Aşılama 2021 Kasım aşılama deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde 5 gün bugün göğüs hassasiyetin çok arttı ama yumurtlamadan sonra hep olur oyuzden çok dikkate almıyorum bekliyorum 6 Aralık tarihini
zaten bu süreçte hiç belirti aramayalım bence. çünkü belirti sandığımız şeyleri kullandığımız iğne ve ilaçlar, çatlatma iğnesi vs yapıyor.. bende 6 aralığı bekliyorum..

zaten bu süreçte hiç belirti aramayalım bence. çünkü belirti sandığımız şeyleri kullandığımız iğne ve ilaçlar, çatlatma iğnesi vs yapıyor.. bende 6 aralığı bekliyorum..
Ben sadece çatlatma iğnesi oldum yumurtaların kendisi gelişiyor hatta çatlıyor da ama Dr aşılama için çatlatma iğnesi yaptırdı aşılamadan sonrada duphaston diye bir ilaç kullanmaya başladım hayatımda ilk defa folik asit harici bir ilaç kullanıyorum oda aşırı gaz yaptı bende bide uyku senin kullandığın bir ilaç varmı tutunması için

Ben sadece çatlatma iğnesi oldum yumurtaların kendisi gelişiyor hatta çatlıyor da ama Dr aşılama için çatlatma iğnesi yaptırdı aşılamadan sonrada duphaston diye bir ilaç kullanmaya başladım hayatımda ilk defa folik asit harici bir ilaç kullanıyorum oda aşırı gaz yaptı bende bide uyku senin kullandığın bir ilaç varmı tutunması için
ben daha önce de çatlatma iğnesi kullandım, çatlatma iğnesi hamilelik belirtilerindeki çoğu şeyi yapıyor. daha önce de çok hamile sandım kendimi o yüzden biliyorum:110:şu anda da progestan ve folik asit kullanıyorum. evet aşırı gaz yapıyor, hatta ikinci günü çok gaz sancısı çektim, uyku da yapıyor. uyku problemi olan biriyim, öğleden sonra bile 2 saat uyuyorum.. üç gün baya yattım hiç iş yapmadım, bugün ayaklandım biraz. progestanı tutunması için verdi. inşallah tutar ikimizin de

ben daha önce de çatlatma iğnesi kullandım, çatlatma iğnesi hamilelik belirtilerindeki çoğu şeyi yapıyor. daha önce de çok hamile sandım kendimi o yüzden biliyorum:110:şu anda da progestan ve folik asit kullanıyorum. evet aşırı gaz yapıyor, hatta ikinci günü çok gaz sancısı çektim, uyku da yapıyor. uyku problemi olan biriyim, öğleden sonra bile 2 saat uyuyorum.. üç gün baya yattım hiç iş yapmadım, bugün ayaklandım biraz. progestanı tutunması için verdi. inşallah tutar ikimizin de
Bdnimkide aynı tutunması için verdi inşallah tutunur kuzucuklarimiz

Bende çarşamba gunu aşılama oldum 4gunum catlatma ignesinin 6 gunu lekelnme devam ediyor göğüs ucu çok ağrıyor kasıklarım çok ağrıyor du ama bugün kesildi

Ben hep ıdrarima bakıyorum koyulaşma var mı diye de bu yanlış mı hala açık renk
İdrar ilk haftalarda koyulasmiyor ama ilerleyen haftalarda
Ben hep ıdrarima bakıyorum koyulaşma var mı diye de bu yanlış mı hala açık renk
Aslinda bende bakıyorum buna koyulaşma varmı diye ama oda herkeste aynı olmuyor kimi hiç farkı olmamış hamileliğin ilerleyen haftalarında koyulaşma olmuş kiminde benim kızımda ilk ayda koyulaşma oldumu hatırlamıyorum ama ilerleyen haftalarda koyuydu

İdrar ilk haftalarda koyulasmiyor ama ilerleyen haftalarda

Aslinda bende bakıyorum buna koyulaşma varmı diye ama oda herkeste aynı olmuyor kimi hiç farkı olmamış hamileliğin ilerleyen haftalarında koyulaşma olmuş kiminde benim kızımda ilk ayda koyulaşma oldumu hatırlamıyorum ama ilerleyen haftalarda koyuydu
Aynen herkeste farklı belirti olması kafamı karıştırdı. Sorun ne yok ama var ki sorun çocuk olmuyor nedenini bilmemek beni üzüyor zaten

Progestan bende kuruluk yaptı çok fena
Aaa bu kuruluk mu yapıyormuş benimde günlük akıntım yok demek oyuzden ben ilk defa kullanıyorum bu ilacı 1 yıldır uğraşıyorum çocuk için ama hiç ilaç kullanmadım alternatif tıp ürünleri kullandım hep

Bende akıntı çok oluyor progestandan sonra.ben de 16 kasımda aşılama yaptırdım bugün 12.günüm yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum tabi ozamana kadar adet olmazsam

Back
X