takılacak. Bence sarılarak özgüveni ve kurduğu bağ da gelişiyor. Bazen direniyorum hayır beşiğinde uyuyacaksın diye ama çok çabalıyor kollarını çırparak gelmek için alıyorum ben de, gerçekten çok daha uzun uyuyor ve hızlı geçiyor uykuya saniyesinde. Oda falan da yaptım ona ama bakalım ne zaman hazır olursa o zaman geçer

İnsallah 😟

Ah canim be planlarim vardi 6 sene oncesi ama uyunayinca olmuyor iste 😁 simdi de uzulsun hic istemiyorum. Artik ikisinin gecisi bir olur emzirme bitince sanirim.yani insallah 😁

Ay o gun yazamadim sebin yorumu okudugumda sabah direk aldim.yatarak emzireyom diye acti gozunu tamamen uyandi 😁 sana yazamadan alintiyla kaldi oyle

Oyle evlatla uyumak gibisi yok ama benim yatagimi paylastigim bir minigim daha oldugu icin bir tarafimi donup sarilak uyumak cokta mumkun olmaz 😁 besikte yatip yatmamasi umrumda degil normal sartlarda ama standart yatagi iki cocukla paylasinca biri duser rahat edemez vs korkusu oluyor. Zaten normal sekilde yatamayiz ucumuz yataga buyuk kizim hizlica donuyor atiyor bacagini falan 😊 Onlarin hazir olmasi biraz zor ya 😁 benimki hala hazir degil mesela.
Sizlerin de eşi salonda mi yatıyor..eşimi salona yolluyorum mecbur korkuyorum bebise zarar veririz diyr
Genizeti sorunu oldu evet anasınıfına giderken ameliyat oldu kulağına sıvı birikmiş duyması azaldı öyle farkettik siz yine de 3-6 ay arası kontrollerini ettirin.
Çocuk druna gittim ama sanırım geçmezse KBB ye gidecegim

Sizlerin de eşi salonda mi yatıyor..eşimi salona yolluyorum mecbur korkuyorum bebise zarar veririz diyr

İyi olır arada kontrol zarar gelmez valla biz hala ayağı için gidiyoruz yürüyene kadar gideceğiz

İnsallah 😟

Ah canim be planlarim vardi 6 sene oncesi ama uyunayinca olmuyor iste 😁 simdi de uzulsun hic istemiyorum. Artik ikisinin gecisi bir olur emzirme bitince sanirim.yani insallah 😁

Ay o gun yazamadim sebin yorumu okudugumda sabah direk aldim.yatarak emzireyom diye acti gozunu tamamen uyandi 😁 sana yazamadan alintiyla kaldi oyle

Oyle evlatla uyumak gibisi yok ama benim yatagimi paylastigim bir minigim daha oldugu icin bir tarafimi donup sarilak uyumak cokta mumkun olmaz 😁 besikte yatip yatmamasi umrumda degil normal sartlarda ama standart yatagi iki cocukla paylasinca biri duser rahat edemez vs korkusu oluyor. Zaten normal sekilde yatamayiz ucumuz yataga buyuk kizim hizlica donuyor atiyor bacagini falan 😊 Onlarin hazir olmasi biraz zor ya 😁 benimki hala hazir degil mesela.
Yaaa evet iki çocukla çok çok zor olur haklısınız onu bilmiyordum

Evet benimki salonda yatıyor, ama oğlan benle yatıyor diye değil. Aşırı kilo aldı ve horluyor 5 aydır ayrı yatıyoruz kilo verme şartıyla yatağına dönebilir horlaması anca öyle kesilir. Be çocuk ne de ben uyuyamıyoruz. Zaten yanım boş diye oğlum geçmek istiyor

Melekolik oldular iyice..benimkide sallanmak istemiyor. Misal şimdi salıncakta durmadi memede uyuyor ben kahve içiyorum:KK43:(

