2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar, eğer beşik ya da bebek mobilyası gibi ürünlerde 2. el düşünürseniz dekopasaj'da çok güzel bir indirim başladı. ücretsiz nakliye, sepette ekstra %20 indirim ve peşin fiyatına 9 taksit. Ben az önce çoook uygun bir fiyata beşik aldım, umarım umduğum gibi bir şey gelir.

Kuzum açlık değil mesele. Ben akşam 12 de yemeği keser sabah uyandığımda bişey yemezsem zaten kusarım ki. Ben hala ilaç kullanıyorum. İlacı içtikten sonra yemek yiyorum yoksa kusuyorum

Açlık için mi diyorsun ben aç kalma konusunda hiç zorluk yaşamadım ki ya ne bileyim bana dayanırım gibi geliyor ama insandan insana fark eder belki sana zor gelebilir bu
Yok tatlım açlık değil. Sabah ağzıma bişey atmam lazım benim yoksa kusarım

Peki ilacımı içebilir miyim kuzum. Suda mı içmeyecez

O zaman hastaneye ne kadar erken gidersem o kadar iyi

Oldum olası tatlı şeyleri sevmemişimdir. En. Fazla yediğim yatım dilimdir baklavada
Ben ozel bir labaratuvarda yaptirdim Bana bi sandalye verdiler disari oturdum valla pasa pasa ben de duramam edemem diyordum ama hic sorun olmadi.. sonrasin da biraz midem karisti ama oglene duzelmistim canim
Olmadı bende arabada yatarım

Yok tatlım açlık değil. Sabah ağzıma bişey atmam lazım benim yoksa kusarım
Canım ilkinde 50 mg yüklendi. Sabah kahvaltımı yaptım. 2 buçuk saat sonra şekeri içtim. 1 buçuk 2 saat sonrada kan verdim. Bu tarz yapsa aslında doktorunla konuşsan. Çıkan sonuca göre değerlendirse nasıl olur??

Kuzum açlık değil mesele. Ben akşam 12 de yemeği keser sabah uyandığımda bişey yemezsem zaten kusarım ki. Ben hala ilaç kullanıyorum. İlacı içtikten sonra yemek yiyorum yoksa kusuyorum
Kuzum akşam 9da kestim ben yemeği ilk kızımda öyleydi öyle hatırladım öyle yaptım

Ben de bu sabah şeker ölçümü yaptırdım kızlar aslında yaptirmayacaktım ilk gebeligimde çıkmamıştı ama doktor bebeğin bel çevresi 10 gün falan ilerde tedbir amaçlı yaptır bence diyince tedirgin oldum yaptırdım inşallah çıkmaz bakalım akşam 9da yemeği kestim sadece su içebiliyosun zaten sabah 9.20de kan verdim arabada bekledik eşimle tadı da hakikaten elmalı soda gibiydi güzeldi 5yıl önce şerbet gibi bişey içirmişlerdi berbattı 10.20de bir daha kan verdim eve geldik

böyle birşey yaptıran var mı acaba. Anı örtüsü diye geçiyormuş.

Eklentiler

• Screenshot_20201123-132735_Instagram.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 37
Kizlar mesajlarinizi tek tek okudum sanirsam benim seker dustugu icin seker yuklemesine gerek gormeyecek cunku direkt dahiliyeye yonlendirdi 3 aylik seker bakilacak tahlil yapildi bakalim sureci gorecez

Kızlar bazılarınız bu şeker yüklemesinde 2 bazılarınız 3 kez kan vermiş . Neye göre alınıyor kan ? Doktor sonuçlara toplu mu bakıyor her seferinde bakıp sonrakine mi karar veriyor ?

Kızlar bazılarınız bu şeker yüklemesinde 2 bazılarınız 3 kez kan vermiş . Neye göre alınıyor kan ? Doktor sonuçlara toplu mu bakıyor her seferinde bakıp sonrakine mi karar veriyor ?
Canim ilkine gore ihtiyac halinde 2. 3.seferleri istiyor diye biliyorum. Yuksek cikma durumuna bagli sanirim

Kızlar bende 25+2 deyim, carsamba randevumuz var, 23+6 da rapor almak icin gittiğimde bebek 695 gramdı ve karın çevresi 2 gün öndeydi toplamda da 5-6 kilo aldım, doktorum neler yapılacağını anlatır hep ama hic seker yuklemesinden bahsetmedi, polikistik overe bağlı insulin direnci olduğu için tedavi sürecinde şeker hapı da kullandım bu randevuda doktoruma soracam ama korkuyorum ya çıkarsa , gerek yok derse yine de yaptırsam mı ya da yediklerime dikkat etsem yeterli mi

Kızlar isimler bellimi bebislerin ben annemin ismini koyacağım insallah küçüklükten beri hep istiyordum yanınada esimle bi isim daha düşündük derya ikra guzel mi
Ben Zeynep koyacağım canım kullanıcı adım Zeyzey ama ismim başka yıllardır Zeynep olsun istiyorduk düşünmedik o yuzden, Derya Ikra da ayri ayri cok guzel isimler bence ama uyum noktasında tam emin olamadim ama onemli olan sizin ne düşündüğünüz mesala Zeynep de çok yaygın ama olsun diyoruz biz

Aslında o da biliyor çok midemin bulandığını bakalım nasıl yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…