Aşılama 2021 Kasım aşılama deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Stres yapma stres de geciktirir ben ilk çocuk istedim zamanlar yaşadım ve çok kötü oluyo insan 50 gün gecikmiştim nasip artık tutar inşallah

bizim aynı herhalde bende pazartesi oldum. 3 yumurtam vardı 3ü de 19mm civarıydı sanırım.
umarım ikimizin de olumlu olur

17 kasımda ilk aşılamamı oldum 2 tane yumurtam gelişti(ama zor oldu 17 gün iğne kullandım dozlarını arttırdı doktor). Bugün 10.günüm adet sancım var ne düşüneceğimi bilemiyorum

Ne güzel yaa benimde aşılamanın 5. Günü beklemedeyim

Asılama günü de stresliydim elimden bir şey gelmiyor stresimi yonetemiyorum
Emin ol benden kat kat şanslısın ben aşılama oldum ve çalışmak zorunda kaldım halbukiki rapor alacaktım ama arkadaş covid oldu alamadım bi de beni düşün tutar mı hiç bilmiyorum çok da umutlu değilim bu aydan zaten keşke tutsa tutarsa ikizlerim olcak büyük ihtimal ne kadardır deniyorsun canım önceleri bende çok stresliydim amaartık saldım pozitif çıkcani pek sanmadım işin

Al benden de o kadar. 10. Gündeyim ama pozitif olacağını düşünemiyorum 2 yıldır negatif görmekten
Aynen görcez ben bu ay zaten aşılama oldum ama rapor alıp dinlenemedim malesef arkadaşlardan biri covid olunca tutcanı pek sanmıyorum

2 yıla yakın oldu evleneli başından beri olmadı istedik. Hiçbir sorun yok peki neden olmuyor diye soru sormaktan kendimi yiprattim. Ben ev hanımıyım yaşım 26 evlenmeden önce hayalini kuruyordum. Kendim korona geliniyim zor evlendik zor çocuk oluyor

Umarım bu ay uğurlu gelir bize ve bebişimiz gelir gerçi her ay umut edip negatif görmekten de yoruldum ams nasip diyelim

bizim aynı herhalde bende pazartesi oldum. 3 yumurtam vardı 3ü de 19mm civarıydı sanırım.
umarım ikimizin de olumlu olur
Ayy inşallah canim eğer olmazsa önümüzdeki tüp serüvenimiz baslicak benim tekrar aşılama ile kaybedecek vaktim yok yaş 41

Kızlar progestan fitil adet ağrısını keser mi? Adeti geciktirir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…