Sana da geçmiş olsun cnm. Yüksek ya korkuyor insan
Bu arada dün gece kendi yatağına yatırdık bir saat sonra pes edip geri aldık.. 4 kere uyandı ve uyumak bilmedi iyice alıştı benle yatmaya. Nolcak böyle bilmiyorum eşim hep salonda mi uyucak. Resmen yatak odasına eşime baza yatak almayı düşünür oldum
Eşine de yazık tabi.aslında baza mantıklı ilerde bebişinde kullanır.ama seninle yatmaya alışırsa bazaya geçmesi zor olabilir :/ ben eşimi hiç yollamadım bir şekilde alışmamız lazım diye.kızı gece yanıma alıyorum uykuya iyice dalınca geri beşiğine koyuyorum bazen hemen uyanıyor uğraştırıyor,bazen sesi çıkmıyor.yaşına kadar bu bağımlılıkları azalır umarım
İnsallah 😟

aslında ikisinin geçmesi daha kolay olur galiba.iki bacı yalnız da kalmazlar miss 🙈🥰 ben de böyle plan yapıyorum ama belli olmaz tabi.belkide 3e yaşına kadar zorlayacak..kul plan yapar kader gülermiş 😅

Cnm bizdede var aynı durum böyle genzinfr bisey varmış gibi 3 gündür nefes alırken gece özellikle üşüttün mü acaba
Drla gorustum bugün iki hafta kadar sürebilir. Serum fizyolojik devam et dedi..sabahın altisinda uyanıyor çocuk ya
Evet benimki salonda yatıyor, ama oğlan benle yatıyor diye değil. Aşırı kilo aldı ve horluyor 5 aydır ayrı yatıyoruz kilo verme şartıyla yatağına dönebilir horlaması anca öyle kesilir. Be çocuk ne de ben uyuyamıyoruz. Zaten yanım boş diye oğlum geçmek istiyor
Bende arada horluyormusum😟😟 eşim de arada horlar.herçekten sıkıntılı bir durum
Eşine de yazık tabi.aslında baza mantıklı ilerde bebişinde kullanır.ama seninle yatmaya alışırsa bazaya geçmesi zor olabilir :/ ben eşimi hiç yollamadım bir şekilde alışmamız lazım diye.kızı gece yanıma alıyorum uykuya iyice dalınca geri beşiğine koyuyorum bazen hemen uyanıyor uğraştırıyor,bazen sesi çıkmıyor.yaşına kadar bu bağımlılıkları azalır umarım

aslında ikisinin geçmesi daha kolay olur galiba.iki bacı yalnız da kalmazlar miss 🙈🥰 ben de böyle plan yapıyorum ama belli olmaz tabi.belkide 3e yaşına kadar zorlayacak..kul plan yapar kader gülermiş 😅
İyi yapmışsın ben yapamadım onu..uyandikca sağıma soluma donup emzirdim

Drla gorustum bugün iki hafta kadar sürebilir. Serum fizyolojik devam et dedi..sabahın altisinda uyanıyor çocuk ya

Bende arada horluyormusum😟😟 eşim de arada horlar.herçekten sıkıntılı bir durum

İyi yapmışsın ben yapamadım onu..uyandikca sağıma soluma donup emzirdim
Zaman çabuk geçiyor 8.aya girdik bile yakında deliksiz uyurlar herhalde 🙈

Ben de varım beni de alsaniza aranıza😔🤣🤣 iyi uyuyor dediğim gece iki üç kere kalkıyor...ben çoktan pes ettim yatağımda uyutuyorum emip uyuyor yorulmuyorum .ama eşim salonda ona üzülüyorum koltuk köşelerinde yatıyor zavallim

Benimki hamileliğimin son 2 ayından beri oturma odasında 😃 ay ben çok alıştım bu rahatlığa 😅

Bizim gece uyanmaları yine sıklaştı.sabaha kadar 6 kez kalkıyorum hayliyle yorgun uyanıyorum.yine ne oldu acaba 🙈 bu arada bebişli tatile gidecek olanlar var mı? Bu ayın ortasında tatile gitmeyi planlıyoruz güneş kremi ve simit bakıcam.bir de su geçirmeyen bezlerden almak lazım sanırım.umarım üşütmeden gider geliriz

ağustos başı gideceğiz biz de. Otele. Ege 8 aylık olacak. Güneş kremi Mustela alacağım. Gölgelikli simitlerden abiden kalma var bizde. Yine aynı şekilde şu meşhur ve on numara beş yıldız Cherek’s kolluklardan var. Şort olsrak abi kardeş takım aldım bitane onlara, bide korumalı mayolardan alıcam bi tane. Aaay tatil için çok heyecanlıyım ben 🤩

