Aşılama 2021 Kasım aşılama deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aaa bu kuruluk mu yapıyormuş benimde günlük akıntım yok demek oyuzden ben ilk defa kullanıyorum bu ilacı 1 yıldır uğraşıyorum çocuk için ama hiç ilaç kullanmadım alternatif tıp ürünleri kullandım hep
Bende tamm tersi akıntı çok oldu

Normal gebelik testi yaptım sabah negatif çıktı ama 13. Günüm hala adet olamadım.normalde olmam lazımdı

Merhaba arkadaslar 25 Kasım 2021 ilk asilamam gerçekleşti ilk iki gün dikkat ettim ama iş güç yapmaya devam ettim kasiklarimda ağrı var bide bana doktor vitamin falan vermedi sadece dupbaston yazdı 12 gün sonra test yaptircam bakalım ne olucak

Benımde bugun 12.gun ama test yapsammı bılmıyorum tekrar negatıf gormek ıstemıyorum. Adet bende olmadım henuz
Yaparsan erken gebelik testi yap canım diğerinde çıkmaz.ben normal gebelik testi yaptım 13.gün sabah ilk idrarla.negatif çıktı.bugün 14.gün eğer adet olmazsam yarın kan vereceğim artık

Merhabalar kızlar, aranıza yeni katıldım 29.11.2021 de yani dün aşılamam gerçekleşti. Pkos um yumurtam gelişmiyordu. Özele başladım
6 gün boyunca gonal f 450 kullandım 7. Gün kontrole gittiğim de çok sayıda yumurtam geliştiğini söyledi dr ve ertesi gün gece 00.30 da çatlatma iğnesini yapmamı söyledi takip eden 36 saat sonra dr gittik oda bugün 12,30 idi ve saat 14.00 de aşılama gerçekleşti. Progestan ve dostinex verdi birde gonal f e başladı gün şeker ilacı kullanmamı söylemişti 500mg ona da devam ediyorum. Şimdi ise 12 gün nasıl geçecek onu bekliyorum ilk aşılamam 🥳

Merhabalar kızlar, aranıza yeni katıldım 29.11.2021 de yani dün aşılamam gerçekleşti. Pkos um yumurtam gelişmiyordu. Özele başladım
6 gün boyunca gonal f 450 kullandım 7. Gün kontrole gittiğim de çok sayıda yumurtam geliştiğini söyledi dr ve ertesi gün gece 00.30 da çatlatma iğnesini yapmamı söyledi takip eden 36 saat sonra dr gittik oda bugün 12,30 idi ve saat 14.00 de aşılama gerçekleşti. Progestan ve dostinex verdi birde gonal f e başladı gün şeker ilacı kullanmamı söylemişti 500mg ona da devam ediyorum. Şimdi ise 12 gün nasıl geçecek onu bekliyorum ilk aşılamam 🥳
İnşallah bebiş olur 🙏🏻 stres yapmamaya çalış bişeylerle oyalan

Evet erken gebelık testı yapsam daha dogru haklısın canm cok sagol ıns guzel sonuclar verr

Insallah olur benımde ılk cok heycanlıydım bende ama cabuk gectı cok dusunmeeye calıs kendını cok yorma

Arkadaşlar benim bugün aşılamanın 9.cu günü bugün bel ağrısı ve karın ağrısı çekiyorum bide gece uyurken ben bir bacağımi karnıma çekerek uyurum ama yumurtlama dönemindeki gibi sanki orda yumurtam varmış gibi hissediyorum ve bacağımı indirmek zorunda kalıyorum böyle yaşayan varmı içinizde karnımda sürekli gergin esoftman lastiği rahatsız ediyor anlamadım ne oluyor 🤔

Arkadaşlar benim bugün aşılamanın 9.cu günü bugün bel ağrısı ve karın ağrısı çekiyorum bide gece uyurken ben bir bacağımi karnıma çekerek uyurum ama yumurtlama dönemindeki gibi sanki orda yumurtam varmış gibi hissediyorum ve bacağımı indirmek zorunda kalıyorum böyle yaşayan varmı içinizde karnımda sürekli gergin esoftman lastiği rahatsız ediyor anlamadım ne oluyor 🤔
bende saat itibariyle 9. gündeyim. bel ağrım var hafif ve yatarken benim de sanki sol kasığımdan bacağıma vuran bir ağrım var

Bende pazartesi aşılama yaptırdım bugün 3 günüm 4 tane yumurtam gelişti 20 üstü diğerleri 17 17 16 ve 14 yumurta geliştirmek için ilaç kullanmadım kendiliğinden gelişti adetin 3 günü 5 yumurtam vardı en büyüğü 15 en küçüğü 6 oyuzden ilaç kullanmadım cumartesi catlatma iğnesi oldum pazarteside aşılama ilk gün çok az leke şeklinde kanama oldu bir kaç damla sonra geçti ağrım sızım yok fakat gaz sancısı çekiyorum okadar
Canım lütfen yardımcı ol bende dün çatlatma iğnesi oldum kanamam oldu gece lekelenme şeklinde sabah kanama artmıştı döngümün 17.günündeyim ve iğneden hemen sonra adet görmüş olabilir miyim senin kanaman nasıldı tam olarak

Back
X