- 13 Haziran 2011
- 12.782
- 7.977
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #31.121
Ben oğlumu yanıma alıp sarılarak uyuyorum. Evet alışınca diğer türlü pek uyumuyor ama hem kendi hem de onun uykusu için alıyorum. İkimiz de koklaşa koklaşa huzurla uyuyoruzalışsa nolacak zaten büyüyünce odasını kitleyecek bizi almayacak gece yalnız takılacak. Bence sarılarak özgüveni ve kurduğu bağ da gelişiyor. Bazen direniyorum hayır beşiğinde uyuyacaksın diye ama çok çabalıyor kollarını çırparak gelmek için alıyorum ben de, gerçekten çok daha uzun uyuyor ve hızlı geçiyor uykuya saniyesinde. Oda falan da yaptım ona ama bakalım ne zaman hazır olursa o zaman geçer
Sizlerin de eşi salonda mi yatıyor..eşimi salona yolluyorum mecbur korkuyorum bebise zarar veririz diyrİnsallah
Ah canim be planlarim vardi 6 sene oncesi ama uyunayinca olmuyor istesimdi de uzulsun hic istemiyorum. Artik ikisinin gecisi bir olur emzirme bitince sanirim.yani insallah
Ay o gun yazamadim sebin yorumu okudugumda sabah direk aldim.yatarak emzireyom diye acti gozunu tamamen uyandisana yazamadan alintiyla kaldi oyle
Oyle evlatla uyumak gibisi yok ama benim yatagimi paylastigim bir minigim daha oldugu icin bir tarafimi donup sarilak uyumak cokta mumkun olmazbesikte yatip yatmamasi umrumda degil normal sartlarda ama standart yatagi iki cocukla paylasinca biri duser rahat edemez vs korkusu oluyor. Zaten normal sekilde yatamayiz ucumuz yataga buyuk kizim hizlica donuyor atiyor bacagini falan
Onlarin hazir olmasi biraz zor ya
benimki hala hazir degil mesela.
Çocuk druna gittim ama sanırım geçmezse KBB ye gidecegimGenizeti sorunu oldu evet anasınıfına giderken ameliyat oldu kulağına sıvı birikmiş duyması azaldı öyle farkettik siz yine de 3-6 ay arası kontrollerini ettirin.