Selam kızlar hemen bizde ki dert herkeste var yarın 7 aylık olacağız allahım nasıl geldik maşallah hepimize 🥰 bizim buralar yanıyor dün ev 30 derece dışarı kaç derece siz düşünün uyku yok yeminle 2 saat tam uyumuyorum geceleri klimayı açıyorum o mu çarptı kızı sıcak mı vurdu iki gündür hastaydı şükür dişler çıktı aşı bişey yapmadı derken çocuk hasta oldu bayramdan sonra Türkiye ye gidecem tek düşündüğüm yeni aldığım yatakta rahatça uyku çekmek 😂😂😂😂 tek hayal bu 😂😂😂😂 bizim memleket birde soğuk oluyor geceleri Ağustos’ta yün yorganla yatıyorduk 😂

Yok dişten değil dişler çıktı huyu değişti sürekli meme istiyor beni istiyor bağımlılık zirvesindeyiz. Keşke emzseydi emzik vallahi azıcık rahatlardım
Yaklaşık 1 aydır gece uykularımız pert oldu.. önceden yatırırdım 2.5 3 saat sonra uyanırdı emer uyurdu, bu aralıklarla. Şimdi gece ilk uykusundan yarim saat sonra uyanıyor emiyor bi yarım saat sonra bidaha. Sonra kafasına göre milyon kez kalkıyor bazen uzun emiyor bazen 2 3 dk. Yanı memeyi kullanıyor. Emzik çok denedim olmuyor..büyüdükçe düzene gireceğine iyice bozuldu uykular

Selam kızlar hemen bizde ki dert herkeste var yarın 7 aylık olacağız allahım nasıl geldik maşallah hepimize 🥰 bizim buralar yanıyor dün ev 30 derece dışarı kaç derece siz düşünün uyku yok yeminle 2 saat tam uyumuyorum geceleri klimayı açıyorum o mu çarptı kızı sıcak mı vurdu iki gündür hastaydı şükür dişler çıktı aşı bişey yapmadı derken çocuk hasta oldu bayramdan sonra Türkiye ye gidecem tek düşündüğüm yeni aldığım yatakta rahatça uyku çekmek 😂😂😂😂 tek hayal bu 😂😂😂😂 bizim memleket birde soğuk oluyor geceleri Ağustos’ta yün yorganla yatıyorduk 😂
Ben klimayı açmaya korkuyorum çarpar diye..evim çok sıcak birde balkonu kapatıyorum gündüz uykularında cadde çok gürültülü diye..Genede klimayı açamıyorum hasta olur diye...bu arada rahatça uyku çekmek neydi öyle birşey var mıydı🙄🤣
Yaklaşık 1 aydır gece uykularımız pert oldu.. önceden yatırırdım 2.5 3 saat sonra uyanırdı emer uyurdu, bu aralıklarla. Şimdi gece ilk uykusundan yarim saat sonra uyanıyor emiyor bi yarım saat sonra bidaha. Sonra kafasına göre milyon kez kalkıyor bazen uzun emiyor bazen 2 3 dk. Yanı memeyi kullanıyor. Emzik çok denedim olmuyor..büyüdükçe düzene gireceğine iyice bozuldu uykular
Bende öyleyim emzik almayan bebekler anneyi emzik olarak kullanıyor malesef

Ayy keşke alsalardı emzik varya nasıl rahat ederdik emzik niyetine bizi kullanıyorlar. Aynen tamamen düzensiz bir uyku oluştu

Hoş geldin aramıza 😁.. umarım seninki geçicidir. Gece Uyumayan çocuk anaları olarak birleşmeliyiz bence 🙈😂

Back
X